NOVI SPOT CONNECTA / Tko o čemu - reperi o guzicama!

Vrijeme je za stražnjice. Tako barem misle dečki iz Connecta koji su se nakon nekoliko odličnih navijačkih pjesama odlučili pozabaviti tim konkretnim stražnjim dijelom tijela. Što im se dogodilo i kako to zvuči, pogledajte u prilogu.

7.5.2014.
18:19
VOYO logo

Naslušali smo se raznih oda. na redu je jedna posve drukčija, ali kada se bolje razmisli nimalo neobična. Oda stražnjici. Taj dio tijela opjevali su Conectovci, a svoju su pjesmu jednostavno nazvali Bulja.

"Bulja je kao stražnji dio tijela, kao stražnjica. Il ti guzica. Inspiracije crpimo dosta u stražnjicama, mogu ti reći i mislim da je to najbolji izbor inspiracije. Samo treba dobro gledati i mislim da će ti sigurno pasti neka ideja na pamet", objašnjava Burazsel iz Connecta.

Ali neće svaka stražnjica pokrenuti ruku da dohvati pero i papir ispuni notama.

"Dobra stražnjica je ona u koju se zagledaš i ne možeš baš skinut pogled u istoj sekundi", tvrdi pak Selko.

One koje su inspirirale dečke iz Conecta nisu estradne. To su stražnjice iz svakodnevice. Nakon iscrpne analize i iznošenja detalja koji čine razliku, na redu je posao. Njega ima napretek.

"Kontinuirano uz ovo radimo na još nekoliko pjesama, neke pjesme nisu još gotove, ali velim, ići ćemo single po single, možemo najaviti album tamo do kraja godine", ističe Drugi.

Zadovoljni su kako je prošao njihov zadnji hit nastao u suradnji s Lanom Jurčević - Noć bez granica. Na negativne se komentare više ne osvrću.

Više pogledajte u prilogu.



Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo