kad stvari krenu nizbrdo / Nikola odluči privesti Ivana zbog ubojstva Julije!

Image
Foto: RTL

Marina još uvijek pokušava shvatiti koliko ima istine u onome što je Nikola rekao. No, kada sretne Nenu, koja joj otkriva količinu Ladinih laži, a koje su rečene u namjeri kako bi pokrila Ivana, postaje sve nesigurnija.

23.1.2014.
11:27
RTL
VOYO logo

 U večerašnjoj epizodi 'Tajni' stvari se zahuktavaju. Brigita niječe da je ikako povezana s Julijinim ubojstvom, ali Ivan je odlučan. Sve je uvjereniji da je ona stajala iza toga te bjesni na Brigitu i okrivljava je da mu je uništila život. Brigita se nastoji obraniti, ali joj Ivan na kraju prijeti! Hoće li sve završiti na prijetnjama ili će stvari izmaknuti kontroli?

Marina još uvijek pokušava shvatiti koliko ima istine u onome što je Nikola rekao. No, kada sretne Nenu, koja joj otkriva količinu Ladinih laži, a koje su rečene u namjeri kako bi pokrila Ivana, postaje sve nesigurnija. Na kraju odluči reći Ivanu da se preda policiji, a Ladu moli da napusti njezin dom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nikola ne zna što bi mislio nakon što mu Jerko kaže svoju sumnju o Ivanovoj vezi s Julijinom smrću. Ipak, ne može pojmiti da mu Ivan nije ubio majku i odlazi u Vilin Dol s namjerom da ga privede.

Je li tu kraj Ivanove slobode, gledatelji će saznati večeras, od 20.00 sati, na RTL Televiziji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo