Rupe u strogom centru grada uništavaju im štikle

Na posljednjoj sjednici kolegija kod osječkog gradonačelnika, dogradonačelnica Danijela Lovoković otkrila je što muči žene u tom gradu.

25.6.2010.
20:22
VOYO logo

Kako piše Jutarnji list, svako malo pa nekoj ženi puknu ili se izgule pete na štiklama, koje im zapnu u fuge između betonsko-granitnih ploča kojima su popločeni Kapucinska ulica i Trg Ante Starčevića. Rupe između ploča nastale su radom strojeva tvrtke Unikom, poput onoga za uklanjanje žvakaćih guma, koji su usisali pijesak između ploča.

"Zanima me kada ćete ponovno zapuniti pijeskom rupe između ploča. Govorim ovo uime svih žena u Osijeku koje moraju paziti hoće li im štikla upasti u rupe. Na nekim mjestima razmak između ploča širi je i od jednog centimetra", prigovorila je dogradonačelnica Osijeka Danijela Lovoković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Direktor Unikoma, Tomislav Glavaš, obećao je da će se to učiniti što prije bude moguće.

"Razmišljala sam da odnesem u Grad ili Unikom sve štikle koje sam polomila. Čak i nije toliki problem kad peta pukne, koliko kad se izguli, jer se to ne može popraviti", požalila se jedna Osječanka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da Osječanke zaista imaju problema hodajući središtem grada, za Jutarnji je potvrdio i postolar Krešo Antolović, čija se radnja nalazi u pothodniku ispod Trga Ante Starčevića.

"Teško mi je govoriti o točnim brojkama, no zna se dogoditi da u 10 dana imamo po tri slučaja oštećenja štikli zbog tih rupa", rekao je osječki postolar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hudson i Rex
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo