BORBA ZA SULTANOVU LJUBAV / Firuze će udariti Hurem gdje ju najviše boli!

Image
Foto: RTL

Dok Sulejman provodi vrijeme sa sinom Mehmetom, Hurem polako sakuplja bodove kod gospe Afife, a Firuze odluči vratiti sultaniji milo za drago i nauditi joj tamo gdje ju najviše boli – preuzeti joj veliki četvrtak!

19.2.2013.
15:26
RTL
VOYO logo

Za vrijeme druženja sa sinom Mehmetom, Sulejman shvaća koliko će njegovoj djeci biti teško kada on umre. Naime, prema starom zakonu koji je utemeljio sultan Osman, princ prestolonasljednik ima pravo ubiti svoju braću kako bi osigurao postojanje Dinastije.

Image
Foto: RTL

Kasnije sultan ugosti suca Ebusud-efendiju s kojim će razmatrati izmjene zakona kako bi oni bili u skladu sa šerijatskim pravom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hurem iskoristi trenutak nasamo s gospom Afife da je podsjeti na nepravdu koju i sama doživljava otkad je stigla u palaču, pokušavajući time u rizničarki probuditi barem trunku smilovanja.

Image
Foto: RTL

Istovremeno, Firuze se prisjeti Hatidžinog savjeta kako pobijediti u ratu s Hurem. Odlučna je preoteti sultaniji najvažniji dan, veliki četvrtak, koji sultani već generacijama rezerviraju samo za sultanije!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nova epizoda „Sulejmana Veličanstvenog“ donosi odgovor na pitanje tko će pobijediti u novoj bitci između sultanove supruge i miljenice – stoga je ne propustite pogledati večeras, u utorak, 19. veljače u 21 sat na RTL Televiziji!

Image
Foto: RTL

Sve o seriji "Sulejman Veličanstveni" možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Facebook.com/Sulejman.Velicanstveni.RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike