psihodelična glazba / Najposebniji festival opet stiže u malo ličko selo!

Image
Foto: PR fotografije

'Lost Theory' se bez imalo razmišljanja može nazvati najposebnijim festivalom u Hrvatskoj koji i ove godine vraća život u malo ličko selo Deringaj kod Gračaca.

15.7.2014.
13:00
PR fotografije
VOYO logo

Punih sedam dana i noći, od 22. do 28. srpnja, ovo će skoro od svih zaboravljeno mjesto Deringaj kod Gračaca po četvrti put okupirati pet tisuća ljubitelja elektronske psihodelične glazbe.

Ideja festivala je od početka bila napraviti nešto za lokalnu zajednicu na mjestu koje je zapušteno i zaboravljeno, za razliku od mora razvikanih festivala koji se održavaju diljem obale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U sedam festivalskih dana na čak četiri pozornice izredat će se više od stotinu izvođača. Filozofija "Lost Theoryja" je od samih početaka da mora biti u skladu s prirodom, pa se u gradnji koriste samo prirodni materijali, a održat će se i niz radionica i predavanja na temu ekologije.

Da program bude potpuniji zadužen je i čitav niz cirkuskih izvođača, a posjetitelji mogu uživati u filmske projekcijama i radionicama joge, dok se roditelji s djecom mogu slobodno opustiti jer u posebnom dijelu nazvanom Growing Village održava se posebni dio festivala za djecu od 2-14 godina s cjelodnevnim programom radionica pod stručnim vodstvom odgajatelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je festival s najšarenijim posjetiteljima, većinom svjetskim putnicima koji su Hrvatsku zbog ovog uvrnutog festivala debelo zacrtali na svoju kartu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo