U unutrašnjost zemlje opet stiže snijeg

Svi oni koji su pomislili da je razdoblje snijega završilo te se poveselili sunčevim zrakama koje su u srijedu provirivale, već u četvrtak će se razočarati.

23.1.2013.
21:14
VOYO logo

Nakon kratkog predaha, u četvrtak nam ponovno stiže snijeg. Naime, prema prognozi koju je objavio Državni hidrometeorološki zavod u Lijepoj našoj će prevladavati pretežno oblačno, povremeno s kišom, a na kopnu i sa snijegom. Kiše će biti na Jadranu, ponegdje i obilnije, te u Slavoniji, a u noći i ujutro i u Lici.

U unutrašnjosti se predviđa stvaranje novog snježnog pokrivača, uglavnom u središnjim i gorskim krajevima debljeg od 10 centimetara. Zapuhat će umjeren, ponegdje i jak sjeveroistočnjak. Na Jadranu na južnom dijelu umjereno i jako jugo, drugdje bura u jačanju na jaku i olujnu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za vikend razvedravanje

Temperatura zraka na kopnu većinom od -3 do 3, u Slavoniji danju i do 7 stupnjeva Celzija. Na moru će se jutarnja temperatura kretati između 4 i 10, a najviša dnevna će iznositi od 7 do 12°C, na sjevernom Jadranu ponegdje malo niža.

Snijeg će u unutrašnjosti padati i u petak, a za vikend se u većini kopnenih predjela očekuje razvedravanje te temperature ispod nule.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo