ŠESTNAEST DJ MAJSTORA / Predstavljena prva hrvatska Funk konferencija

Image
Foto: Promo

U jednoj večeri 16 DJ delegata predstavit će duboke zvukove iz svojih bogatih kolekcija, a čitava priča zamišljena je kao veliki "back2back mix" koji će nastati tijekom sedmosatnog tuluma

30.10.2015.
12:47
Promo
VOYO logo

Po prvi put u Hrvatskoj 13. studenog će se u klubu Super Super u Zagrebu održati Funk konferencija zamišljena kao skup kreme recentnog hrvatskog groove i funk "clubbinga", odnosno strastvenih kolekcionara rijetkih gramofonskih ploča i CD-a spomenutih žanrova.

U jednoj večeri 16 DJ delegata predstavit će duboke zvukove iz svojih bogatih kolekcija, a čitava priča zamišljena je kao veliki "back2back mix" koji će nastati tijekom sedmosatnog tuluma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovom skupu, u organizaciji neformalnog kolektiva Hrvatska Funk delegacija, odazvali su se sljedeći funk/soul/jazz/disco selektori: Bijan, Bocca Sofistifunk, Borovich, Chill, D-Gree, Dr. Smeđi Šećer, Jopa, Kid V.A., Kool S, Pips, Slip Mat, Soul Bader, Tomo Ricov, Umbo, Venom i Werft.

Neki od njih će uoči partyja, od 17 do 19 sati, održati i kratka izlaganja - Tomo Ricov o povijesti groovy clubbinga u Hrvatskoj, Dr. Smeđi Šećer o imaginarnom žanru Yugo funku, DJ Jopa o budućnosti i tehnikama scratcha i DJ Venom o novim tehnikama miksanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijena ulaznice iznosi 20 (30) kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo