astronet

Stišavanje egaSeksi horoskop 24.-31.1.2015.

Put do nesebične ljubavi
Nježni Mars u Ribama udružit će snage s (pre)potentnim Plutonom u Jarcu i mnogi od nas će (svjesno ili nesvjesno) stišati vlastiti ego, kako bi otvorili put nesebičnoj ljubavi. U seksu ćemo preferirati sadomazo igrice. Ništa strašno, a savršeno. Piše: Wladyslaw Josip Miletić

Ovan (21.03 - 20.04)

Ovnovi su u zoni ispadanja. Rasuti ste u glavi i divlji u srcu. Već dugo niste bili 'takvi'. Energiju vam krade Mars! Za koji dan, Marsu će se pridružiti i Venera i vi ćete ostati bez goriva. Ne palite se na bilo koga. Ponekad je zdravo (samo) maštati o seksu.

Bik (21.04 - 20.05)

Bikovi su lako zapale na Djevice, a Djevice se lože na Ribe. Možda zaigrate trojac. Kada su Ribe u igri, moguće su razne scene i predstave. Djevice su podložne, ali ipak vam bježe iz vidokruga. Ako mislite omrsiti nešto konkre(ve)tno, družite se s Vagama.

Blizanci (21.05 - 20.06)

Blizanci se često smiju, a sve češće i zaplaču. Ako je vaš život u rasulu, možda se iz kaosa nešto novo rađa? Prije nego što iznova zavolite sebe, najprije se morate dezintegrirati. Vaš seksualni život trenutno ne postoji. Nula, bez bodova, a zima grize...

Rak (21.06 - 20.07)

Rakovi su prošli kroz emocionalnu oluju. S kim god se zbližite, vaš odnos se vrlo brzo radikalizira. Zašto? Tuđe emocije vas inspiriraju na sukob s vlastitim nesvjesnim željama! U seksu ste manipulativni. Koristite vlastitu privlačnost za razne svrhe i namjere.

Lav (21.07 - 21.08)

Lavovi imaju problema s energijom. Ili ste previše aktivni, ili se cjelodnevno izležavate. Ni u seksu niste optimalni. Nekada ste bili nezasitni, a sada sve (pre)brzo obavite. Vaša erotski žar je prigušen i nevidljiv. Posipate se pepelom? Budite veliki i kada ste mali.

Djevica (22.08 - 22.09)

Djevice nisu svjesne što im se događa. Pola toga ste izmaštali, a pola skriva gusta magla. Razdražljivi i agresivni, niste dobar par nikome. Iz vas izbija višak pare. Potrebno vam je hlađenje, a seks je vruća radnja. Spremite 'alat' u garažu. Privremeno.

Vaga (23.09 - 22.10)

Vage su u sedmom nebu, i doslovno i simbolički. Više ne letite s cvijeta na cvijet. Sparkirali ste se u mirnu ljubavnu luku. Držite se ruku za ruku i maštate o istim stvarima. Ne sanjate. Živite romantični san. Seks? Ne mora javnost sve znati o vama.

Škorpion (23.10 - 22.11)

Škorpioni su sve jači i jači. Definirali ste sebe u korijenu i više se ne tražite. Sada su vam drugi ljudi zanimljivi. Tko o čemu, Škorpion o Ribama. Astrološke Ribe su vam suđene i predodređene i s njima se razumijete i bez teksta. Vaša tijela sve govore.

Strijelac (23.11 - 21.12)

Strijelci su 'skrenuli' u mazohizam. Sami sebe optužujete za svašta. Partner(ica) sumnja da ljubite nekog drugog, a vi se borite s primarnim nagonom za opstankom. Oslobodite se okova. On ili ona nestrpljivo iščekuje vašu strastvenu inicijativu u krevetu.

Jarac (21.12 - 19.01)

Jarci ne rade ništa polovično. Kada postite od seksa, nekako se prilagodite sami sebi. Kada se intimno sližete s nekim, više se ne odvajate od njega ili nje. Iza vašeg leda, teče rijeka ponornica. Volite se 'množiti i oduzimati' sa Škorpionima, a i oni s vama.

Vodenjak (20.01 - 18.02)

Vodenjaci uživaju u naklonosti Venere. Oni među vama koji su na svijet došli sredinom veljače, najsretniji su u ljubavi i sličnim djelatnostima. Lijepi ste, pametni i raspoloženi za strastvenu seksologiju. Sve ostalo (na koga ćete naletjeti?) je lutrija.

Ribe (19.02 - 20.03)

Ribe fantaziraju o idealnoj ljubavi. Ako imate s kim podijeliti snove i vizije, sve je u redu, prirodno se razvijate. Ako ljubite krivu osobu, slijedi vam otrežnjenje. Oni koji se vole bezobavezno igrati s vama u krevetu, ne razumiju da vi tražite ljubav. Seks je popratna pojava.

web igrice

  • World Basketball Championship
  • Monkey GO Happy 4
  • Toetrix
  • Santa in Trouble
  • Snow Angels
  • Free Jelly
  • Deadly Road Trip
  • Assassin's Greed
  • Sport Car Bubble
  • Super Blocks

Videocafe

Svaštara

Sexy