Macan se pohvalio: JA sam stvorio BijesaPrvog!

14.2.2012.
17:42
VOYO logo

Sjećate li se BijesaPrvog, anonimnog autora videa, koji je uredno živcirao i ismijavao vladajuću garnituru Ive Sanadera? PR-ovac Krešimir Macan (čovjek koji je pomogao Kerumu da osvoji Split) pohvalio se danas da je upravo on BijesPrvi.

"Ja sam ga prvi stvorio na YouTUbeu", kazao je Macan za Danas.hr, objašnjavajući navode iz medija da je BijesPrvi zapravo kolektivni identitet kojeg su stvorili on, Zinka Bardić i Marko Rakar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zinka je napravila video 'Kiro prosviro' (najbolje što je BijesPrvi napravio, op.a.), ja sam ga lansirao. Ja sam urednik BijesaPrvog, Zinka je bila autor samo jednog videa, a Rakar je u to vrijeme pokretao politika.com i pomogao je da zaživi", objasnio je Macan.

"Ovo je bila građanska inicijativa, da smo u Americi, obogatili bismo se, ovako smo imali probleme i troškove", napomenuo je Macan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zinka Bardić, trenutno zaposlena u agenciji Madison koja je pomogla SDP-u da svrgne HDZ, na upit o BijesuPrvom odgovorila je kako "ni SDP ni Madison nikad nisu stajali iza BijesaPrvog". Marko Rakar, kojega Macan također spominje, uopće nije želio komentirati ovu temu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, BijesPrvi u javnosti se pojavio 2. listopada 2006. godine s videom "Lažeš kao Maček", ali pravu je 'slavu' stekao objavom serije videa 'Kiro prosviro', u kojima je meta bio bivši ministar unutarnjih poslova Ivica Kirin.

Koji je motiv Krešimira Macana da informaciju o tome kako je on stvorio BijesaPrvog objavi danas, gotovo 6 godina nakon prvog videa, ostaje nejasno, no, kako je ipak riječ o PR-ovcu, ne isključujemo mogućnost daje ovo tek jedan od načina 'hvatanja' nekog novog klijenta. On, kaže, da je samo potvrdio ono što je Nacional to jutro objavio jer su oni 'provalili' identitet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike