astronet

Nevjera na pomolu?Seksi horoskop 16.8.-23.8.

Ljubav prema avanturama
S Venerom i Jupiterom u konjunkciji, ljubav ćemo izražavati otvoreno, darežljivo i osebujno. Bit ćemo ekstravagantni s novcem i pružanjem osjećaja. Želja za širenjem krila može značiti da nećemo ostati vjerni partneru ili partnerici.

Ovan (21.03 - 20.04)

Ovnovi su u osnovi neukrotivi, iako znate (na prvom spoju) fino odglumiti krotku ovčicu. Utjecaj Urana daje veliki doprinos vašoj inovativnosti, ali i nepredvidljivosti. Zanimaju vas najnovije koncepcije prijateljstva i ljubavi. U seksu ste brzi i eksplozivni!

Bik (21.04 - 20.05)

Bikovi bi trebali izbjegavati Škorpione, a isto vrijedi i obrnuto. Ni ponosni i dramatični Lavovi nisu idealni za vaš profinjen umjetnički ukus. Kada se sve zbroji i oduzme, ostaju vam Ribe. Ribe daju sebe do kraja, i vašem moćnom libidu vječna su inspiracija.

Blizanci (21.05 - 20.06)

Blizanci sprintaju na kratke ljubavne staze. Iako vam je u početku sve izgledalo idealno, brzo ste se odljubili jer vas je zasmetao jedan presudno važan detalj u njegovom ili njezinom karakteru. Ako je u krevetu sve bilo savršeno, imate za čim žaliti.

Rak (21.06 - 20.07)

Rakovi su prošli kroz razdoblje emocionalne katarze, i veliko je pitanje u kojem su sada filmu. Potrebno vam je određeno vrijeme da se reprogramirate i pregrupirate vlastite (unutarnje) snage. Seks vam trenutno nije prva i najvažnija stvar na svijetu.

Lav (21.07 - 21.08)

Lavovi su miljenici zvijezda. Sretni ste i zadovoljni. Vaše sjajno raspoloženje djeluje zarazno na druge ljude. Sjajite blještavo poput Sunca. Ne morate tražiti zgodne ljubavne prilike, one vam se nude na pladnju. Vaša seksualna energija je na vrhuncu!

Djevica (22.08 - 22.09)

Djevice su izgubljene u svom privatnom mikrokozmosu. Teško izlazite na kraj sa sobom samima, a s drugima još teže. Nitko vam ne prilazi, jer ne pokazujete osjećaje. Za seks ste previše zakopčani. Ni u vlastitom krevetu niste u golom izdanju.

Vaga (23.09 - 22.10)

Vage se rastapaju od vruće ljetne ljubavi, i to specijalno vi koji ste (slučajno?) natrčali na Lava ili Lavicu. Slobodno se mazite i izmjenujete nježnosti u javnosti. Drugima izgledate kao da ste sami sebi dovoljni. Možda saznate da ćete postati otac ili majka.

Škorpion (23.10 - 22.11)

Škorpioni imaju u vlastitom znaku Marsa i Saturna, i dobro bi im došla pojačana samokontrola. Oscilirate između neustrašivosti i paranoje. Na vas se lijepe destruktivne osobe, i to vam dodatno otežava život. U seksu ste zakočeni ili van kontrole?!

Strijelac (23.11 - 21.12)

Strijelci uživaju u kreativnim odnosima i eksperimentalnim vezama. Oslobodili ste se svih predrasuda i tabua. Imate vlastite kriterije i standarde. Sami ste sebi jedini zakon. Tko traži avanturu i prijateljski seks, idealan je „materijal“ za filozofa Strijelca.

Jarac (21.12 - 19.01)

Jarci pate od vrtoglavice. Opili su vas vlastiti osjećaji. Sverašireno mišljenje da su Jarci kruti i nesenzibilni nema veze s istinom. Iz vas izvire strast poput lave iz vulkana. U krevetu (i oko kreveta) ste alpinistički raspoloženi. Kratko pauzirate, pa opet navalite?

Vodenjak (20.01 - 18.02)

Vodenjaci pokušavaju vratiti sklad u vezu. Da bi cijela priča rezultirala pozitivnim efektom, i on ili ona mora pokazati da mu (joj) je stalo do vaše zajedničke budućnosti. Seks može spasiti stvar, ali kratkoročno. Za dugi vijek vaše veze, potrebna je ljubav

Ribe (19.02 - 20.03)

Ribe preferiraju skrivene ljubavne igre. Širite oko sebe auru tajanstvenosti. Škorpioni i/ili Rakovi vaš su prvi ljubavni izbor. S njima dijelite snažnu intuiciju, emocionalni pogled na svijet i „vodenu“ narav. I u seksu se preljevate jedno u drugo.

web igrice

  • Monkey GO Happy 4
  • Toetrix
  • Santa in Trouble
  • Snow Angels
  • Free Jelly
  • Deadly Road Trip
  • Assassin's Greed
  • Sport Car Bubble
  • Super Blocks
  • 3 Slices 2

Videocafe

Svaštara

Sexy