PRIPREMITE KIŠOBRANE / Meteorologinja RTL-a najavila promjenu od četvrtka: Stižu oblaci, kiša, pa i pljuskovi

Temperatura od nula do 5 stupnjeva u unutrašnjosti i od 6 do 11 stupnjeva na Jadranu

19.2.2024.
22:46
VOYO logo

Sutra i u srijedu u većini krajeva barem djelomice sunčano. Toplije i stabilno vrijeme u polju visokog tlaka zraka koje određuje vrijeme u gotovo cijeloj Europi i to svakako iskoristite za boravak na otvorenom. Od četvrtka do kraja nedjelje slijede oblaci, južina i kiša osobito na moru

Sutra ujutro u središnjoj unutrašnjosti i u gorskom dijelu može biti kratkotrajne magle, ali čeka nas pretežno sunčano pa i malo toplije jutro osobito na Jadranu uz slabu buru. Temperatura od nula do 5 stupnjeva u unutrašnjosti i od 6 do 11 stupnjeva na Jadranu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poslijepodne će u cijeloj zemlji prevladavati sunčano, a tek prema večeri će sa zapada pristizati više oblaka. Najviša temperatura između 13 i 15 stupnjeva Celzija.

Sunčano vrijeme uz umjeren sjeverozapadnjak sutra očekuje i istočna područja. Temperatura će biti slična današnjoj, između 12 i 14 stupnjeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sunčan dan će biti sutra i na jugu. Bura će okrenuti na umjeren sjeverozapadnjak, osobito na otvorenom moru gdje će povremeno biti i jak sjevernjak, a prema večeri bit će i više naoblake. Lokalno je moguće i malo kiše osobito u brdskom dijelu.

Idućih dana na kopnu i moru

Puhat će slaba bura i sjeverozapadnjak, stabilno, suho i sunčano bit će i u srijedu, ali onda u drugoj polovici tjedna više oblaka, a povremeno i kiše! Najizraženija će biti južina, a osobito ćemo to osjetiti na jutarnjim vrijednostima temperature.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče Jadrana i područja uz Jadran, do četvrtka sunčano uz slab vjetar, a onda nekoliko vjetrovitih, oblačnih i kišovitih dana! Jugo će najprije biti jako, zatim pojačati na olujno, bit će kiše, povremeno jake i obilne u obliku pljuskova, a kako sada izgleda takav će biti i vikend!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo