astronet

Više fantazije nego stvarnostiSeksi horoskop 25.10.-1.11.

Uzlet emocija
Sunce i Venera u trigonu s Neptunom, ukazuju na idealiziranje i potragu za ljubavnikom ili ljubavnicom iz snova. Bit ćemo osjetljivi na emocionalnu ucjenu. O seksu ćemo više fantazirati, nego što ćemo „taj sport“ u stvarnosti prakticirati. Piše: Wladyslaw Josip Miletić

Ovan (21.03 - 20.04)

Ovnovi su previše nemirnog duha da bi se trajno skrasili u ozbiljnoj vezi. Izazivate incidentne situacije u javnosti. Provocirate partnera ili partnericu s neprimjerenim izjavama. Vaš seksualni apetit ste stišava. Prestali ste švrljati uokolo. Ali, ne za dugo.

Bik (21.04 - 20.05)

Bikove, osim financijskih problema, muči i seksualna apstinencija. Tijelo sluša psihu, i ako vam je samopouzdanje slabašno, ni u seksu ne možete biti optimalno potentni. Na sreću, stvari se postupno mijenjaju na bolje. Možda nešto „umočite“ već ovaj tjedan?!

Blizanci (21.05 - 20.06)

Blizanci se nakon višetjedne tjeskobe postupno vraćaju u normalu. Uspjeli ste pokvariti jednu vašu prijateljsko ljubavnu vezu, i zbog toga se ne osjećate dobro. Možda je došlo vrijeme da budete malo sami. Seks zbog seksa, i nije nešto posebno.

Rak (21.06 - 20.07)

Rakovi se nakon višetjedne samoizolacije iznova vraćaju u (vruću) ljubavnu arenu. Škorpioni i Ribe imaju najviše razumijevanja za vaša brzopromjenjiva raspoloženja, jer su i sami izrazito emocionalna stvorenja. Ako već niste, postati ćete gladni seksa.

Lav (21.07 - 21.08)

Lavovi proživljavaju intimnu krizu. Vrijeme Škorpiona, nije idealno za Lavove, i to je stara priča koja se uvijek iznova ponavlja u ovo doba godine. Vaš seksualni interes je raspršen na više raznih osoba. Tko previše važe i izabira, često na kraju ostaje suh!

Djevica (22.08 - 22.09)

Djevice se ubrzano oporavljaju od svih problema, pa i onih ljubavno seksualnih. Kad smo već kod seksa, računajte s tim da ćete se žestoko aktivirati po tom pitanju. Astrološki Bikovi i Jarci idealno su ljekoviti za vašu novonadošlu erotsku groznicu.

Vaga (23.09 - 22.10)

Vage se izvrsno snalaze u raznim odnosima. Vaš dar za diplomaciju uvijek vam dobro dođe. Ono što definitivno ne trpite je grubost, i nema te ljubavi zbog koje bi ostali u vezi s neljubaznom i nepristojnom osobom. I u seksu preferirate nježnu estetiku.

Škorpion (23.10 - 22.11)

Škorpioni se nemaju na što žaliti. Planetarni utjecaji su na vašoj strani, i to osjećate kroz pojačani interes drugih ljudi za vaš lik i djelo. Tajanstvene strasti i zakulisne ljubavne igre nisu vam strani pojmovi. Vaša opsjednost seksom upravo kulminira.

Strijelac (23.11 - 21.12)

Strijelci više nisu prvi na listi najprivlačnijih. Na red su došli drugi igrači i nove igračice. Ako ste nedavno uletjeli u vezu, možda brzo iz iste izletite, i to vlastitom krivnjom. Volite se zavući u tuđi krevet, i ne želite mijenjati vaše hedonističke navike.

Jarac (21.12 - 19.01)

Jarcima stiže planet Mars u goste, i to ne prolazi neprimjetno. Osjećate u vlastitom tijelu provalu adrenalina. U vama se probudila vulkanska strast. Mnogima ste (jako) privlačni. Vaše predvodništvo dolazi do izražaja i u krevetu. Dominacija, dominacija...

Vodenjak (20.01 - 18.02)

Vodenjaci se vole poseksati na čudnim i neobičnim mjestima. Uzbuđuju vas (samo) ekscentrične osobe. Kod vas ništa nije isto kao kod drugih, i to pokazujete vašim fiju ponašanjem i otkačenim modnim izričajem. I u seksu imate originalne rituale.

Ribe (19.02 - 20.03)

Ribe ulaze u razdoblje strastvenog življenja. Venera i Mars bude vaš uspavani eros. Odnekud će se pojaviti kandidat(kinja) za osvajanje vašeg srca. On ili ona najprije će pasti na vaše lijepe (vodene) oči, a kada dođe red na seks, totalno će se raspametiti.

web igrice

  • World Basketball Championship
  • Monkey GO Happy 4
  • Toetrix
  • Santa in Trouble
  • Snow Angels
  • Free Jelly
  • Deadly Road Trip
  • Assassin's Greed
  • Sport Car Bubble
  • Super Blocks

Videocafe

Svaštara

Sexy