astronet

Ljubav, posao, zdravlje, snovi i vizijeVikend horoskop (25.04.2015.)

Piše: Wladyslaw Josip Miletić

Ovan (21.03 - 20.04)

Ljubav Sve rješavate diplomatski i sa smješkom, a u sebi mislite tko zna što. Trebali biste se vidjeti onakvim kakvi doista jeste. Imate ogledalo? 
Posao Nezadovoljni ste s poslovnim i financijskim stanjem stvari, iako za takvo što nemate nekog velikog razloga. Niste svjesni kvalitete vašeg rada.  
Zdravlje Neodlučnost se polako ali sigurno uvlači u sve sfere i dimenzije vašeg života. Morate donositi odluke. Nitko drugi to neće raditii umjesto vas. 
Snovi i vizije Nikada se nemojte služiti trikovima kao što su varke, nejasnoće, odgađanja ili lažna obećanja, samo zato što ne želite priznati svoje greške ili iz bilo kojih drugih razloga.

Bik (21.04 - 20.05)

Ljubav Fatalno ste privlačni za druge, i toga ste svjesni. Niste svjesni vaših karakternih mana i nedostatnosti, i u tome se skriva veliki problem! 
Posao Ne držite se zadatih poslovnih rokova, i zbog toga vas suradnici i poslodavci neće hvaliti. Morate se popraviti, ili ćete doživjeti velike kritike. 
Zdravlje Utonuli ste u posvemašnju krizu identiteta. Otkrivate istine o sebi samima kojih prije niste bili svjesni. Patnja je najbolji liječnik i iscjelitelj!   
Snovi i vizije Mudar je čovjek oprezan. Mudar čovjek ispituje. On procjenjuje za i protiv. Mudar čovjek nikada ne djeluje kada je ljut. Čovjek može u trenutku bijesa razoriti sve, što je cijeli život mukotrpno stvarao!

Blizanci (21.05 - 20.06)

Ljubav Stalo vam je do osobe rođene u znaku Lava, iako vam ide na živce njegova ili njezina hvalisavost. I vi i on(a) imate jak ego. To je  problem. 
Posao Matematika vam je uvijek dobro išla, a u zadnje vrijeme koristite se i "metafizikom" u poslovanju. Uložite novac u reklamu. Isplatit će vam se!
Zdravlje Neki među vama sanjati će čudne snove koji će ih preplašiti. Nema slučajnosti. Ono skriveno iz vaše podsvijesti izlazi na svjetlost dana.
Snovi i vizije Motivacija i entuzijazam su odlučujući. Učenici moraju biti motivirani da rado idu u školu, da rado uče, rado sakupljaju znanje. Jer samo motiviran čovjek postiže velike uspjehe.

Rak (21.06 - 20.07)

Ljubav Vaš pustolovni duh dolazi do punog izražaja. Ako ste u ljubavnoj vezi s Ovnom ili Vodenjakom, dati ćete jedno drugome potpunu slobodu.  
Posao Vaša žudnja za materijalnim bogatstvom prerasla je u opsesiju. Sigurni ste da s novcem možete kupiti sreću? Novac je potreba, a ne cilj. 
Zdravlje Funkcionirate na ekstreman način. Iscrpljujete duh i tijelo do krajnjih granica izdržljivosti. Prijeti vam energetski slom. Zaustavite se na vrijeme!
Snovi i vizije Spoznajte sebe, idite svjesno i s lakoćom kroz život, tada ćete biti najveća sreća partneru ili partnerici, svojoj djeci, cijelom svijetu i samome sebi.

Lav (21.07 - 21.08)

Ljubav Strast ima glavnu riječ u vašoj ljubavnoj vezi. Ako ste usamljeni, netko će danas ili sutra jasno signalizirati da želi imati „nešto više“ s vama.    
Posao Izgledan je veliki poslovni preokret. Otvoriti će vam se jedna vrata koja su za vas dugo bila zatvorena. Ne odugovlačite. Iskoristite prilike! 
Zdravlje Sve jače osjećate nadahnjujući utjecaj Jupitera, i to posebno vi koji ste rođeni u kolovozu. Prepustite se novim vizijama. Ostvarite snove! 
Snovi i vizije Zapisivanje ciljeva dovodi do uspjeha. Uspjeh izgrađuje osjećaj samovrijednosti. A što je veći vaš osjećaj osobne vrijednosti, time ste uspješniji.

Djevica (22.08 - 22.09)

Ljubav Skrivate se od svijeta. Puni ste neizgovorenih riječi. Partner ili partnerica ne može vam pomoći, jer ste u fazi kad ne volite sami sebe!  
Posao Mogući su verbalni sukobi u vašem radnom okružju. Ako vas netko za nešto lažno optuži, borit ćete se za istinu svim mogućim sredstvima! 
Zdravlje Ne stojite čvrsto na vlastitim nogama. Ne hodate uspravno.  Niste u stabilnom i pouzdanom izdanju. Zarobio vas je neki vaš apstraktni strah!  
Snovi i vizije Za nemali broj ljudi, neki su odnosi završili još prije 10 ili 20 godina, ali oni su još uvijek vezani za njih, iako toga nisu svjesni. Zato se i ne mogu posvetiti sadašnjem partnerstvu jer ih prijašnje blokira.

Vaga (23.09 - 22.10)

Ljubav Vrijeme je nježnosti, zajedništva, obilja ljubavi, a to posebno osjećate vi koji ste nedavno ušli u vezu. Sve što dobivate, zaslužili ste!
Posao Posla imate sve više, a i dalje ste u financijskom minusu. Netko iz obitelji mogao bi vam nesebično dati bespovratnu financijsku potporu! 
Zdravlje Sretni ste u ljubavi, ali nemate novaca. Teško uspostavljate unutarnju ravnotežu. Osjećaj cjelovitosti podariti će vam vaša nova borbenost! 
Snovi i vizije Povjerenje, koje dijete može izgraditi prema majci i ocu, temelj je njegovog kasnijeg samopouzdanja. To je samopouzdanje baza njegove sreće i njegovog uspjeha.

Škorpion (23.10 - 22.11)

Ljubav Posesivni ste i ljubomorni, i to vam kvari ljubavnu sreću. Prijeti vam destruktivan razvoj događaja. Tvrdoglavost je vaš najveći neprijatelj.    
Posao Sretna vijest je da se razdoblje vašeg poslovnog zastoja približava kraju. Razmislite gdje se sada nalazite i što želite ostvariti u budućnosti.  
Zdravlje Utonuli ste u vode depresije, i čekate da vas netko spasi. Rješenja vaših problema nalaze se u vama. Ne očekujte pomoć sa strane.
Snovi i vizije Ništa u životu ne dobivamo besplatno – i dobro je što je tako. Ali, sve postaje darom, ako se tome posvetimo u potpunosti, ako za svaki problem nađemo dobro rješenje.

Strijelac (23.11 - 21.12)

Ljubav Skloni ste dogovoru i suradnji. Otkrili ste novi smisao ljubavnog zajedništva. On(a) je ugodno iznenađen(a) vašim pozitivnim stavovima. 
Posao Vaši novi poslovni kontakti ubrzo će se pokazati plodnim i profitabilnim. Originalni ste na praktičan način, a to je dobitna kombinacija!  
Zdravlje Planetarni tranziti predskazuju vaš psihofizički oporavak. U vas se vratio optimizam. Postojeće probleme rješavate na konstruktivan način.
Snovi i vizije Vrijednost ima samo ono, što koristi čitavom čovječanstvu kao i svijetu – a to možete postići već i malim stvarima, ne morate biti svjetska veličina da biste služili svijetu.

Jarac (21.12 - 19.01)

Ljubav Ne možete dugo ostati mirni. Život vam postaje monoton bez egzibicija. Stara ljubav, nova ljubav, najnovija ljubav..., nije vam dosadno!
Posao Uz manje ljudi u radnom okružju lakše dišete. Imate više vremena za vaše privatne zanimacije. Najbolje radite kada ste sami i bez publike.  
Zdravlje Vaša energija je u padu, ali to ne znači da se automatski morate loše osjećati. Jako je važno da u širokom luku izbjegavate destruktivne osobe.  
Snovi i vizije Ono što služi samo interesima pojedinca, osim toga još i na račun drugih, nema nikakvu vrijednost i nitko, tko je stekao stvarno dobar karakter, neće tome stremiti.

Vodenjak (20.01 - 18.02)

Ljubav U ratu ste sami sa sobom, i to se nezgodno odražava na vaše veze i odnose s drugima. Pustite prošlost na miru. Živite sretno u sadašnjosti. 
Posao Nemate strategiju izlaska iz financijske krize. Nije vam jasan djelokrug izražavanja koji vam je potreban. Potrebni su vam opipljivi rezultati.
Zdravlje Vaša energija je u padu, i to stvara plodno tlo za pojavu zdravstvenih problema. Pozitivno razmišljanje može vas spasiti od patnje.
Snovi i vizije Promjena svijeta počinje s vama, što znači, promjenom vaše prehrane. Ne razmišljajte dugo o tome nego to napravite još danas – za svoje dobro i za dobro svih ljudi.

Ribe (19.02 - 20.03)

Ljubav Volite misliti da ste profesor(ica) ljubavi. Problematičan odnos s partnerom ili s partnericom ukazuje da ste još jako daleko od diplome! 
Posao Trebali biste odustati od ideje o novom kreditnom zaduživanju. U suprotnom, vrlo brzo ćete imati velikih problema s otplatom rata kredita! 
Zdravlje Uvjereni ste da ste izvrstan psiholog i još bolji psihoterapeut. Iscjeljujete druge, a istovremeno liječite i sebe. Bespomoćni ste iscjelitelj! 
Snovi i vizije Mislite na to: prisiljavati može svatko. Nasuprot tome, prenijeti unutarnji mir, sreću i samovrijednost, to ne može svatko.

web igrice

  • World Basketball Championship
  • Monkey GO Happy 4
  • Toetrix
  • Santa in Trouble
  • Snow Angels
  • Free Jelly
  • Deadly Road Trip
  • Assassin's Greed
  • Sport Car Bubble
  • Super Blocks

Videocafe

Svaštara

Sexy