VEČERAS U 'TAJNAMA' / Što će Marina reći nakon što joj Robert izjavi ljubav?

Image
Foto: RTL

Marina ipak odluči primiti Ladu nazad u kuću. Nakon dugog razgovora Robert i Marina strastveno vode ljubav, a Roberta toliko ponesu emocije da joj prizna da je voli!

3.2.2014.
14:16
RTL
VOYO logo

U večerašnjoj epizodi dramske serije 'Tajne', Filipa brine Jerkova prijetnja da će ga raskrinkati kao ucjenjivača, no Valentina misli da se Jerko neće usuditi to učiniti jer bi u tom slučaju i on ponovno završio u zatvoru.

U međuvremenu, Valentina u Nikolinoj sobi pronalazi snimku Barbarine nesreće i dolazi sretna Filipu – imaju novi adut u rukavu protiv Brigite koji mogu iskoristiti!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Marina ipak odluči primiti Ladu nazad u kuću. Povjerava se Robertu i nakon dugog razgovora njih dvoje završe strastveno vodeći ljubav.  Robert je toliko ponesen emocijama da prizna Marini da je voli. No, što će ona reći?

Barbara za to vrijeme saznaje strašnu vijest i nakon što Nikoli i Sebastijanu kaže o čemu se radi potjera ih od sebe! Što je to Barbara otkrila, ne propustite pogledati, večeras, od 20.00 sati na RTL Televiziji, u novoj epizodi 'Tajni'!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo