Ukida se besplatni parking, Bandićev 'dar građanima'

Parkiralište u neposrednoj blizini Glavnog kolodvora u Zagrebu, koje je svojedobno Bandić otvorio uz poruku da je to 'dar građanima', svakako će se isplatiti Zagrebparkingu.

22.3.2012.
11:05
VOYO logo

Počinje naplata parkiranja kod Paromlina, na parkiralištu kod zgrade INA-e u Novom Zagrebu i kod Porezne uprave, također u Novom Zagrebu. Potvrdio je to Davor Jelavić, pročelnik za prostorno uređenje u Zagrebu. Naplatu Grad uvodi kao kompenzaciju Zagrebparkingu kako bi se stanari Gornjeg grada mogli povlašteno parkirati u garaži Tuškanac.

''Grad uvodi naplatu parkiranja na tim mjestima na zahtjev Roberta Mišete, voditelja Zagrebparkinga. Riječ je, naime, o tome da Mišeta treba omogućiti parkiranje u garaži Tuškanac jer ne želimo imati dodatna parkirališna mjesta na Gornjem gradu. Gradonačelnik je najavio da ćemo kao nadoknadu za, kako kaže Mišeta, gubitke dati površine kod Paromlina, INA-e i Porezne uprave'', rekao je Jelavić za Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na te tri lokacije naplata će krenuti već od početka travnja, a Mišeta je najavio da će se parkiranje početi naplaćivati i u Savskoj kod Zagrebačke banke. U Paromlinu, koji je u drugoj zoni, sat parkiranja plaćat će se pet kuna, isto kao i u Savskoj. Kod zgrade INA-e i Porezne uprave parkiranje će biti dvije kune po satu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo