GLASNOGOVORNICA TOMICE KARAMARKA / SDP-ovci krenuli u 'napad' na predsjednicu

23.2.2015.
17:50
VOYO logo

Priopćenje predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović u kojem traži ostavku premijera Zorana Milanovića izazvalo je negodovanje dijela SDP-ovaca. I dok je predsjednik Sabora Josip Leko poručio da je njezin zahtjev sebičan, oglasio se i Peđa Grbin poručuvši predsjednici da ne lupeta. Javio se i ministar poduzetništva Gordan Maras, također putem Facebooka.

Glasnogovornica Tomice Karamarka

"Nakon pozitivnih poruka na inauguraciji, za koje je zaslužila čestitke, danas se naša predsjednica vratila u kampanju i ulozi glasnogovornice HDZ-a i Tomice Karamarka. Žao mi je što, očito, ne želi suradnju koju smo joj ponudili za bolju Hrvatsku, već samo misli na interes svoje 'bivše' stranke. Trebala bi se osloboditi tog interesa i, kako je to i sama rekla, kao nekad biti svoja 'u slobodi prostora, pjevu ptica, šumu vjetra i beskraju neba...', objavio je u svom statusu Maras.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zaboravila da više nije u kampanji, kada može lupetati što god hoće

"Nakon što je predsjednik Vlade pozvao Predsjednicu Republike na suradnju i predložio joj da sudjeluje na sjednici Vlade na kojoj bi se govorilo i o gospodarstvu, Predsjednica Republike je u svojem odgovoru pokazala koliko je doista spremna na suradnju i koliko će biti nepristrana, nestranačka i neovisna o TK-u. Pri tome je zaboravila da više nije u kampanji, kada može lupetati što god hoće, već da je sada nositeljica iznimno odgovorne državne funkcije - funkcije koja je uređena vrlo jasnim pravilima i ovlastima. A među tim ovlastima, srećom, nije i ovlast smjenjivanja predsjednika Vlade :)", objavio je Peđa Grbin na svom Facebook profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo