astronet

Sa cvijeta na cvijetSeksi horoskop 13.-20.9.

Seksualno uzbuđenje stimulirano avanturizmom
Mars je napustio introvertnog Škorpiona i ušao u ekstrovertnog Strijelca, i naša fizička i seksualna uzbuđenost stimulirana je avanturističkim aktivnostima. Nećemo se dugo zadržavati na istom mjestu. Seksa će biti previše ili gotovo nimalo. Piše: Wladyslaw Josip Miletić

Ovan (21.03 - 20.04)

Ovnovi dobijaju obilnu energetsku potporu od Marsa. Vratili ste se u optimalnu psihofizičku formu. Ako solirate, nećete još dugo ostati sami. Vaš prvi ulet na nepoznati ljubavni teren, bit će nagrađen brzim odlaskom u njegov ili njezin krevet.

Bik (21.04 - 20.05)

Bikovi su prošli kroz dolinu suza. Ništa vam nije bilo po volji. Sve oko sebe ste iskritizirali. Mars se udaljio iz opozicije na vaše Sunce, ali ne i Saturn. Ako ste zakočeni u seksu, previše razmišljate o novcu. Nije sve crno. Obilje je svuda oko vas.

Blizanci (21.05 - 20.06)

Blizanci su prve ljubavne violine nadolazeće jeseni. Obogatili ste se vlastiti društveni život zanimljivim svatima. Traženi ste i svuda vas zovu. Ako ste u sretnoj vezi, računajte na nove strastvene epizode. Tempirana ste bomba. Seksualno ćete eksplodirati!

Rak (21.06 - 20.07)

Rakovi tuguju za propuštenim ljubavnim prilikama. Pokazali ste se kompliciranim u glavi, a brze promjene vaših raspoloženja bolje da i ne spominjemo. Ako ste gladni seksa, bit će vas teško nahraniti. Na mrvice ljubavi i dalje ne pristajete. S punim pravom.

Lav (21.07 - 21.08)

Lavovi su u centru pažnje javnosti. Vješto koristite vaše prijateljske veze, kako biste se približili osobi koja vam je zapela za oko. On ili ona pokazat će veliki interes za vaš lik i djelo. Zajedničkim snagama otkrit ćete da ste fatalno seksualno kompatibilni.

Djevica (22.08 - 22.09)

Djevice imaju naklonost Venere i u sretnom su ljubavnom razdoblju. Osjećate se potentno, ali ne i prepotentno. Pazite na ugled u javnosti. U vašim privatnim odajama je druga priča. Stvoreni ste za seks. Plivate na velikim emocionalnim valovima i uživate.

Vaga (23.09 - 22.10)

Vage brinu tuđe brige i to malo previše. Zaboravljate na vlastite želje i potrebe, jer ste zauzeti interesom za druge ljude. Vaš ljubavni život je u slijepoj ulici. Štogod on ili ona odluči, vi ste uvijek za. Vaša povodljivost dolazi do izražaja i u krevetu.

Škorpion (23.10 - 22.11)

Škorpionske usijane strasti, postupno se hlade. Napokon ćete moći predahnuti. U proteklih nekoliko tjedana iz vas je izašlo 'ljubomornog otrova' za cijelu godinu. Za vas je ljubav ratno stanje. Žestoki seks ipak nije spasio vašu vezu od potpune propasti?!

Strijelac (23.11 - 21.12)

Strijelci upravo doživljavaju provalu adrenalina. Samopouzdanje vam leti kroz nebeske visine. Ne plašite se ljubavnih promašaja. Vaša amorova strelica već je pronašla novu metu. Nećete se smiriti sve dok njega ili nju ne ulovite u mrežu strasti.

Jarac (21.12 - 19.01)

Jarci prolaze kroz krizu identiteta. Sve staro se ruši, a istovremeno se pojavljuje nešto novo. Sada ste u mogućnosti izgraditi temelje za sretniju budućnost. Za početak se prestanite seksati na radnom mjestu. Svi sve znaju o vama i njemu ili njoj.

Vodenjak (20.01 - 18.02)

Vodenjacima se od silnih osjećaja često zavrti u glavi. Iako je vaša narav ponajprije mentalna, ponekad se dogodi da emocije preuzmu glavnu riječ u vašem hirovitom životu. Sada je taj trenutak. Volite dušom, ali ne zaboravljate na tjelesne užitke...

Ribe (19.02 - 20.03)

Ribe ulaze u turbulentno razdoblje. Bit ćete razdražljivi i iritantni. Iza vašeg velikog nemira, skrivat će se nesigurnost i nedostatak samopouzdanja. Seks u tim i takvim okolnostima neće biti euforičan. Sve će završavati prije nego što pošteno i započne.

web igrice

  • World Basketball Championship
  • Monkey GO Happy 4
  • Toetrix
  • Santa in Trouble
  • Snow Angels
  • Free Jelly
  • Deadly Road Trip
  • Assassin's Greed
  • Sport Car Bubble
  • Super Blocks

Videocafe

Svaštara

Sexy