ROMANTIČNA POSLASTICA / Na selo se sele priče pune intriga, ljubavi i romantike!

Image
Foto: RTL

Prošlog ljeta desetorica hrvatskih farmera krenula su u potragu za djevojkom iz svojih snova. Zgodni, marljivi i stasiti momci zaplovili su u ljubavnu avanturu svog života pred kamerama RTL Televizije. Romantična poslastica svoju treću sezonu započinje u nedjelju, 22. siječnja, u 21:40 sati.

16.1.2012.
10:00
RTL
VOYO logo

Petorica farmera, koji su primili najviše ljubavnih pisama, odabrali su tri djevojake, s kojima su nastavili ovu avanturu potrage za onom pravom i dokazali kako je u ljubavi i ratu sve dopušteno!

Nakon što su brojna pisma i e-mailovi za farmere pristigli u 'sandučiće', Marijana se obvezala predati ih u prave ruke. Sakupila je sva pisma, skinula visoke pete i odlučila dostavu pisama odraditi biciklom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marijana je na biciklu prošla brojna mjesta Lijepe naše kako bi podijelila pisma farmerima, za jednog farmera čak stotinjak! Dok su neki farmeri bili presretni zbog prolaska, neki su pak pustili i suzu. Posebno razočarane ostale su neke mame koje su se nadale da će Marijana njihovim sinovima donijeti pravo pismo.

Neki bliski prijatelji pokazali su se i ne toliko bliski jer su dečkima ''ukrali'' nekoliko pisama. Miran, Tomislav, Mate, Stjepan i najmlađi kandidat Ivan našli su se u teškoj situaciji - odabrati pet dama koje će upoznati na idiličnom imanju u okolici Zagreba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Voditeljica Marijana Batinić otkrila nam je što misli o ovakvoj potrazi za pravom ljubavi: „'Ljubav je na selu' prilika je farmerima da upoznaju nekoga i da dožive novo iskustvo sudjelovanja u televizijskim emisijama.

Prijašnjih sezona mnogi su farmeri dobili jako puno pisama, životi su im se promijenili i nakon sudjelovanja u emisiji djevojke su im same počele prilaziti. Svima se društveni život promijenio na bolje, a neki su zahvaljujući emisiji uistinu pronašli životne partnerice. Misija emisije 'Ljubav je na selu' više je nego uspjela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priče pune intriga, ljubavi i romantike, zamršeni zapleti s neočekivanim obrtima i smiješne situacije popratili su novu sezonu emisije 'Ljubav je na selu'. Romantična poslastica svoju treću sezonu započinje u nedjelju, 22. siječnja, u 21:40 sati na RTL Televiziji.   

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo