astronet

Dolazite na svojeSeksi horoskop 22.11.-29.11.

Razigrani eros
Trigon Venere i Urana je „zgodan aspekt“ za eksperimentalni seks. Svi koji se ne stide razigranog erosa, doći će na svoje. Oni konzervativniji (i vjerniji) među nama, uvježbavati će s partner(ic)om nove položaje i tehnike u spavaćoj sobi.

Ovan (21.03 - 20.04)

Ovnovi izlaze iz razdoblja (samo)destrukcije. Na obzoru vidite nove ružičaste oblake. Vaš ego skače nebu u visine. Utjecaj Urana daje poticaj vašoj inovativnosti. Vrtite originalne filmove u glavi. Seksualno ćete uskrsnuti na vatren i eksplozivan način!

Bik (21.04 - 20.05)

Bikovi se žele vratiti na stare staze. Ako vas on ili ona više ne voli, uzaludan vam je trud svirači. A da se vratite u sadašnjost? Vaš libido savršeno skladno funkcionira. Tvrdi ste i uspravni. Bikice su meke i podatne. Slatki ste, jer ste (još) nepoznati sebi.

Blizanci (21.05 - 20.06)

Blizancima se približava tranzitni Saturn u opoziciji. Neizbježni su problemi s autoritetima ili s onima koje zbog raznih obzira morate slušati i podnositi. Sami sebi branite ugodne stvari. Užitak vam nije prvi po rasporedu važnosti. Ni onaj seksualni.

Rak (21.06 - 20.07)

Rakovi trpe i podnose nezgodne utjecaje Marsa i Plutona. Postali ste fatalist, a da to niste ni primjetili. Što god se dogodi, tumačite kao sudbonosni znak. Osjećati ćete se bolje ako fokusirate pažnju na seksologiju. Potreban vam je užitak, a ne (su)mrak.

Lav (21.07 - 21.08)

Lavovi su „stari lisci“ i znaju mudro probuditi seksualni interes kod znatiželjnika. I Lavice su jednako vješte u privlačenju pažnje. U krevetu dominirate na misionarski način, ali prakticirate i (dodatno stimulirajuće) inovacije. Vaša vjernost nije upitna, ili?

Djevica (22.08 - 22.09)

Djevice imaju dostatne količine pogonskog goriva, ali imaju problema s konačnim ciljevima. Vaša se raspršenost najljepše oslikava u ljubavi. Letite s cvijeta na cvijet, ali bez seksualnog oprašivanja. Idealizirate voljene likove. To vam se razbija o glavu.

Vaga (23.09 - 22.10)

Vagama mnogo toga nedostaje, a najviše dobre volje i strpljenja. Ratujete sami sa sobom i ne vidite što se oko vas događa. Imate previše problema. I seksualno ste frustrirani. Niste se „prasnuli“ tko zna od kad. Orgazam je revitalizirajuće ljekovit!

Škorpion (23.10 - 22.11)

Škorpioni ne vjeruju u poraz, sve dok im se ne dogodi. Skrivate nedostatak samopouzdanja. Osoba koja s vama dijeli sve, pa i krevet, svašta bi nam mogla izgovoriti o vama. Ali neće. Ultimatumima ste njemu ili njoj zavezali jezik? Stara priča.

Strijelac (23.11 - 21.12)

Strijelci se vesele Suncu i Veneri. Dobro vam stoji i Jupiter, a i Uran vas voli. Brojnu „planetarnu vojsku“ koristite u ljubavne svrhe. Privlače vas samo oni koji su vam seksi ekstravagantno privlačni. Strijelac ste ili Strelica, ali ste i poželjna erotska meta.

Jarac (21.12 - 19.01)

Jarci su i dalje erotski najpoželjniji. Mnogima ste „prezgodni“ jer ste i poslovno financijski dobrostojeći. Savršena ste udavača ili idealan ženik. Ako (još) niste spremni za bračne vode, možete se slobodno „mrijestiti“ uokolo? Dobar izgovor zlata vrijedi.

Vodenjak (20.01 - 18.02)

Vodenjaci vole nepoznate i neotkrivene stvari. Ako je on ili ona stalno gol(a) pred vama, možda vas to smeta, ali ne želite mu (joj) to priopćiti da se ne uvrijedi. Držite se hladno i zakopčano. Zbližili ste se sa susjedom? Tko je neispravan, lako zastrani.

Ribe (19.02 - 20.03)

Ribe su previše uzbuđene da bi mogle normalno misliti i općenito funkcionirati. Kada vas pogodi Amorova strelica u srce, prelazite na višu frekvenciju (be)svijesti i vaša ljubav postaje bajkovita. Ako nema ljubavi, nema ni bajke. Samo sjeta. I samozadovoljavanje.

web igrice

  • World Basketball Championship
  • Monkey GO Happy 4
  • Toetrix
  • Santa in Trouble
  • Snow Angels
  • Free Jelly
  • Deadly Road Trip
  • Assassin's Greed
  • Sport Car Bubble
  • Super Blocks

Videocafe

Svaštara

Sexy