NOVO LICE U 'TAJNAMA' / Misteriozni Damjan dolazi u Vilin Dol!

Image
Foto: RTL

U večerašnjoj epizodi dramske serije 'Tajne', RTL Televizije, nakon neuspjelog vjenčanja Marina i Josipa tužne odlaze kući, a Nikola završava u samici.

11.2.2014.
13:19
RTL
VOYO logo

Višnja, nakon što se odrekla Filipa, pristaje lažno svjedočiti kako bi spasila Nikolu, dok Filip priznaje načelniku da je lažno svjedočio. Međutim, to nije dovoljno da se Nikolu pusti iz zatvora…

Za to vrijeme, Jerko i Sebastijan dolaze na ideju da je Robert mogao ubiti Ivana po Brigitinom nalogu, dok ona natjera Barbaru da se ispriča Višnji i ponudi joj novac kako je ne bi tužila zbog nezgode. Barbara to i učini, no na njezino iznenađenje, Višnja ne želi novac – želja joj je da Barbara odradi svoj dug u krčmi! Misteriozni Damjan dolazi u potragu za svojom majkom - Ankicom!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Crnokosi Damjan (Aleksandar Srećković), novo je lice dramske serije 'Tajne', a osim što je markantan, ima 'uspješnu' zločinačku karijeru! On dolazi u Vilin Dol kako bi pronašao svoju mamu Ankicu i naplatio njezine dugove. Uz to, Damjan je bio tajni Valentinin ljubavnik, no kad je shvatila koliko je Damjan opasan, Valentina  je pobjegla od njega i Ankice s ukradenim novcem. Sada kada je stigao u Vilin Dol, iskoristit će svaku situaciju kako bi izvukao što više novca od Franića i Petrića, a na njegovom putu naći će se naivna i lakoma Barbara.

Glumac Aleksandar Srećković, zvan Kubura, rođen je u Beogradu 30. travnja 1973. godine, a ovo mu nije prvo pojavljivanje u hrvatskim serijama. Aleksandar je tako glumio u ‘Ponosu Ratkajevih’ te ‘Pod sretnom zvijezdom’. Studirao je glumu na Fakultetu dramskih umjetnosti u Beogradu, a osim što je glumio u televizijskim serijama poput ‘Vratit će se rode’, glumio je i u filmovima ‘Montevideo, bog te video’, ‘Točkovi’, te mnogim drugima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tko je Damjan, ne propustite saznati večeras od 20.00 sati na RTL Televiziji!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
HOTEL PORTOFINO
Gledaj od 13.lipnja
VOYO logo