astronet

Ljubav, posao, zdravlje, snovi i vizijeDnevni horoskop (28.02.2015.)

Piše: Wladyslaw Josip Miletić

Ovan (21.03 - 20.04)

Ljubav Do izražaja dolaze vaše zavodničke sposobnosti. Možda odigrate  brzopotezni flert sa zauzetom osobom. Uživate u ljubavnom (ribo)lovu.   
Posao Posao vam trenutno nije najvažnija stvar na svijetu. Zbog nekih važnih ljubavnih stvari potpuno ćete zaboraviti na svoje poslovne obveze. 
Zdravlje Već ste se navikli na učestala probadanja u leđima. Kralježnica je vaša bolna točka. Dobro bi vam došla neka vrst masaže i to cijeloga tijela.
Snovi i vizije Tko se hvali, tko nemajući mnogo kvalifikacija misli da može sigurno sagledati neki zamršen problem, gotovo je uvijek u čvrstom zahvatu neznanja.

Bik (21.04 - 20.05)

Ljubav Razmišljate o prošlosti, o vremenu u kojem ste bili strastveno zaljubljeni. Sadašnjost će vam postati sretnija od prošlosti. Budite strpljivi.  
Posao Poslodavac vam obećava velike stvari, a vi ste sumnjičavi i mislite da će sve ostati po starom. Možda vas on ili ona iznenada nagradi i razuvjeri! 
Zdravlje Boli vas više toga, a niste sigurni što i gdje. Mentalno ste umorni. Boli vas vaša kronična tjeskoba. Ozbiljno razmišljate o traženju bolovanja.  
Snovi i vizije Promjene su za svijet karakteristične. Ništa nije trajno. Ništa ne ostaje. Ili ipak nešto ostaje? Da, ostaje sve ono što ste stekli za svoju dušu i to vas prati iz života u život.

Blizanci (21.05 - 20.06)

Ljubav Nedostižni ste za jednu osobu i toga ste svjesni. On ili ona neće lako odustati od vas. Možda za koji dan promijenite mišljenje o njemu ili o njoj.  
Posao Niste zadovoljni vlastitim poslovanjem, iako nemate velikih razloga za nezadovoljstvo. Izbjegavajte poslovne kontakte s pohlepnim ljudima. 
Zdravlje Mogli biste imati problema s visokim tlakom, a vjerojatno i s glavoboljom. Iznova će vam zatrebati određeni lijekovi koje ste prestali uzimati. 
Snovi i vizije Naučite čekati, imajte strpljenja, ne prenaglite. Tko prenagli, gubi i sebe i stvari. Otpuštanje je najvažniji preduvjet za ispravno djelovanje.

Rak (21.06 - 20.07)

Ljubav Privlači vas jedna zanimljiva, ali i zauzeta osoba. Ako želite imati čistu savjest, odustanite od svega još na početku. Unutarnji mir nema cijenu.
Posao Imate puno želja i malo mogućnosti. Napokon će vam se dobro otvoriti poslovne karte. Ugledat ćete nove prilike za vaš financijski razvoj.  
Zdravlje Situacija s vašim zdravljem je stabilno dobra i nemate  razloga za depresiju. Probleme vam može stvarati vaša pretjerana sramežljivost.   
Snovi i vizije Pazite na razvoj karaktera onih koji su vam povjereni. Prilazite im s ljubavlju. Shvatite što je u njih od važnosti, kako ih razumjeti, u čemu moraju naučiti granice, od čega ih morate sačuvati i s čime suočiti.

Lav (21.07 - 21.08)

Ljubav Vaše ponašanje je za svaku pohvalu. Ispravili ste pogreške. Popravili ste sami sebe. Iz nedavnih sukoba izvukli ste jako važne pouke.  
Posao Vaša domišljatost je fantastična, ali i dalje ste nepredvidljivi. Skačete s jedne ideje na drugu, iz jednog poslovnog kontakta u drugi. 
Zdravlje Vaš mozak radi prekovremeno i ne dopušta vam pravi mir i potpunu opuštenost. Brzo shvaćate bit stvari, ali ste previše razdražljivi!   
Snovi i vizije Pozitivno mišljenje golema je snaga. S pomoću pozitivnog mišljenja možete na svoju budućnost pozitivno utjecati i možete sebe sačuvati od posljedica negativnog razmišljanja.

Djevica (22.08 - 22.09)

Ljubav Šarate uokolo u potrazi za strastvenim užitkom. Tko traži, taj nešto i pronađe. Osoba rođena u znaku Ovna osvojit će vaše srce i to na juriš.     
Posao U punom ste kreativnom pogonu. Imate obilje ideja, a i s realizacijom dobro stojite. Vaša financijska situacija znakovito se  popravlja. 
Zdravlje Svojeglavi ste i nepredvidljivi. Kroz život vas vodi vaš strastveni skitalački duh. Moglo bi vam biti jako neugodno zbog nekih laži iz prošlosti.
Snovi i vizije Kako da ikada dosegnete svoje savršenstvo, ako ne zapažate savršenstvo oko sebe? Kako ćete pronaći blago u sebi, ako ne zapažate savršenstvo oko sebe?

Vaga (23.09 - 22.10)

Ljubav Između vas i njega ili nje postoji velika napetost i nervoza, i to već danima unatrag. Moguća je dramatična promjena u vašoj ljubavnoj vezi.  
Posao Previše ste se povukli u sebe i to se negativno odražava na vaše poslovne ambicije. Nesigurnost vas zaustavlja u borbi za vlastita htijenja.
Zdravlje Osjećaji straha i usamljenosti prodiru u sve sfere vašeg življenja. Možda određeno vrijeme budete opsjednuti s vašom novom fobijom?!  
Snovi i vizije Ne obraćajte pozornost ni na što što vam se ne sviđa, što vrijeđa vaš osjećaj estetike i što ne odgovara vašem moralu. Gledajte i slušajte samo lijepo, dobro, savršeno.

Škorpion (23.10 - 22.11)

Ljubav Nesigurnost i nespretnost u kontaktima s drugima iskazujete na razne načine. Cinični ste i sarkastični. Netko jako voli vaš crni humor! 
Posao Daleko ste od idealne forme, no ipak uredno izvršavate sve vaše poslovne obveze. Dobro funkcionirate pod stresom i u teškim okolnostima.
Zdravlje Niste zadovoljni sobom samima, a to se vidi po vašem mišljenju i ponašanju. Razara vas vlastita samokritika. Potreban vam je novi optimizam. 
Snovi i vizije Razmislite što bi mogli učiniti za ovaj svijet. Gdje bi mogli služiti i pomoći drugima. U čemu bi se mogao sastojati vaš dar svijetu.

Strijelac (23.11 - 21.12)

Ljubav Izvrsno se slažete s partnerom ili s partnericom, a to vam se uvijek dogodi nakon velikih rasprava i svađa. Pazite da vam sukobi ne prijeđu u naviku.   
Posao Dogodio vam se neočekivani poslovni proboj. Netko vas štiti, a niste sigurni tko. Dragi ste i simpatični jednoj osobi na visokom položaju. 
Zdravlje Vaša zdravstvena situacija se poboljšava. Postalo vam je jasno da ste otporniji i izdržljiviji nego što ste mislili da jeste. Najgore je iza vas.  
Snovi i vizije Nemojte ići putem koji je prividno najjednostavniji, jer on sa sigurnošću nije najlakši. Ne izbjegavajte rad i napor, već na oboje gledajte kao na dar, s pomoću kojega možete sebe samoostvariti.

Jarac (21.12 - 19.01)

Ljubav U ljubavi ste sretni i zadovoljni. Partner(ica) vas voli i poštuje, a isto vrijedi i obrnuto. U cijeloj priči jedino strši vaša nepotrebna arogancija!  
Posao Iako ste savjesni i disciplinirani, ipak vam se dogode krivi poslovni koraci. Nemoguće je uvijek sve precizno izračunati i točno predvidjeti. 
Zdravlje Moguć je povratak neugodnih simptoma iz prošlosti. Nešto nije do kraja zaliječeno, a to se posebno odnosi na mlađu populaciju Jarca.  
Snovi i vizije Uživajte u svijetu i budite stalno svjesni da u uživanje pripada i otpuštanje. Tko ne može otpustiti, ne može ni uživati, jer mu za vratom neprekidno sjedi strah od gubitka.

Vodenjak (20.01 - 18.02)

Ljubav Vaše se emocionalno uzbuđenje pojačava. Osjećate jaku potrebu za ljubavlju i priznanjem vlastitih vrijednosti. Sve će se dogoditi u pravo vrijeme.
Posao Pomirili ste se s određenim stvarima i više se ne borite. Posljedice sadašnje pasivnosti i ravnodušnosti osjećat ćete i u bliskoj budućnosti!
Zdravlje Ćudljivi ste i zbunjeni. Izgubili ste unutarnji mir. Potrebno vam je ispravno razlučivanje Ženski primjerci vaše vrste imaju ginekoloških smetnji.
Snovi i vizije Radujte se svakom, makar i malom komadiću znanja. Sakupljajte te mrvice poput bisera i na taj se način djelić po djelić oslobađajte...

Ribe (19.02 - 20.03)

Ljubav Zanimljivi ste i poticajni okolnom svijetu. Moguća je nova ljubavna veza. Osjetit ćete iznenadnu privlačnost prema jednoj astrološkoj Djevici.
Posao U nezavidnoj ste poslovnoj situaciji. Svaka alternativa izgleda vam neprikladna. Možda doživite određeni korak unatrag u vašem zanimanju.
Zdravlje Iako to stalno radite, ne možete vječno ignorirati stres i pritisak. Iskušavate vlastitu izdržljivost, rušite granice mogućeg, izazivate sudbinu!  
Snovi i vizije Oboje, znanje i srce, oblikovalo se tijekom mnogih života. Oboje su odlike jednog čovjeka. Zato bi roditelji i društvo trebali učiniti sve što mogu da unaprijede karakter djece, učenika i studenata.

web igrice

  • World Basketball Championship
  • Monkey GO Happy 4
  • Toetrix
  • Santa in Trouble
  • Snow Angels
  • Free Jelly
  • Deadly Road Trip
  • Assassin's Greed
  • Sport Car Bubble
  • Super Blocks

Videocafe

Svaštara

Sexy