ZALJUBLJENI, ZAGRLJENI / Sebastijan sve više pada na Barbarin šarm

Image
Foto: RTL

Brigita naređuje Barbari da Sebastijana ne ispušta iz vidokruga, no ne zna da i Sebastijan ima tajni zadatak koji je dobio od Nikole. Sebastijan svim silama pokušava prikriti činjenicu da mu se Barbara sve više sviđa iako mu to baš i ne polazi za rukom.

17.10.2013.
15:30
RTL
VOYO logo

Nakon misterioznog noćnog susreta, Marina je uvjerena da je njezin otac živ, ali joj se ne želi javiti zbog zlodjela koja je počinio! Nena se suočava s posljedicama preljuba s Ivanom i žali što to ne može priznati Marini, a Ivana zabrinjava što je Josipovo  tijelo bacio u jamu u šumi po kojoj sada kopaju Filip i Miro.

Muči ga bojazan da je Josip možda stvarno živ pa odluči što prije otkupiti zemlju. U Ivanovom emotivno labilnom stanju Brigita vidi priliku za preuzimanjem kontrole nad kurijom i ostalim poslovima te smišlja način kako otkupiti zemlju od Mire i Višnje, a da blago ostane netaknuto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zato Brigita naređuje Barbari da Sebastijana ne ispušta iz vidokruga, no ne zna da i Sebastijan ima tajni zadatak koji je dobio od Nikole. Sebastijan svim silama pokušava prikriti činjenicu da mu se Barbara sve više sviđa iako mu to baš i ne polazi za rukom. Usput otkriva Nikoli što je saznao -  grafološka analiza pokazala je da pisma nisu autentična!

Nikola će to odlučiti prešutjeti Marini dok ne sazna tko stoji iza pisama. U međuvremenu, Brigita daje Robertu nov zadatak u namjeri da dodatno izludi Marinu i Ivana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A hoće li u tome uspjeti, te hoće li Nikola odgonetnuti tko stoji iza lažiranih pisama, ne propustite pogledati, večeras, od 20.00 sati, na RTL Televiziji.

Više novosti o seriji možete pratiti i na službenoj Facebook stranici: https://www.facebook.com/RTL.tajne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo