astronet

Ljubav, posao, zdravljeDnevni horoskop (27.08.2014.)

Piše: Wladyslaw Josip Miletić

Ovan (21.03 - 20.04)

Ljubav Nebo nije na vašoj strani. Nebo nikada nije na vašoj strani, ako ne vidite tuđe želje i potrebe. Zaustavite vlastiti egoizam, i svi će biti sretni.   
Posao Nećete znati gdje se skriva jača bomba, kod kuće ili na poslu Klonite se sukoba s poslodavcima, suradnicima, slučajnim prolaznicima...
Zdravlje Probudite li se s glavoboljom, izbjegnite prekomjernu tabletomaniju. Vedrim mislima izbjeći ćete stresne i urnebesne situacije.

Bik (21.04 - 20.05)

Ljubav Ako u vaše intimno okružje doluta astrološki Jarac, razmislite da li želite imati nešto više s njim ili s njom. Jarci su moćni, a vi ste bez samopouzdanja.  
Posao Ako se hrabro pokrenete, mogli biste preokrenuti tijek vaše poslovne sudbine na bolje. Borite se za oživotvorenje vaših snova i vizija.
Zdravlje Osjetljivi ste još od rođenja i na vas se lako lijepe virusi, ali i loše energije drugih ljudi. Osnažiti će vas jasna spoznaja vlastitih vrijednosti!

Blizanci (21.05 - 20.06)

Ljubav Više ćete paziti na vlastiti izgled. Mnogima ste privlačni, i samo vas vaša mušićava sitničavost može udaljiti od ljubavnog zadovoljstva.
Posao Trebali biste stati na loptu. Neiskrenost, pohlepa, podivljali nagoni, sve to slikovito opisuje novonastalu situaciju u vašem radnom okružju.
Zdravlje Bit ćete svadljivi i ratoborni i to posebno u domaćem okružju.  Moguće su ozljede, i to u kuhinji ili garaži. Budite oprezni s alatima i strojevima!

Rak (21.06 - 20.07)

Ljubav  Ljubavna priča o kojoj maštate, mogla iznenada postati vaša stvarnost. U kritičnom trenutku ne odustajte od zamisli. Budite dosljedni!
Posao Radite više stvari odjednom i sve ostavljate nedovršenim, kako biste započeli s novim poslom. Rezultat je vaše kaotično financijsko stanje!
Zdravlje Problemi sa sinusima nisu toliko jaki da tražite poštedu od svih napora. Situacija u vašem bliskom obiteljskom okružju podsjeća na bolnicu!

Lav (21.07 - 21.08)

Ljubav Današnji dan neće vam pružiti mnogo razloga za zadovoljstvo. Prihvatite ograničenja, i djelujte u skladu s vašim trenutnim mogućnostima.
Posao Nitko nije rekao da je vaša poslovna kriza završila. Tek ste na početku promjena, i najbolje vam je da se brzo zbrojite i mudro urazumite.
Zdravlje Toliko toga ste već dostigli i ostvarili, ali i dalje niste zadovoljni sa sobom samima. Radite to što morate raditi, i radite to najbolje što znate.

Djevica (22.08 - 22.09)

Ljubav Ako krenete uzvraćati na kritike i počnete se suprotstavljati bez vidljivog razloga, iskomplicirati ćete stvari, i on ili ona će odustati od vas!
Posao Zatrpavati ćete se s raznim poslovima. Sami sebi ćete uskratiti uspjeh, a uspjeh se skriva u jednostavnom poslu bez velike recepture!
Zdravlje Bit ćete preosjetljivi, neotporni na viroze, smrznuti i prehlađeni. Ali vi ne priznajete bolest. Zdravstvene tegobe preležati ćete u hodu.

Vaga (23.09 - 22.10)

Ljubav Uz malo više smisla za balansiranje između raznih krajnosti, uspjeti ćete fino usuglasiti različitosti između vas i partnera ili partnerice. 
Posao Pretrpani ste s poslom, i nemate puno slobodnih trenutaka. Nitko vam nije kriv što vam je tako, sami ste sebe opteretili teškim ambicijama.
Zdravlje Čini vam se kao da imate više raznih dijagnoza, iako ste u stvarnosti zdravi. Potreban vam je odmor u glavi, od negativnog razmišljanja.

Škorpion (23.10 - 22.11)

Ljubav Vrijeme je da se njemu ili njoj iskupite za propuste. Ako mislite da kod sebe ne trebate baš ništa mijenjati, vjerojatno ste nepopravljiv slučaj.
Posao Ako imate problema na poslu, hrabro se suočite s teškoćama. Ako vas proganjaju osjećaji krivnje, što prije rasčistite (unutarnju) situaciju.
Zdravlje Nastavite li upražnjavati neumjerenu prehranu, uskoro ćete imati velikih problema s viškom kilograma. Vaše probavne smetnje su na pomolu.

Strijelac (23.11 - 21.12)

Ljubav Dosta vam je šaranja uokolo. Želite se sparkirati u mirnu ljubavnu luku. Sve ima svoje vrijeme i mjesto. Ne gubite vrijeme na nevažne stvari.
Posao Postali ste majstor u zaobilaženju istine, i ako tim putem nastavite moglo bi vam se štošta toga razbiti o glavu. Očekujte razna iznenađenja.
Zdravlje Destruktivne misli i emocije zagospodarile su vašim životom. Ako ne promijenite nešto u sebi, nećete moći izbjeći zdravstvene probleme!

Jarac (21.12 - 19.01)

Ljubav Sve vam se vraća, i kada krenete urušavati nekog i sami postajete žrtva. Potrebni su vam ispravni ideali koji bi dali novi smisao vašem životu. 
Posao Pred vama su poslovni problemi, i da biste ih uspješno razriješili potrebno vam je vrijeme i kontinuirani napori. Sve ovisi samo o vama.
Zdravlje Crvenilo kože, otekline, povišena temperatura, sveopći pad imuniteta, sve su to bolne posljedice vaših nedavnih ljubavnih razočaranja!

Vodenjak (20.01 - 18.02)

Ljubav Imate problema s nekontroliranim strastima, i to s jednom osobom iz vašeg bliskog susjedstva. Budite pažljivi i oprezni. Izbjegavajte nevolje.
Posao Nitko poput vas nije toliko uporan, no što vam to vrijedi kada nemate dara za organizaciju. Ne možete sve sami. Trebate pomoć suradnika.  
Zdravlje Uvjereni ste da ste zdravi. Lijepo je imati dobro mišljenje o sebi, ali je potrebno saslušati i druge ljude, a posebno doktore specijaliste...

Ribe (19.02 - 20.03)

Ljubav Osjećate novu snagu u sebi. Svjesni ste kako se strastveno ubrzava vaš ljubavni ritam. Astrološki Škorpioni postaju vam sve privlačniji.
Posao  Poslovno i financijski stojite sve bolje, u što ćete se imati prilike i uvjeriti. Sredinom dana očekuje vas napeta situacija, koju ćete uspješno riješiti.           
Zdravlje Agresivnim ponašanjem mogli biste dovesti sebe na rub provalije. Destruktivne misli zamijenite slatkim stvarima, npr. s čokoladom!

web igrice

  • Monkey GO Happy 4
  • Toetrix
  • Santa in Trouble
  • Snow Angels
  • Free Jelly
  • Deadly Road Trip
  • Assassin's Greed
  • Sport Car Bubble
  • Super Blocks
  • 3 Slices 2

Videocafe

Svaštara