astronet

Ljubav, posao, zdravljeDnevni horoskop (15.09.2014.)

Piše: Wladyslaw Josip Miletić

Ovan (21.03 - 20.04)

Ljubav Zaljubljeni ste, ali niste sretni. Razdire vas sumnja u njegovu ili njezinu nevjeru. Ni vaša savjest nije čista i to vam stvara dodatne probleme.   
Posao Vaši tajni i skriveni financijski prihodi mogli bi vam donijeti nevolje sa zakonom. Ako legalizirate vaše poslovanje, moći ćete mirno spavati.  
Zdravlje Rast energije i odlična fizička kondicija, doprinose vašem samopouzdanju. Vani ste do kasnih noćnih sati, a budite se svježi i odmorni.

Bik (21.04 - 20.05)

Ljubav Vaš ljubavni apetit raste. Privlačni ste okolnom svijetu, i svjesni ste te činjenice. Najzanimljiviji ste astrološkim Rakovima, Škorpionima i Ribama.  
Posao Razmišljate o postojećim poslovnim problemima koje pokušavate riješiti. Situacija se mijenja na bolje. Ugledat ćete svjetlo na kraju tunela. 
Zdravlje Osjećate u sebi novu (pozitivnu) energiju. Ako već niste, vjerojatno ćete se danas iznova vratiti vašim starim vježbama i treninzima.

Blizanci (21.05 - 20.06)

Ljubav Naglašeno ste tjeskobni i razdražljivi. Svi vam idu na živce. Ako poboljšate mišljenje o sebi, uspješno ćete popraviti odnose s najbližima. 
Posao Nakon nestabilnog razdoblja, pred vama je vrijeme novih prilika za poslovni uspjeh. Zakoni tržišta se mijenjaju i vi se u tome dobro snalazite. 
Zdravlje Osjećate nedostatak snage i energije. Utjecaj Marsa čini vas raspršenim i rasijanim. Potraga za unutarnjim mirom vaš je trajni zadatak.

Rak (21.06 - 20.07)

Ljubav Pred vama je vrlo uzbudljiv i dinamičan dan, koji će biti ispunjen skladnim kontaktima s okolinom, a posebno s onima koje najviše volite.
Posao Iako ste u poslovnim i financijskim teškoćama, ne dopustite da vas neuspjesi i zastoji obeshrabre. Vježbajte čvrstu volju i jaku samokontrolu! 
Zdravlje Trebali biste više brige i pozornosti posvetiti vašem zdravlju, koje zbog nezgodnih planetarnih utjecaja nije najbolje. Mijenjajte loše navike.

Lav (21.07 - 21.08)

Ljubav Zbog žestokih strasti i nemirnih osjećaja na gubitku je vaša emocionalna ravnoteža. Pokušajte otkriti epicentar vašeg intimnog kaosa.
Posao Niste zadovoljni s vašim poslovnim rezultatima. Brzopletost i nepromišljenost negativno utječu na vaše poslovanje. Novac bježi od vas. 
Zdravlje Mogli biste imati problema s kostima ili sa zubima. Bit će dobro ako sve ostane na prolaznoj upali i podnošljivoj boli. Vaš imunitet je oslabljen.

Djevica (22.08 - 22.09)

Ljubav Lako izgubite samokontrolu. Imate problema u komunikaciji s bližnjima. Izbjegavajte bezobrazne komentare, jer ćete nekoga uvrijediti.  
Posao Nemate ambicija. Odustali ste od poslovnih snova. Brzo se razočarate i predate. Netko će vas odobrovoljiti i pogurati prema naprijed. 
Zdravlje Utjecaj Neptuna zamagljuje i komplicira vašu zdravstvenu situaciju. Najviše što možete učiniti je da živite čisto i bez ikakvih poroka.

Vaga (23.09 - 22.10)

Ljubav Intenzivan društveni život i burna ljubavna događanja, ne dopuštaju vam unutarnji mir. Volite više osoba, a najviše sebe u ogledalu. 
Posao U potrazi ste za dodatnim poslom, jer sve teže financijski egzistirate. Više ne možete računati na vaše (dobrostojeće) sponzore.  
Zdravlje Pokušavate promijeniti stil življenja. Probleme vam stvaraju stare nezdrave navike. Uz alkohol i cigarete, konzumirate i druge loše stvari?

Škorpion (23.10 - 22.11)

Ljubav Izražena želja za užicima baca vas u vrtlog strasti. Možda poklanjate pažnju nekome tko je ne zaslužuje. Nismo svi dobronamjerni.  
Posao Vaša poslovna i financijska situacija je stabilna i zadovoljavajuća. Iako to nije vaš običaj, mogli biste početi pretjerano hvaliti sami sebe.
Zdravlje Zdravlje vam je u posljednje vrijeme oscilirajuće. Mogla bi vas zadesiti nova prehlada. Od vaših sportskih aktivnosti danas neće biti ništa.

Strijelac (23.11 - 21.12)

Ljubav U vaš život iznenada će uletjeti zanimljiva osoba rođena u znaku Lava. Krasno ćete se nadopunjavati. Nova strastvena veza je na pomolu.   
Posao Poslovno ste se angažirali na razne strane svijeta. Dodali ste gas i rijetko upotrebljavate kočnicu. Vaše velike žrtve napokon će vam se isplatiti.  
Zdravlje Zdravlje vam je izvrsno, odlično, za pet. Razigranost vašeg duha i druge ljude nadahnjuje i uveseljava i to vam je najveća moguća nagrada.

Jarac (21.12 - 19.01)

Ljubav Emocionalni usponi i padovi pratit će i slobodne i zauzete Jarce. Previše očekujete od drugih ljudi i to postaje vaš novi i sve veći problem.
Posao Izrazita nervoza i dekoncentracija stvaraju vam smetnje u komunikaciji sa suradnicima. Dobro će vam doći (privremena) izolacija.  
Zdravlje Pokušajte izbjeći teške fizičke napore i aktivnosti, jer će tijekom današnjeg dana opasnost od uganuća i lomova biti znatno povećana.

Vodenjak (20.01 - 18.02)

Ljubav Uživate u osjećaju zajedništva. Napokon imate sve što vam je potrebno. Svjesni ste da male stvari mogu biti jako velike, pa i najvažnije.   
Posao Očekuju vas nove financijske transakcije, koje će se pojaviti kao plod vaše marljivosti i trgovačkih sposobnosti. Vi ste izašli iz recesije!
Zdravlje Bit ćete osjetljivi na upale i to ponajprije mjehura. Uz odgovarajući medicinski tretman, stanje stvari će se za koji dan poboljšati.

Ribe (19.02 - 20.03)

Ljubav Okruženi ste atmosferom mira i zadovoljstva. Vaš ljubavni život naglašeno je romantičan. Uživate u povlaštenim trenucima velike sreće.  
Posao Vaša poslovna situacija se radikalizira, ali vi toga još niste skroz svjesni. Za koji dan imati ćete pune ruke posla, a porasti će i vaši prihodi.
Zdravlje Ponedjeljak vam neće donijeti zdravstvene probleme. Bit ćete puni entuzijazma i poleta. I na druge ljude ćete djelovati konstruktivno. .

web igrice

  • World Basketball Championship
  • Monkey GO Happy 4
  • Toetrix
  • Santa in Trouble
  • Snow Angels
  • Free Jelly
  • Deadly Road Trip
  • Assassin's Greed
  • Sport Car Bubble
  • Super Blocks

Videocafe

Svaštara

Sexy