astronet

Ljubav, posao, zdravlje, snovi i vizijeVikend horoskop (22.11.2014.)

Piše: Wladyslaw Josip Miletić

Ovan (21.03 - 20.04)

Ljubav Venera vas blagonaklono promatra. Sve ste ljepši i privlačniji, i sebi i drugima. Ako ste usamljeni, nećete još dugo ostati sami na svijetu.
Posao Vaša poslovna suradnja s osobom rođenom u znaku Djevice sve bolje funkcionira. Možda se s njim ili s njom uskoro i ljubavno usuglasite?!
Zdravlje Život vam se iznenada pretvorio u kreativni zemljotres. Ne rušite sve staro bez ostatka. Pokušajte izgraditi novog sebe na starim temeljima!
Snovi i vizije Osigurajte sebi sreću! Steći ćete je sposobnošću razlučivanja, ljubavi i opraštanja, neka vam to budu životni principi!

Bik (21.04 - 20.05)

Ljubav Dobro ste. Sve ste bolje. Možda i ljubite nekoga? Ako je riječ o astrološkoj Ribi, našli ste idealnu nadopunu. Vaša ljubav bi mogla potrajati.
Posao Vaši su kreativni impulsi u punom radnom pogonu. Svjesni ste vlastitih sposobnosti. Imate potporu poslodavca za poslovno usavršavanje!
Zdravlje Izašli ste iz mračnih raspoloženja, i to je za početak najvažnije. Ne zastajkujte i ne gledajte unatrag, da vas "nešto" ne bi povuklo natrag!
Snovi i vizije Tko drugima ne može oprostiti, u biti ne oprašta ni sebi. Tko je prema drugima tvrda srca, prema sebi je isto takav.

Blizanci (21.05 - 20.06)

Ljubav Moguć je novi ljubavni početak. Ako ste zauzeti, možda se s njim ili s njom nakon više dana hladne distance radosno pomirite i izljubite.
Posao Radite stvari opušteno i kreativno. Imate povjerenje u osobe s kojima surađujete. Sada vam se vraća sve dobro što ste učinili za druge.
Zdravlje Zanimaju vas parapsihološke pojave. Ubrzano se spiritualno razvijate. Pokušavate fino uskladiti vaše materijalne i duhovne potrebe.
Snovi i vizije Tko mnogo govori, rasipa svoju i tuđu energiju. Mnogo pričanja nije znak posebne društvenosti, većnedruštvenog ponašanja.

Rak (21.06 - 20.07)

Ljubav Dogodio vam se raspad sistema. Ako vaša veza nije izgrađena na zdravim temeljima međusobnog povjerenja, onda se i nemate čemu čuditi!
Posao Jaki ste na riječima, ali ne i na djelima. Lako dajete razna obećanja i potom ne izvršite to što ste obećali. Formula izlaska iz krize je poštenje!
Zdravlje Nemate problema s probavom? Provjerite, možda otkrijete da imate. Ako niste taj ili ta, postoji još nešto opasno. Začepljenje krvnih žila!
Snovi i vizije Ako kome nanesete štetu, niste nanijeli štetu samo drugome, nego i samome sebi. Mudri se ljudi plaše štetiti drugima, jer znaju da im se to vraća.

Lav (21.07 - 21.08)

Ljubav Malo previše hvalite partnera ili partnericu. Nešto ste zgriješili, pa se pokušavate izvući? Do izražaja dolazi vaša originalna glumačka darovitost.
Posao Kod vas traje zatišje pred buru. Neki među vama dobit će sjajnu ponudu za suradnju. Prati vas poslovna sreća, i ta priča bi mogla potrajati.
Zdravlje Prehlada vas nije do kraja uneredila. U vama se sudaraju tople i hladne struje. Možda sve preraste u slabost koja će vas srušiti u krevet.
Snovi i vizije Prakticirati ljubav je ispravnost. Ljubav u mislima je istina. Osjećanje ljubavi je mir. Razumijevanje ljubavi je nenasilje.

Djevica (22.08 - 22.09)

Ljubav Idealizirate vašu ljubavnu stvarnost. Lebdite u šarenim oblacima, potrebno vam je prizemljenje. Skinite masku i razotkrijte vaše pravo lice.
Posao Razmišljate o kupnji ili prodaji određene nekretnine. Trenutni planetarni poredak ne nudi nagovještaj uspješnih poslovnih transakcija!
Zdravlje Zaronili ste u imaginaciju. U velikoj ste zabludi ako očekujete da će netko učiniti nešto umjesto vas. Vi ste jedini gospodari vlastite sudbine.
Snovi i vizije U životu se ništa ne dobiva bez žrtve i odricanja, bez odgovornosti i discipline, bez marljivosti i strpljivosti.

Vaga (23.09 - 22.10)

Ljubav Mirno plovite na velikom ljubavnom valu. Vaša ljubav je uzvraćena, i nemate se na što žaliti. Pažljivo čuvajte to što ste (s neba) dobili.
Posao U poslovnoj ste ekspanziji. Svi žele imati posla s vama. Sada ste u poziciji da birate s kim ćete i kako surađivati. Nitko vas više neće preveslati!
Zdravlje Pazite na sebe i druge u saobraćaju. Zvijezde predskazuju moguće incidentne situacije. Ako volite popiti čašicu previše, danas apstinirajte!
Snovi i vizije Tko stalno misli na seksualnost, isto je tako neslobodan odnosno ovisnik kao i onaj koji stalno misli na alkohol ili neku drugu drogu.

Škorpion (23.10 - 22.11)

Ljubav Vaš materijalizam nema granica. Partner ili partnerica optužit će vas da trošite novac na nepotrebni luksuz. Ne izazivajte nepotrebne sukobe.
Posao Pokušavate krenuti u samostalne poslovne vode, ali vam ne ide sve po planu. Odustat ćete odmah na početku? Borite se, isprobajte sebe!
Zdravlje Ženska populacija vaše astrološke vrste ima ginekoloških smetnji. Muški Škorpioni srednje ili starije dobi, imaju problema s prostatom!
Snovi i vizije Plašite se novog i nepoznatog. Nesigurni ste i teško donosite odluke. Razriješite najdublje boli i povežite ih s pozitivnim usmjerenjem.

Strijelac (23.11 - 21.12)

Ljubav Vaša nova (potencijalna) ljubav egzistira u vašoj blizini, ali vi toga još niste svjesni. Ako ste u vezi, nisu vam potrebni novi strastveni zapetljaji.
Posao Kod vas se puno toga radikalno mijenja. Događaju vam se generalne poslovne promjene. Kreativno sudjelujete u osobnoj revoluciji!
Zdravlje Vaše zdravlje nije u sjajnom stanju. Nervozni ste i dekoncentrirani. Morate dublje zaroniti u sebe. To je provjereno ljekovito.
Snovi i vizije Čovjekova je narav takva da sve što dobije lako, jeftino i bez mnogo muke smatra da ne vrijedi mnogo, pa se prema tome i odnosi bez poštovanja.

Jarac (21.12 - 19.01)

Ljubav Vašu pažnju i naklonost treba zaslužiti. Imate visoko mišljenje o sebi. Mislite da vam je malo tko ravan. Sami sebe osuđujete na samoću.
Posao Postali ste stručnjak za manipulacije. Obavljate stvari na nevidljiv i neprimjetan način. Možda vam netko iz porezne uprave pokuca na vrata.
Zdravlje Zadesila vas je sveopća slabost. Zvijezde vam nisu ništa krive. Sami sebe negativno programirate. Potreban vam je pozitivan preokret u glavi.
Snovi i vizije Cilj odgoja nije u tome da netko postane posebno „uspješan“, zaradi jako mnogo novaca ili postane slavan. Cilj odgoja je karakter, i to dobar karakter.

Vodenjak (20.01 - 18.02)

Ljubav Olujnog ste raspoloženja. U vama sijevaju munje i pucaju gromovi. Ako vam on ili ona nešto krivo kaže, možda brzopotezno raskinete vezu!
Posao Teško se koncentrirate na prioritetne poslovne stvari. Razmišljate o vašim ljubavnim problemima, i posao vam je od drugorazrednog značaja.
Zdravlje Živci vam rade prekovremeno. Ne pomažu vam nikakve tablete za smirenje. Sami sebe možete najbolje smiriti, ako ste svjesni što radite!
Snovi i vizije Ljubav je čovjekovo istinsko određenje. U osnovi, čovjek se ne sastoji ni od čega drugog, nego samo od ljubavi. Sve ostalo je samo „ambalaža“!

Ribe (19.02 - 20.03)

Ljubav Utonuli ste u duboki zimski san. Prestali ste se boriti za ljubav. Iza vašeg povlačenja od svijeta, skriva se nezadovoljstvo sa sobom samima.
Posao Niste spremni za velika poslovna djela. Obuzela vas je posvemašnja letargija i bezvoljnost. Razmišljate o odlasku na bolovanje.
Zdravlje Teško se suočavate s vlastitim porocima, a alkohol je jedan od njih. Ako želite sebi dobro, najprije morate priznati sebi da imate problem!
Snovi i vizije Ako tko svoju ovisnost trenutno ne ispoljava, to ne znači da ju je pobijedio. On se nje oslobodio tek kad se može izložiti njezinim čarima, a da im ne podlegne – zato što ga jednostavno više ne zanimaju.

web igrice

  • World Basketball Championship
  • Monkey GO Happy 4
  • Toetrix
  • Santa in Trouble
  • Snow Angels
  • Free Jelly
  • Deadly Road Trip
  • Assassin's Greed
  • Sport Car Bubble
  • Super Blocks

Videocafe

Svaštara

Sexy