astronet

Netko će dobiti sve, a netko ništaSeksi horoskop 27.9-3.10

Strastveni požari i zemljotresi!
Veliki vatreni trigon između Marsa, Jupitera i Urana, eksplozivno će djelovati na Ovnove, Lavove i Strijelce. Osim navedenog vatrenog tria, strastveno će profitirati i zračni (Blizanci, Vage i Vodenjaci) znakovi. Netko će dobiti sve, a netko ništa. Jin i jang.

Ovan (21.03 - 20.04)

Ovnovi imaju Urana u vlastitom znaku, a Uran je strastvena bomba za koju se nikad ne zna kad će eksplodirati. Privlače vas hirovite i ekscentrične osobe, a i sami ste takvi. Brzo vam dosadi biti u vezi. Vaš seksualni život naglašeno je eksperimentalan.

Bik (21.04 - 20.05)

Bikovi su raspoloženi za seks, hranu i dobru kapljicu. Riječ je o elementarnim potrebama, i vi od svega toga ne radite problem. Probleme vam stvara kronični nedostatak novca. Financijske neprilike ne dopuštaju vam da se do kraja seksualno otkočite.

Blizanci (21.05 - 20.06)

Blizanci su sve privlačniji okolnom svemiru. Na vas se lijepe Lavovi i Vage, a najjače Strijelci. Ovi posljednji su vam već tradicionalno jako seksi, a sada se međusobna opsesija intenzivira. Otputujte negdje sa Strijelem ili Strelicom, i sve će biti za pet. I seks.

Rak (21.06 - 20.07)

Rakovi izbjegavaju kontakte s javnošću. Povukli ste se u vlastiti unutarnji svijet. Sami ste sebi najveća enigma. Možda vas najviše boli to što vas nitko ne želi saslušati. Trenutno su vam emocije važnije od seksa, iako jedno od drugoga nije lako razdvojiti.

Lav (21.07 - 21.08)

Lavovi imaju veliku kozmičku potporu od Jupitera, i ne gube nadu u bolje ljubavno sutra. Bitno je da imate cilj pred sobom. Formula uspjeha uvijek je ista. Širite pozitivne vibracije i netko privlačan brzo će uletjeti u vašu intimnu (erotsku) orbitu.

Djevica (22.08 - 22.09)

Djevice vješto koriste iznenadne i neočekivane ljubavne prilike. Uživate u mirnoj i stabilnoj vezi. Ako s njim ili s njom dijelite sličnu melankoličnu narav, možda vam uskoro ponestane strastvenih poticaja. Na „vatru“ trebate paziti, da se ne ugasi!

Vaga (23.09 - 22.10)

Vagama Venera ulazi u vlastiti znak, i to je signal da im stižu sretniji dani. Ako ste u posljednje vrijeme zapustili vaš izgled, iznenada ćete se proljepšati do neprepoznatljivosti. Postati ćete prezgodni. Čuvajte se seksualnih predatora i predatorica!

Škorpion (23.10 - 22.11)

Škorpioni žive u prošlosti. Pokušavate proniknuti u samu bit prošlotjednih (ljubavnih) događaja. Sirove strasti teško je kontrolirati, i to najbolje znate upravo vi, Škorpioni. Osim strasti, trebali su postojati i neki drugi sadržaji u vašem odnosu. Ali, nije ih bilo.

Strijelac (23.11 - 21.12)

Strijelci su u punom naponu snage. Mars vam daje volju, Jupiter vjeru u sebe (i još ponekog), a Uran slobodu i buntovništvo. Strijelci vezani bračnim ugovorom, u velikom su iskušenju da ne završe u tuđem krevetu. Jako ste vrući. Palite strastvene požare!

Jarac (21.12 - 19.01)

Jarci su u krizi, i to ponajviše u onoj seksualnoj. Imate veliku želju i potrebu za „tim stvarima“, ali nemate s kim prakticirati tao ljubavi. Pazite da vam usamljenost ne postane nova nezdrava. navika. Nazovite nekoga. Izađite van u noćni život. Oživite.

Vodenjak (20.01 - 18.02)

Vodenjaci su ekscentrični na neukrotiv način. Vaša filozofija ljubavi je neobična i nesvakidašnja. Volite rušiti razne tabue, pa i one seksualne prirode. Specijalne akrobacije koje nikada prije niste isprobali, sigurno ćete ovih dana oprobati.

Ribe (19.02 - 20.03)

Ribe (ne)strpljivo iščekuju dobitnu ljubavnu kombinaciju. Ono što vam se nudi, ne zadovoljava vaše senzualne apetite. Dok se ne pojavi netko svemirski privlačan u  blizini, nastavite razvijati vaše umjetničke potencijale. I umjetnost može biti erotična.

web igrice

  • World Basketball Championship
  • Monkey GO Happy 4
  • Toetrix
  • Santa in Trouble
  • Snow Angels
  • Free Jelly
  • Deadly Road Trip
  • Assassin's Greed
  • Sport Car Bubble
  • Super Blocks

Videocafe

Svaštara

Sexy