astronet

Ljubav, posao, zdravljeDnevni horoskop (26.11.2014.)

Piše: Wladyslaw Josip Miletić

Ovan (21.03 - 20.04)

Ljubav Ne želite obične stvari. Zamišljate sebi eksperimentalne ljubavne radnje. Živite umjetnički život. Možda iznenada oživi to o čemu maštate.
Posao Pustit ćete vlastiti novac u opticaj. Tako i treba, što će vam skriven kod kuće? Pazite se nepoznatih i blagoglagoljivih financijskih savjetnika!
Zdravlje Vaše nove ideje ugledat će svjetlo dana. Ruke, noge, lijevu i desnu stranu mozga.., sve ćete pokrenuti. Vaše tijelo žudi za treninzima.

Bik (21.04 - 20.05)

Ljubav Progovorili ste s drugima na novi i drugačiji način. Idete iz krajnosti u krajnost. Šutnja vam je puno bolje pristajala. Sada puno previše pričate.
Posao Komunicirate s poznatim i nepoznatim ljudima, i cijeli dan se ne skidate s telefona. Možda vas netko prevari na lukav i brzopotezan način!
Zdravlje Bijeg od stvarnosti ne donosi vam nikakvu korist, iako vam je potreban odmak od svakodnevnih problema. Sportski se jače aktivirajte.

Blizanci (21.05 - 20.06)

Ljubav Ima vas na raznim mjestima, ali nigdje se ne zadržavate dugo. Postali ste nalik leptiru. Možda danas naiđetena savršenu osobu za vas.
Posao Malo ste jače pritegnuli one koji vam duguju novac, i vaša se nova poslovna politika pokazuje uspješnom. Pazite da s tim u vezi ne pretjerate!
Zdravlje Klimatski utjecaji su hiroviti. Vaše senzibilne antene predosjete svaku promjenu vremena prije nego što se objelodane prognostičke karte!

Rak (21.06 - 20.07)

Ljubav Nakon svega što ste njemu ili njoj izgovorili posljednjih dana, krajnje je vrijeme da ostanete teksta. Danas ćete se odlučiti za šutnju.
Posao Razgovarate sami sa sobom. Odustali ste od velike angažiranosti za dobrobit firme. Niste u poziciji da o bilo čemu odlučujete. Povlačite se.
Zdravlje Dulje ste vrijeme bili cijepljeni od depresije. Globalna astrološka prognoza se mijenja, i od danas će vam se događati mentalna rasijanost!

Lav (21.07 - 21.08)

Ljubav Polako ali sigurno izlazite iz duboke emocionalne krize. Jasnije ćete se zbrajati i bolje ćete vidjeti gdje ste. Traju važni ljubavni pregovori.
Posao Do novog poslovnog angažmana doći ćete uz pomoć vaših starih prijateljskih veza. Mobitel će vam danas biti prekovremeno prezaposlen!
Zdravlje Vaša zdravstvena situacija se poboljšava. Ovo je posebno sretna vijest za vas koji već danima živite u tjeskobi. Nema straha, nema bolesti!

Djevica (22.08 - 22.09)

Ljubav Nekog novog ljubite. Kod vas su ljubavne mijene u posljednje vrijeme česte. Osobe rođene u znaku Raka i Škorpiona vaši su favoriti!
Posao Nemate mir u sebi. Stalno se igrate i zabavljate s novim stvarima. Danas ćete početi (malo za promjenu) vrijedno djelovati u kući i oko kuće.
Zdravlje Nema bolovanja. Ništa vas ne boli, nikad niste bili zdraviji. Jedini problem je vaša prekomjerna brzina. Dobro bi vam došao smiraj živaca.

Vaga (23.09 - 22.10)

Ljubav Kod vas je ljubavna kriza na vrhuncu. Ako već niste, možda danas definitivno raskinete vezu. Slobodni primjerci vaše vrste sve su zanimljiviji drugima!
Posao Vaša inventivnost je djelotvorna. Jako vam je važno da vaša originalnost bude prepoznata i priznata. Potreban vam je kreativni prostor.
Zdravlje Živci vam rade prekovremeno. Nestrpljivo tražite izlaz iz nezgodne ljubavne situacije. Pazite se pretjerane žurbe. Mir je najvažniji.

Škorpion (23.10 - 22.11)

Ljubav Vaše su emocije postojane. Česte promjene raspoloženja više vam se ne događaju. Nastavit ćete slijediti vaš način razmišljanja do kraja.
Posao Saznat ćete važnu poslovnu vijest, koja će mnogo toga promijeniti u vašem radnom okružju. Možda zbog posla iznenada negdje otputujete!
Zdravlje U vama postoje mnogi obziri. Dobri ste prema drugima, a osjećate se bezvrijedno. Pronaći ćete svoju samovrijednost kroz konkretna djela.

Strijelac (23.11 - 21.12)

Ljubav Nepromišljeno ćete izgovoriti opasne riječi, i nedovršeni verbalni sukob između vas i njega ili nje, iznova će ojačati. Ne izazivajte požare!
Posao Ako radite privatni posao, možda krenete tražiti novi poslovni prostor. Ovo posebno vrijedi za vas koji stanujete i radite u istom prostoru.
Zdravlje Zahlađenje vas ne smeta. Na početku ste višetjednog razdoblja u kojem ćete imati volje i snage za preobražaje. Potreban vam je oporavak.

Jarac (21.12 - 19.01)

Ljubav Preoštri ste na riječima. Nemate dlake na jeziku. Istinu svima kažete u lice, bez obzira na sve. Cijena svega toga je vaša usamljenost!
Posao S određenim ljudima iz radnog okružja se ne volite. Problem je u tome što morate poslovno surađivati. Šef(ica) prati svaki vaš (krivi) potez!
Zdravlje Ispali ste iz kolosijeka ravnoteže. Kada je sve oko vas previše mirno, vi samoinicijativno krećete u proboj, jer vam je potreban preobražaj!

Vodenjak (20.01 - 18.02)

Ljubav U vama se rađa kreativna pamet, strastveni impulsi inicijative, želja za pustolovinom. Kud će vas sve to odvesti, teško je prognozirati!
Posao Iako proljeća nema na vidiku, za vas to ne vrijedi. Vi ste se upravo probudili u glavi, i prvo što vam je palo na pamet je velika žurba i jurnjava.
Zdravlje Čuvajte se brzopletosti i nepromišljenosti, žestokih verbalnih obračuna i preteških riječi. Koristite vašu snagu i mudrost konstruktivno!

Ribe (19.02 - 20.03)

Ljubav Sami ste sa sobom u nezadovoljavajućem odnosu. Zbog toga svi oko vas ispaštaju, a najviše osoba koja vam je po mnogo čemu prva i najbliža.
Posao Zacrtali ste sebi savršen poslovni i financijski plan, i od njega tvrdoglavo ne odustajete. Sve je to krasno, ako nije na račun drugih ljudi!
Zdravlje Merkur vam ne stoji dobro, a taj isti je odgovoran za mentalne procese i komunikaciju. Pazite da vaše preoštre izjave nekoga ne razbole!

web igrice

  • World Basketball Championship
  • Monkey GO Happy 4
  • Toetrix
  • Santa in Trouble
  • Snow Angels
  • Free Jelly
  • Deadly Road Trip
  • Assassin's Greed
  • Sport Car Bubble
  • Super Blocks

Videocafe

Svaštara

Sexy