OSTALO VAM JE JOŠ GODIŠNJEG? OVOGA TJEDNA CIJENE PADAJU ZA 50 POSTO: / 'Očekujemo domaće goste, za djecu su popusti još veći'

Image
Foto: RTL/Screenshot

Tjedan odmora vrijedan traje od 16. do 25. listopada kad će domaći gosti moći uživati u pola cijene. No u akciju se nisu svi uključili, pa treba pažljivo birati željeni odmor

12.10.2020.
7:01
RTL/Screenshot
VOYO logo

Od smještaja, restorana, atrakcija, lokaliteta treba vidjeti gdje se što nudi. Dragana Eterović provjerila je ponudu na Makarskoj rivijeri i nije propustila isprobati zip line na Biokovu. Odmor, možda i uz dozu adrenalina u samo pola cijene. U tjedan odmora vrijedan uključila se i turistička agencija koja nudi turu zip lineom na Biokovu koju nismo propustili, javlja RTL.

"U tom tjednu očekujemo domaće ljude, a cijenu smo spustili 50 posto. I za djecu još dodatnih 50 posto. Cijena će biti 150 kuna za odrasle i 75 za djecu", kazao je Thomas Mravačić iz turističke agencije iz Makarske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Agencija organizira i edukativne izlete Biokovom uz posjet Skywalku, ali u tjednu povoljnom za hrvatske goste najbolje je sve isplanirati. "Specifično je što je ovo jedini zip line s pogledom na more. Radi se o šest različitih sajli na kojima vi sami ne morate kočiti nego vaš vodič radi za vas. Također su vam ruke slobodne i možete raditi razne trikove", kazao je Mravačić.

Image
SEZONA JE BILA IZNENAĐUJUĆE DOBRA; Objavili su koliko smo imali turista i koliko su noćili: /

'Predviđao se pad od 70 posto, ali ipak je drugačije'

Image
SEZONA JE BILA IZNENAĐUJUĆE DOBRA; Objavili su koliko smo imali turista i koliko su noćili: /

'Predviđao se pad od 70 posto, ali ipak je drugačije'

Ipak prekasno?

Makarske plaže su se ispraznile i trenutačno tamo odmaraju tek rijetki gosti. Turistički djelatnici primjećuju da je tjedan namijenjen domaćem gostu ipak prekasno. "Mislim da se malo zakasnilo, iz tog razloga smo mi krenuli i malo prije s akcijom, to smo marketinški za svoju kuću napravili već za 25. rujna. Namijenjeno je za domaće ljude, da upoznaju malo destinaciju i da putuju i u našoj zemlji jer je prekrasna", kazala je jedna direktorica hotela iz Makarske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok gosti mogu uživati na plaži, bazenu ili na Biokovu, brojni restorani u Makarskoj su već zatvorili vrata. "U županiji su se najviše uključili smještajni kapaciteti iz Splita i Makarske rivijere, isto su se uključili i razni lokaliteti kao npr. Skywalk koji je najznačajni lokalitet rekao bih i u Hrvatskoj ove godine", kazao je Joško Stella, direktor TZ Splitsko- dalmatinske županije.

Tjedan odmora traje od 16. do 25 listopada, ali ponudu na određenoj destinaciji treba ipak provjeriti, a onda preostaje za one koji uspiju samo uživati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo