astronet

Uzbudljivo i opasnoSeksi horoskop 26.7.-2.8.

Sukob vode i vatre!
Mars u Škorpionu budi skrivenu strast kod rođenih u vodenim znakovima. Istovremeno, Jupiter u Lavu djeluje erotski stimulativno na vatrene znakove. Sukob vode i vatre, najavljuje uzbudljive i opasne seksualne igre i predstave! Piše: Wladyslaw Josip Miletić

Ovan (21.03 - 20.04)

Ovnovi se jako dobro snalaze u kompliciranim situacijama. Postali ste vješti u diplomaciji. S osmijehom na licu razoružavate ljubavnu konkurenciju. Imate u sebi nešto magnetsko i ljudi se lijepe na vas. U seksu ste nježno prodorni i nezaboravni.

Bik (21.04 - 20.05)

Bikovi su agresivni i teško podnošljivi. Niste zadovoljni sa sobom samima. Izgubili ste sjaj u očima. Za sve su vam drugi krivi. Morate zaustaviti negativnu spiralu razmišljanja. I seksualni život vam je siromašan zbog vaše destruktivne samoprojekcije.

Blizanci (21.05 - 20.06)

Blizanci su veliki zavodnici, iako nisu potpuno svjesni vlastitih kvaliteta. Možda vas upravo 'nedostatak ega' čini privlačnim? Ekstremizam nije dobar. Negdje duboko u vama skriva se harmonija. I u seksu je 'ravnoteža snaga' poželjna i dobrodošla.

Rak (21.06 - 20.07)

Rakovi su poput Škorpiona i Riba, ugodno šokirani svojom novom snagom. Sada možete iskorijeniti sve nesporazume u vašoj vezi. Znate što želite i uspješno ćete realizirati vaše snove. Vaš seksualni život dobiva novu strastveno magičnu dimenziju.

Lav (21.07 - 21.08)

Lavovi zrače specijalnom svjetlošću. Smireni ste i puni ljubavi. Do izražaja dolaze vaše najbolje (plemenite i velikodušne) osobine. Na druge ljude ostavljate krasan dojam. Vaša strastvena romantičnost oduševljava osobu s kojom ste u vezi. Sve pet.

Djevica (22.08 - 22.09)

Djevice su krenule u potragu za novom simpatijom. Dobro je da ste aktivni i konkretni, ali ipak nebo odlučuje kada ćete se zaljubiti. Odbijaju vas, ali istovremeno i privlače, razne 'animalne' face i pojave. Previše ste racionalni u seksu. Uključite maštu!

Vaga (23.09 - 22.10)

Vage su izgubile 'ono nešto' što ih je mjesecima unatrag krasilo i više nisu u centru pozornosti javnosti. Otišao je (adrenalinski) Mars iz vašeg znaka i napokon možete predahnuti od jurnjave. Vaša seksualna vatra je smanjena, ali i dalje gori neugašena!

Škorpion (23.10 - 22.11)

Škorpioni su nemilosrdni i osvetoljubivi. Igrate igru na sve ili ništa. Vaš šarm je očaravajući. Opsjedate druge ljude s lakoćom. Ako ispravno usmjerite i preobrazite vašu emocionalnu snagu, učinkovito ćete ostvariti svoje seksualne želje i potrebe.

Strijelac (23.11 - 21.12)

Strijelcima tranzitni Mars radi probleme. Izgubljeni ste u vlastitom intimnom mikrokozmosu. Vaše ljubavne želje su rasijane i teško fokusirate emocije (samo) prema jednoj osobi. U seksu ste nezasitni i ne birate previše s kim i kada, a i kako.

Jarac (21.12 - 19.01)

Jarci su u eruptivnoj fazi razvoja. Emocije koje ste dugo potiskivali u sebi, sada (poput lave iz vulkana) izlaze na površinu vaše stvarnosti. Moguća je erupcija nezadovoljstva, ali i urlik oduševljenja. U seksu ste sebični. Više mislite na njegov ili njezin užitak!

Vodenjak (20.01 - 18.02)

Vodenjaci su napeti i razdražljivi. Živite u grču. Potrebni su vam novi sadržaji u životu kojima biste se spontano i s užitkom prepustili. Seks je izvrsna aktivnost za cjelovito rasterećenje. Redovito vježbajte 'punjenje i pražnjenje' i vratit ćete se u ravnotežu.

Ribe (19.02 - 20.03)

Riblji seksualni nagon 'radi' u petoj brzini. Porast samopouzdanja, darovan Marsom, zapalio je vašu erotsku maštu. Aktivni ste i poduzetni na skriven i tajanstven način. Zvijezde govore da ćete biti sretni i zadovoljni vašim ljubavnim i seksualnim životom.

web igrice

  • Monkey GO Happy 4
  • Toetrix
  • Santa in Trouble
  • Snow Angels
  • Free Jelly
  • Deadly Road Trip
  • Assassin's Greed
  • Sport Car Bubble
  • Super Blocks
  • 3 Slices 2

Videocafe

Svaštara

Sexy