POLICIJA TRAŽI POČINITELJE / Novi napad šokirao Karlovčane: Studenta premlatili na Promenadi, htio je obraniti sestru

Image
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Još uvijek traje oporavak mladića koji je teško ozlijeđen u premlaćivanju na karlovačkoj Promenadi

15.4.2019.
14:19
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
VOYO logo

Do brutalnog napada kod kafića Papas Bar, u kojem je mladić zadobio teške ozljede lica i oka, došlo je u subotu 6. travnja oko dva sata.

''Došlo je do fizičkog sukoba između nekoliko osoba u kojem je 20-godišnjak teško ozlijeđen. U cilju utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja policija provodi kriminalističko istraživanje'', rekli su u policiji KAportalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako portal neslužbeno doznaje, do napada više osoba na 20-godišnjaka došlo je nakon što je tijekom večernjeg izlaska više nepoznatih mladića maltretiralo njegovu sestru. On je stao u njezinu obranu, a tad su počele sijevati ruke i noge.

Brutalno cipelarenje te udarci u lice doveli su do teških ozljeda i mladića su tako “pospremili” na Hitnu, a potom i u bolnicu. Po informacijama KAportala, došlo je do prijeloma kostiju lica, a liječnici su morali spašavati oko nesretne žrtve napada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O novom napadu nepoznatih huligana proteklih dana se uglavnom samo pričalo po gradu, no očekuje se i brza reakcija policije, odnosno da kriminalističko istraživanje  dovede do napadača i da ih se primjereno kazni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hudson i Rex
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo