astronet

Ljubav, posao, zdravljeDnevni horoskop (20.10.2014.)

Piše: Wladyslaw Josip Miletić

Ovan (21.03 - 20.04)

Ljubav Više ste racionalni nego emocionalni. On ili ona može se osloniti na vas u svim okolnostima. Žrtvujete se za dobrobit zajedništva. Odlični ste za pet.
Posao Postali ste inovativni na poslovnom planu postojanja. Intuitivno ste usklađeni s potrebama tržišta. Imate u ponudi „proizvode“ koji su traženi.
Zdravlje Popravlja se situacija s vašim promjenjivim raspoloženjima i napetim živcima. Više niste eksplozivno bombastični kao što ste to bili proteklih dana.

Bik (21.04 - 20.05)

Ljubav Vaš ljubavni život je u zastoju. Niste željeli vezu, već avanturu. Jako vam je važna vaša sloboda. Opet ste sami na svijetu, i cijeli svijet je vaš.
Posao Vaša poslovna situacija se popravlja. Na stare i još postojeće probleme gledate novim očima. Krenite u akciju. Računaju se samo djela.
Zdravlje Listopad nije vaš idealan mjesec. Dobro bi vam došao izlazak iz energetskog minusa. Uskoro će Mars stati na vašu stranu, i postat ćete borbeniji.

Blizanci (21.05 - 20.06)

Ljubav Povezani ste s njim ili s njom tankim duševnim nitima. Ako netko ili nešto naruši vaše zajedništvo, brzo ćete odreagirati i sve skladno ispraviti.
Posao Nadareni ste za razne stvari, ali još niste otkrili za što najviše. Možda se krenete isprobavati u neobičnim i alternativnim djelatnostima.
Zdravlje Nemate velikih zdravstvenih problema, imate onih malih, a ti su lakorječivi. Vaša vikend terapija (odlasci u prirodu) čini vas sretnim i smirenim.

Rak (21.06 - 20.07)

Ljubav Nalazite se u začaranom krugu nemogućnosti. Proganja vas osjećaj krivnje. Ako iskorijenite predrasude,postat ćete svjesniji istine o sebi.
Posao Opčinjeni ste novim ambicijama. Spremni ste na veliki rizik da biste ostvarili vaše želje. Djelujete u ilegali, i to vas najviše smeta i uznemirava.
Zdravlje Utjecaji Urana i Plutona, dubinski preobražavaju vaš unutarnji život. Ne plašite se promjena. Uskladite se s novim kozmičkim strujanjima.

Lav (21.07 - 21.08)

Ljubav Jedan dan ste dobro, a drugi dan loše. Vaša raspoloženja opasno osciliraju. Lijek koji vam je potreban zove se ispravno samovrednovanje.
Posao Financijski ste dobrostojeći. Vaša ušteđevina čini vas materijalno zbrinutim. Prošli ste tešku školu da biste postali to što jeste. Novac je energija.
Zdravlje Još nema planetarnih najava vašeg potpunog razvedravanja. Naučili ste egzistirati i u oblačnom stanju duha. Sreća se mora zaslužiti.

Djevica (22.08 - 22.09)

Ljubav Imate sve što vam je potrebno, ali i dalje vas progoni crv sumnje da postoji nešto što nemate. U potrazi ste za nemogućim savršenstvom.
Posao Vješti ste u raznim manipulacijama. Vaša snalažljivost drugima izgleda kao beskrupuloznost. Tko ne poštuje druge, ne poštuje ni sebe.
Zdravlje Više niste ekstrovertni kao što ste bili. Imate nove glavobolje. Samokontrola je osnova jakog karaktera, a vi ste (pre)često van kontrole.

Vaga (23.09 - 22.10)

Ljubav Vaša vjera u ljubav je na velikoj kušnji. Možda vaše odricanje potakne u njegovom ili njezinom srcu pozitivne procese. Još nije prekasno.
Posao Vaši novi projekti zapeli su već na prvoj ozbiljnijoj prepreci. Idealizirate stvari. Spustite se na zemlju i trijezne glave razmislite o svemu.
Zdravlje Nakon višednevnog negativnog trenda, vaše samopouzdanje se postupno vraća u normalu. Tko rješava probleme, taj je snažan i zdrav!

Škorpion (23.10 - 22.11)

Ljubav Vaš ljubavni život je strastveno uzburkan. Osoba rođena u znaku Jarca polako vam se uvlači pod kožu. Idealan ste par za ljubavni suživot.
Posao Sami sebi stvarate novu poslovnu stvarnost. Kreativno ste se angažirali, i uspjeh nije izostao. Sposobni ste materijalizirati vlastite snove.
Zdravlje U vas se vratio entuzijazam. Emocionalno ste se preporodili, i to djeluje iscjeljujuće na vaš cjelokupni organizam. Ljubav je svemoguća sila.

Strijelac (23.11 - 21.12)

Ljubav Vaša prijateljska komunikacija s osobom rođenom u znaku Lava, polako se pretvara u ljubavnu vezu. Sve je upravo onako kako i treba biti.
Posao Puni ste maštovitih ideja. Ako radite nezanimljiv posao, možda krenete tražiti nešto originalnije. Ne dopustite da vaša kreativnost spava.
Zdravlje Ništa vam ne kvari raspoloženje. Uživate u osjećaju jedinstva i cjelovitosti sa svijetom i svemirom. Na tragu ste osobnog prosvjetljenja.

Jarac (21.12 - 19.01)

Ljubav Iznenada ste potonuli u tmurno raspoloženje. Samosažaljenje vas neće izvući iz emocionalne krize. Sami sebe destruktivno programirate.
Posao Niste dobili očekivanu nagradu, i to vas je rastužilo. Netko vas je obmanuo lažnim obećanjima. Prepustili ste se neutemeljenom optimizmu.
Zdravlje Ne osjećate se najbolje, i to zbog nekih čudnih i neopipljivih razloga. Vaše fizičko zdravlje dobro vas služi, ali duhovno ste ispražnjeni.

Vodenjak (20.01 - 18.02)

Ljubav Zaljubljujete se u razne likove. Mašta čini svašta, ali u stvarnosti ste usamljeni. Nazvat ćete jednu osobu i vaše emocije će iznova oživjeti.
Posao U vašem radnom okružju zavladala je ugodna i miroljubiva atmosfera. Činite sve što možete da idilična situacija što duže potraje.
Zdravlje U potrazi ste za unutarnjom harmonijom. Izbjegavate nervozne ljude i stresne situacije. Želite biti u kontaktu samo s pozitivnim energijama.

Ribe (19.02 - 20.03)

Ljubav Usamljenost vas vodi u depresiju. Uništava vas vaša letargija. Dopuštate da vas voda nosi. Više se angažirajte u društvenom smislu.
Posao Razmišljate o materijalizaciji vaših poslovnih snova. Dug je put od ideje do konačne realizacije, i to vas obeshrabruje. Potrebna vam je ustrajnost.
Zdravlje Najviše vam odgovara ležeći položaj, a to je jasan signal da ste se ulijenili. Bez aktivnosti, tijelo propada i duša pati. Primite se konkretnog posla.

web igrice

  • World Basketball Championship
  • Monkey GO Happy 4
  • Toetrix
  • Santa in Trouble
  • Snow Angels
  • Free Jelly
  • Deadly Road Trip
  • Assassin's Greed
  • Sport Car Bubble
  • Super Blocks

Videocafe

Svaštara

Sexy