Vesela atmosfera / Splitski advent od sada uz uobičajene fritule i kuhano vino i s klizalištem. Provjerili smo ponudu i cijene

Na klizalištu najveća gužva, a postoje i neke posebne ponude ugostitelja

1.12.2019.
20:21
VOYO logo

Adventski šušur je na ulicama. Možda nije popularan kao bečki, ni velik kao zagrebački, ali i splitski advent privlači veliki broj posjetitelja. Ponajviše klizalište na otvorenom, u Đardinu. Provjerili smo ponudu i cijene.

Za dobro raspoloženje ugostitelja zaslužan je sunčani dan koji je napunio Rivu. Idu kobasice, rakija i kuhano vino.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za rakije 12 kuna, kobasice od su od 20 do 25 ovisno o prilozima, kokteli od 20 do 30", rekao je Ivan Jukić, voditelj ugostiteljske kućice.

Različiti ugostitelji, ali ponuda je slična. Neki se uzdaju u detalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imamo kombinaciju karamelizirana kapula, crispy kapula sa umacima", izjavila je Ivana Knezović, radnica u ugostiteljskog kućici.

Uz neizostavne fritule koje koštaju od 10 do 20 kuna, nađe se tu i kuhane hrane, ali nešto i za one koji ne vole meso.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Lipo je ka i svake godine, a meni je osobno drago što ima i vegetarijanska ponuda", rekla je Klementina iz Splita.

"Sve je fenomenalno, kućice ima svita, ali nema velikih fritula, a ja bi sad tri s cukrom pojela", rekla je Neda iz Muća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čini mi se sve isto, osim u Đardinu klizalište što su otvorili, to mi se čini da bi moglo uspit", kazao je Luka iz Splita.

A baš na klizalištu je najveća gužva, za 45 minuta uz najam klizaljki treba izdvojiti 30 kuna. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oduševljena sam zaista je prekrasno, može se i Zagreb skoro posramiti", rekla je Tanja iz Splita.

Jutarnji teremini na klizalištu su za djecu koja stižu sa školom i vrtićem - besplatni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ove godine nešto novo naš ledeni park. Očekujemo bolju potrošnju nego prošle godine jer ima dodatnih sadržaja. Ali od zarade važnije nam je zadovoljstvo naših građana", rekla je Alijana Vukšić, direktorica TZ Split.

Kuhano vino, kobasice i fritule najviše se konzumiraju na adventu, ali definitivno najvažnije za dobar provod je dobro društvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo