astronet

Profitiraju vatreni znakoviSeksi horoskop 28.2.-7.3.

Nesvakidašnja seksualna iskustva
Venerini aspekti s Jupiterom, Uranom i Plutonom, nagovještaj su neprospavanih noći i nesvakidašnjih seksualnih iskustava. Najviše će 'profitirati' rođeni u vatrenim znakovima. Svi ostali, bit će puno manje divlji...

Ovan (21.03 - 20.04)

Ovnovi su u punoj energetskoj formi, ali lako izgube ravnotežu i rade svašta. Od voljene osobe očekujete nove strastvene impulse. Ako ne dobijete to što želite, imat ćete savršeni izgovor za noćna vrludanja. Izbjegavajte seks s nepoznatim osobama!

Bik (21.04 - 20.05)

Bikovi su tvrdi orasi i nije ih lako slomiti. Ipak, dođe vrijeme kada vaš ego oslabi i tada postajete (pre)mekani i lagano izgubljeni. Kad već govorimo o dezintegraciji, imat ćete maglovite susrete s jednom Ribom. Seks je vrlo izgledan, čak i neizbježan!

Blizanci (21.05 - 20.06)

Blizanci lete visoko. Dopuštate da vas vjetar nosi. Lepršate od odnosa do odnosa i nigdje se dugo ne zadržavate. Važno vam je prijateljstvo, a sanjate o strastvenoj ljubavi. Snovi će vam se ispuniti. Dobit ćete odlične ocjene iz erotske gimnastike!

Rak (21.06 - 20.07)

Rakovi su bombardirani sa svih strana. Živite stresno i urnebesno. Vaša verbalna prepucavanja s partner(ic)om postaju žestoki okršaji. Umjesto sukoba, odlučite se za pomirbu. Iskoriste eksplozivnu energiju zvijezda za kreativne seksualne akrobacije.

Lav (21.07 - 21.08)

Lavovi su traženi i rado viđeni. Širite dobre vibracije. I vaš izgled se proljepšao. Prvi ste glasnici nadolazećeg proljeća. Ako ste gladni ljubavi, slobodno malo jače zagrizite i on(a) će sigurno pasti. Kad vas isproba u krevetu, nikome vas neće dati.

Djevica (22.08 - 22.09)

Djevice se traže i pronalaze. Ne volite kad su stvari nelogične i neobjašnjive, ali život nije (samo) matematika. Malo tko vas više može impresionirati. Imate presavršene kriterije odabira, strogi ste u selekciji. Seks vam nije strašno važan, ili lažete sebe?

Vaga (23.09 - 22.10)

Vage su u živopisnom razdoblju. U cjelini gledajući, ožujak će vam biti najljubavniji mjesec u tekućoj godini. Strastveni ste više nego što želite biti, a strast je teško kontrolirati. Ako ste skloni eksperimentalnim odnosima, ne zaboravite koristite zaštitu.

Škorpion (23.10 - 22.11)

Škorpioni su ratoborni. Nije vam potreban rat, da biste zaslužili ljubav. Budite krotki i miroljubivi, to će vam savršeno pristajati. Vaša seksualna revolucija traje bez prestanka. Vježbate nove tehnike vođenja ljubavi. Majstori žele postati velemajstori...

Strijelac (23.11 - 21.12)

Strijelci koče i usporavaju, iako bi najradije dodali gas do daske. Saturn vas strogo upozorava da pratite znakove pored puta, a to nije ništa loše i negativno. Više ne uletavate u veze bezveze. Sami ste na svijetu. Kako ćete (pre)živjeti bez seksologije?

Jarac (21.12 - 19.01)

Jarci su nervozni i lako planu. Venera i Mars u vatrenom Ovnu, nisu idealni utjecaji za prizemljenog Jarca. Nešto biste poduzeli na ljubavnom planu postojanja, ali ne znate što i kako. Ako vas netko prigrli k sebi, nećete se opirati. Seks je ljekovit. Liječite se!

Vodenjak (20.01 - 18.02)

Vodenjaci se zaljubljuju u čudake i čarobnjake. I vi sami ste neobični i čudnovati drugima. Kod vas je mozak najstrastveniji organ i tuđa pamet vas uvijek impresionira. Kreativna komunikacija s partner(ic)om i seksualno oživljava vaš odnos.

Ribe (19.02 - 20.03)

Ribe plivaju na suhom. Iznevjerili su vas vlastiti osjećaji. Tužno vas je vidjeti pokisle, ali svi moramo otp(l)atiti vlastite grijehe. Nakon razdoblja neobuzdanog seksanja, vrijeme je za apstinenciju. Bit će nježnog maženja i razmazivanja i ništa više od toga.

web igrice

  • World Basketball Championship
  • Monkey GO Happy 4
  • Toetrix
  • Santa in Trouble
  • Snow Angels
  • Free Jelly
  • Deadly Road Trip
  • Assassin's Greed
  • Sport Car Bubble
  • Super Blocks

Videocafe

Svaštara

Sexy