'Bili smo pod DDoS napadom' / Imali ste problema s internetom? Možete odahnuti! Teleoperater javlja da su otklonjene teškoće

Image
Foto: Thinkstock

U nekim dijelovima Hrvatske poput Zagreba smetnje su rano večeras već gotovo otklonjene

4.10.2019.
20:40
Thinkstock
VOYO logo

Teleoperater A1 Hrvatska objavio je u petak navečer kako su otklonjene sve teškoće u pristupu web sadržajima za sve korisnike A1 mobilnih i fiksnih usluga koje su imali tijekom dana.

Zbog teškoća zamijećenih danas u 17.35 sati bilo je otežano pristupanje sadržajima na webu za sve korisnike A1 mobilnih i fiksnih usluga. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uzrok je internetski napad s više računala (DDoS) od kojeg smo štitili svoje korisnike zbog čega je došlo do otežanog korištenja web usluga", ističe se u priopćenju Korporativnih komunikacija A1 Hrvatska d.o.o.

"Zahvaljujući brzoj intervenciji naših stručnjaka, promet je većim dijelom uspostavljen u manje od jednog sata. Za vrijeme trajanja teškoća niti u jednom trenutku nije bilo prekida ostalih telekomunikacijskih usluga. Iskreno se ispričavamo svim korisnicima koji su imali teškoća u korištenju naših usluga", dodaje se u priopćenju.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Korisnici A1 mreže Hrvatska u petak kasno popodne i navečer u cijeloj Hrvatskoj imali su otežan pristup internetskim sadržajima putem fiksne i mobilne mreže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo