astronet

Napokon!Seksi horoskop 12.-19.4.

Sretne ljubavne priče
Harmoničan aspekt između Venere i Jupitera, najavljuje poplavu pozitivnih emocija i sretne ljubavne priče. Osobe rođene u vodenim (Rak, Škorpion, Ribe) znakovima, bit će specijalno raspoložene za maštovite igre i predstave u krevetu. Piše: Wladyslaw Josip Miletić

Ovan (21.03 - 20.04)

Ovnovi igraju skrivene ljubavne igre. Položaj Venere djeluje maglovito na vaš osjećaj samosvijesti. Jurite za idealističkim ciljem koji ste obojili žarkim bojama. Teško ćete dobiti nešto više od platonske ljubavi. I seksualna apstinencija ima svojih prednosti.

Bik (21.04 - 20.05)

Bikovi se savršeno nadopunjavaju sami sa sobom. Kada je riječ o odnosima s drugima, slabo se snalazite. Ako se nalazite u dugometražnoj vezi, umorni ste od predvidljivosti i monotonije. Dobro bi vam došle eksperimentalne igre pod plahtama.

Blizanci (21.05 - 20.06)

Blizanci se vesele malim stvarima i to ih čini sretnima. Partner ili partnerica vas voli i poštuje, a to su važni preduvjeti za kreativan seksualni suživot. Vrijeme je oprašivanja u prirodi. I vi ćete uskoro potpuno procvasti i počet ćete se češće prašiti.

Rak (21.06 - 20.07)

Rakovi su sjajno raspoloženi i privlačni su za okolni svijet. Ako ste bez partnera ili partnerice, vaš ljubavni status mogao bi se promijeniti. Ako se dvojite između više osoba, osim osjećaja uključite i razum, i ne seksajte se prije nego što ste definirali odnos.

Lav (21.07 - 21.08)

Lavovi emocionalno osciliraju. Jedan dan se osjećate superiorno, a drugi inferiorno. Neratikuliranim ponašanjem zbunjujete partnera ili partnericu. On ili ona sumnja da ste pronašli nekog drugog za igru i zabavu u krevetu. Možda to i nije daleko od istine.

Djevica (22.08 - 22.09)

Djevice fantaziraju o velikoj ljubavi. U stvarnosti, malo toga vas veseli, i niste baš sretni. Imate nerealne predodžbe o njemu ili njoj, i to vas vodi na krivi ljubavni put. Seks vam nije dostatan. Tražite puno više, a on ili ona vam malo toga drugog pruža.

Vaga (23.09 - 22.10)

Vage su poznati romantičari koji ne vole grubosti. Muški primjerci vaše astrološke vrste djeluju prenježno i feminizirano, a to im stvara smetnje u odnosima. Ženske Vage fasciniraju svijet svojom krasnom ljepotom. Stvoreni ste za filmske scene seksa.

Škorpion (23.10 - 22.11)

Škorpioni se dobro osjećaju u vlastitoj koži. Emocionalna kriza je iza vas i sada ste jači nego što ste to ikada prije bili. Patnja vas je oplemenila na  sveobuhvatan način. Seks vam je važan, ali nije najvažniji. Ponajprije vas zanima ljubav.

Strijelac (23.11 - 21.12)

Strijelci su sami sebi jedino mjerilo svih vrijednosti. Od vašeg silnog pametovanja druge ljude boli glava i ne čudite se ako vas krenu zaobilaziti u širokom luku. Odgovaraju vam intelektualni tipovi koji više pričaju o seksu nego što ga prakticiraju.

Jarac (21.12 - 19.01)

Jarci imaju originalne poslovne ideje, ali u ljubavi su siromašni i nedostatno kreativni. Novac je motor pokretač svih vaših aktivnosti. Naravno, riječ je o velikom novcu. Susret s osobom koja je fino financijski potkožena, probudit će vašu glad za seksom!

Vodenjak (20.01 - 18.02)

Vodenjaci vole eksperimentirati u odnosima. U novoj ste vezi, a još se niste riješili stare. To vas previše ne zabrinjava, jer ste prijateljski naklonjeni i prema jednoj i drugoj osobi. Ako je u cijelu priču uključeno i seksanje, definitivno vam nije dosadno.

Ribe (19.02 - 20.03)

Ribe idealiziraju sebe i sve oko sebe. Nosite ružičaste naočale i vidite samo ono što želite vidjeti. Prijeti vam opasnost od iluzija. Oni koji glume da su zaljubljeni u vas vješto iskorištavaju vašu naivu. Lako vas je dobiti u krevet. O tome kruže razne priče.

web igrice

  • Monkey GO Happy 4
  • Toetrix
  • Santa in Trouble
  • Snow Angels
  • Free Jelly
  • Deadly Road Trip
  • Assassin's Greed
  • Sport Car Bubble
  • Super Blocks
  • 3 Slices 2

Videocafe

Svaštara

Sexy