astronet

Ljubav, posao, zdravljeDnevni horoskop (17.04.2014.)

Ljubav, posao, zdravlje

Ovan (21.03 - 20.04)

Ljubav Imate problema u komunikaciji s roditeljima, i to vas sve uznemiruje. Ne možete nikoga promijeniti osim sebe, a sebe ne želite mijenjati. 
Posao U radnom okružju imate svoju oazu, i možete obavljati vaš posao u miru. Produktivniji ste kad ste smireni. Nemate nikakvog razloga za žurbu.
Zdravlje Osim povremenih emocionalnih eksplozija, kod vas je sve drugo u najboljem redu. Rješavajte se vlastitih mana i nedostatnosti. To pomaže.

Bik (21.04 - 20.05)

Ljubav Netko vam je zapeo za oko, ali što dalje? Ako krenete planirati ljubavne događaje, sve će pasti u vodu. Ostanite smireni, to je najbolji put.
Posao Funkcionirate poput stroja. Nedostaje vam spontana kreativnost. I kod kuće stvari radite automatizmom. Pokušajte se zaustaviti na trenutak.
Zdravlje Utjecaj Saturna ne dopušta vam da se opustite. Osjećate da stalno živite u grču. Toplo vam je, pa hladno, i onda opet sve ispočetka.

Blizanci (21.05 - 20.06)

Ljubav Venera vam ne stoji dobro, i uporno pokušavate biti neodoljivo privlačni. Lako vam se dogodi ljubavna opijenost. Vaša mašta čini svašta. 
Posao Vaš poslovni status je siguran, i nemate razloga za zabrinutost. Ako želite imati puno više novaca, morate se dodatno poslovno angažirati.  
Zdravlje Rođeni krajem svibnja primaju nezgodan utjecaj Neptuna, i ti isti su najugroženiji u svezi zdravlja. Potražite spas u duhovnim spoznajama.

Rak (21.06 - 20.07)

Ljubav Sve ide svojim tijekom, dok ne stane. Vaš ljubavni život nije u zastoju, ali bi to uskoro mogao biti. Djelujte preventivno, budite nježniji....
Posao Uvijek se dočekate na noge, kao da ste mačka a ne Rak. Previše podbadate druge ljude, i kvarite dobre poslovne veze. Jezik vam je prebrz! 
Zdravlje Rak ne zna za strah. Jedino vas zdravstveni problemi mogu malo (ili malo više) zaplašiti. Nema zime, proljeće je u punom cvatu. Zdravi ste!

Lav (21.07 - 21.08)

Ljubav Ne događa se ništa prestrašno, samo ste malo nesigurni. Prave ljubavne stvari tek vam nadolaze. Vježbajte strpljenje i samopouzdanje!
Posao Još traje vaša poslovna pauza. Prebirete po sebi, i tražite važne odgovore na još važnija pitanja. Uran će uskoro razbuditi vaše ambicije.  
Zdravlje Oni koji vas poznaju, pitaju se što se to događa s vama. Izbjegavate kontakte. Sami ste sebi dostatni. Prolazno ste neraspoloženi.

Djevica (22.08 - 22.09)

Ljubav Postoji više raznih osoba koje se motaju oko vas, ali nitko od njih vam ne odgovara u potpunosti. Postali ste (malo previše) komplicirani.
Posao Novac vas voli, a i vi volite novac. Profesionalni kladioničari među vama mogli bi ostvariti novčani zgoditak za pamćenje. Igrajte igre na sreću.
Zdravlje Neptun vas diže u nebesa, a Saturn upozorava na mogući tresak o tlo. Zemaljsko i nebesko mora biti u ravnoteži. U suprotnom, sve je u ne skladu.

Vaga (23.09 - 22.10)

Ljubav Uravnoteženi ste i postojani, a to su kvalitete koje se sve više traže. Ako ste čvrsto ukorijenjeni u dobroti, nema kraja vašoj unutarnjoj sreći. 
Posao Sigurno je da više ništa nije sigurno. Već ste se navikli živjeti u nesigurnosti. Tješite se da vam je još uvijek puno bolje nego većini ostalih.
Zdravlje Kolektivna energija nije vesela, i vaše radosno lice strši u masi drugih ljudi. Pesimizam nije vaše urođeno mentalno stanje. Nastavite širiti optimizam.

Škorpion (23.10 - 22.11)

Ljubav Zaljubljeni ste u vlastitu dominantnost. Iza vanjske slike snage skriva se vaša nesigurnost. Tu smo zbog ljubavi, a ne zbog moći i egomanije.  
Posao Vaše plodonosno poslovno razdoblje se nastavlja. Sada možete brzo popraviti sve ono što trebate ispraviti. Novac je tu negdje blizu vas.
Zdravlje Što vrijedi za ljubav, vrijedi i za zdravlje. Prestanite se arogantno napuhavati, jer izgledate neprirodno. Blokirate sebi normalan protok energije!

Strijelac (23.11 - 21.12)

Ljubav Uspostavili ste krhku ravnotežu između materijalnih i duhovnih potreba, i to je razlog zbog kojeg pozitivno zračite. Traženi ste u društvu.  
Posao Skrbite se za vaše najbliže na sve moguće načine, i to vas čini smirenim i sretnim. Hrabro se borite protiv predrasuda i manipulacija.   
Zdravlje Sunce je u vama srodnom znaku Ovna, i vaša energija raste. Jako dobro ste raspoloženi, a to je uvjet za sve ostalo. Ostanite pozitivni.

Jarac (21.12 - 19.01)

Ljubav Skrivate emocije pred drugima. Djelujete hladno i distancirano. Previše je opreza u vama. Slobodno malo otpustite unutarnju kočnicu!
Posao Posao vam je stalno na pameti. Vrijednost vaših dionica opada i to vas uznemirava. Imate svega previše, i nebo vam nešto mora oduzeti.
Zdravlje Ne zvuči lijepo, ali razboljeva vas vaša okrutnost prema sebi. Čuvajte se vlastitog fanatizma. Sve što vam je potrebno zove se ljubav.

Vodenjak (20.01 - 18.02)

Ljubav Svojeglavi ste i neukrotivi, i s vama malo tko može izaći na kraj. Osoba rođena u znaku Škorpiona sve vam je bliža, i to na nevidljiv način!
Posao Radite od jutra do sumraka i još vam nije dosta. Ako ništa ne radite, onda se samo igrate i zabavljate. Lako vam se događaju krajnosti.
Zdravlje Tijelo vam je prenapeto, jer stalno bildate vlastite mišiće. Želite biti nalik umišljenom robotu? Dobro bi vam došao koji kilogram viška!

Ribe (19.02 - 20.03)

Ljubav Venera putuje vašim ljubavnim nebom, i prati vas sreća. Neku vrst čarolije danas nećete moći izbjeći. Čisto srce je najbolji lijek za sve probleme.
Posao Morate raditi, a ne radi vam se. Ako tražite posao i ništa ne pronalazite, možda previše birate. Prazan novčanik govori vam sve o vama.
Zdravlje Osjećate se dezintegrirano, i niste radosni. Izgubili ste kontakt s vašim unutarnjim ja. Možda vas razbudi mistično iskustvo. Sve je moguće.

web igrice

  • Monkey GO Happy 4
  • Toetrix
  • Santa in Trouble
  • Snow Angels
  • Free Jelly
  • Deadly Road Trip
  • Assassin's Greed
  • Sport Car Bubble
  • Super Blocks
  • 3 Slices 2

Videocafe

Svaštara