astronet

Napaljeni i energičniSeksi horoskop 16.-23.6

Razigrani eros
Planetima zatrpan (Sunce, Mjesec, Venera i Jupiter) znak Blizanaca, najava je velike radoznalosti i razigranosti, ali i nedostatka koncentracije. Površni poljupci neće nam biti dostatni. Osjećati ćemo se uskraćeno. Tražiti ćemo puno više... Piše: Wladyslaw Josip Miletić

Ovan (21.03 - 20.04)

Ovnovi vode seksi pregovore s više raznih osoba. Negdje će stvar upaliti? Vaši osvajački instinkti rijetko kad vas iznevjere. Površno se zaljubite, dobijete što ste tražili, i žurite dalje. Niste ničiji. Vaše ego samozadovoljstvo traje bez prestanka.

Bik (21.04 - 20.05)

Bikovi najviše energije troše kad otvaraju i zatvaraju frižider. U seksu imate propuh. Nigdje nikoga ni za lijek. Ako egzistirate u dugoj vezi, možda ste umorni od  zajedničkog gimnasticiranja u krevetu. O bolima tjelesa zbog viška kilograma ovaj put nećemo.

Blizanci (21.05 - 20.06)

Blizanci su mentalno i emocionalno u generalnoj euforiji. Ne znate gdje vam je glava, a gdje rep. Pričate priče bez kraja i početka. Ne držite se dogovora i nitko se zbog radi toga na vas ne ljuti. Nezaboravno ste slatki. Pri seksu se za čas rastopite.

Rak (21.06 - 20.07)

Rakovi samci izbjegavaju dodir sa svijetom i svemirom. Pretjerana pasivnost je nezdrava pojava. O seksu maštate virtualno. Stidljivi ste i nesigurni. S vama treba nježno, polako, obzirno. Možda se za vas zagrije netko s konjskim živcima?

Lav (21.07 - 21.08)

Lavovi su u centru pažnje javnosti, i uživaju u vlastitoj popularnosti. Partneru ili partnerici već je dosta vaše jurnjave za poslovnim uspjehom. Žalosno ali istinito, nemate vremena za seks. Možda on ili ona „potraži ljubav“ negdje drugdje. Niste nezamjenjivi!

Djevica (22.08 - 22.09)

Djevice su položile oružje i potpisale kapitulaciju. Ne ide vam ljubav s njim ili s njom, i priči je došao kraj. Možda se još koji put 'svečano prasnete' prije konačnog razlaza. Seks u tim trenucima zna biti nezaboravan, jer oboje daju sve najbolje od sebe

Vaga (23.09 - 22.10)

Vage ostaju vjerne svom urođenom romantizmu. I dalje vjerujete u ljubavne bajke, iako ste se već bezbroj puta razočarali u ljudski rod. Opraštate sebi, pa morate i drugima. Skupocjeni ste. Volite luksuz. Pristajete na seks samo u svilenom krevetu.

Škorpion (23.10 - 22.11)

Škorpioni imaju skrivene ljubavne interese. Vješto lovite u mutnim (preljubničkim) vodama. Vaš otrovni trn strasti spreman je za ubod. Hrabri ste i riskirate i to posebno kada je seks u pitanju. Možda vam se u više navrata (postorgazmično) zavrti u glavi.

Strijelac (23.11 - 21.12)

Strijelci su rijetko kad kod kuće. Često putujete, ako ne u stvarnosti, u mašti svakako. Lako svladavate jezične barijere i bez znanja stranih jezika. Stvoreni ste za galeba. Turistička sezona u punom je zamahu. Imate 'posla' na biranje.

Jarac (21.12 - 19.01)

Jarci vole imati sve pod kontrolom. Postupno gradite autoritet, sve dok ne postanete vrhovni poglavar. Kod vas se i u krevetu točno zna tko koga i gdje. Konzervativni ste čuvari tradicije. Ako vam se slučajno omakne kakva bludna radnja, to nitko u mraku ne vidi.

Vodenjak (20.01 - 18.02)

Vodenjaci se sjajno zabavljaju. U vezi ste ili ste bez/veze, svejedno, dobro vam je. Ako ste nekome zapeli za okular, pridobiti će vas svojim s(p)retnim mozgom. Ne možete ostati hladni na genija(lku). Seks spada u kategoriju usputnih (animalnih) događanja.

Ribe (19.02 - 20.03)

Ribe su opet na suhom. Sunce vas opako prži. Već ste otputovali u morske krajeve, ili se upravo spremate na put? Osvježiti će vas buran noćni život. Možda u jednoj prekrasnoj uvali započne i vaš erotski preobražaj. Sirene se lako zaljubljiva stvorenja.

web igrice

  • World Basketball Championship
  • Monkey GO Happy 4
  • Toetrix
  • Santa in Trouble
  • Snow Angels
  • Free Jelly
  • Deadly Road Trip
  • Assassin's Greed
  • Sport Car Bubble
  • Super Blocks

Videocafe

Svaštara