nakon napada u europi / Ravnateljstvo policije naložilo podizanje razine sigurnosti od terorističkih aktivnosti u Hrvatskoj!

Image

'I do sada su se provodile mjere zaštite od terorističkih aktivnosti u skladu sa sigurnosnim prosudbama, a u narednom razdoblju provodit će se i dodatne mjere zaštite'

21.12.2016.
14:01
VOYO logo

Uslijed terorističkih napada koji su se u posljednjih nekoliko dana dogodili u Europi, jučer 20. prosinca 2016. Ravnateljstvo policije naložilo je podizanje razine sigurnosti od terorističkih aktivnosti u Republici Hrvatskoj, javlja Ravnateljstvo policije.

"Napominjemo kako su se i do sada provodile mjere zaštite od terorističkih aktivnosti u skladu sa sigurnosnim prosudbama, a u narednom razdoblju provodit će se i dodatne mjere zaštite", tvrde u Ravnateljstvu i dodaju.

"Iz tog razloga aktivirat će se dodatne policijske snage i sredstva te građani mogu očekivati: pojačane mjere sigurnosti na određenim prostorima na kojima se okuplja veći broj građana, pojačan nadzor željezničkog, zračnog i teretnog prometa, pojačan nadzor granice, provođenje temeljite granične kontrole nad svim putnicima i prijevoznim sredstvima", poručuju. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo