Među 20 ministara samo je jedan na Badnjak radio do 15 sati

Pred nama su četiri neradna dana. Pravi mali godišnji odmor. I pred našom Vladom je odmor. No, već su danas neki ministri, kao i njihovu djelatnici u ministarstvima radili skraćeno.

24.12.2014.
19:42
VOYO logo

Već tradicionalno, predsjednik Vlade oko podneva se spustio na zagrebačku špicu i popio kavu s prijateljima. Ministar rada od svih 20 kolega – najdulje je ostao u uredu, javlja RTL.

Kod Mrsića se radilo do 15 sati

"Dakle, radit ćemo do 3, ipak ljudi trebaju doći doma, spremiti se jer Badnjak je danas, skraćeno radno vrijeme", izjavio je ministar rada i mirovinskog sustava Mirando Mrsić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još kraće radilo se u ministarstvima, čiji se šefovi u posljednje vrijeme najčešće spominju u javnosti.

Kod Varge do 12

"Po ustaljenoj tradiciji određeni broj radnika se pušta ranije doma u 12 sati", dodaje ministar zdravlja Siniša Varga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod Matića do 13

"Do 13 sati jer mnogi naši djelatnici putuju ili imaju neke obveze budući da je badnji dan", kazao je ministar branitelja Predrag Matić.

Svojim obvezama u podne su se već mogli posvetiti u ministarstvu vanjskih poslova, financija, obrazovanja, prometa, regionalnog razvoja i pravosuđa. Sat vremena dulje morali su ostati u MUP-u, ministarstvu poljoprivrede, poduzetništva, socijalne politike i kulture, a u ministarstvu zaštite okoliša su skratili do 2. Za Božićno slavlje se treba pripremiti pa je logično da se krati – smatra ministar Lorencin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lorencin smatra opravdanim raditi do 12

"Praktički danas je Badnjak i on počinje na današnji dan, pa smatram vrlo opravdanim da se radi do 12 sati", poručio je ministar turizma Darko Lorencin.

Vrdoljakovi do 13 sati

Ministar gospodarstva, čini se pronašao je rješenje, njegovi djelatnici su u Zagrebu radili do 1, a on je za to vrijeme u rodnom Osijeku, radio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jedan od znakova je da je dobro rodila pšenica barem gradska to je znak za cijelu Hrvatsku, da će 2015. godina biti ljepša nego godine iza nas", kazao je minsitar gospodarstva Ivan Vrdoljak.

FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo