OTPUSTIO KOČNICE / U ovakvom izdanju ga nikad nismo vidjeli: Plenković u totalnom deliriju, pogledajte kako je dočekao pobjedu Vatrenih

Image
Foto: Screenshot/Twitter

Premijer Andrej Plenković ima razloga za slavlje. Ovo je za njega, kako je puno puta ponavljao, 'godina isporuke'

10.12.2022.
8:47
Screenshot/Twitter
VOYO logo

Premijer Andrej Plenković ima razloga za slavlje. Ovo je za njega, kako je puno puta ponavljao, 'godina isporuke' - godina u kojoj je otvoren Pelješki most, u kojoj je potvrđeno pristupanje Hrvatske eurozoni kao i ulazak u prostor Schengena. Godina je to u kojoj je povučen i ogroman novac iz fondova Europske unije, a pripremljen je teren i za nastavak povlačenja tog novca.

Godina je to, doduše, i u kojoj nismo dobili odgovor na pitanje zbog čega nas je ministar financija napustio u, prema mnogima, ključnom trenutku, godina u kojoj se pitamo kako je moguće da se iz Ine neopaženo kradu milijarde, a i godina koja će ostati upamćena po žestokim prepucavanjima na relaciji Vlada - Predsjednik - Sabor i to radi pitanja - Ukrajine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Moglo bi se još toga nabrojati, međutim, sinoć je na trenutak sve palo u zaborav jer, ovo je 'godina isporuke' i za Zlatka Dalića i njegovu zlatnu generaciju koja je sinoć pokazala kako se daje srce za Hrvatsku na terenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije ostao imun na spektakularnu pobjednu hrvatske reprezentacije ni Plenković, koji je sinoć u Vijeću EU primao čestitke svojih europskih kolega. Pogledajte kako je to izgledalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo