astronet

Ljubav, posao, zdravljeDnevni horoskop (23.09.2014.)

Piše: Wladyslaw Josip Miletić

Ovan (21.03 - 20.04)

Ljubav Sigurno postoje razlozi zbog kojih ste nezadovoljni. Ako malo dublje zaronite u sebe, otkrit ćete stvari i pojave kojih prije niste bili svjesni.  
Posao Posao nije sve u životu, a vi radite bez prestanka. Potreban vam je novac, ali to ne znači da ne trebate uzeti veliki predah od teških napora.  
Zdravlje Još uvijek ste snažno obilježeni događajima iz vaše prošlosti. Postraumatski stresni poremećaj ne liječi se brzo i lako, ali vrijedi pokušati.

Bik (21.04 - 20.05)

Ljubav Stanje u vašoj ljubavnoj vezi nije idealno. Pospremate probleme pod tepih. On ili ona se ljuti na vas, jer ne želite mijenjati vaše loše navike.      
Posao Niste u psihofizičkoj ravnoteži i to se loše odražava na vaš radni učinak. Ako uvedete pojačanu samokontrolu, stvari će se brzo popraviti.    
Zdravlje Osjećate nedostatak energije. Volja vam je krhka i slabašna. Lako se prepuštate neumjerenim užicima i to posebno onim hranidbenim.

Blizanci (21.05 - 20.06)

Ljubav Pred vama su novi ljubavni izazovi. Ako ste zauzeti i tražite dodatnu strastvenu igru, imat ćete priliku unerediti vlastiti ljubavni život! 
Posao Nešto u vama tjera vas na radikalne promjene, a svjesni ste da nije vrijeme za revoluciju. Možda 'viša sila' odradi svoje i bez vašeg angažmana. 
Zdravlje Nervozni ste i nestrpljivi, a to je idealan spoj za izazivanje nevolja. Ako postanete i agresivni, mogao bi vam se dogoditi pad sistema!

Rak (21.06 - 20.07)

Ljubav Nemate povjerenja u nikoga. Svi su vas iznevjerili. I partner(ica)  vas ne razumije u potpunosti. Postali ste paranoični, a još niste to primjetili.  
Posao Važan poslovni sastanak zakazan za danas, odgodit ćete za sutra. Svi oko vas su tjeskobni i ne možete se koncentrirati na poslovne zadaće. 
Zdravlje Netko iz vaše obitelji optuživat će vas za razne stvari, a vi ćete uzvraćati protuoptužbama. Loša atmosfera negativno će djelovati na sve.

Lav (21.07 - 21.08)

Ljubav Spajate se s drugima na neobične načine. Jedna ekstravagantna Vaga pokazuje strastveni interes za vas. Fatalni susret je neizbježan.  
Posao Na naplatu vam dolaze određene stvari koje ste pogrešno odradili u nedavnoj prošlosti. Sve se vraća, sve se plaća. Vratite ono što dugujete. 
Zdravlje Nervozna razdražljivost ne čini vas privlačnim. Ako još niste otkrili način uz pomoć kojeg biste se smirili i opustili, isprobajte meditaciju.

Djevica (22.08 - 22.09)

Ljubav Zaljubljeni ste u vaše ljubavne snove i ideale, a ne u njega ili nju. Nosite ružičaste naočale, pa se razočarate i to se stalno iznova ponavlja.     
Posao Niste u najboljim odnosima s vašim poslodavcima, ali i dalje vrijedno radite i šutite. Potrebna vam je potpuno nova poslovna politika!  
Zdravlje Magloviti ste u glavi. Najbolje se osjećate u carstvu snova. Za profinjeni ukus vaše duše, stvarnost je postala previše surova i brutalna.

Vaga (23.09 - 22.10)

Ljubav Zaledili ste odnose s partner(ic)om. Radi se o manipulaciji, jer želite da sve bude po vašem. S vama ponekad može biti teško surađivati. 
Posao Forsirate sebe kako u pravo tako i u krivo vrijeme. Nemate previše obzira prema drugim ljudima i to vam se vraća natrag poput bumeranga!
Zdravlje Postali ste preradikalni. Fanatizam je glavno obilježje vašeg ponašanja. Sretna okolnost je da se radi o privremenom poremećaju.

Škorpion (23.10 - 22.11)

Ljubav Usamljeni primjerci vaše škorpionske vrste nastavit će se povlačiti u sebe, a istovremeno će čeznuti za osobom koja bi ih voljela i poštovala. 
Posao Ako ste od onih koji već dugo traže posao, računajte s tim da biste danas mogli dobiti jednu ponudu koja će vam djelovati zadovoljavajuće.
Zdravlje Ako ne liječite vaše probavne tegobe, stvari će postati kronične. Poduzmite konkretne korake. Za početak, odite na specijalistički pregled.

Strijelac (23.11 - 21.12)

Ljubav Rješavate stvari brzopotezno i nepromišljeno. Oni koji vas vole, mogli bi vas početi malo manje voljeti. Izbjegavajte destruktivne poteze. 
Posao Vaša pretjerana spremnost na rizik, na kraju će vas odvesti u slijepu poslovnu ulicu. Mudro čekajte da stvari sazriju. Vježbajte strpljenje. 
Zdravlje I vječno optimističnom Strijelcu se povremeno dogodi čudna tjeskoba i nesigurnost. Ako ste siti svega, slobodno se preorijentirajte na post.

Jarac (21.12 - 19.01)

Ljubav Pretjerujete sa samoveličanjem i to vas sve više udaljava od dobrih, dragih i pozitivnih ljudi. Nećete postati bezvrijedni, ako stišate ego.  
Posao Imate volje i snage za velike radne pobjede. Radite prekovremeno i još vam nije dosta posla. U vašem radnom okružju postalo je zabavno.     
Zdravlje Bijeg od problema vodi vas nigdje i toga ste svjesni. Krenuli ste popravljati sebe, i postali ste jači i zdraviji. Vaša svijest odlučuje o svemu.

Vodenjak (20.01 - 18.02)

Ljubav U vašem životu ne događa se ništa novo i zanimljivo.  Riječ je o zatišju pred buru. Vaša temperatura raste i pitanje je trenutka kada ćete eksplodirati.  
Posao Razdoblje lijenosti je prošlo i sada se silom poslovnih prilika morate ubrzati. Možda još stignete završiti godinu u financijskoj pozitivi.   
Zdravlje Osjećate se bezvoljno i iscrpljeno. Imate problema s buđenjem i dizanjem iz kreveta. Vratit ćete se u ravnotežu u popodnevnim satima.

Ribe (19.02 - 20.03)

Ljubav Skrivate se od drugih. Postali ste nedostupni. Mobitel vam zvoni i zvoni, a vi se ne javljate. Opet razmišljate o prošlosvršenom vremenu.    
Posao Niste zainteresirani za posao. Najviše vam odgovara samoizolacija. Možda vas netko ili nešto iznenada probudi iz letargije.  
Zdravlje Osjećate se loše, nikako, svakako. Vaš organizam cjelodnevno vam signalizira neke neugodne simptome, koji vas sve više i više plaše?!

web igrice

  • World Basketball Championship
  • Monkey GO Happy 4
  • Toetrix
  • Santa in Trouble
  • Snow Angels
  • Free Jelly
  • Deadly Road Trip
  • Assassin's Greed
  • Sport Car Bubble
  • Super Blocks

Videocafe

Svaštara

Sexy