astronet

Ljubav, posao, zdravljeDnevni horoskop (30.03.2015.)

Piše: Wladyslaw Josip Miletić

Ovan (21.03 - 20.04)

Ljubav Zagledali ste se u osobu koja vas uopće ne doživljava. On ili ona nije ono što mislite da jest. Ostaje vam da što prije zaboravite cijelu priču.    
Posao Vaša nova poslovna suradnja pokazati će se isplativom i unosnom. Sličnu transakciju uskoro ćete opet odigrati, ali više ne s istom osobom!
Zdravlje Moguće su probavne smetnje, i to kao posljedica vašeg pretjeranog konzumiranja slatkih stvari. Nedostaje vam samokontrola.

Bik (21.04 - 20.05)

Ljubav Sreća vam se nasmiješila. Uživate u velikoj ljubavi. Ako ste od onih koji se još nisu zaljubili, možda vam se ljubav dogodi danas ili sutra. 
Posao Čuvajte se megalomanije. Ne vidite što ste postigli, jer jurite za novim poduhvatima. Ono što izgleda idealno, može se pretvoriti u promašaj!
Zdravlje Imate velike količine snage i energije, i potrebno vam je konstruktivno pražnjenje. Dobro bi vam došla pojačana fizička aktivnost.

Blizanci (21.05 - 20.06)

Ljubav Uspješni ste u svemu, osim u komunikaciji s partner(ic)om. Vaš ljubavni odnos u dubokoj je krizi. Potrebni su vam novi zajednički interesi! 
Posao Očekujete previše od sebe samih, ali i od drugih ljudi. Lako upadate u konfliktne situacije. Smanjite volju za moć na razumnu mjeru! 
Zdravlje Zdravstveni problemi koji su se pojavili u dane vikenda, danas će se dodatno rasplamsati. Niste djelovali preventivno. Morate sanirati situaciju.

Rak (21.06 - 20.07)

Ljubav Pretjerujete s brigom i pažnjom za druge. Vaša empatija nema granica. Previše ste ovisni o partneru ili partnerici, i to vas čini ranjivim!   
Posao Odustajete od već započetog posla, da biste pokušali nešto novo i drugačije. Uzalud trošite vaše vrijeme i energiju. Učite se dovršavati stvari.    
Zdravlje Dostigli ste donju kritičnu točku vlastite preosjetljivosti, i dublje ne možete potonuti. Za osjećaje vlastite sigurnosti morate se sami pobrinuti.

Lav (21.07 - 21.08)

Ljubav Za vas ne vrijede ista pravila kao za vašeg partnera ili vašu partnericu. Ono što sebi dopuštate pod normalno, njemu ili njoj branite?!   
Posao Neki vaši poslovni problemi mogli bi se riješiti sami od sebe. Vaši vrijedni i pošteni poslovni suradnici bit će vam od neprocjenjive pomoći! 
Zdravlje Ništa vas neće zaboljeti. Kada je riječ o vašem zdravstvenom stanju, možete računati na sklad i harmoniju. Budite od pomoći bližnjima.

Djevica (22.08 - 22.09)

Ljubav Nemate jasne stavove o tome što želite, i oni s kojima ste bliski teško vas razumiju. Partneru ili partnerici tolerirate sve osim nevjere?!
Posao Poslodavac će vam oprostiti određene stvari koje ste krivo odradili. Ako očekujete povećanje plaće, do toga neće doći, barem ne ovih dana!   
Zdravlje Sa živcima loše stojite i to iznova dolazi izražaja, i to posebno u obiteljskom okružju. Samo vam „viša svijest“ može pokazati ispravan put!

Vaga (23.09 - 22.10)

Ljubav Patite od kraljevskog sindroma, i sve ljude oko vas pokušavate pretvoriti u vaše poslušnike. Malo ste se previše zaigrali s vlastitim egom.  
Posao Očekujete veliko priznanje za uloženi trud. Ako vas nitko ne pohvali i ne nagradi, vaš osjetljivi ego utonuti će u generalno samoispitivanje!
Zdravlje Iako izvana djelujete stabilno i privlačno, unutar vas sve kuha od nemira i tjeskobe. Suočavate se s vlastitom sjenom, a to je bolan proces.

Škorpion (23.10 - 22.11)

Ljubav Strast je najjači stimulans u vašem ljubavnom odnosu. Ako vas nešto razočara, poslužite se razumom da biste spoznali uzrok vaše boli.    
Posao Ne želite se ujediniti s drugima i posvetiti zajedničkim poslovnim ciljevima. Želite sve sami postići. To unosi veliku neizvjesnost u vaš život!  
Zdravlje Mogli biste imati određenih problema s vratom i kralježnicom, a to se posebno odnosi na Škorpione koji previše sjede i premalo se kreću!

Strijelac (23.11 - 21.12)

Ljubav Neke vaše laži razotkrit će se same od sebe. Diplomatske vještine neće vam pomoći. Ako sve iskreno priznate, možda vam on ili ona oprosti.  
Posao Jedan vaš dobro uhodani i profitabilan posao, mogao bi iznenada doći u pitanje. Ako reagirate jako brzo i spretno, uspjeti ćete spasiti stvar! 
Zdravlje Prijeti vam opasnost od uganuća, iščašenja pa čak i loma, a to vrijedi ponajprije za one među vama koji su skloni pretjerivati s treninzima!

Jarac (21.12 - 19.01)

Ljubav Partner ili partnerica očekuje od vas više pažnje i odanosti. Previše ste usmjereni na ispunjavanje vlastitih želja. Niste sami na svijetu.
Posao Planetarni tranziti ne idu vam na ruku. Izbjegavajte riskantne poteze. Ne izazivajte sudbinu. Čekajte idealno vrijeme za napredovanje.     
Zdravlje Vaša zdravstvena situacija nije idilična. Ne radite ništa na silu, jer ćete dovesti sebe u opasnost. Osvježit će vas bliski kontakt s prirodom.

Vodenjak (20.01 - 18.02)

Ljubav Naučili ste živjeti povučeno, no šutnja vam je postala dosadna i želite promjene. Raspoloženi ste za egzibicije, a to ne prolazi bez opasnosti!
Posao Osjećate fatalnu privlačnost prema novom poslovnom projektu, a to nije ono što ste imali u planu. Sudbina se svima nama za čas promijeni.  
Zdravlje Neotporni ste na viruse i bakterije. Zbog visoke temperature provesti ćete cijeli dan u krevetu. U potpunosti ćete ozdraviti krajem tjedna.

Ribe (19.02 - 20.03)

Ljubav Sanjate ljubav u svim duginim bojama. Ako ne postoji neka konkretna osoba koja vam je privlačna, nema veze, vi sve lijepo izmaštate.  
Posao Poslovno ste status quo. Stvari ne idu na bolje, ali ni na gore. Plaćate cijenu za vlastitu neambicioznost. Ništa se neće dogoditi samo od sebe.  
Zdravlje Preplavile su vas duševne čežnje. Tražite više od sebe samih, i to posebno na unutarnjem planu postojanja. Spas potražite u kreativnosti.

web igrice

  • World Basketball Championship
  • Monkey GO Happy 4
  • Toetrix
  • Santa in Trouble
  • Snow Angels
  • Free Jelly
  • Deadly Road Trip
  • Assassin's Greed
  • Sport Car Bubble
  • Super Blocks

Videocafe

Svaštara

Sexy