SAZNAJTE VEČERAS / Je li vrijeme za prvi poljubac Nikole i Marine?

Image
Foto: RTL

Dok se Nikola i Filip bore za Marininu naklonost, Nikola joj se ipak približi više i prati Marinu na sprovod tete Eve. Nakon sprovoda, nađu se u situaciji gdje lako može doći do prvog poljupca, no hoće li se on dogoditi, gledatelji će moći vidjeti večeras, od 20.00 sati na RTL Televiziji.

24.9.2013.
13:05
RTL
VOYO logo

Za to vrijeme Brigita želi spojiti svoju kćer Barbaru s DanijelomRimcem, odnosno Nikolom, uspješnim poduzetnikom o kojem je čitala na internetu.

Kako bi ostvarila svoj plan, mora smiriti napetost između Ivana i Barbare, ali i okrenuti selo protiv Marine i njezinih siročića. Plan joj se uspješno odvija uz pomoć Džonija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Istovremeno, Ivan poziva Marinu na ručak, na koji je prethodno Barbara pozvala Nikolu koji, na Barbarino i Brigitino zadovoljstvo, nespretnim komentarom povrijedi Marinu. Da stvar bude gora, Nikola se ne stigne ispričati jer na ručak uleti Marko, ogorčen i ljut što su seljani napali siročiće.

Hoće li se strasti smiriti ili će Barbara na kraju ručka likovati, ne propustite pogledati večeras, od 20.00 sati na RTL Televiziji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više novosti o seriji možete pratiti i na službenoj Facebook stranici: https://www.facebook.com/RTL.tajne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo