astronet

Naelektrizirana strastvenostSeksi horoskop 25.4.-02.05.

Podavanje bez granica i prepuštanje seksualnoj gimnastici
Kozmičko spajanje Venere, Marsa i Urana, ne najavljuje dosadu i inerciju već upravo nešto suprotno, eksploziju strasti! Rođeni u prva tri znaka Zodijaka (Ovan, Bik, Blizanci) bit će strastveno naelektrizirani i najskloniji seksualnom (avan)turizmu.

Ovan (21.03 - 20.04)

Ovnovi su „prezaposleni“, i nije ih lako dozvati kući. Ako ste u vezi s posesivnom osobom, on(a) će vas optužiti da ste nedohvatni. Valjate se po tuđim krevetima i to vam je postala najdraža (sportska) zabava. Pazite da sami sebi ne zabijete autogol!

Bik (21.04 - 20.05)

Bikovi imaju „vrućeg“ Marsa u vlastitom znaku. U vašem životu se sve vrti oko strasti. I novac strastveno zarađujete i još strastvenije ga (luksuzno) trošite. Zanima vas botanika, poljoprivreda, šumarstvo. Vrlo rado se i poseksate „negdje“ u prirodi?!

Blizanci (21.05 - 20.06)

Blizanci su strašno popularni. Svi žele biti s vama u bliskom kontaktu. Izgledate nikad bolje, i na vas se lijepe i znani i neznani. Ako solirate u ljubavi, situacija će se „preko noći“ izmijeniti. Za seksualno punjenje i pražnjenje, idealan vam je Lav ili Vodenjak.

Rak (21.06 - 20.07)

Rakovi se nalaze na ničijoj zemlji. Razapeti ste između stare i nove ljubavi. Teško se odričete prošlosti, a plašite se što vam donosi budućnost. Ako se uredno seksate i sa starim i s novim ljubavnim likom u vašem životu, igrate se s vatrom i izazivate požare!

Lav (21.07 - 21.08)

Lavovi i Lavice obaraju druge s nogu. Izgledate sjajno i nezaboravno. One koje osvajate, brzo zavrtite oko malog prsta. Sve vam se želje ispunjavaju. Ako ste u ozbiljnoj vezi, polažete težak ispit iz vjernosti. Kandidat(kinj)a za seks imate bezbroj.

Djevica (22.08 - 22.09)

Djevice djeluju nevino i izgubljeno. Strastvenija ste i nestašnija „igračka“ nego što izgledate na prvi pogled. Potrebno vas je bolje upoznati da bi se saznala cjelovitija istina o vašim ljubavnim željama i seksualnim prohtjevima. Tko vas ima, zlata mu vrijedite.

Vaga (23.09 - 22.10)

Vage upravo proživljavaju nezaboravno ljubavno proljeće. Zvijezde vas podržavaju i guraju u nove i originalne aktivnosti. Kreativno ste se rascvali. Zaljubljeni ste, i seks je fantastičan?! Ne skidate osmijeh s lica. Vaša sreća zarazno djeluje na svemir u cjelini.

Škorpion (23.10 - 22.11)

Škorpionima smetnje stvara nehamoničan utjecaj Marsa. Ratoborniji ste puno više nego što biste to željeli biti. Brzo pucate po pitanju živaca. Najviše vas opušta  seksualna gimnastika. Trenirate (gotovo) svakodnevno, do krajnjih granica izdržljivosti.

Strijelac (23.11 - 21.12)

Strijelci su došli k sebi, ali novostvorena stabilizacija neće potrajati. Krajem tjedna vaše će emocije zahvatiti novi vihor radikalnih promjena, i vaš ljubavni status opet će postati upitan i neizvjestan. Ili ste seksualno (pre)rastrošni i prisilno postite. Koji ste?

Jarac (21.12 - 19.01)

Jarci gube kontrolu nad svojim strastvenim nagonima. Majstor ste suzdržavanja, ali i majstori ponekad pokleknu. Bikovi i Škorpioni su vam trnje u oku, i s njima najteže izlazite na kraj. Njihovi seksualni izvori i kapaciteti su nepresušni, a upravo to tražite.

Vodenjak (20.01 - 18.02)

Vodenjaci uživaju u obilju pozitivnih emocija. Ne pamtite kada ste bili sretniji u ljubavi. Ne živite u prošlosti, sada ste sve što jeste, i to je vaša velika prednost u odnosu na mnoge druge. U seksu ste ekstravagantni. Pravila ne postoje, a ni kočnice!

Ribe (19.02 - 20.03)

Ribe su duboko zatronile u vlastite ljubavne snove. Destabiliziraju vas vaše zanosne erotske maštarije. Niste sigurni u sebe, a drugima glumite da ste snažni i beskompromisni. Najjači ste u krevetu. Tu se predajete do kraja, i uvijek  pobjeđujete.

web igrice

  • World Basketball Championship
  • Monkey GO Happy 4
  • Toetrix
  • Santa in Trouble
  • Snow Angels
  • Free Jelly
  • Deadly Road Trip
  • Assassin's Greed
  • Sport Car Bubble
  • Super Blocks

Videocafe

Svaštara

Sexy