astronet

Obilna vitalnostSeksi horoskop 19.-26.7.

Prizivanje novih ljubavnih prilika
Ulaskom Jupitera u astrološki znak Lava, strastveno će profitirati svi vatreni znakovi. Smjelim izražavanjem i iskušavanjem novih stvari, prizvat ćemo zgodne ljubavne prilike. Nagon za priznanjem bit će nam jako važan u krevetu...Piše: Wladyslaw Josip Miletić

Ovan (21.03 - 20.04)

Ovnovi su stalno u kontranapadu, a situacija se s tim u vezi dodatno intenzivira. Besramno koketirate s više raznih osoba. Možda vam se koji put zavrtiti u glavi od silne strasti. Za seks ste uvijek raspoloženi. Ne birate mjesto, a ni vrijeme za akciju!

Bik (21.04 - 20.05)

Bikovi se sporo kotrljaju kroz život. Rješavanje tekućih problema za vas je od vitalnog značaja. Ne skrivajte ništa pod tepih, jer od toga nemate koristi. Krajem tjedna podbost će vas Mars. Nakon dugo vremena mogao bi pasti i žestoki seks?!

Blizanci (21.05 - 20.06)

Blizanci su okrenuti tradicionalnim vrijednostima i paze da ne zaglibe u promiskuitet. Svi mi tražimo svoju veliku ljubav, ali put do istinske ljubavi često je zamagljen i trnovit. Ako apstinirate od nepotrebnog seksa s krivim osobama, to je mudro od vas.

Rak (21.06 - 20.07)

Rakovi više nisu skloni pretjerivanju. Jupiter je izašao iz Raka i napušta vas euforija. Vaše seksualno eksperimentalno razdoblje je završilo. Potrebna vam je stabilnost, a ne razuzdanost. Koncentrirajte strastvene emocije na jednu (vama najvažniju) osobu.

Lav (21.07 - 21.08)

Lavovi su centru pozornosti svemira. Vaš ego cvate od zadovoljstva. Ako solirate, nećete dugo zadržati solo status. Klonite se Škorpiona, jer vam nisu kompatibilni. Potpuni sekualni užitak najprije ćete doživjeti s osobom rođenom u znaku Strijelca.

Djevica (22.08 - 22.09)

Djevice će za koji dan dobiti novu snagu i energiju i to ravno s neba. Venera  već vas lijepo gleda, a uskoro će joj se pridružiti i strastveni Mars. U slobodnom prijevodu, slijede vam neprospavane noći zbog intenzivnog seksualnog maratona.

Vaga (23.09 - 22.10)

Vage imaju jednog 'neprijatelja' manje, Marsa. Ostao vam je još neskladni utjecaj Urana, a njega se nećete tako brzo riješiti. Postat ćete manje napeti i naelektrizirani i to će se pozitivno odraziti na vaš ljubavni život u cjelini. Seksat ćete se bez grča!

Škorpion (23.10 - 22.11)

Škorpioni će na svoje doći tek krajem tjedna, kada će im postati sklon planet Mars. Ako se borite s depresijom, sretna vijest je da vam stiže val optimizma. Ne trošite  energiju na osvetu. Radije se prepustite seksualnim fantazijama s novom osobom.

Strijelac (23.11 - 21.12)

Strijelci su u punoj erotskoj formi. Privlačni ste mnogima. Ulicama vašega grada ne prolazite neprimjećeni. Rođeni ste fotomodel, čak i ako toga (još) niste svjesni. Sunce prži, a vi se volite razgolititi. Do kraja se skidate brzo i lako, ali samo za odabrane.

Jarac (21.12 - 19.01)

Jarci se upravo zaljubljuju. Ne svi, samo oni (od zvijezda) odabrani. Venera u polju ljubavi, traži od vas da se više emocionalno skrbite za voljenu osobu. Vaša je ljubav dugo bila slijepa. I seks ste odrađivali mehanički. Promijenite sebe, a ne njega ili nju.

Vodenjak (20.01 - 18.02)

Vodenjaci ulaze u nemirno razdoblje. Puno toga vam nije po volji i vaše toleriranje različitosti je na velikoj kušnji. Ako on ili ona želi jedno, a vi nešto drugo, potražite zlatnu sredinu. Pred vama su dani siromašni seksom. Meditacija će vam biti važnija.

Ribe (19.02 - 20.03)

Ribe nikako da isplivaju iz vlastite pomutnje. Patite za bivšom ljubavi, a on ili ona fino uživa i bez vas. Romantični seks uz noćno nebo prekrito zvijezdama, nije loša opcija za iscjeljenje ribljeg duha i tijela? Pokrenite se. Predugo glumite bespomoćnu amebu.

web igrice

  • Monkey GO Happy 4
  • Toetrix
  • Santa in Trouble
  • Snow Angels
  • Free Jelly
  • Deadly Road Trip
  • Assassin's Greed
  • Sport Car Bubble
  • Super Blocks
  • 3 Slices 2

Videocafe

Svaštara

Sexy