astronet

18.10.-25.10.Seksi horoskop Vaganje i trošenje

Seksualna romantika
Sekstil Venere u Vagi i Marsa u Strijelcu, savršena je zvjezdana konstelacija za romantično putovanje s voljenom osobom. Dobro je širiti vidike, a i seks u Parizu, Pragu ili Londonu, ne zvuči loše. Mnogi od nas će zatražiti koji slobodan dan...

Ovan (21.03 - 20.04)

Ovnovi djeluju iz pozadine, što god to kome značilo. Djelujete skriveno, ali vas je lako raskrinkati. Previše ste ekstrovertni, još od rođenja. Vaše tajne veze sve su manje tajne. Zbog brzih i kratkih seksi užitaka izlažete se rizicima i opasnostima.

Bik (21.04 - 20.05)

Bikovi su tražena roba za ljubavnu kupoprodaju. Ako ulazite u novu vezu poglavito iz materijalističkih razloga, možda više volite novac nego njega ili nju. Realistični ste, i točno znate što želite. U seksu ste prohtjevno zahtjevni i nezasitni. Sva čula uživaju?

Blizanci (21.05 - 20.06)

Blizanci imaju nezgodno aspektiranog Marsa. Energetski padate i uspinjete se. Svadljivi ste, i uspješno 'kvarite' veze s drugima. Za seks ste strašno napaljeni, ili ne pokazujete veliki interes za te stvari. Egzotična ste biljka koja traži specijalni tretman!

Rak (21.06 - 20.07)

Rakovi sami sebe prže na laganoj vatrici. Ako izgubite kontrolu nad emocijama, vaš će se život pretvoriti u požar strasti. Možda to potajno i želite? S Venerom u Škorpionu i s Marsom u Jarcu, žestoko ćete se seksualno razbuditi. Uskoro. Za tjedan ili dva.

Lav (21.07 - 21.08)

Lavovi su emocionalno skladni i mentalno uravnoteženi. Idealna ste meta za razne udvarač(ic)e. Vaši seksualni snovi ostaju samo snovi. Kralj ili kraljica elegantno iščekuje da drugi sve naprave? Tko previše štedi energiju, može ostati bez energije.

Djevica (22.08 - 22.09)

Djevice izgledaju mladoliko. To vrijedi za one koji su (već) u pedesetim ili šezdesetim godinama života. Za seks nikada nije prekasno. Uostalom, seks i ne mora uvijek biti pravo seksanje. Ponekad je dovoljno nježno se ljubiti i jedan orgazam slijedi drugi...

Vaga (23.09 - 22.10)

Vage su zaljubljene, i šire oko sebe pozitivne vibracije. Sretni ste s njim ili s njom, i sigurno vam je već pala na pamet romantična ideja o udaji ili ženidbi. Ako prakticirate seksualni kontakt s bivšim ili s bivšom, što prije okončajte tu nezdravu priču.

Škorpion (23.10 - 22.11)

Škorpioni miruju. Vaše meditativno svakodnevlje uskoro će prekriti olujni oblaci. Najprije će Sunce ući u Škorpiona, potom i Venera, a Saturn kod vas gostuje već mjesecima. Ništa vam neće pasti s neba. Za sve ćete se morati potruditi. I za seks.

Strijelac (23.11 - 21.12)

Strijelci su u vrhunskoj formi, i nema ih nigdje. Više niste sami. Sada imate njega ili nju za ljubavnu igru i seksualnu zabavu. Ako već niste otputovali negdje zajedno, što čekate? Seks na pustom otoku nemjerljivo je uzbudljiviji od onog (vele)gradskog!

Jarac (21.12 - 19.01)

Jarci pažljivo biraju s kim i kako provode vrijeme. Za vas je vrijeme novac! Krivo potrošeno vrijeme, uludo je bačen (ili nezarađen) novac. Poslodavac ste i konzervativna ste duša. Volite se pipkati s vašim djelatnici(a)ma. Koja vas to vjera uči?

Vodenjak (20.01 - 18.02)

Vodenjaci su šareno raspoloženi. Čudnim ponašanjem zbunjujete svijet. Svemirski ste privlačni i plaćate visoku cijenu za vašu nesvakidašnju ljepotu. Sviđaju vam se oni koji (kao i vi) previše vole svoju slobodu. Zbog toga ste sami i seksualno nezbrinuti.

Ribe (19.02 - 20.03)

Ribe znaju biti svakakve, pa i prepotentne. Vaša nježnost trenutno nije djelatna. Utjecaji Saturna i Plutona pomažu vam da otkrijete novu samosvijest. Gladni ste ljubavi, i to one prema sebi. U seksu ste grabežljivi. Mislite samo na vlastiti užitak. Sram vas bilo.

web igrice

  • World Basketball Championship
  • Monkey GO Happy 4
  • Toetrix
  • Santa in Trouble
  • Snow Angels
  • Free Jelly
  • Deadly Road Trip
  • Assassin's Greed
  • Sport Car Bubble
  • Super Blocks

Videocafe

Svaštara

Sexy