NAPAD VUKA JE ISKLJUČEN / Uznemirujuće fotografije: monstrum u Šibeniku usred kvarta bacio leševe teleta i janjaca

Image
Foto: Šibenski portal/RTL

Pretpostavka mnogih je da je uginule životinje netko odbacio. Na fotografijama je vidljivo kako ni jedna lešina nema rana koje bi nastale od predatora koji ubija

8.3.2018.
17:55
Šibenski portal/RTL
VOYO logo

Prilično neugodni prizori stižu iz Šibenika. Naime, tamo su pored samog centra grada snimljene fotografije mrtvih životinja.

Image
Foto: Šibenski portal/RTL

Radi se o fotografijama leševa teleta i janjaca, a da stvar bude gora, leševi se nalaze tek nekoliko desetaka metara od prvih obiteljskih kuća u četvrti Rokići.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim što su leševi izazvali zgražanje lokalnog stanovništva, pojavila se i zabrinutost, jer, nitko ne zna kako su uopće životinje dospjele u kvart.

“Istina, nije neobično da se uz prometnice, pa i u samom gradu, pojavi klaonički otpad, ali ovdje je riječ o lešinama koje nisu mesarski otpad, a lokacija na kojoj su otkrivene nije mjesto na kojem bi se pojavio vuk”, komentirao je jedan Šibenčanin na svom Facebook profilu, piše Šibenski portal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Šibenski portal/RTL

Ipak, pretpostavka mnogih je da je uginule životinje netko odbacio. Na fotografijama je vidljivo kako ni jedna lešina nema rana koje bi nastale od predatora koji ubija kako bi se hranio pa ostaje jedina mogućnost nesavjesnog vlasnika koji ih se otarasio na najjednostavniji i najgori mogući način. 

Na truplima nisu vidljive markice što je još jedan argument za sumnju kako je riječ o djelu ljudske ruke koja je htjela zametnuti trag.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo