MONSTRUOZAN ZLOČIN / Danka bi danas proslavila 2. rođendan: 'Znam da bi joj roditelji pripremili tortu i poklone'

Image

Za monstruozan zločin koji je potresao regiju osumnjičeni su Srđan Janković (50) iz sela Luka i Dejan Dragijević (50) iz sela Zlot koji su uhićeni 4. travnja nakon što su priznali da su djevojčicu udarili automobilom

6.5.2024.
18:52
VOYO logo

"Danka Ilić je rođena na Đurđevdan 2022. godine i danas bi proslavila drugi rođendan. Znam da bi joj roditelji pripremili tortu i poklone i da bi se veselila kao što se svako dijete veseli poklonima i rođendanu. Sjećam se da su joj prije godinu dana napravili tortu Mini Maus sa rozom svijećicom. Eto, umjesto veselja, djevojčicu ne mogu naći ni nakon 40 dana, a Dankin otac Miloš i majka Ivana ne mogu svoju kćerku sahraniti kako priliči da bi mali anđeo počivao u miru."

Kazale su ovo za Kurir prijateljice Ivane i Miloša Ilića iz Bora, čija kći Danka je ubijena 26. ožujka u Banjskom polju nedaleko od Bora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za monstruozan zločin koji je potresao regiju osumnjičeni su Srđan Janković (50) iz sela Luka i Dejan Dragijević (50) iz sela Zlot koji su uhićeni 4. travnja nakon što su priznali da su djevojčicu udarili automobilom, ugušili je, a zatim se riješili tijela.

Image
DETALJI SU ŠOKANTNI /

Danka je mogla preživjeti? Hrvatska psihijatrica: 'Ne mogu shvatiti tu razinu neempatije'

Image
DETALJI SU ŠOKANTNI /

Danka je mogla preživjeti? Hrvatska psihijatrica: 'Ne mogu shvatiti tu razinu neempatije'

Na dan kada je malena Danka nestala, njezini roditelji vidjeli su osumnjičene u ulici u kojoj su dijete, kako su kasnije priznali, udarili automobilom. Roditelji i osumnjičeni bili su prisutni u isto vrijeme i u tužiteljstvu, prilikom svjedočenja, ali je Dankin otac nakon toga izjavio da nisu gledali tko sjedi iza njih. Osumnjičeni su, pak, i sami sudjelovali u potrazi za Dankinim tijelom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U potragu su bili uključeni i Dragijevićevi otac Radoslav i brat Dalibor za koje je Dejan rekao da su mu pomogli premjestiti tijelo i da oni znaju točnu lokaciju. Dalibor i Radoslav su zato uhićeni 6. travnja i Dalibor je tada policiji otkrio više lokacija na kojima bi tijelo moglo biti međutim, svaki trag je bio pogrešan. Dalibor je preminuo u noći između 6. i 7. travnja u prostorijama PU Bor, a naknadno je utvrđeno da je preminuo od posljedica premlaćivanja. Radoslavu je produljen pritvor.

POGLEDAJTE VIDEO: Danka ubijena

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo