astronet

Željni dokazivanjaSeksi horoskop 19.-26.4.

Seks je neizbježan uz sve izazove i skrivene strasti
Napeti aspekti Marsa s Uranom (opozicija) i Plutonom (kvadrat), najavljuju potencijalne razdore i razdvajanja. Bit ćemo skloni prejako naglasiti svoju čežnju za slobodom. Seks će nam pružiti mogućnost oslobađanja od napetosti. Piše: Wladyslaw Josip Miletić

Ovan (21.03 - 20.04)

Ovnovi su nestrpljivi i nepredvidljivi. Brzo planete. Skloni ste ići svojim putem pod svaku cijenu. Fascinirani ste izazovima, i to ponajprije onim seksualnim. Ako ste u ozbiljno vezi ili braku, vaša će vjernost biti na velikoj kušnji. Zaustavite se na vrijeme

Bik (21.04 - 20.05)

Bikovi se oporavljaju od svih problema. Sunce u znaku Bika, daje veliki doprinos vašoj spontanoj revitalizaciji. Obnavlja se i vaš ljubavni apetit. Gladni ste seksa! Škorpioni su vam najslađa seksualna poslastica, iako ste s njima imali gorkih iskustava.

Blizanci (21.05 - 20.06)

Blizanci izlaze iz zone sumraka. Hrabro rastjerujete svu negativu iz vlastitog srca. Nemate vremena za gubljenje. Život brzo prolazi. Sposobni ste učiniti sebe (i još nekog) sretnim. U seksu ste radoznali poput leptira. Dajete sve od sebe za potpuni užitak.

Rak (21.06 - 20.07)

Rakovi imaju brojnu planetarnu zaštitu. Uživate u svakovrsnom obilju. Ne morate se boriti za ništa. Sve želje vam se ispunjavaju. Usamljene duše među vama napokon će isplivati iz vlastite samoće. Ljubav i seks su prirodne potrebe. Zaslužili ste bolji život.

Lav (21.07 - 21.08)

Lavovi skrivaju svoje strastvene interese. Vaš(a) partner(ica) ni ne sluti s kim se igrate i zabavljate u slobodno vrijeme. Ostali ste u dobrom odnosu s vašom bivšom ljubavi. S njim ili s njom još dijelite neke zajedničke emocije, a možda i krevet?!

Djevica (22.08 - 22.09)

Djevice uvježbavaju svoj prekrasan osmijeh pred ogledalom. Postali ste sami lijepi i privlačni. Riječ je o revolucionarnoj promjeni u vašem mentalnom sklopu. Vaš libido je slabašan, ali stvari će s vremenom popraviti. Možda već onaj idući tjedan.

Vaga (23.09 - 22.10)

Vage su eksplozivno bombastične. Moćne kozmičke sile preobražavaju vaš ljubavni život. Imate slobodnu volju, a osjećate da je sve karmički programirano. Pazite kome nudite i dajete svoju urođenu ljepotu. Izbjegavajte grube i nepristojne osobe.

Škorpion (23.10 - 22.11)

Škorpioni se više ne plaše preobražaja i transformacija. Svjesni ste da sami sebi stvarate vlastitu sreću ili patnju. Nitko izvan vas nema nikakav utjecaj na vaš škorpionski život. I u seksu vi vodite igru. On ili ona daje sve od sebe, i vi sve i uzimate.

Strijelac (23.11 - 21.12)

Strijelci putuju kroz život slobodnim ljubavnim stilom. Tko vas voli, voli vas takvim kakvi jeste. Birate društvo. Najviše vam odgovaraju osobe koje su poput vas slobodnog duha. S takvima se znate i poseksati, i ne radite od toga nikakav problem.

Jarac (21.12 - 19.01)

Jarci žive na atomski pogon. Planetarni utjecaji čine vas karizmatičnim. Skloni ste stavu sve ili ništa. Ne želite gubiti vrijeme na dugotrajna udvaranja. Jedna Vaga ima tjelesne atribute točno po vašem ukusu. Idealiziranje je obostrano. Seks je neizbježan.

Vodenjak (20.01 - 18.02)

Vodenjaci nisu zadovoljni sa sobom samima. Opterećeni ste vlastitim problemima, i nemate vremena za slušanje tuđih jadikovki. Trenutno niste previše zainteresirani za seksologiju. Nemate nikoga u pričuvi. Prošlost je prošla, a budućnost još nije došla.

Ribe (19.02 - 20.03)

Ribe su zaljubljene do ušiju. Sretan spoj Venere i Jupitera omogućio vam je ostvarenje vaših ljubavnih snova. Ako se s njim ili s njom još niste poseksali, ne radite od toga specijalni problem. Kad dođe red na te i takve stvari, užitak će biti veći.

web igrice

  • Monkey GO Happy 4
  • Toetrix
  • Santa in Trouble
  • Snow Angels
  • Free Jelly
  • Deadly Road Trip
  • Assassin's Greed
  • Sport Car Bubble
  • Super Blocks
  • 3 Slices 2

Videocafe

Svaštara

Sexy