astronet

Ljubav, posao, zdravlje, snovi i vizijeVikend horoskop (30.05.2015.)

Piše: Wladyslaw Josip Miletić

Ovan (21.03 - 20.04)

Ljubav Žudite za ljubavnom revolucijom, i to posebno vi koji ste već jako dugo sami. Osim poduzetnosti, potrebno vam je i otvoreno srce za ljubav. 
Posao Hirovitim ponašanjem i izbjegavanjem odgovornosti kvarite vaš dobar poslovni ugled. Oni koji vam pomažu, više vam ne žele pomagati.  
Zdravlje Pojačana fizička aktivnost istrgnuti će vas iz ralja depresije. Imate bujne snove. Slobodno učinite od vlastitog života maštovitu kreaciju! 
Snovi i vizije Razmislite koji su od vaših načina ponašanja pozitivni. Njih zadržite. Suprotno tome, izbacite iz svog života negativne navike, svejedno koliko su vam drage postale.

Bik (21.04 - 20.05)

Ljubav Idealizirate ljubav, i to vas vodi ravno u razočaranje stvarnošću. Nedostatno ste prizemljeni. Duboko ste zaronili u vaš emocionalni ocean. 
Posao Imate problema s inflacijom. Ovo vrijedi ponajprije za one među vama koji su zbog megalomanskih projekata ušli u velike dugove i kredite.
Zdravlje Imunitet vam je oslabljen. Previše se brinete za sigurnost vaših bližnjih, i to vas opterećuje. Zauzdajte pretjeranu empatiju, za vaše dobro.
Snovi i vizije Post je kako unutarnji tako i vanjski red. Meditacija se najprije odražava na unutarnji red, ali s vremenom sve više zrači na vanjsko.

Blizanci (21.05 - 20.06)

Ljubav Iscrpljujući verbalni rat između vas i partnera ili partnerice napokon će utihnuti. Sveobuhvatni oprost postat će vaše moćno ljubavno oružje. 
Posao Odgovara vam timski rad, pod uvjetom da na kraju ipak vi donosite konačne odluke. Vaš prenapuhani ego bespotrebno komplicira situaciju!
Zdravlje Trošite energiju na beskonačni niz aktivnosti. Vaša dijagnoza je hiperaktivnost. Dobro bi vam došao unutarnji mir. Vježbajte ravnotežu.  
Snovi i vizije Šutite, i svojom šutnjom pružajte. Budite prisutni i šutljivi. Ne budite neprijateljski i neljubazni. Odgovarajte, kada je to drugima neophodno. Ali vratite se svojoj tišini.

Rak (21.06 - 20.07)

Ljubav Idealizirate ljubav, i vaš racionalizam više nije u funkciji. Ljubav je pozitivna energija, koja u vama može inicirati ogromnu stvaralačku snagu.  
Posao Zaljubljeni ste u to što radite, i ne padaju vam teško prekovremeni radni sati. Vaše razvojne mogućnosti su bespregledne i neograničene. 
Zdravlje Više ne dopuštate da vas uznemiruju negativne vanjske okolnosti. Preuredili ste vlastiti mikrokozmos na kreativan i originalan  način.
Snovi i vizije Trebate se očuvati od osjećajnih vrtloga, koji će vas odvući u područja u kojima dolazite u veliku opasnost da se izgubite.

Lav (21.07 - 21.08)

Ljubav Venera je još daleko od Lava, i niste presretni u ljubavi. Možda se iznenada zbližite s jednom dosta starijom ili puno mlađom osobom od vas. 
Posao Poslovno ste nestabilni, a i financijski stojite na staklenim nogama. Ništa nije isto kao što je bilo, ali to ne znači da ne može biti puno bolje. 
Zdravlje Stresni stil življenja doveo vas je tu gdje jeste. Jako vam je teško poloviti sve konce vlastitog života. Potreban vam je duhovni učitelj ili guru. 
Snovi i vizije Savitljivost je znak mladosti i života. Krutost je simbol starosti i smrti. Sačuvajte svoju gipkost. Izbjegavajte svaku krutost.

Djevica (22.08 - 22.09)

Ljubav Postali ste vrlo bliski s osobom rođenom u znaku Lava. On ili ona nije raščisti(o)la s vlastitim ljubavnom prošlošću, i to vam kvari doživljaj. 
Posao Niste u poslovnoj formi, i vaši problemi se gomilaju. Spasiti vas može dodatni trud i prekovremeni rad. Vrijeme velikog odmora je prošlo. 
Zdravlje Zdravlje vas ne služi najbolje, ali suzdržavate se od kuknjave. To što konzumirate i unosite u sebe, obilježava vas na mnogo raznih načina. 
Snovi i vizije Vanjština je uvijek odraz nutrine. Što ste razigraniji, što imate više kontakta s nježnim, mekim, ljubaznim stranama svog bića, tim će gipkijim postajati i vaše tijelo.

Vaga (23.09 - 22.10)

Ljubav Lijepo ste usuglasili sebe u sebi, i zbog toga ste i fizički privlačni. Mnogi padaju na vaš karizmatični izgled. Broj vaših obožavatelj(ic)a raste.  
Posao Trač je neizostavni folklor u radnom okružju, a vi ne želite u tome sudjelovati. Obavljate vaš posao, i ne slušate što drugi pričaju o drugima.
Zdravlje Odustali ste od pesimizma, i to djeluje iscjeljujuće na vaš organizam u cjelini. Više vas ne proganja osjećaj (pre)teških odgovornosti.  
Snovi i vizije Ne postoji nikakav drugi put nego da se odreknete žurbe i okrenete prema svojoj nutrini, jer sve drugo nije ništa do uzaludna borba sa sjenama, koja osim mnogo galame ništa ne donosi.

Škorpion (23.10 - 22.11)

Ljubav Živite ležerno. Nigdje vam se ne žuri. Tko vas treba, taj će vas i nazvati. Vaše strastveno uživalačko razdoblje polako se približava kraju.
Posao Ogovaraju vas u firmi u kojoj radite. Radi se o vašoj brzopletosti i neodgovornosti. Ne prepuštajte vaš posao drugima, jer će biti problema.
Zdravlje Nesvjesno ste se odlučili za prekid svake dijete i vaši prekobrojni kilogrami nekontrolirano rastu. Možda vas netko krene tiho upozoravati!
Snovi i vizije Razmislite kada trebate progovoriti. Učite se uživati u šutnji. Pronađite vaš unutarnji glas. Razgovarajte s njim. Pitajte ga kada morate šutjeti, a kada govoriti.

Strijelac (23.11 - 21.12)

Ljubav Sad ili nikad! Dosta vam je više vaše depresivne usamljenosti. Ako doista preuzmete inicijativu, dogoditi će vam se pun ljubavni pogodak!
Posao Radite s ljubavlju, čak i one zadatke koji nisu vaši. Ništa vam nije teško učiniti za druge. Odgovara vam „obiteljska atmosfera“ u radnom okružju.
Zdravlje Vaša zdravstvena situacija se popravlja, ali još niste posve fit. Ne forsirajte ništa. Neki vaši bolni problemi uskoro će se riješiti sami od sebe.
Snovi i vizije Pokušajte da u vašem životu ne nastaje magla, a ako je ima, nastojte da se raziđe. Koja su najbolja sredstva protiv magle? Sposobnost razlučivanja i ispravnost.

Jarac (21.12 - 19.01)

Ljubav Kod vas se upravo događaju važne ljubavne promjene. Majstorski mijenjate taktiku igre zavođenja. Strpljivo čekate da vas on ili ona ulovi. 
Posao Nitko drugi osim vas neće riješiti vaše poslovne probleme. Odbacite sve iluzije. Jedino se možete pouzdati u vlastite sposobnosti.
Zdravlje Još niste razotkrili korijen vaše patnje. Da biste postali bolja i sretnija osoba, morate se „očistiti“ od predrasuda, frustracija i kompleksa. 
Snovi i vizije Čuvajte se zavisti, odnosno gledajte na nju kao na upozorenje da još ne znate kolika je vaša vrijednost. Ako ne vidite svoju vrijednost, to je gubitak vremena.

Vodenjak (20.01 - 18.02)

Ljubav Krasi vas izvrstan izgled. Ostavili ste prošlost za sobom i više se ne vraćate na staro. Možda vam on ili ona još neko vrijeme neće dati mira.
Posao Sanjate o velikim poslovnim uspjesima, iako ste svjesni situacije u kojoj se nalazite. Od snova nemate velike koristi. Djelujte konstruktivno.
Zdravlje Eksperimentirate u seksualnom smislu, i ne štitite sebe a ni druge. Ponašate se neodgovorno, kao da to nema nikakve veze s vama.
Snovi i vizije Iz mira dolazi strpljenje, iz strpljenja ispravno djelovanje, iz ispravnog djelovanja uspjeh, iz uspjeha vaša vrijednost. Iz vrijednosti samoostvarenje. A iz samoostvarenja mir.

Ribe (19.02 - 20.03)

Ljubav Niste skloni stvaranju laganih odnosa. U prošlosti ste skupo plaćali vlastitu naivnost, i sada pušete i na hladno. Slabi ste na astrološke Jarce.
Posao Vaša je neodlučnost kriva za propuste. Klonite se dodvoravanja pred svjedocima. Iako ste majstor uvjeravanja, sve će ostati na obećanjima.
Zdravlje Vaše zdravlje je nestabilno. Niste svjesni vaših energetskih kapaciteta. Morate se ohrabriti kako biste pozitivno preokrenuli vlastiti  život!
Snovi i vizije Ne dopustite se uvući u duboke osjećaje, a da sebi ne uzmete vremena za razmišljanje. Nemojte da strastvenost bude vašim ciljem, već težite ljubavi i unutarnjem miru.

web igrice

  • World Basketball Championship
  • Monkey GO Happy 4
  • Toetrix
  • Santa in Trouble
  • Snow Angels
  • Free Jelly
  • Deadly Road Trip
  • Assassin's Greed
  • Sport Car Bubble
  • Super Blocks

Videocafe

Svaštara