vrijeme za razonodu / Nakon službenih dužnosti, predsjednica se zaputila u Đurđevac i okinula 'selfie' s devom

Image
Foto: Damir Spehar/Zarko Basic/PIXSELL

Nakon službenih i ozbiljnih tema, predsjednica se posvetila razgledavanju koprivničko križevačkog područja, pa je tako u Đurđevcu napravila selfie s devom

14.12.2017.
16:09
Damir Spehar/Zarko Basic/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednica države Kolinda Grabar - Kitarović privremeno je preselila svoj Ured u Koprivničko - križevačku županiju, a ondje je danas posjetila utvrdu Stari grad u Đurđevcu.

Nakon podizanja predsjedničke zastave i intoniranja himne 'Lijepa naša', predsjednici su jučer riječi dobrodošlice uputili gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić i koprivničko - križevački župan Darko Koren. Svi troje složili su se kako su najveći ciljevi županije kojima se treba posvetiti gospodarski i demografski oporavak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednica će se u Koprivnici zadržati do petka, kada bi akreditiranim veleposlanicima u RH trebala predstaviti županijske potencijale. 

A nakon službenih i ozbiljnih tema, predsjednica se posvetila razgledavanju koprivničko križevačkog područja, pa je tako u Đurđevcu napravila selfie s devom, što su popratili novinari N1 televizije i objavili na Twitteru. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo