astronet

Ljubav, posao, zdravljeDnevni horoskop (19.12.2014.)

Piše: Wladyslaw Josip Miletić

Ovan (21.03 - 20.04)

Ljubav Netko vas ne pušta na miru. Stalno vas zove ili vam piše sms poruke. Danas očekujte njegove ili njezine hrabre i konkretne aktivnosti!  
Posao Stvari se odmotavaju u vašu korist. Dionice su vam sigurne, sve ste dobro izračunali. Poslodavci vas poštuju, jer ste vrijedni i odgovorni.
Zdravlje Nema planetarnih utjecaja koji bi najavljivali pogoršanje vašeg zdravstvenog stanja. Nemate razloga za zabrinutost. Prepustite se ljubavi!

Bik (21.04 - 20.05)

Ljubav Dobro se slažete s Rakovima i Ribama, ali to ne vrijedi uvijek i za sva vremena. Sada vam najbolje odgovaraju pametne i vrijedne Djevice! 
Posao Pažljivo birate poslovne suradnike. U širokom luku izbjegavate neodgovorne ljude, a posebno one koji vam obećavaju nemoguće stvari.    
Zdravlje Nemate ništa protiv nametljivih ljudi, sve dok vas ostavljaju na miru. Izbjegavajte nepotrebne sukobe. Čuvajte živce kao najveće blago.

Blizanci (21.05 - 20.06)

Ljubav Stvari su se promijenile i to preko noći. Postali ste jako zadovoljni vašim ljubavnim životom, a to je u današnjem svijetu prilično rijetka pojava. 
Posao U blaženom ste raspoloženju. Možda vam krene padati na pamet etika, poštenje, moral i neke takve slične filozofske i humanitarne teme.  
Zdravlje Ako sami sebi priuštite preobilne hranidbene užitke, vaš će se želudac sigurno pobuniti i to u nekom najnezgodnijem mogućem trenutku!

Rak (21.06 - 20.07)

Ljubav Opasno ste zaljubljeni, ali to još ne želite sami sebi priznati. U vašem će se srcu početi odigravati strastveno preobražavajući procesi!  
Posao U megalomanskoj ste fazi razvoja. Zanimaju vas velike stvari, moćni ljudi i spektakularni događaji. Želje su jedno, a stvarnost nešto drugo.  
Zdravlje Snažno vam titra srčana čakra. Ili ste zaljubljeni, ili živite u nekom vašem novom velikom strahu? Srce je sunce svačijeg života, pa i vašeg.

Lav (21.07 - 21.08)

Ljubav Prvi ste, najbolji, najljepši. Bolujete od groznice samoveličanja. Njega ili nju ne vidite i zaobilazite. Opet vodite sebičnu ljubavnu politiku.     
Posao Glavni ste pobunjenik u firmi, i nitko vam ne može stati na kraj. To što radite, brzo obavite, i onda se zabavljate s vašim privatnim interesima?!
Zdravlje Jurnjava u prometu je kažnjiva, a i opasna. Ne divljajte s brzinom! Vaše adrenalinske želje i potrebe možete ispuniti na druge načine.

Djevica (22.08 - 22.09)

Ljubav Odustali ste od svega. Izgubili ste nadu da vas on ili ona voli. Kolo sreće se okreće i to u vašu korist. Vaši ljubavni snovi čudesno će se ispuniti! 
Posao Isključili ste se iz 'strujnog kruga' poslovnih obveza i odgovornosti. Bit ćete cjelodnevno nedostupni. Uživat ćete u tajnim i zakulisnim radnjama. 
Zdravlje Promijenili ste smjer kretanja. Idete tamo gdje vam livada izgleda zelenija. Misli vam lete uokolo i ne slušaju vas. Ono što mislite, misli vas.

Vaga (23.09 - 22.10)

Ljubav Zaljubljeni ste u ljubav kao takvu. Stalno ponavljate istu romantičnu pjesmu. Ljubite i ljubljeni ste. Imate ljubav, i ništa više ne trebate.   
Posao Posao vam je krenuo na bolje i sada u miru smišljate vašu daljnju strategiju uspjeha. Prate vas sretne poslovne okolnosti, brzo ih iskoristite!   
Zdravlje Živci su vam jako napeti, ali nezdravo stanje stvari ipak držite pod kontrolom. Noge vas ne slušaju. Pazite kuda hodate i gdje stajete!

Škorpion (23.10 - 22.11)

Ljubav Tražite, ispitujete, sumnjate u njegovu ili njezinu vjernost. Od ljubomore nemate velike koristi. Pitajte i dobit ćete iskren i točan odgovor! 
Posao Ne prestajete sanjati vašu financijsku moć. Ne birate sredstva da biste osvojili kapital. Danas će vam se vaša beskrupuloznost osvetiti!  
Zdravlje Još se niste aklimatizirali u svezi novopristigle topline. Ako niste, niste jedini, mnogi su u psihofizičkom bunilu. Bune se vaši dišni organi.

Strijelac (23.11 - 21.12)

Ljubav Ni krivi ni dužni, upali ste u zamršenu ljubavnu situaciju. On ili ona
ima neraščišćenu ljubavnu prošlost i to će vam danas iskreno priznati.  
Posao Idete glavom kroz zid i na taj način sebi dokazujete da niste strpljivi i mudri. Previše gledate akcijske filmove. Nema uspjeha preko noći!
Zdravlje Samodopadni ste. Živite u blaženom uvjerenju da vam se ništa loše ne može dogoditi. Vaše dobro zdravlje nije nešto vječno i neuništivo.

Jarac (21.12 - 19.01)

Ljubav Ljubite, ali glavu ne gubite. Vi ste je izgleda izgubili i to za osobom koja vas ne doživljava. Imate opasnu konkurenciju o kojoj ništa ne znate! 
Posao Dobro se slažete s nadređenima, i to ne veseli vaše kolege i kolegice. Moguća su podmetanja i to od onih koji su slabije plaćeni od vas!    
Zdravlje Čim oblaci prekriju Sunce, vaše se raspoloženje pokvari. Ovisni ste o svjetlosti, toplini i ljubavi. Postoji i unutarnji izvor, sunce u vama!

Vodenjak (20.01 - 18.02)

Ljubav Ljutite se i teško opraštate. Vodenjak se obično brzo ohladi, ali sada ste više nalik ljubomornom i osvetoljubivom Škorpionu nego sebi samima. 
Posao Borite se za poslovne snove svim sredstvima, pa i ilegalnim. Kada 'ludi' Vodenjak krene u napad, svi se razbježe, ali netko se i suprotstavi… 
Zdravlje Sami ste sebi najveći neprijatelj. Nalazite se u slijepoj ulici. Ono što ste obećali, to i uradite. U suprotnom, proganjat će vas nečista savjest!

Ribe (19.02 - 20.03)

Ljubav Proganja vas osjećaj usamljenosti. Emocionalno ste raspršeni. Mislite da malo vrijedite. Sve u svemu, imate sve simptome mutne depresije.  
Posao Dopuštate drugima da odlučuju o vašoj poslovnoj sudbini. Distancirali ste se od svega, a upravo sada trebate pokazati samopouzdanje! 
Zdravlje Urušavate se emocionalno, a i mentalno niste stabilni. Ako ste usamljeni, ne morate automatski biti loše. Imate maštu. Mislite kreativno!

web igrice

  • World Basketball Championship
  • Monkey GO Happy 4
  • Toetrix
  • Santa in Trouble
  • Snow Angels
  • Free Jelly
  • Deadly Road Trip
  • Assassin's Greed
  • Sport Car Bubble
  • Super Blocks

Videocafe

Svaštara

Sexy