PIJANKA U ZADARSKOJ BOLNICI? / Šef županijskog SDP-a traži ostavku ravnatelja i glavne sestre: 'Tamo se alkoholiziraju tijekom radnog vremena'

Image
Foto: Jure Zubčić / Facebook

'Bolnica je pod vodstvom ravnatelja Čuline i glavne sestre Katuše postala igra prijestolja iz koje odlaze najbolji kadrovi te je bolnica u potpunosti devastirana', tvrdi Jure Zubčić, predsjednik SDP-a Zadarske županije

7.8.2023.
11:29
Jure Zubčić / Facebook
VOYO logo

Predsjednik SDP-a Zadarske županije i vijećnik u tamošnjoj Županisjkoj skupštini, Jure Zubčić, objavio je na Facebooku priopćenje tražeći ostavku ravnatelja Opće bolnice Zadar Željka Čuline i glavne sestre u OB Zadar Darije Katuše.

'Bolnica je postala igra prijestolja'

Zubčić piše da o lošem stanju u raznim segmentima u Općoj bolnici Zadar govore mnogi i upozoravaju s pravom, a svoj zahtjev prisnažuje skandaloznim fotografijama na kojemu se vidi kako tri osobe nazdravljaju kucajući se čašama s alkoholnim pićima. Lica se ne vide, ali Zubčić tvrdi da je riječ o medicinskim sestrama iz OB Zadar koje se, po njegovim riječima, "alkoholiziraju tijekom radnog vremena. Prenosimo Zubčićevo priopćenje objavljeno na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bolnica je pod vodstvom ravnatelja Čuline i glavne sestre Katuše postala igra prijestolja iz koje odlaze najbolji kadrovi te je bolnica u potpunosti devastirana. Naši sugrađani su primorani sve češće ići u privatne klinike i trošiti značajne iznose novca jer kvalitetnu i pravovremenu zdravstvenu skrb često ne mogu dobiti u OB Zadar.

Image
DANAS IMA 14 GODINA /

Zadarska bolnica mora platiti odštetu obitelji zbog pogreške prilikom poroda: Rođen s teškim oštećenjima

Image
DANAS IMA 14 GODINA /

Zadarska bolnica mora platiti odštetu obitelji zbog pogreške prilikom poroda: Rođen s teškim oštećenjima

'Ove slike su dokaz raspada sustava'

Slike ispod su dokaz potpunog raspada sustava. Medicinske sestre tijekom radnog vremena objavljuju na društvenim mrežama kako se alkoholiziraju na radnom mjestu. Što bi se dogodilo da je nekom pacijentu pozlilo? Ovo je samo kap koja je prelila punu čašu, a odgovornost je i na ravnatelju Čulini i glavnoj sestri Katuši. Očekujemo da oboje podnesu ostavke nakon ovog incidenta koji je dokaz potpunog rasula u zadarskoj bolnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Identitet medicinskih sestara sam u ovoj objavi prikrio, a bolnici ćemo dostaviti potpune slike na daljnje postupanje", napisao je predsjednik SDP-a Zadarske županije u priopćenju objavljenom na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo