astronet

Ljubav, posao, zdravljeDnevni horoskop (05.03.2015.)

Piše: Wladyslaw Josip Miletić

Ovan (21.03 - 20.04)

Ljubav Partner(ica) stalno vrši emocionalni pritisak na vas. Ako pristanete na stvari koje su njemu ili njoj važne, situacija će se brzo vratiti u normalu. 
Posao Moguća je pobuna u vašoj radnoj sredini, u koju ćete i vi biti uključeni. Ako ste poslodavac, morat ćete popustiti vašim djelatnicima.
Zdravlje Situacija u kojoj se nalazite, zahtijeva od vas da se emocionalno otvorite i pokažete osjećaje. Davanjem se ništa ne gubi, već dobiva!

Bik (21.04 - 20.05)

Ljubav Sumnjate u vlastite vrijednosti i to se negativno odražava na vaš ljubavni život u cjelini. Pazite da ne pretjerate u potcjenjivanju sebe samih.   
Posao Nalazite se u samoizolaciji i od vaših poslovnih dobitaka nema ništa. Ne forsirajte stvari na silu. Potrebna vam je jasna strategija uspjeha.  
Zdravlje Boli vas sve po redu, a možda imate i visoku temperaturu. Sada se aktualiziraju bolne posljedice vašeg nezdravog (poročnog) stila življenja.

Blizanci (21.05 - 20.06)

Ljubav Doveli ste sami sebe u nezgodnu situaciju. Ušli ste u novu vezu, a niste raskinuli staru i još postojeću. Etika štiti onoga koji je se pridržava.  
Posao Niste zadovoljni. Vaši poslovni rezultati uglavnom su mršavi. Zapetljali ste se u poslovne odnose od kojih nemate financijske koristi! 
Zdravlje Vaše skrivene frustracije izlaze na svjetlo dana, a to je najvidljivije u obiteljskom okružju. Napadate slabije od sebe i to morate prestati raditi.

Rak (21.06 - 20.07)

Ljubav Prati vas sreća u ljubavi i nemate razloga za žalopojke. I vaša se ljubomora pritajila. Sigurni ste u njegove ili njezine iskrene osjećaje prema vama.   
Posao Popravili ste odnose s određenim ljudima iz radnog okružja i sada svi skupa lakše dišete. Važno je da ste vrijedni, ali i dobri i konstruktivni.  
Zdravlje Skladni ste i uravnoteženi. Snage imate u dostatnim količinama. Zdravlje vas dobro služi. Vaše regenerativne moći funkcioniraju bez greške.

Lav (21.07 - 21.08)

Ljubav Nezasitni ste u svezi ljubavnih osvajanja. Stalno iskušavate vlastitu privlačnost. Jedna vaša prijateljska veza upravo se pretvara u ljubavnu.   
Posao Iako niste ljubitelj timskog rada, ipak ćete morati surađivati s određenim ljudima, jer će to od vas tražiti vaš nepopustljivi poslodavac.   
Zdravlje Teško podnosite ograničenja, a posebno ona koja imaju veze s vašim zdravljem. Ako nastavite raditi protiv sebe, situacija će se pogoršati.

Djevica (22.08 - 22.09)

Ljubav Imate niz kritika na račun partnera ili partnerice i uvjereni ste da ste u svemu u pravu. Samosagledavanje je nešto o čemu ne razmišljate.  
Posao Niste odvažni tamo gdje biste trebali biti. Kasnite s reakcijama, jer ste nesigurni. Poslodavac vas drži u mat - poziciji. Problemi na vidiku!    
Zdravlje Ništa vas ne boli, ali vi ste majstor za izmišljanje nepostojećih simptoma. Od muhe vidite slona. Skloni ste obmanama i opsesijama.

Vaga (23.09 - 22.10)

Ljubav Dajete sebi previše slobode. Radite što hoćete. Partner ili partnerica se ljuti nas vas, ali šuti i sve podnosi. Ljubite nekoga u ilegali?  
Posao Previše ste apstraktni i zbog toga mnogi vaši (originalni) poslovni projekti padaju u vodu. I vaša je upornost nedostatna, pa i skroz nevidljiva.  
Zdravlje Planetarni aspekti ukazuju na vašu pojačanu skrb za vlastito zdravlje. Razmišljate preventivno. Želite biti i ostati sretni, zdravi i zadovoljni.

Škorpion (23.10 - 22.11)

Ljubav Vaša ljubavna situacija postupno se stabilizira. Neki problemi i nesporazumi između vas i partnera ili partnerice riješit će se sami od sebe. 
Posao Imate više raznih poslovnih opcija i niste sigurni koji put je najbolji za vas. Ne donosite nepromišljene odluke. Dajte sebi vremena. Ne žurite!  
Zdravlje U vas se vraća 'zdrava' samosvijest, a s njom i unutarnji mir. Na suosjećajan se način uživljavate u tuđe probleme. Vaša empatija dobro napreduje.

Strijelac (23.11 - 21.12)

Ljubav Moguć je početak tajne ljubavne veze i to s osobom iz susjedstva. Ako je riječ o zauzetoj osobi, dobro promislite u što se sve možete uvaliti. 
Posao Izgubili ste vjeru u vaše 'specijalne' poslovne kombinacije. Vjerojatno ćete odabrati neki novi smjer. Nalazite se na velikom križanju!
Zdravlje Razboljeva vas svakodnevni stres i urnebes, no to je česta dijagnoza u svijetu u kojem živimo. Bole vas vaše brojne neispunjene želje.

Jarac (21.12 - 19.01)

Ljubav Zaronili ste duboko u sebe i nitko vas ne može vidjeti ni prepoznati. Ipak, kamuflaža vam previše ne pomaže, jer svi znaju tko ste i kakvi ste.  
Posao Tragate za sponzorima, ali ih ne pronalazite. Pokušajte reklamirati to s čim se sve bavite. Kreativno se angažirajte i situacija će se poboljšati.   
Zdravlje Do izražaja dolazi vaš iscjeliteljski dar. S tim u vezi, niste neambiciozni i besplatni. Jedni ste od onih koji od iscjeljivanja rade biznis.

Vodenjak (20.01 - 18.02)

Ljubav Netko je zaljubljen u vas, a vi se pravite da ništa ne vidite. Teško vam je reći ne. Ne želite nikoga povrijediti, pa onda drugi vas uvrijede.
Posao Zatrpani ste s ogromnom količinom posla i nije vam jasno kada i kako ćete sve odraditi. Zakoni tržišta su okrutni, a vi ste jako ambiciozni!
Zdravlje Tjeskoba i neodlučnost glavna su obilježja vašeg razmišljanja i ponašanja. Potražite hrabrost u sebi. Nastavite se boriti za vlastite snove.

Ribe (19.02 - 20.03)

Ljubav Neke stvari više ne želite i ne možete tolerirati kod njega ili nje. Nakon žestokog verbalnog sukoba, izgledan je sveopraštajući scenarij!
Posao U poslovnom kontekstu življenja, mnogo toga se odvija u vašu korist. Napokon možete malo predahnuti. Slobodno istjerajte strah iz sebe.
Zdravlje Ako nepripremljeni i neuvježbani utrčite u sportski teren, mogli biste imati bolnih problema s grčevima. Radite stvari postupno.

web igrice

  • World Basketball Championship
  • Monkey GO Happy 4
  • Toetrix
  • Santa in Trouble
  • Snow Angels
  • Free Jelly
  • Deadly Road Trip
  • Assassin's Greed
  • Sport Car Bubble
  • Super Blocks

Videocafe

Svaštara

Sexy