astronet

Ljubav, posao, zdravljeDnevni horoskop (23.10.2014.)

Piše: Wladyslaw Josip Miletić

Ovan (21.03 - 20.04)

Ljubav Daleko ste od potpune ljubavne sreće, ali ste i svjesni da ne postoji idealan odnos. Ljubav je rast i razvoj. Razvijajte se u bolju osobu.
Posao Postali ste nezadovoljni vašom poslovnom zbiljom. Ništa novo se ne događa, jer niste poduzetni. Možda vas danas netko lagano pogura.
Zdravlje Zdravlje vam se stabilizira. Sve ste zaljubljeniji u alternativnu medicinu. Kada otputujete u onostrano, lako izgubite tlo pod nogama?!

Bik (21.04 - 20.05)

Ljubav Krasno ste odigrali nove ljubavne poteze, i kod osobe koja vam se sviđa dobili ste fini kredit. Osim spektakla, od vas se očekuje i pouzdanost!
Posao Zapeli ste, ali ne odustajete, iako niste sigurni u što točno ulažete vrijeme i energiju. Izbjegavajte osobe koje posluju na kriminalan način!
Zdravlje U opasnosti ste da pretjerate u određenim stvarima, i sami sebe ozlijedite. Ne koristite silu. Ne napadajte slabije. Ne izazivajte sudbinu!

Blizanci (21.05 - 20.06)

Ljubav U milosti ste zvijezda, i to osjećate na svakom koraku, pa i onom ljubavnom. Ako se još niste zaljubili, što čekate? Djelujte u određenom pravcu!
Posao Priuštit ćete sebi luksuzni trošak. Ljudi misle da ste štedljivi. Jeste, ali to nije cijela istina. Znate sami sebe nagraditi, i to u raskošnom stilu!
Zdravlje U glavi ste dobro, ali fizički se ne osjećate najbolje. Nedostaje vam opušteni (meditativni) mir iz kojeg biste započinjali sve aktivnosti!

Rak (21.06 - 20.07)

Ljubav Volite nekoga, ali taj netko ne voli vas. Nitko ne voli gubiti, a posebno preosjetljivi Rakovi. Poduzeti ćete sve moguće da biste se dokazali!
Posao Prezaposleni ste, jurite za ambicijama, nemate slobodnog vremena. Danas ćete se opteretiti novim željama. Kuda ćete s novcima?
Zdravlje Nezaustavljivo rušite sve pred sobom. U provali žestine, mogli biste ozlijediti sebe ili druge ljude. Pazite što radite s oštrim predmetima!

Lav (21.07 - 21.08)

Ljubav Zaljubljeni ste u sebe. Jurite uokolo u potrazi za izazovima. Bez obzira na sve, netko se uvijek sviđa nekome. Za vas su stvoreni Strijelci!
Posao Radite punom parom. Aktivirali ste se u više raznih poslovnih sfera i dimenzija. Jedini pravi problem je što svu zaradu brzopotezno potrošite!
Zdravlje Bez previše razmišljanja poduzimate opasne pothvate. Moćnom voljom i ludom hrabrošću fascinirate svijet, ali samo jedan pogrešan korak i…

Djevica (22.08 - 22.09)

Ljubav Nešto novo kuhate, ali niste sigurni što će na kraju ispasti. Budite jednostavni i spontani. Ne programirajte osjećaje. Zaboravite na logiku.
Posao Velemajstorski ste odradili jedan posao, i sada ste u očekivanju honorara. Kvaliteta vašeg rada osigurat će vam nove poslovne ponude.
Zdravlje Ništa vas ne boli. Ne razmišljate o vlastitom zdravlju, jer imate važnijeg posla. Kada ste mentalno stabilni i uravnoteženi, i tijelo vas sluša!

Vaga (23.09 - 22.10)

Ljubav Nalazite se u raju. U novoj ljubavnoj vezi otkrivate nikada doživljenu dimenziju ljubavi. Dočekali ste vaših sudbonosnih pet minuta.
Posao Jako lijepo zarađujete, ali još ljepše trošite, pa ste stalno u minusu. Ako još niste čuli za riječ štedljivost, bilo bi dobro da je naučite i zapamtite!
Zdravlje Izvana izgledate savršeno, i svi misle da vas ništa ne boli. Naravno da vas svašta boli, kao i nas ostale. Danas je na redu probava!

Škorpion (23.10 - 22.11)

Ljubav Kod vas je sve zanimljivije, srce vam ubrzano kuca, plivate u obilju emocija. Ako ste se intimno spetljali s Vagom, naišli ste na romantičnu dušu.
Posao Kao i u ljubavi, i poslovno se uspinjete. Posao koji vam je ponuđen, može vam (uz određeni rizik) pomoći da se financijski oporavite i osigurate!
Zdravlje Čim vani malo zatopli, vi se razgolitite, i onda nespremni dočekate iznenadni prodor hladnih struja. Zbog toga ste stalno prehlađeni!

Strijelac (23.11 - 21.12)

Ljubav Brojni planeti su na vašoj strani, i sigurno vam dobro ide u ljubavi. Neki među vama mogli bi otkriti ljubav svog života u poslovnom okružju.
Posao Poslovno ste status quo. Naravno da biste htjeli više novaca i bolje radne uvjete, ali i ovako je dobro, jer ima onih kojima je puno gore od vas!
Zdravlje Zdravlje vam je stabilno i uredno, i s tim u vezi ne događa se ništa značajno. Ako ste fizički premalo aktivni, to vam nije dobra navika.

Jarac (21.12 - 19.01)

Ljubav U emocionalnoj ste blokadi. Plašite se gubitka ljubavi, a istovremeno ne želite dalje biti u vezi. Tražite savjete od mame ili tate?
Posao Imate puno želja, a premalo mogućnosti. Najradije biste otišli raditi u inozemstvo. Ako ste ovaj ili onaj stručnjak, možda vam napokon upali!
Zdravlje Krhkog ste zdravlja. Na vas se virusi i bakterije lijepe brzo i učinkovito. Gubite volju za hranom, i to je nešto što bi vas trebalo zabrinuti!

Vodenjak (20.01 - 18.02)

Ljubav Ne ide vam sve onako kako ste zacrtali u svojoj glavi. Teško vam je u to povjerovati, ali postoje osobe kojima niste jako važni i zanimljivi!
Posao Ne plašite se budućnosti. Vjerujete u svoje sposobnosti. Čak i kada padnete, brzo se dižete. Takvim stavom preokrećete poraze u pobjede!
Zdravlje Možda vam se iznenada zavrti u glavi, i to na ulici ili u prometu. Ako vam se to već događalo, naručite se za pregled kod doktora specijaliste!

Ribe (19.02 - 20.03)

Ljubav Egzistirate u gustoj emocionalnoj magli. Iznova ste se doveli u situaciju da ne znate s kim ste. Sami ste sebi nejasni, i čudite se što ste svačiji.
Posao Danas će vas zadesiti neočekivane poslovne promjene. Možda vas poslodavac premjesti na drugo radno mjesto, i to u drugi kraj grada!
Zdravlje Osjećate pritisak u prsima. Možda su vam začepljene krvne žile. Ako pušite, riješite se loše navike. Ako premalo hodate, češće prošetajte!

web igrice

  • World Basketball Championship
  • Monkey GO Happy 4
  • Toetrix
  • Santa in Trouble
  • Snow Angels
  • Free Jelly
  • Deadly Road Trip
  • Assassin's Greed
  • Sport Car Bubble
  • Super Blocks

Videocafe

Svaštara

Sexy