astronet

Ljubav, posao, zdravlje, snovi i vizijeDnevni horoskop (31.01.2015.)

Piše: Wladyslaw Josip Miletić

Ovan (21.03 - 20.04)

Ljubav Intenzivno razmišljate o novim ljubavnim opcijama. Mnogo toga je još u gustoj magli, ali uskoro će se situacija razvedriti. Vježbajte strpljenje.     
Posao Sami sebe ohrabrujete i u tome ste uspješni. Motivacija je vaša jača strana. Tko ne vjeruje u svoje sposobnosti, stvara od sebe gubitnika.     
Zdravlje Imate veliku potrebu za dokazivanjem vlastite moći. Glavni ste kreator sukoba u najbližoj okolini. Ne izazivajte nevolje. Malo stišajte ego.

Bik (21.04 - 20.05)

Ljubav Ne držite se reda i rasporeda. Slijedite strastvene nagone i opasno griješite. On ili ona se žali na vašu tvrdoglavu nepromjenjivost.    
Posao Zainteresirani ste za sport, glazbu, film, i slične stvari. Umorni ste od rutinskih zadataka i dosadnog okružja. Potrebni su vam novi stimulansi.        
Zdravlje Izrazito ste nervozni, iako se to na prvi pogled ne vidi. Vaš cjelokupni organizam funkcionira stresno. Sami sebe potkopavate i rušite.

Blizanci (21.05 - 20.06)

Ljubav Igrate samo na sigurno. Da biste povjerovali u ljubav, on ili ona mora vam jasno dati na znanje da vas voli. Nesigurni ste i komplicirani.  
Posao Nestrpljivo jurite uokolo u potrazi za poslom. Nezaposlenost je neslavan trenutak u vašem životu. Tko traži, taj i nađe. Nastavite tražiti.    
Zdravlje Polažete ispit živaca. Vaša nervoza koncentrira se na vaš preosjetjivi želudac. Probavne smetnje dodatno će vas izbaciti iz takta!

Rak (21.06 - 20.07)

Ljubav Na vas se lijepe problematične osobe. Možda ste i sami takvi, pa slično traži i pronalazi slično. Teško vam je suzdržati se od raznih ispada! 
Posao Vaši organizacijski talenti su prepoznati i poštovani i s tim u vezi nemate razloga za žalbe i pritužbe. Izmišljate nove poslovne transakcije.  
Zdravlje Vaša zdravstvena situacija nije idealna. Saturn vas ograničava i disciplinira, i to vam nije po volji. Samodisciplina je osnova jakog karaktera.

Lav (21.07 - 21.08)

Ljubav Potreban vam je odmak od svakodnevnih briga i problema. Razmišljate o egzotičnom putovanju s partner(ic)om. Ništa nije nemoguće. 
Posao Vaša je inventivnost sve izraženija. Zanimaju vas projekti koji bi vam osigurali mirnu financijsku budućnost. Uspjeli ste se 'odlijepiti' od prošlosti.  
Zdravlje Raste vaš interes za alternativnu medicinu. Širenje obzora može vam biti od velike pomoći na putu ka cjelovitoj samospoznaji. U učenju je spas.

Djevica (22.08 - 22.09)

Ljubav Niste uporni, lako odustajete i to kvari dobar dojam koji ostavljate na druge. Jedna astrološka Riba neće odustati od vas. Prati vas sretna zvijezda.   
Posao Vaša kreativna snaga je u usponu. Ako radite jednoličan posao, izmislit ćete neke dodatne djelatnosti. Smiješi vam se financijski dobitak!    
Zdravlje Vaša energija raste, a s energijom i otpornost na destruktivne utjecaje. Ako ništa ne vježbate, pravi je trenutak za novi sportski početak.

Vaga (23.09 - 22.10)

Ljubav U sretnom ste ljubavnom razdoblju. Usamljene Vage pokazuju interes za Ovnove. Lako ćete se spojiti, ali vaša ljubav neće dugo potrajati.   
Posao Vrijedni ste i učinkoviti. Djelujete poticajno na vaše poslovne suradnike. Novac lako pronalazi put do vas. Sve je onako kako i treba biti.
Zdravlje Vaša je tjelesna forma sve bolja. Radost i zadovoljstvo 'uništavaju' vaše frustracije. U vama se odigravaju iscjeljujući procesi!

Škorpion (23.10 - 22.11)

Ljubav Tvrdokornim ponašanjem udaljavate druge ljude od sebe. Ne želite pokazati emocije. Oni koji vas vole, već su se navikli na vašu krutost.  
Posao Imate jako zanimljive ideje, ali nemate strpljenja da ih u miru realizirate. Brzo odustajete od jedne stvari i započinjete drugu. To vas usporava. 
Zdravlje Ako još niste započeli trenirati neku borilačku vještinu, možda danas odlučite ući u ring. Oduvijek sanjate da postanete svjetski prvak!

Strijelac (23.11 - 21.12)

Ljubav Ako ne želite biti crna ovca u obitelji, trebali biste početi razmišljati konstruktivno i na dobrobit drugih. Možete biti bolji, to ovisi samo o vama.    
Posao Zabrinjava vas nezavidno financijsko stanje, ali ništa ne činite da ispravite stvari. Vaš poduzetnički duh spava. Vrijeme je da se probudite. 
Zdravlje Ne uspijevate uništiti vaše nezdrave navike, poput pušenja i/ili ispijanja alkohola. Više puta ste pokušali i ne ide vam. Probajte još jednom!

Jarac (21.12 - 19.01)

Ljubav Samokontrola je vaša jača strana, sve dok ne pretjerate u krutosti. Više ne razmišljate o raskidu veze. On ili ona vas voli na svoj čudan način.  
Posao Izbjegavate dosadne i naporne ljude. Ako radite posao koji ne volite raditi, vaše nezadovoljstvo je isprogramirano. Plašite se promjena!  
Zdravlje Pokušavate biti na više mjesta istovremeno, a to je nemoguća misija. Bliski kontakt s prirodom popravit će vašu narušenu koncentraciju.

Vodenjak (20.01 - 18.02)

Ljubav Vaš društveni život je bogat i raznovrstan. Privlačni ste mnogima, ali vas zanima samo jedna osoba. Postoji problem, on ili ona je u vezi.   
Posao U potrazi ste za poslom koji biste mogli obavljati u miru vlastitog doma. Zvijezde su vam naklonjene. Slušajte intuiciju i slijedite inspiraciju.   
Zdravlje Promjenjivo ste (ne)raspoloženi. Dobre vibracije u vašoj glavi ovise o (povoljnoj) vremenskoj prognozi. Danas je atmosfera nestabilna...

Ribe (19.02 - 20.03)

Ljubav Raspoloženi ste za promjene, najviše one ljubavne. Pokrenut ćete se u određenom pravcu, a kad Riba zapliva, razna čuda postaju moguća.  
Posao Vaša kreativnost je u procvatu. Sve vam ide od ruke. Utjecaj Marsa daje poticaj vašoj mašti. Nećete pogriješiti ako se poslovno udružite s Bikom.      
Zdravlje Revitalizirate se na razne načine. Najgore razdoblje je iza vas, ali još niste u punoj psihofizičkoj formi. Važno je da se (više) ne potcjenjujete.

web igrice

  • World Basketball Championship
  • Monkey GO Happy 4
  • Toetrix
  • Santa in Trouble
  • Snow Angels
  • Free Jelly
  • Deadly Road Trip
  • Assassin's Greed
  • Sport Car Bubble
  • Super Blocks

Videocafe

Svaštara