ŠTO ĆE REĆI STANOVNICI VUKOMERCA: / Dok su Zagrebom odzvanjali pucnjevi, Bandić je nazdravljao kriglom pive

Image
Foto: PIXSELL

Dok se klanovi međusobno napucavaju, Bandić ispija pivo s Halidom Bešlićem

22.9.2018.
0:09
PIXSELL
VOYO logo

Dok je večeras u Zagrebu došlo do oružanog sukoba ispred obiteljske kuće Osmanović, iste one obitelji čiji su članovi sudjelovali u šokantnom obračunu s članovima obitelji Zahirović prije devet dana, zagrebački šef Milan Bandić fotografiran je kako na pozornici ispija pivo i nazdravlja na pozornici s Halidom Bešlićem na RujanFestu na Bundeku.

Podsjetimo, nakon oružanog obračuna u blizini Osnovne škole u Vukomercu kada su dva romska klana ispunila stupce crne kronike, Bandić je sudjelovao na sastanku s roditeljima škole u Vukomercu, no nije sve prošlo najbolje za njega budući da su mu ljutiti roditelji zabrinuti za sigurnost vlastite djece zasuli automobil različitim predmetima. Jedna boca mu je navodno i razbila vjetrobransko staklo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Međutim, idući je dan Bandić rekao da se osjeća odlično, da automobilu nije bilo ništa i da su to bili "obični pijanci" koji su "hrabri kad se napiju i kad su u čoporu". Na traženje nekih roditelja da se problematične romske obitelji presele, rekao je da o tome neće biti govora i zamolio da ne radimo "cirkus" od grada, jer "grad nije slučaj, niti će biti".

Ako se pokažu točnima tvrdnje da iza novog vatrenog sukoba navodno stoje iste romske obitelji, stanovnici Vukomerca ponovno će strahovati za sigurnost svojih najmilijih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pitanje se postavlja samo od sebe - gdje je tome kraj i kako spriječiti da se ne dogodi tragedija?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo