zavoljet ćete brijanje / Njega muškog lica može biti jednostavna: OneBlade podrezuje oblikuje i brije sve duljine brade

Image
Foto: Philips

Ne treba zaboraviti, vrijeme je adventa, a OneBlade može biti odličan izbor za božićni poklon

30.11.2018.
8:59
Philips
VOYO logo

Brijanje brade za mnoge muškarce je izazov, ali uz OneBlade uređaj njega muškog lica može biti vrlo ugodna i jednostavna. Važno je održavati ljepotu i njegu lica jer to utječe na naš cjelokupni izgled i na samopouzdanje. 

Brijanje se kroz povijest često odvijalo uz pomoć različitih predmeta poput ljuštura od školjki ili alata od bakra. Stare civilizacije su od pamtivijeka pokušavale pronaći način održavanja higijene i unaprjeđenja estetike. Danas je uredan izgled imperativ modernog doba, ali nažalost imamo sve manje vremena za brigu o sebi. Često se kao najbrže i najjednostavnije rješenje za brijanje brade čine britvice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, one su često opasne za korištenje i nekvalitetne te mogu dovesti do različitih ozljeda ili infekcija. Također, pripremanje kože za uporabu britvice može oduzeti puno vremena i novaca. Philips je razvio revolucionarni uređaj OneBlade koji služi za temeljito podrezivanje i oblikovanje čistih linija i rubova brade.

Image
Foto: Philips

Što je muškarac bez OneBladea?

Kako djeluje OneBlade?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

OneBlade je odličan za temeljito brijanje svih dijelova lica i svih duljina brade. OneBlade vam omogućuje podrezivanje brade na preciznu duljinu. Brzopokretni rezač pomiče se 200 puta u sekundi, čak i kroz najdužu bradu. U rad su uključena tri češlja: 1 mm za blisko podrezivanje, 3 mm za trodnevnu bradu i 5 mm za kratku bradu. Uz dvostrane oštrice te fleksibilne i okretljive češljeve možete oblikovati savršene i oštre linije te zablistati s njegovanim izgledom i modernim stilom.

Ovaj uređaj sadrži mnoge prednosti među kojima je i dugotrajna baterija koja nakon 8 sati punjenja omogućuje 45 minuta rada. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegova vodootpornost omogućuje jednostavno čišćenje uz lagano ispiranje mlazom vode te brijanje na mokro ili suho, čak i pod tušem. 

Ono čega se mnogi boje kada je u pitanju brijanje jest mogućnost ozljeda. OneBlade štiti vašu kožu, ne dolazi joj preblizu, čim je omogućeno brijanje bilo koje duljine čak i u suprotnom smjeru od rasta dlaka. Ne treba zaboraviti i da u svrsi dodatne zaštite vaše kože pomaže glatki premaz te zaobljeni vrhovi oštrica. Kada počnete koristiti OneBlade uređaj, zavoljet ćete brijanje i ne morate se brinuti da će se oštrice brzo istrošiti. Dizajnirane su za dugotrajne rezultate i nakon određenog vremena, lako ih je zamijeniti, bez puno muke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz OneBlade uređaj, brijanje će vam postati jedan od najdražih dnevnih rituala.

Image

Postignite izgled kakav želite uz OneBlade

Brada se često prepoznaje kao ključan estetski simbol muškaraca koji im daje šarm te otkriva karakter. Postoje različiti stilovi i trendovi poput kozje bradice, svježe obrijane brade, guste brade i mnogih drugih koje prate crte lice i usklađuju se s frizurom. Brada mnogo govori o svom vlasniku, stoga je vrijeme da zasjate u najboljem izdanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolje rješenje je OneBlade, revolucionarni hibridni aparat za brijanje koji će vam omogućiti održavanje brade i postizanje izgleda kakvog  želite. Kada smo zadovoljni sa svojim izgledom i samopouzdaniji, lakše ostvarujemo ciljeve u životu.

Također, ne treba zaboraviti, vrijeme je adventa, a OneBlade može biti odličan izbor za božićni poklon!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo