astronet

'Veseli' blagdaniSeksi horoskop 20.-27.12.

Inovativne seksi tehnike
Aspekti Venere i Marsa s Uranom i Plutonom, predskazuju 'vesele' blagdane. Neki među nama život će si 'začiniti' nevjerom. Neki drugi će započeti fatalnu vezu. Oni treći, u dobro im znanom odnosu prakticirati će inovativne seksi tehnike. Piše: Wladyslaw Josip Miletić

Ovan (21.03 - 20.04)

Ovnovi nestrpljivo jure u novu poslovno karijeru i sve što je u službi uzvišenog cilja dobro im dođe. Ako ste se slučajno(?) spetljali s nekim s posla, pred vama su dani opasnog življenja. Seksat ćete se često i nabrzinu poput napaljenih zečeva ili zečica.

Bik (21.04 - 20.05)

Bikovi su previše inertni da bi krenuli u ljubavno osvajanje. Živite u blaženom uvjerenju da će on (prvi) ili ona (prva) krenuti u akciju. Ako ste financijski fino  potkoženi, možda se za vas zainteresira Djevica ili Jarac. Gdje ima para, ima i muzike. A i seksa.

Blizanci (21.05 - 20.06)

Blizanci su negdje na proputovanju svijetom. Kod kuće je najgore, vaša je parola dana. Ako se družite u dvoje, možda vam se putem priključi još netko. Nemate ništa protiv novih prijateljskih veza. Bit će vraga, ako se međusobno seksualno izmiješate.

Rak (21.06 - 20.07)

Rakovi poštuju tradiciju i vesele se blagdanima. Ako se prenajedete i prepijete, i planinarski se bacite na seks, to bi moglo završiti katastrofom. Savjetujemo vam umjerenost u delicijama. Zdravlje je prvi i najvažniji preduvjet za zdrav seksualni život.

Lav (21.07 - 21.08)

Lavovi uživaju u miru i harmoniji. Ovo se odnosi na vas koji ste na svijet došli u srpnju. Svi vi ostali imate nezgodno aspektiranog Marsa i više ste razdražljivi nego smireni. U seksu tražite odmah sve. Iz nepoznatih razloga ignorirate svaku predigru.

Djevica (22.08 - 22.09)

Djevice vibriraju na različitim frekvencijama svijesti. Sve ovisi o tome s kim ste u društvu. Postoje oni koji vam idu na živce, ali imate na lageru i onih s kojima se želite bolje intimno upoznati. Ako vam se zvijezde skladno poslože, bit će seksa i vruće erotike!

Vaga (23.09 - 22.10)

Vage se osjećaju razapeto između više ljubavnih mogućnosti. Neodlučnost vam nije nepoznanica. Uvijek sve važete za i protiv. Možda vam osoba rođena u znaku Ovna pomogne da se brže odlučite. On ili ona ima 'atribute' koji su vam seksi privlačni.

Škorpion (23.10 - 22.11)

Škorpioni su najbolji kad je najteže. Ta vaša kvaliteta sada dolazi do izražaja. Ako niste u vezi, ne znači da se osjećate bezveze. Možda 'piknete' nešto za blagdane. Ako zalutate u ružin grm, mogli biste se nabosti na oštar trn. Pazite gdje glavu gurate.

Strijelac (23.11 - 21.12)

Strijelci se vole s više njih? Avantura vam je u krvi i blagdansko ozračje dodatno vas inspirira. Ako ste sami i ničiji, možda vam savršeno odgovara upravo takvo stanje stvari. Produhovljeni Strijelci seksualno poste. Izbjegavaju grijeh. Žele imati 'čist' Božić.

Jarac (21.12 - 19.01)

Jarci ulaze u razdoblje energetskog maksimuma, a gdje ima energije, tu se 'rađa' i seks. Poznati ste po tome što možete dugo izdržati bez 'onih stvari', ali kad se jednom navučete na slatko, nitko pohotniji od vas. Lako se izgubite u (mračnim) strastima.

Vodenjak (20.01 - 18.02)

Vodenjaci se pune pogonskim gorivom Marsa i najviše od svega ih privlače adrenalinske aktivnosti. Seks vam nije prvi po rasporedu važnosti u životu, sve dok se niste predomislili. Netko se strašno pali na vas kao takve, a vi žestoko uzvraćate...

Ribe (19.02 - 20.03)

Ribe se krasno slažu s Jarcima, ali ne i s Djevicama. U punom ste erotskom pogonu, i osoba koja ne pokazuje interes za seks potpuna vam je suprotnost. U skladno uređenim vezama, seks je desert odnosa. Umjesto kolača, vi volite nešto još slađe...        


web igrice

  • World Basketball Championship
  • Monkey GO Happy 4
  • Toetrix
  • Santa in Trouble
  • Snow Angels
  • Free Jelly
  • Deadly Road Trip
  • Assassin's Greed
  • Sport Car Bubble
  • Super Blocks

Videocafe

Svaštara

Sexy