astronet

Ljubav, posao, zdravljeDnevni horoskop (18.04.2014.)

Piše: Wladyslaw Josip Miletić

Ovan (21.03 - 20.04)

Ljubav Agresijom ne postižete željeni cilj. On ili ona ne trpi vašu nametljivost, i tu je početak i kraj priče. Nitko od nas nije savršen, pa ni vi. 
Posao Ubrzani radni ritam iscrpljuje vas i tjelesno i duhovno. U naponu ste snage, a to znači da lako možete i pregoriti. Zaboravili ste stati na kočnicu! 
Zdravlje Suzdržavajte se od ispada, jer trošite energiju uzalud. Kvarite vaše veze i onda vam je žao. Niste u balansu, potreban vam je rebalans.

Bik (21.04 - 20.05)

Ljubav Uvijek može biti bolje, ali morate se potruditi da bi vam bilo bolje. Ako imate loše i negativno mišljenje o sebi, najprije to morate promijeniti.
Posao Venera u astrološkom „polju rizika“, inspirira vas na čudne financijske poteze. Vaša ekonomičnost trenutno ne dolazi do izražaja. 
Zdravlje Iscjeljuje vas dodir s vodom, biljkama, drvećem. Zaljubljeni ste u prirodu. Ako imate vlastiti vrt, to je izvor vašeg dobrog raspoloženja i zdravlja.

Blizanci (21.05 - 20.06)

Ljubav Neuobičajeno ste smireni, a mir se vama rijetko kada dogodi. U popodnevnim satima uslijedit će vaša jurnjava za novim ljubavnim užitkom!
Posao To što želite, želite odmah. Strpljenje je za vas imaginaran pojam, i sve dok je tako, mijenjati ćete politiku, stranke i vaše ambicije u cjelini.
Zdravlje Tražite izazove, ali i nevolje. Niste svjesni vlastite besvijesti. Djelujete impulsivno i nagonski. Kod vas se sve pretvorilo u strastvenost.

Rak (21.06 - 20.07)

Ljubav Uvjereni ste da vas ništa ne može izbaciti iz takta. Možda se nađe netko tko će vam pokvariti dan. Previše mislite na sebe, u tome je problem.   
Posao Radite sporo i polako, i ne volite da vas požuruju. Neke nove i posve neočekivane okolnosti natjerati će vas da ubrzate vaš radni ritam.
Zdravlje Prekobrojni kilogrami stvaraju vam zdravstvene smetnje. Nedostaje vam želja i volja za promjenom vaših loših hranidbenih navika.

Lav (21.07 - 21.08)

Ljubav Ne ide vam u ljubavi. Pokoja samokritika samo vas jača. Ostanite dobronamjerni, i ljubav će pronaći put do vas. Izbjegavajte avanturizam.
Posao Radite da biste se prehranili, i jedete da biste mogli raditi. Da, naravno, i spavate. Sve to zajedno nije ono što želite. Želite poslovno čudo!
Zdravlje Sami ste sebi teški i naporni, i ljudi oko vas to dobro vide i još jače osjećaju. Prijeti vam opasnost od (nenamjernog) samoranjavanja.

Djevica (22.08 - 22.09)

Ljubav Venera u vama nasuprotnom znaku Riba, stvara vam smetnje i probleme. Ne znate uživati kad ste u epicentru pažnje, a želite biti glavni. 
Posao Imate sve poslovne konce u svojim rukama. Stvari se odvijaju povoljno za vas. Sada možete mnogo toga brzo popraviti i preurediti.
Zdravlje Energiju koristite direktno, prirodno, snažno. Jako brzo se oporavljate od problema. Vaše rane brzo zacjeljuju. Vitalni ste i moćni!

Vaga (23.09 - 22.10)

Ljubav Nepovoljan utjecaj Urana oduzima vam energiju, čak i onu ljubavnu. Ako želite usavršavati jedan vaš odnos, na putu ste ka uspjehu!
Posao Proljeće je u punom cvatu, i vi imate sve manje volje i snage za rad. Svake godine u ovo vrijeme događa vam se ista priča. Promijenite priču!
Zdravlje Bavite se tuđim životima, i gubite konce vašeg vlastitog. Previše očekujete od drugih, pa se razočarate. Vaš ego je gladan samopriznanja!

Škorpion (23.10 - 22.11)

Ljubav Živite novi život, i više niste isti kao prije. Iskoriste promjenu kako biste postali karakterno bolji i ispravniji. Prošlost je svima velika učiteljica!
Posao Nemate velikih poslovnih problema, a mali se ionako ne računaju. Ako upravo pokrećete neki vaš novi posao, zvijezde su vam naklonjene.  
Zdravlje Vaš psihološki preobražaj djeluje pozitivno na vaš cjelokupni organizam. Sve je povezano. Ako vidite i činite dobro, sve će biti dobro.

Strijelac (23.11 - 21.12)

Ljubav Osjećate nešto divlje u zraku, a nos (njuh) vas nikad ne vara. Vaša avantura s Vagom mogla bi prerasti u bračnu vezu. Da, i to je moguće! 
Posao Sve vam pada preteško, i to je siguran znak da ste utonuli u lijenost. U popodnevnim satima opet ćete biti puni pozitivne energije!  
Zdravlje Tranzitni Neptun dezintegrira vaš ego, ali istovremeno vas čini otvorenim za kozmičke utjecaje. Ne potcjenjujte, ali i ne precjenjujte sebe!

Jarac (21.12 - 19.01)

Ljubav Niste od onih koji lako popuštaju pritisak. Ako vas on ili ona ne želi, možda smislite neku osvetu. Život bez intriga previše vam je dosadan.
Posao Radite bez zastoja. Možda i večernje sate provedete u radnom okružju. Previše su vam važne određene stvari, i ne želite ih propustiti.
Zdravlje Utjecaj Mjeseca ublažava vašu dramatičnu narav. Možda vam proročki snovi pokažu put u budućnost. Intuicija je vaša moćna alatka.

Vodenjak (20.01 - 18.02)

Ljubav Nakon nekoliko burnih dana, polako se vraćate u normalu. Netko od roditelja pokušava biti vaš gospodar, a to kod vas (više) ne prolazi.  
Posao I dalje traje vaše idilično poslovno razdoblje. Ništa važno se ne događa, i upravo to vam i odgovara. No, status quo stanje neće dugo trajati.
Zdravlje Kronično ste icrpljeni, i to vas zabrinjava. Trošite energiju na brojne kontakte. Nedostaje vam slobodno vrijeme koje bi posvetili samo sebi.

Ribe (19.02 - 20.03)

Ljubav Želje vam se ne ispunjavaju, i to vas naravno ne veseli. Možda i niste sigurno što točno želite. Previše ste raspršeni, i to vas čini slabim.
Posao Utjecaj Saturna ukazuje da su ozbiljni poslovni zadaci tek pred vama. Možete se osloniti samo na vlastitu snagu. Ne tražite od nikoga ništa. 
Zdravlje Kopate po sebi i svašta pronalazite. Fantazije su uvijek povezane s potencijalnim opasnostima. Strpljivo vježbajte vlastito prizemljenje!

web igrice

  • Monkey GO Happy 4
  • Toetrix
  • Santa in Trouble
  • Snow Angels
  • Free Jelly
  • Deadly Road Trip
  • Assassin's Greed
  • Sport Car Bubble
  • Super Blocks
  • 3 Slices 2

Videocafe

Svaštara

Sexy