astronet

Ljubav, posao, zdravljeDnevni horoskop (31.10.2014.)

Piše: Wladyslaw Josip Miletić

Ovan (21.03 - 20.04)

Ljubav Spustili ste loptu na zemlju. Svjesni ste vlastitih pogrešaka. Svi griješimo, to je ljudski. Ono što nije dobro je odbijanje sagledavanja sebe!
Posao Iako ste zabrinuti i nezadovoljni, poslovno i financijski ne stojite loše. U čemu je onda problem? U vašoj strašnoj potrebi za savršenstvom!
Zdravlje Izvan ste forme. Ne ide vam sve po planu i programu, i odmah padate u depresiju. Ljubavni poraz je normalna pojava, ne gubite nadu!

Bik (21.04 - 20.05)

Ljubav Ako se ne zainteresirate za davanje ljubavi, prijeti vam samoća. Nije istina da se nikome ne sviđate. Malo bolje pogledajte uokolo sebe.
Posao Istina je da rad spašava čovjeka, ali vi se ipak previše trudite i razapinjete. Osjećaj da niste dovoljno dobri tjera vas na čudne pothvate!
Zdravlje Malodušnost je postala vaša velika mana. Nije sve tako crno kako vam to izgleda. Život je neprocjenjivi dar. Sve ima svoj smisao i razlog.

Blizanci (21.05 - 20.06)

Ljubav Kod nekoga su suze, a kod vas je osmijeh najmoćnije oružje. Diplomatski navodite vodu na vaš mlin. Osvajate romantičnim osjećajima.
Posao Vaš je optimizam postao prava epidemija. Iako vas je sreća počela često pratiti, ipak se čuvajte pretjeranih hvalospjeva i nerealnih poslovnih opcija.
Zdravlje Osjetljiviji ste više nego što mislite. Gubite planetarnu potporu, i više niste u idealnom razdoblju. Nije vam potreban obračun s bližnjima!

Rak (21.06 - 20.07)

Ljubav Zakasnili ste s isprikom. Uvredljive tekstualne poruke neće vam biti oproštene. Eventualno ćete dobiti oprost jednog dana u budućnosti!
Posao Previše ste flegmatični. Nije vas briga za ništa, osim za osobni dohodak. Vaš konformizam bit će prepoznat, vjerojatno i sankcioniran!
Zdravlje Udobno ste se smjestili i spavate zimski san. Takvo što lijepo zvuči, ali to sebi ne možete u stvarnosti priuštiti. Rješavajte probleme!

Lav (21.07 - 21.08)

Ljubav Nalazite se u nezgodnom razdoblju. Daleko ste od vaše prave emocionalne snage. Zbog vaše nesretne ljubavi pucate iz svih oružja.
Posao Smrznuti ste po pitanju posla i financija. Ništa novo niste pokrenuli, a s postojećim stanjem niste zadovoljni. Učite se mudrosti kroz prinudu!
Zdravlje Razbolijeva vas pesimizam, nedostatak svjetla u vama, i to je nešto što trebate promijeniti. Težite skladu, ravnoteži i unutarnjem miru.

Djevica (22.08 - 22.09)

Ljubav Boli vas gubitak ljubavi više nego što to želite sebi priznati. Zadrti ste i strogi, i ne opraštate lako. Ne trošite vrijeme i energiju na prošlost!
Posao U poslu vam sve ide po planu i programu, ali vi biste htjeli ubrzati stvari. Određena ograničenja još će vas pratiti. Morate ih polako lomiti!
Zdravlje Pali ste po pitanju volje, snage i vitalnosti. Najviše vas ruše vaši ljubavni problemi, a posebno činjenica da ih potiskujete i ne priznajete!

Vaga (23.09 - 22.10)

Ljubav Zanima vas više raznih osoba, i najradije biste ih sve nekako podijelili po danima. Užitak je slušati vaša izmotavanja u svezi nemorala!
Posao Spretni ste s rukama, a posebno s prstima. Ne gurajte prste tamo gdje ne treba, da vas ne bi optužili da kradete. Nitko nikome ne vjeruje.
Zdravlje Ništa vam nije, kao da ste od mramora. Dok drugi ljudi muku muče s prehladama i upalama, vi ste čudesno vitalni. Pravi ste fenomen.

Škorpion (23.10 - 22.11)

Ljubav Možda vam se odnekud javi vaša stara i neprežaljena ljubav. Ako ste nesretni u postojećoj vezi, past će vam na pamet povratak u prošlost.
Posao Škorpioni novinari imat će pune ruke posla, jer će mnoge stvari isplivati na svjetlo dana. Istinu ćete ljubiti svi, bez obzira na poziv i struku!
Zdravlje Ako ste bolesni, zašto dolazite na posao? Plašite se otkaza, i živite u strahu. Tko bi rekao da Škorpioni mogu biti nehrabri i prestrašeni.

Strijelac (23.11 - 21.12)

Ljubav Spustili ste se s nebesa u realnost, i to se pokazalo bolnim iskustvom. Previše ste idealizirali vašu ljubavnu vezu, i pad je bio predvidljiv!
Posao U financijskoj ste krizi. Nazivate razne ljude u svezi posudbe novaca, ali nitko vam se ne odaziva. Ovo vam je krasna škola za budućnost!
Zdravlje Iznenada ćete se emocionalno urušiti, i vaš cjelokupni organizam postat će osjetljiv, ranjiv i otvoren za bolne procese. Zadržite pozitivu u glavi.

Jarac (21.12 - 19.01)

Ljubav Ušli ste u rat s osobom koju ste do jučer voljeli, i to vam ne služi na čast. Krivi ste za puno toga, a volite misliti o sebi da ste anđeoski lik.
Posao Nezadovoljni ste s vašom poslovnom situacijom, i to otvoreno priznate. Ako danas saznate nove loše vijesti, mogli biste se i rasplakati.
Zdravlje Upali ste u mračno raspoloženje, i to zbog više raznih razloga. Najviše vas razdire ljubomora, a odmah potom i financijska neuspješnost!

Vodenjak (20.01 - 18.02)

Ljubav Ako ste u vezi s Bikom ili s Lavom, vaš odnos bi iz ljubavi mogao krenuti put mržnje. Ego na ego ne vodi nigdje, i tu svaka ljubav prestaje!
Posao Započeli ste rat, i to sami protiv svih. Iako se ne plašite gubitka radnog mjesta, ipak vam u konačnici nije svejedno otići ravno na cestu!
Zdravlje Bolujete od sindroma "nikad dosta“ novaca. Ta bolest nije vidljiva na prvi pogled i ne prikazuje se na tijelu, ali možda tim gore uništava.

Ribe (19.02 - 20.03)

Ljubav Zaljubljeni ste, i skrivate ljubav. Možda ste zavoljeli „zabranjeno voće“, i vodite ljubav na čudnovatim mjestima. Ne bi vam to bilo prvi put!
Posao Pokušavate raditi stvari na silu. Sila rađa silu, i sami ste sebi krivi zbog novonastalih sukoba. Popravite odnose s najbližim suradnicima!
Zdravlje Izazivate sudbinu, tražite probleme, otvarate vrata koja ne biste trebali otvarati. Vaša trenutna zdravstvena situacija nije nimalo bajkovita.

web igrice

  • World Basketball Championship
  • Monkey GO Happy 4
  • Toetrix
  • Santa in Trouble
  • Snow Angels
  • Free Jelly
  • Deadly Road Trip
  • Assassin's Greed
  • Sport Car Bubble
  • Super Blocks

Videocafe

Svaštara

Sexy