astronet

Samci profitirajuKineski horoskop studeni/prosinac 2013.

Jeste li spremni za sukob karaktera?
Planeti nas potiču da se pozabavimo sami sobom, potražimo odgovore na neka pitanja od presudne važnosti. Samokontrola i smirenost najjači su aduti na putu do uspjeha, kako na poslovnom tako ina privatnom polju. Ljubav je pokretač, ali i može nas i unazaditi.

Štakor

U odličnoj ste formi, spremni za Olimpijske igre i točno znate kako naći ravnotežu između posla i zabave.
Veselje će vladati u vašem domu pod okriljem zaštitnički nastrojenih zvijezda. Vaš optimizam i entuzijazam pratit će svakog člana obitelji i poštivat ćete slobodu drugih.
Morate li u neodgodivu nabavku, učinite to sada ili nećete nikada.

Bivol

Pažljivo organizirajte život i sve će biti dobro. Efikasno trošite životnu energiju i uspjet ćete u ostvarivanju velikih planova. Nemojte se previše oslanjati na nedovoljno proučene pothvate, osobito ako su vaši osjećaji u pitanju.
Zdravlje vam je na klimavim nogama. Obratite pažnju na prehranu, jer biste u protivnom, mogli dobiti čir na želucu. Osobito pripazite na jetru i crijeva. Poremećaj rada crijeva i česti proljevi upućuju na lošu probavu.

Tigar

Možete očekivati rješavanje tekućih problema. Zahvaljujući odličnoj intuiciji i uz malo rizika, zvijezde će vam dopustiti uspješno završavanje svih projekata u rekordnom vremenu.
Samcima se smiješi ljubav. Neočekivane situacije donijet će vam susrete sa zanimljivim ljudima s kojima ćete imati puno zajedničkih interesa što će vam pomoći da napokon prestanete biti izbirljivi.

Zec

Imat ćete osjećaj da se sve urotilo protiv vas i da se nalazite u bezizlaznoj situaciji. Iako nemate samopouzdanja, ne paničarite, čuvajte smirenost i borite se protiv tjeskobe.
Ne padajte pod utjecaj članova obitelji. Njihovi savjeti umjesto da vam pomognu razbistriti misli, dovest će vas u stanje zbrkanosti.
Za većinu pripadnika znaka, ljubavni život bit će intenzivan. Neki će uživati u puno ljubavi, dok će drugi postati žrtve vlastite iluzije očekujući previše od partnera.

Zmaj

Bit ćete napeti, uznemireni i previše nervozni. Mogući su problemi s probavom popraćeni bolovima u trbuhu. I to sve samo zato što ste revoltirani jer nije sve kako vi želite.
Materijalni problemi zatamnit će vaš kutak na nebu i uzdrmati vam temelje.
U ljubavni život vraća se poznati nesklad, strasti će oslabiti, a srca više neće kucati istom brzinom. Na svu sreću, to su samo prolazne nesuglasice pa nema potrebe za dramatiziranjem.

Zmija

Sukob karaktera utjecat će na one koji žive u paru, dok će samci imati priliku zadovoljiti svoje osjećaje.
Obiteljski život donosi velika zadovoljstva. Vaš partner bit će iznimno nježan i pažljiv, a ukoliko imate djece, uživat ćete u njihovom društvu.
Niste svjesni svojih nedostataka, vi ste nešto poput velikog oka koje vidi sve, osim sebe.

Konj

Doživjet ćete vrhunac svojih intelektualnih i i fizičkih sposobnosti. Bit ćete uspješni u svemu čega se dotaknete, ali pod uvjetom da budete svjesni svojih mogućnosti.
Pratit će vas bolan osjećaj frustriranosti zahvaljujući vašem partneru/ici i spletkama kojima se služi. Ipak, koliko god vas to boljelo, naučit ćete važnu lekciju o ljudskoj naravi.
Ako unatoč jakoj volji i dalje imate potrebu pušiti, ograničite se na 10 cigareta na dan.

Koza

Mogli bi biti frustrirani, skloni konfliktima i često spremni staviti glavu na panj. Pazite da iz cijele situacije izađete nepovrijeđeni.
Imate li problema sa spavanjem, zapitajte se večerate li možda prekasno i preobilno. U svakom slučaju, suzdržite se od ispijanja kave u večernjim satima. Ljutnja  vam može uzrokovati brojne probleme kako u privatnom tako i na poslovnom planu. Samokontrola će vam biti potrebnija no ikad u životu.

Majmun

Na romantičnu stranu vašeg karaktera utjecat će slatkoća trenutne lunarne klime koja će vas spriječiti da seksualne probleme riješite na realan način. Za osjećaj zadovoljstva bit će vam neophodna romantična iznenađenja.
Budite posebno oprezni u svemu što se odnosi na financije, jer često vaše odluke neće biti dobre. Izbjegavajte ulaganja velike svote novca u poslovanja kojima ishod nije potpuno jasan.
Povećat će se vaša sposobnost prilagodbe što će vam uvelike pomoći u osobnim pothvatima.

Pijetao

Česte konfliktne situacije i okršaji poljuljat će vam samopouzdanje i dovesti u sumnju vlastita uvjerenja. Sve to izazvat će u vama određenu slabost, moguće i stanje anksioznosti.
Potrebna su vam nova lica, trebate proširiti svoje vidike. Dobro bi vam došlo putovanje u inozemstvo.
Bit ćete manje zlobni i borbeni no u zadnje vrijeme. Radije ćete pričekati, smiriti i stati na loptu, učiniti sve da očuvate unutrašnji mir.

Pas

Vaša poduzetnost doći će do maksimalne razine, a vaše inicijative bit će okrunjene uspjehom. Jedina opasnost koja vas vreba u zasjedi je preveliko ushićenje učinjenim što će vas onemogućiti u dobroj procijeni ljudi i situacija.
Ponašanje voljene osobe prema vama bit će zbunjujuće, uznemirujuće i hirovito zbog čega ćete se zapitati, voli li vas ona zaista.

Svinja

Planeti vas potiču da se pozabavite sami sobom. Potražite odgovore na neka pitanja od presudne važnosti. Ima li moj život smisla? Živim li ja zaista život ili samo prolazim kroz njega? Jesam li rastrgan na više strana i koncentriram li se na potpuno nebitne stvari?
Astralni utjecaji omogućit će vam da ostvarite lijepe profesionalne podvige. Sitničavost i ružne riječi susjeda neće uspjeti narušiti vašu smirenost, ali će vas uznemiriti neki obiteljski problemi.

web igrice

  • World Basketball Championship
  • Monkey GO Happy 4
  • Toetrix
  • Santa in Trouble
  • Snow Angels
  • Free Jelly
  • Deadly Road Trip
  • Assassin's Greed
  • Sport Car Bubble
  • Super Blocks

Zezancije

Videocafe

Svaštara

Sexy