astronet

Ne gubite zdrav razumKineski horoskop travanj 2012.

Važno je biti svoj na svome
Oni zaposleni mogu očekivati puno lijepih i zanimljivih stvari na poslovnom planu. Ovaj mjesec pozitivan je za većinu znakova, no važno je ne gubiti glavu i sačuvati zdrav razum. Kako vaš znak stoji s ljubavlju, poslom i zdravljem ovoga mjeseca, pročitajte u našem novom kineskom horoskopu.

Štakor

Možete očekivati financijske poteškoće i aktivno pokazivanje neprijateljstva od vama bliskih ljudi. Ako imate ušteđevinu, ovo je dobro vrijeme da je iskoristite za investicije. Iako ste zauzeti i puni obveza, trebali biste više vremena posvetiti obitelji. Imunitet vam je odličan, ali pazite se bulimije! Nećete se ustručavati riskirati na poslu što će dovesti do uspjeha, a u emocionalnom životu tražit ćete stabilnost, što će vam također poći za rukom.

Bivol

Bit ćete jako zabrinuti, ali nećete znati definirati što vas točno muči. Počnite se baviti sportom ili jogom kako bi vratili unutarnji mir i samopouzdanje. Provest ćete kvalitetno vrijeme s prijateljima, koji će vas uspješno utješiti. Na poslu će vam se predstaviti vrlo zanimljive prilike. U vašem ljubavnom životu, niti vi ni vaš partner nećete biti spremni na ustupke, stoga se pripremite na žestoke svađe.

Tigar

Ovaj mjesec bit će pozitivan za vas, ako ste išli u pravom smjeru. Ako ne, onda ćete naići na probleme koji se mogu riješiti jedino energičnim aktivnostima. U ljubavnom životu bit će kritično, stoga potražite profesionalnu pomoć. Pazite da kupujete samo ono što vam je zaista potrebno. Što se tiče zdravlja, pripazite na grlo, jer će biti osjetljivije no inače i moguće je oticanje žlijezda na vratu, što je pokazatelj bolesti. Pazite na količinu hrane koju unosite u sebe.

Zec

Zvijezde se vam vrlo naklonjene ovoga mjeseca, što će vam uvelike olakšati život. Na poslu se morate potruditi da budete više natjecateljski nastrojeni. Pažljivo se udaljite od nekih preznatiželjnih rođaka. Ako posudite novac bliskom prijatelju, moguće je da ćete izgubiti oboje. Ovaj mjesec vas očekuju strastveni trenuci i osjetit ćete se živima, što će vas oduševiti. Imat ćete puno razloga da sanjarite.

Zmaj

Dogodit će vam se bitne promjene. Teško vam se riješiti starih navika, no učinite to i krenite naprijed. Na poslu ćete zasjati, vaši kolege i nadređeni će vam se diviti. Pripazite na obiteljska okupljanja i na društvo 'dobrih' susjeda i prijatelja. Što se tiče zdravlja, imat ćete problema sa žlijezdama, posebno nadbubrežnim. Također su mogući problemi s nosom i genitalijama.

Zmija

Ovo je idealan mjesec da proširite svoje profesionalne vidike i uhvatite se projekata srednjeg roka trajanja. Nemojte se oglušiti na prijateljevo zvanje upomoć, vaša će se lojalnost nagraditi. Odjednom ćete doživjeti prosvijetljene u vezi osjetljivog problema koji vas smeta u ljubavnom životu. Povici i buka obilježit će vaš obiteljski život i neće biti mjesta za razgovor.

Konj

Ovaj mjesec izbjegavajte važne odluke, duga putovanja i nove projekte. U vašem ljubavnom životu bit će burno, pazite što pričate! Prijateljstva će se pokazati vrlo dragocjenima. Na poslu ćete biti aktivni, pa niti jedan vrh neće biti neosvojiv. Sa zdravljem nećete imati problema. Poželjet ćete ispuniti neke svoje hirove i Mjesec će vas potaknuti na impulzivno trošenje, što ćete kasnije zažaliti i vratiti se u surovu stvarnost.

Koza

Na poslovnom planu imat ćete neočekivano puno sreće. Nemojte se zatvarati, jer je otvoreniji pristup jednostavniji i olakšat će vam komunikaciju. Dopustite svom partneru da iskaže svoje mišljenje, te bi ideje mogle biti jednako dobre kao i vaše. Pripazite na manje zdravstvene probleme i rješavajte ih bez odgađanja. Izbjegavajte brze i olake financijske odluke, rezultati bi vas mogli razočarati. Budite strpljiviji i znajte da je vrijeme na vašoj strani.

Majmun

Sanjarit ćete o sretnijem i uzbudljivijem životu, ali nemojte zaboraviti biti zadovoljni vašom sudbinom. Upoznat ćete osobu koja će uskoro igrati veliku ulogu u vašem životu. U poslu, dobro se pripremite prije nego što započnete veliki projekt. Doživjet ćete manje sentimentalno razočaranje. Izbjegavajte impulzivne reakcije, jer to nije u vašoj prirodi, ali zbog ovomjesečne astralne klime djelovat ćete u žaru trenutka.

Pijetao

Bit ćete dobre volje i prihvatit ćete život onakav kakav je bez da se puno bunite. Sada je pravo vrijeme da započnete projekte koji su vam bliski srcu. Sa zdravljem nećete imati problema, osim s tjeskobom. Ponos ostavite po strani i potražite pomoć od svoje bliže rodbine ako vam zatreba. Imat ćete uspjeha s financijskom transakcijom koja se čini problematičnom, zahvaljujući vašoj moći poticanja, kao i zdravom razumu.

Pas

Znat ćete kako pozitivno iskoristiti svoju neiscrpnu energiju. Poštom ili e-mailom primit ćete ugodne vijesti. Na poslu budite oprezni glede zamki koje će vam prirediti vaši protivnici. Obiteljska druženja bit će ugodna. Bit ćete puni ideja koje će vam pomoći da poboljšate kvalitetu svog života. U ljubavi ćete biti jako 'zapaljivi', stoga kada se vas netko privuče, dopustite da prođe neko vrijeme da vidite je li to 'ono pravo' ili nije.

Svinja

Bit ćete u mogućnosti promijeniti svoj poslovni položaj ili naći posao koji vam bolje odgovara. Naučite odbiti ponude koje vam se ne sviđaju i nemojte dopustiti da vas zavaraju slatkorječivi govori ili religijske sekte. Primijetit ćete posljedice umora, stoga se pobrinite da dulje spavate. Uspjet ćete zadržati svoj mir usprkos provokacijama susjeda, a oni će se brzo umoriti od svojih spletkarenja.

web igrice

  • World Basketball Championship
  • Monkey GO Happy 4
  • Toetrix
  • Santa in Trouble
  • Snow Angels
  • Free Jelly
  • Deadly Road Trip
  • Assassin's Greed
  • Sport Car Bubble
  • Super Blocks

Zezancije

Videocafe