SMIJEH NA SNIMANJU 'TAJNI' / Filipu ni ronilačko odijelo ne smeta da izvede striptiz

Image
Foto: RTL

Filip je u pauzi iskoristio trenutak i počeo zabavljati sve prisutne fingiranim striptizom u ronilačkom odijelu i istezanjem s ručnikom. Smijehu nije bilo kraja pa je i nakon pauze bilo lakše snimati teške scene.

4.9.2013.
13:59
RTL
VOYO logo

Da je profesionalac, dokazao je nebrojeno puta kroz svoje uloge, a da je i zabavljač, glumac FilipJuričić, dokazao je na setu nove dramske serije RTL Televizije, 'Tajne', gdje glumi jednog od glavnih likova. 

Iako snima po 12 sati dnevno po raznim lokacijama u Zagrebu i okolici te se svako jutro ustaje u 5 sati, Filip uvijek nađe vremena za zabaviti ekipu na setu! Tako je bilo i na jednoj zagrebačkoj lokaciji, gdje je Filip morao glumiti u teškoj i depresivnoj sceni, a uz to, snimala se i improvizirana oluja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok je ekipa sa seta puštala vodu po Filipu ne bi li nevrijeme bilo autentično, a on mokar, zgodnog su glumca obukli u ronilačko odijelo da se ne prehladi.

No, Filip je u pauzi iskoristio trenutak i počeo zabavljati sve prisutne fingiranim striptizom u ronilačkom odijelu i istezanjem s ručnikom. Smijehu nije bilo kraja pa je i nakon pauze bilo lakše snimati teške scene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo