SUOČAVANJE S ISTINOM / Šok i nevjerica: Marina i Barbara su sestre!

Image
Foto: RTL

U večerašnjoj epizodi dramske serije 'Tajne' Marina mora suočiti Barbaru s istinom: njih dvije su sestre, Ivan im je otac!

28.1.2014.
11:11
RTL
VOYO logo

U večerašnjoj epizodi dramske serije 'Tajne' Marina mora suočiti Barbaru s istinom: njih dvije su sestre, Ivan im je otac! Barbara nakon nevjerice i odbijanja istine zabranjuje Marini i Neni dolazak na Ivanov sprovod. Marina je shrvana, ali uz nju je Robert, koji je tješi i na kraju poljubi!

U međuvremenu, ucijenjeni Miro skupi hrabrost i laže načelniku. Nakon što Filip ipak ucijeni i Nikolu, te od njega izvuče potpis kojim se Nikola odriče prava na kuriju, Miro treba priznati istinu, uskratiti pokojnom Ivanu alibi za Julijino ubojstvo. Hoće li to i učiniti i tako osloboditi Jerka?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za to vrijeme Brigita sprema pakleni plan za Nikolu - traži od Valentine da svjedoči protiv Nikole! Miro po posljednji put traži oprost od Višnje i novu šansu, no hoće li Višnja ovaj put imati milosti ili je njihov brak stvar prošlosti, gledatelji će saznati večeras, od 20.00 sati, na RTL Televiziji!

Više novosti o seriji možete pratiti i na službenoj Facebook stranici: https://www.facebook.com/RTL.tajne

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo