astronet

Ljubav, posao, zdravljeDnevni horoskop (18.09.2014.)

Piše: Wladyslaw Josip Miletić

Ovan (21.03 - 20.04)

Ljubav Vaša izrazita komunikativnost i želja za društvom okružit će vas atmosferom sklada. Jedan prijateljski odnos pretvorit će se u nešto više!  
Posao Bit ćete praktični u svezi financijskih pitanja. Planirate li prodaju ili kupovinu nekretnina, danas biste neke takve želje mogli provesti u djelo.
Zdravlje Pad energije i osjećaj umora pojavit će se zbog neurednog života. Mogući su (brzi) problemi s probavom. I sa zubima loše stojite?!

Bik (21.04 - 20.05)

Ljubav Nova ljubavna događanja ispunjena romantikom i probuđenim strastima, unijet će veliko uzbuđenje i pravu čaroliju u vaše uživalačko srce! 
Posao Tijekom dana bit ćete dinamični i svestrani. Poslovi vezani za trgovinu, putovanja ili turizam osigurat će vam  profit. Dobro vam ide u životu. 
Zdravlje Zadivit ćete okolinu odličnom tjelesnom formom i naglašeno privlačnim izgledom. Ipak, krajem dana mogući su problemi s tlakom!

Blizanci (21.05 - 20.06)

Ljubav Dinamičan društveni život i nova poznanstava obilježit će vam današnji dan. Nije nemoguća opcija da unatoč svemu i dalje ostanete sami. 
Posao Kontakti s inozemstvom, putovanja i rad vezan uz obrazovanje otvorit će vam nove mogućnosti za proširenje vaših profesionalnih obzora. 
Zdravlje Bit ćete naglašeno razdražljivi i otvoreni za stresne ljude i situacije. Klonite se napornih fizičkih aktivnosti. Budite umjereni u svemu.

Rak (21.06 - 20.07)

Ljubav Unatoč povremenim turbulencijama, današnji planetarni aspekti nude nagovještaj da ćete u cjelini gledajući ipak imati skladnu ljubavnu situaciju.     
Posao Pred vama je intenzivno aktivan poslovni dan. Posebnu pozornost trebali biste pokloniti komunikaciji s novim (potencijalnim) suradnicima! 
Zdravlje Danas nećete imati velikih i opasnih zdravstvenih problema. Upravo suprotno, tijekom dana bit ćete puni optimizma, snage i energije.

Lav (21.07 - 21.08)

Ljubav Danas ćete upasti u cijelo mnoštvo strastvenih iskušenja i neće vam biti lako izabrati nekoga  iz široke palete potencijalnih ljubavnik(c)a. 
Posao Bilo bi dobro kad biste riješili zahtjevne poslovne projekte i poduzeli odlučne korake u smjeru ispunjenja ambicija. Samo hrabro naprijed.
Zdravlje Skloni ste dinamičnom načinu života, a vjerojatno i prekomjernoj prehrani. Potrudite se zadržiti osjećaj za mjeru i ravnotežu, za vaše dobro.

Djevica (22.08 - 22.09)

Ljubav Osjećaj nesigurnosti, potaknut će vas da događaje koji su vas prije koji dan oneraspoložili i rastužili, shvatite kao važnu životnu školu!    
Posao Povoljni planetarni utjecaji pružit će vam mnoštvo povoljnih prilika da vaše poslovne i financijske projekte usmjerite k uzlaznoj putanji.
Zdravlje Zavidna tjelesna forma osigurat će vam dobro zdravlje i psihičku stabilnost. Odlučit ćete uvesti pozitivne promjene u vaš način prehrane.

Vaga (23.09 - 22.10)

Ljubav Danas ćete se baviti bilancom vašeg ljubavnog poslovanja. Kriza u
vašem ljubavnom životu, pokazat će vam što doista želite od njega ili nje.
Posao Nervoza i dekoncentracija donijet će vam ( u jutarnjim satima) velike poteškoće s rokovima, ugovorima i radnom okolinom u cjelini.
Zdravlje Današnji dan vam je povoljan za manje fizičke korekcije, najnoviju dijetu, sve vrste uljepšavanja i neisprobane kozmetičke tretmane.

Škorpion (23.10 - 22.11)

Ljubav Čeznut ćete za pažnjom i odanošću, ali bi vaša nesigurnost mogla zaustaviti slobodan protok energije ljubavi. Izbjegavate vidjeti stvarnost.  
Posao Vaše želje bit će veće od vaših mogućnosti i neće se sve odvijati onako kako ste planirali. Ne dopustite da vas obeshrabre zastoji u proizvodnji.  
Zdravlje Današnji dan neće vam bit najpovoljniji u svezi zdravlja. Osjećat ćete se iscrpljeno i bezvoljno. Možda vam je najbolje da ništa ne forsirate.

Strijelac (23.11 - 21.12)

Ljubav Slobodni primjerci vaše astrološke vrste uživat će u ljubavnim osvajanjima. Strastvene osobe stvaraju kaos u vašem emocionalnom životu.
Posao Neće vam ići od ruke organizacija radnog vremena. Neprestano ćete biti u nekoj vašoj brzopletoj jurnjavi. Jako malo ćete efektivno raditi.     
Zdravlje Danas ćete iznenada osjetiti naglo buđenje volje i snage, i ne bi bilo loše da višak energije potrošite na sportskom igralištu ili borilištu.

Jarac (21.12 - 19.01)

Ljubav Prati vas osjećaj nezadovoljstva i usamljenosti. Nervozu i osjećaje napetosti (neuspješno) pokušate riješiti većim poslovnim angažmanom. 
Posao Vaš poslovni život bit će intenzivan, dinamičan i iscrpljujući. Ipak, značajna financijska ostvarenja obnovit će vaše istrošene novčane zalihe. 
Zdravlje Bit ćete naglašeno aktivni i agresivniji nego što ste to bili proteklih dana. Incidentne situacije u prometu moguće su u popodnevnim satima.

Vodenjak (20.01 - 18.02)

Ljubav Skrivena avantura ili čežnja za 'zabranjenim voćem' unijet će u vaš ljubavni život atmosferu nemirnog iščekivanja i velike tajnovitosti!      
Posao Osjećate nezadovoljstvo zbog neostvarenih poslovnih snova. Potaknuti osjećajem stagnacije primit ćete se posla s dvostrukim žarom.
Zdravlje Planirate li promjene u vašem izgledu, današnji dan vam je kao stvoren da realizirate željeno i zablistate novim proljepšanim sjajem.

Ribe (19.02 - 20.03)

Ljubav Možda se iznenada odlučite na putovanje u inozemstvo i to iz ljubavnih razloga. Teško odoljevate mirisu strastvene ljubavne avanture.    
Posao U sretnom ste poslovnom razdoblju. Slična situacija će se nastaviti, pod uvjetom da zadržite visok radni ritam, a u tome ćete malo teže uspjeti.
Zdravlje Izmišljate razne bolesti, a u stvarnosti vam ništa nije. Iznova ste postali raspršeni i to biste trebali radikalnom odlukom promijeniti u sebi.

web igrice

  • World Basketball Championship
  • Monkey GO Happy 4
  • Toetrix
  • Santa in Trouble
  • Snow Angels
  • Free Jelly
  • Deadly Road Trip
  • Assassin's Greed
  • Sport Car Bubble
  • Super Blocks

Videocafe

Svaštara

Sexy