astronet

Prakticiraju skriveni seks na brzaka, sve dok ih ne ulove 'in flagranti' Seksi horoskop 23.5.-30.5.

Naelektrizirani osjećaji
S Venerom i Uranom u kvadratu podložni smo naglim i nepromišljenim potezima. Iskušavamo elastičnost bliskih odnosa. Inzistiranje na vlastitom pravu na eksperiment bez obzira na druge, može stvoriti pustoš u vezi koja nam je najvažnija.

Ovan (21.03 - 20.04)

Ovnovi ne vole monotoniju. Situacija na nebu signalizira da biste mogli iskliznuti iz postojećeg ljubavnog kolosijeka. Uzbuđuju vas neobični likovi. Oni otkačeni i otvoreni za razne opcije, brzo uskoče u tuđi krevet. Ako se previše zaigrate, dobit ćete po prstima!

Bik (21.04 - 20.05)

Bikovi vole status quo situaciju, i teško se odlučuju na bilo kakve promjene. Netko vas pokušava zavesti, a vi glumite nedodirljivost. Ako je riječ o Škorpionu, neće brzo odustati od vas. Slučajan (ili izrežiran) dodir, inicirati će vulkansku eksploziju strasti.

Blizanci (21.05 - 20.06)

Blizanci su u idealnom razdoblju za ljubav i popratne erotske sadržaje. Pritisak tranzitnog Saturna popušta, i za razliku od proteklih tjedana sada lakše dišete. U seksu ste radoznali i kreativni. Bolujete od uzbuđenosti. Prijeti vam hiperventilacija.

Rak (21.06 - 20.07)

Rakovi se traže, i ne pronalaze. Vaši emocionalni senzori registriraju skrivena strujanja u atmosferi. Predosjećate buduće događaje. Potrebno vam je ljubavno gnijezdo, da biste se skladno razvijali. Ako ga nemate, hladno vam je u krevetu.

Lav (21.07 - 21.08)

Lavovi su nostalgični. Razmišljate o ljubavnim (ne)uspjesima iz prošlosti. Sve što ste doživjeli, bila je tek predigra za ono što vas očekuje u budućnosti. Trenutno je vaš vatreni eros uspavan. Za tjedan ili dva započeti će vaša nezaboravna pržiona!

Djevica (22.08 - 22.09)

Djevice se lijepe na Ribe, a Ribe se lako daju raznim znakovima. Živcira vas njegova ili njezina nevjerna ćud. Ako od voljene osobe očekujete vjernost, najprije vi sami morate biti odani. Vaš nedužni flert u radnom okružju, postaje otvorena vatra strasti.

Vaga (23.09 - 22.10)

Vage sanjaju nemoguće ljubavno savršenstvo. Intimno ste se zbližili sa zauzetom osobom, i patite jer vaš odnos nije cjelovit i legalan. Pred vama su dani velikog uzbuđenja. Prakticirati ćete skriveni seks na brzinu, sve dok vas ne ulove in flagranti.

Škorpion (23.10 - 22.11)

Škorpioni su u punoj erotskoj formi. Zvjezdani utjecaji ne stvaraju vam smetnje. Duboka emocionalna simbioza između vas i njega ili nje, rasplamsava vaš seksualni suživot. Nemate se na što žaliti. Imate sve. I vlažno vrijeme vam savršeno odgovara.

Strijelac (23.11 - 21.12)

Strijelci su neskladni u sebi samima. Najgore je iza vas, ali ostaje pitanje kakve su posljedice proizveli dani kaosa. Ako ste međusobno povezani vrućim seksualnim željama i interesima, zaboraviti ćete na sukobe i ponovo ćete se izgubiti u strastima.

Jarac (21.12 - 19.01)

Jarci su skloni pobuni i revoluciji. Žestoko vas smetaju njegove ili njezine mane, i o tome otvoreno progovarate. O vlastitom nesavršenstvu mudro šutite. Situacija u vašoj vezi je naelektrizirana. Ratne igre vodite i u krevetu, ali s drugim (nježnijim) sredstvima.

Vodenjak (20.01 - 18.02)

Vodenjaci brzo raskidaju stare veze i još brže ulaze u nove odnose. Definitivno vam nije dosadno. Osim Blizanaca, zanimljivi su vam i astrološki Strijelci. Lavove izbjegavate u širokom luku, iz raznih razloga. Ovnovi vas najžešće erotski stimuliraju.

Ribe (19.02 - 20.03)

Ribe se vole mrijestiti na čudnim i neobičnim mjestima. Ekstravagantni ste u duši i tjelesno eksperimentalni. Teško se koncentrirate na poslovne ili fakultetske obveze Strastveni užitak prvi vam je po redu važnosti. Tko vas ne zna, (pre)skupo vas plaća.

web igrice

  • World Basketball Championship
  • Monkey GO Happy 4
  • Toetrix
  • Santa in Trouble
  • Snow Angels
  • Free Jelly
  • Deadly Road Trip
  • Assassin's Greed
  • Sport Car Bubble
  • Super Blocks

Videocafe

Svaštara

Sexy