astronet

Ljubav, posao, zdravljeDnevni horoskop (21.04.2015.)

Piše: Wladyslaw Josip Miletić

Ovan (21.03 - 20.04)

Ljubav Kod vas su munje i gromovi učestala pojava. Eksperimentirate s raznim vrstama užitaka. Na radikalan način rušite kulturalne norme!
Posao Vaša poslovna problematika sve je žešća. Sada vam dolaze na naplatu stara nerazriješena dugovanja. Poštenje je formula izlaska iz krize!
Zdravlje Tjeskobni ste i frustrirani. Ako ne krenete rješavati postojeće probleme, oni će se i dalje gomilati. Univerzum ima jednostavna pravila.

Bik (21.04 - 20.05)

Ljubav Niste više vrući i strastveni kao proteklih dana. Započelo je vaše novo, trezvenije ljubavno razdoblje. Slijedite impulse vlastite inteligencije.   
Posao Primiti ćete se posla i to na jedan strpljiv i uporan način. Vaša ozbiljnost, odgovornost i temeljitost ugodno će iznenaditi vaše poslodavce!  
Zdravlje Doživjeti ćete određeni pad energije, i ako to prihvatite na normalan i prirodan način, učiniti ćete veliku uslugu sebi i svom zdravlju!

Blizanci (21.05 - 20.06)

Ljubav Planeti vas malo više vole. Možete krenuti u pojačanu ljubavnu aktivnost. Ako se pomaknete i pokrenete, i drugi će krenuti prema vama!
Posao Do izražaja dolazi vaša inventivnost i originalnost. Ako razmišljate o pokretanju vašeg privatnog posla, slobodno prijeđite s riječi na djela!
Zdravlje Pojačano se skrbite za vlastito zdravlje. Događa vam se i estetska mijena. Za vaš lijep i privlačan izgled nećete žaliti potrošiti novac!

Rak (21.06 - 20.07)

Ljubav Umorni ste od stalnih nesporazuma. On ili ona govori jedno, a vi nešto posve drugo. Možda danas otkrijete zajednički jezik. Sve je moguće.
Posao Čuvajte se prevara od drugih ljudi, ali i vlastite samoobmane. Ako se upustite u nezakonite radnje, bit ćete razotkriveni prije nego što mislite!
Zdravlje Jako ste osjetljivi na klimatske promjene. Čim nema sunca na vidiku, niste dobre volje. Pokušajte meditacijom probuditi vaše unutarnje sunce!

Lav (21.07 - 21.08)

Ljubav Oporavljate se od svih briga i problema. Ako ste sami, uskoro to više neće nećete biti. Vaša nova ljubav je na vidiku, osvrnite se oko sebe!
Posao Otvaraju vam se nove poslovne mogućnosti. Pazite da ih zbog vaših krivih reakcija ne propustite. Ne plašite se poslovne konkurencije! 
Zdravlje Neke ljude i događaje napokon ste pospremili u ropotarnicu prošlosti, i na taj način ste oslobodili u sebi novu životnu snagu i energiju!

Djevica (22.08 - 22.09)

Ljubav Malo vam nedostaje da se upustite u novu ljubavnu avanturu. Vaš izgled vara. Majstori ste za maskiranje. Ne zaboravite na moralne kriterije. 
Posao Iznenada se postali brzi, praktični i učinkoviti. Možda vas je gužva u radnom okružju natjerala na promjenu ponašanja. Dobro vam stoje nove navike!
Zdravlje Privlači vas alternativna i nekonvencionalna medicina. Vaš iscjeljiteljski dar i nije nešto posebno, ako ga niste u stanju materijalizirati!

Vaga (23.09 - 22.10)

Ljubav Imate brojnu i bogatu planetarnu potporu, i sada možete učiniti veliki ljubavni preokret. Privlačniji ste drugima puno više nego što mislite.
Posao S poslom nemate velikih problema. Ovo ne vrijedi za vas koji ste uvijek megalomanski raspoloženi, i nikad vam dosta novca i ekstraprofita! 
Zdravlje Zdravlje vam je stabilno i nema nagovještaja bilo kakvog pogoršanja. Zapustili ste vlastiti izgled. Pravo je vrijeme za uljepšavanje!

Škorpion (23.10 - 22.11)

Ljubav Vaša ljubavna situacija postupno poprima mirniji tijek. Uskoro bi vam mogla početi nedostajati nedavna uzbuđenja. Sve ima svoje vrijeme!
Posao Niste zadovoljni, jer vas progone financijske brige. Pravo vrijeme za razgovor s poslodavcem je prošlo. Ostaje vam da vježbate strpljenje! 
Zdravlje Konfuzni i magloviti utjecaj tranzitnog Neptuna osjećaju Škorpioni rođeni u listopadu. Ako vas ne bole noge, možda ste u laganoj depresiji.

Strijelac (23.11 - 21.12)

Ljubav Vjerni ste i odani. Naizgled ste zadovoljni vašim ljubavnim životom. U stvarnosti ste hladni i suspregnuti. Humor će vas razveseliti i opustiti.   
Posao Odluke koje donosite imati će presudan značaj na vašu poslovnu budućnost. Budite temeljiti u svemu što radite. Ništa ne prepuštajte slučaju!
Zdravlje Svi govore da ste izgubili koji kilogram, a i vi sami ste toga svjesni. Ako dovedete prekobrojne kilograme u red, osjećati ćete se bolje.

Jarac (21.12 - 19.01)

Ljubav U razdoblju ste izolacije i usamljenosti. Vaša komunikacija s drugima je utihnula. Ako niste zaljubljeni u njega ili nju, ne ulazite u vezu! 
Posao Teško se koncentrirate na posao. Vaše misli lutaju uokolo. Probleme vam stvaraju osjećaji inferiornosti. Jučer ste bili superiorni, a danas...    
Zdravlje Udaljavate se od dragih ljudi, ali i od sebe samih. Vaša mentalna i emocionalna raspršenost vodi vas depresiju. Imate rezerve unutarnje snage.

Vodenjak (20.01 - 18.02)

Ljubav Kod vas se sve ubrzava, a to se posebno odnosi na ljubavne teme. Zgodni ste i privlačni. Strast postaje vaša najvažnija zanimacija.  
Posao Obavljate vaš posao s ljubavlju. Ništa vam nije teško učiniti za druge. Vaše pozitivne vibracije prizvati će radikalne poslovne promjene! 
Zdravlje Sretni ste i zadovoljni. S velikom optimizmom gledate na sebe i svijet oko sebe. Dobra volja i energija najbolja su zaštita za vaše zdravlje!

Ribe (19.02 - 20.03)

Ljubav Izlazite iz kriznog razdoblja, ali neke stvari nećete brzo i lako zaboraviti. Ne volite da vas netko ostavi, ali i to se ponekad mora dogoditi. 
Posao Vaše stare poslovne veze iznova se obnavljaju. Možda se učlanite u političku stranku ili neku udrugu kako biste lakše i brže prosperirali!
Zdravlje Vaše vulkanske emocije postupno se stišavaju. Više vas ne ljute i ne diraju određene stvari koje su vas do prije koji dan silno uznemiravale!

web igrice

  • World Basketball Championship
  • Monkey GO Happy 4
  • Toetrix
  • Santa in Trouble
  • Snow Angels
  • Free Jelly
  • Deadly Road Trip
  • Assassin's Greed
  • Sport Car Bubble
  • Super Blocks

Videocafe

Sexy