astronet

Ljubav, posao, zdravljeDnevni horoskop (26.05.2015.)

Piše: Wladyslaw Josip Miletić

Ovan (21.03 - 20.04)

Ljubav Zabavljate se u društvu zgodnih i zanimljivih osoba, i sve vam se čini idilično. Volite se s više osoba na vaš univerzalno nevjeran način.
Posao Nedostaje vam strpljenje. Izluđuje vas poslovna status quo situacija. Najradije biste krenuli glavom kroz zid, ali svjesni ste da to boli.  
Zdravlje Pazite što radite s rukama i nogama, jer biste mogli nezgodno pasti i ozlijediti se. Ovo najviše vrijedi za vas koji ste ovisnici o adrenalinu!

Bik (21.04 - 20.05)

Ljubav Tko traži puno previše, mora računati na to da može izgubiti sve. Igrate ulogu sveca ili svetice. Gluma nije stvarnost, ali vi to ne želite vidjeti.  
Posao Ako želite financijski napredovati, morate modernizirati vaše poslovanje. Ništa više nije isto kao što je bilo. Ni vi ne možete ostati isti.  
Zdravlje Uz pomoć utjecaja Plutona preobražavate vlastiti svjetonazor. Postali ste duboki, temeljiti, prodorni. Uskoro ćete diplomirati psihologiju!

Blizanci (21.05 - 20.06)

Ljubav U iščekivanju ste velikog čuda, a čuda se rijetko kada dogode. Potrebna vam je nova filozofija ljubavi. Svi odgovori nalaze se unutar vas.   
Posao Sanjate poslovni preporod. Vizije su fantazije, a realizam je stvarnost. Niste na pozitivnoj financijskoj nuli, a to je vaš primarni zadatak.   
Zdravlje Otkrili ste moć prirode, i više ne gledate na svijet istim očima. Priroda je savršena. I vi postajete savršeni, kada se s prirodom stapate.

Rak (21.06 - 20.07)

Ljubav Probleme vam stvara osjećaj besmisla. Kao da vas je netko iskopčao iz struje života. Dobra volja je presudna u svemu, pa i u ljubavi.
Posao Učite određene stvari koje će se pokazati dragocjenim za vaše poslovanje u budućnosti. Slobodno dodajte gas i ubrzajte radni ritam.
Zdravlje Dogodila vam se implozija. Vodite unutarnji rat sa sobom samima. Da biste profunkcionirali na ispravan način, morate se pročistiti.

Lav (21.07 - 21.08)

Ljubav Vaši najbolji ljubavni dani još nisu došli. Možda upravo danas upoznate osobu (Vaga?) s kojom ćete ubrzo uploviti u ljubavnu vezu. 
Posao Obuzelo vas je kreativno poduzetništvo. Vaš način djelovanja ohrabruje druge ljude da krenu sličnim putem. To vam je najveća nagrada.
Zdravlje Srce će vam zatitrati na sretan i radostan način, i to je najbolja moguća vijest za vaše zdravlje. Psihički se oporavljate brzo i učinkovito.

Djevica (22.08 - 22.09)

Ljubav Mentalno ste spremni za novu ljubav, ali niste i emocionalno. Previše ste zahtjevni. Upoznat ćete osobu koja vam je karakterno slična.
Posao Uvodite inovativne promjene u vlastito poslovanje, i to je najava da biste mogli opstati na nemilosrdnom tržištu kapitala. Promjene su nužnost!
Zdravlje Sve je dobro, dok vas nešto ne zaboli. Možda vas zaboli ljubavna praznina. Probleme vam stvara dekoncentracija. Letite bez jasnog cilja.

Vaga (23.09 - 22.10)

Ljubav Na ljubavnom planu postojanja ne događa vam se ništa važno. Volite ljubavne bajke, i vrlo rado biste zaigrali ulogu princa ili princeze. 
Posao Razdoblje vaše poslovne inercije se nastavlja. Previše očekujete od drugih ljudi. Još niste spoznali da nitko ništa neće učiniti umjesto vas. 
Zdravlje Ne sluša vas vlastiti organizam. Nedostaje vam pokretačka snaga i energija. Povukli ste se u sebe na depresivan i melankoličan način.

Škorpion (23.10 - 22.11)

Ljubav Utjecaj Venere inspirira vas da slobodno izražavate osjećaje. Više se ne plašite da vas on(a) ne voli. Riješili ste problem nevoljenja sebe samih.  
Posao Što više težite ka poslovnim visinama, to vam više prijeti opasnost od pada. Učiite od astroloških Jaraca, oni se uspinju strpljivo i postupno! 
Zdravlje Upravo traje vaše intenzivno razdoblje, i često vam se pričinjava da ste svemogući. Samo vas ljubav može učiniti sretnim, moćnim i zdravim!

Strijelac (23.11 - 21.12)

Ljubav Skrivate se iza raznih maski, i to vas ne čini lijepim. Razotkrivanje vlastitih nedostatnosti prvi je korak ka istinskom unutarnjem proljepšanju. 
Posao Malo vam nedostaje da dovršite započeti posao, a to malo moglo bi ispasti jako puno, ako ostanete nezainteresirani za suradnju s drugima. 
Zdravlje Proganja vas nečista savjest zbog loših stvari koje ste učinili u nedavnoj prošlosti. Oprostite sebi vlastitu nesavršenost, to sigurno pomaže.

Jarac (21.12 - 19.01)

Ljubav Oscilirate između osjećaja superiornosti i inferiornosti, i to vam stvara smetnje u komunikaciji s drugima. Budite ono što osjećate da jeste. 
Posao Imate strogo zacrtan poslovni plan i program, i još vam nedostaje konkretna realizacija. Previše ste oprezni i samozatajni. Otvorite se svijetu.  
Zdravlje Ozdravili ste, jer ste se riješili straha. Sami sebi možete najviše pomoći. Na frekvenciji ste više svijesti, i sve u vama se skladno harmonizira.

Vodenjak (20.01 - 18.02)

Ljubav Dobivate ono što zaslužujete. Ako ste nesebični i velikodušni prema njemu ili njoj, to je znak da ste sretni i zadovoljni sa sobom samima.  
Posao Dobro ste definirali područje djelovanja, i odlični poslovni rezultati nisu izostali. Vibracije zadovoljstva pozitivno se odražavaju na vašu psihu.  
Zdravlje Neka ograničenja dobili ste činom rođenja i ne možete ih izbjeći. Istovremeno, vašu osobnost možete oplemeniti na razne kreativne načine.

Ribe (19.02 - 20.03)

Ljubav Fatalno ste se zagledali u osobu rođenu u znaku Bika, ali on ili ona vas (još) ne primjećuje. Bik(ica) strpljivo čeka da vi učinite prvi korak.
Posao Vaše ideje pokazale su se profitabilnim. Riskirali ste u pravo vrijeme i postigli ste pun pogodak. Nitko vas ne može financijski preveslati.  
Zdravlje Osjećate se izvrsno u vlastitoj koži. Nema kozmičkih najava pogoršanja vašeg zdravstvenog stanja. Za vas vrijede samo sretne vijesti.

web igrice

  • World Basketball Championship
  • Monkey GO Happy 4
  • Toetrix
  • Santa in Trouble
  • Snow Angels
  • Free Jelly
  • Deadly Road Trip
  • Assassin's Greed
  • Sport Car Bubble
  • Super Blocks

Videocafe

Svaštara

Sexy