Nakon 20 minuta u solariju završila u bolnici

Želja za preplanulim tijelom Lj.V. iz Belog Brda odvela je na tjedan dana u bolnicu u kojoj je završila zbog teških opeklina po nogama, stražnjici i leđima.

22.8.2011.
17:12
VOYO logo

Lj. V. iz Belog Brda kod Osijeka ne vjeruje da će više ikada ući u solarij, ali ni odjenuti suknju. Razlog tome su traume koje vuče od posjeta solariju još iz 2006., a koje su i danas vidljive na njenom tijelu. Naime, tada je nakon 20 minuta boravka pod lampama zadobila teške opekline po nogama, stražnjici i leđima.

Zbog toga je, objavio je Večernji list, danas na sudu s vlasnicom solarija M. M. Prva presuda bila je u korist Lj.V., a na temelju te presude vlasnica solarija joj je morala za pretrpljenu bol i strah isplatiti 13.680 kuna. No, uložena je žalba, a odluka se čeka i danas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tjedan na kirurgiji

Lj.V. kaže da je u solariju bila na preporuku kolegice s posla.

"Rekla sam djelatnici, ujedno i vlasnici da se te godine nisam sunčala i pitala je koliko mogu ostati. Odgovorila mi je da ne idem u stojeći jer je turbo, a u ležećem mogu ostati 20 minuta", prisjetila se Lj.V., inače medicinska sestra na Odjelu pedijatrije osječke bolnice. Kaže kako se sunčala i prije, ali od pet do 10 minuta. Nakon tadašnjih 20 otišla je s prijateljima na piće, a potom osjetila zatezanje kože.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Istuširala sam se i nakon toga je postalo još gore, izbilo mi je crvenilo. Sjela sam u automobil i jedva se nekako odvezla u bolnicu. Obratila sam se najprije kolegama s Pedijatrije koji su se konzultirali s onima s Kirurgije, umotali su me u plahte, dali mi infuziju i kremu", ispričala je Lj.V. te navela da je nakon svega smještena na Odjelu kirurgije gdje je provela tjedan dana.

'Samo se raspitivala'

Vlasnica salona tvrdi da se nesretna žena ondje samo raspitivala, a ne i sunčala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne tvrdim da nije bila u salonu, ali nije se koristila solarijem. Toga su dana vani bila 33 stupnja, mogla je i tako izgorjeti. Ona nema račun ili bilo kakav dokaz, osim da se najavila da će doći k meni", tvrdi M. M. ističući kako će se žaliti, ako treba do Vrhovnog suda.

U prvostupanjskoj presudi njeni navodi, pak, nisu prihvaćeni, a sud je naveo da M. M. nije upozorila klijenticu na opasnosti od prekomjernog izlaganja sunčanju od 20 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članak:

arti-201107110399006

FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo