astronet

Ljubav, posao, zdravljeDnevni horoskop (23.07.2014.)

Piše: Wladyslaw Josip Miletić

Ovan (21.03 - 20.04)

Ljubav Za ljubav je potrebno nesebično žrtvovanje, a vaša veza je deficitarna u tim stvarima. Štogod mislili, davanje ljubavi nema alternativu.  
Posao Vašem poslovanju nedostaje kontinuitet. Sve se mijenja. Jučer ste imali sve, a danas kukate da nemate ništa. Opet vam kasne honorari?!
Zdravlje Imate problema s kroničnim zdravstvenim smetnjama, a to se posebno odnosi na one među vama koji slabo stoje s krvožilnim sustavom.

Bik (21.04 - 20.05)

Ljubav Izgubljeni ste u vlastitoj emocionalnoj magli, ali za koji dan vaša magla će se raspršiti. Vrijeme usamljenosti koristite plodno i konstruktivno.   
Posao U vaše poslovne ambicije umiješala se 'viša sila' koja vas zaustavlja u napredovanju.  Na sudbinske događaje ne možete utjecati! 
Zdravlje Utonuli ste u psihološku krizu i hitno vam je potrebno svjetlo ljubavi u srcu. Primite se za pozitivne stvari i ne ispuštajte ih iz vidokruga!

Blizanci (21.05 - 20.06)

Ljubav Sposobni ste potisnuti u sebe razne probleme, ali što s tim dobivate? Drugi ne vide vaše pravo lice. Postoji netko kome se otvarate...  
Posao Kod vas se mnogo toga odvija daleko od očiju javnosti. Vaša konkurencija ne sluti s kim ima posla. Žudite za poslovnom nezavisnošću. 
Zdravlje Šutite i podnosite svašta. Odbijate otići liječniku na pregled iz straha da vam ne kaže lošu dijagnozu. Nepotrebno sebi otežavate stvari.

Rak (21.06 - 20.07)

€‹Ljubav Ljubavni planeti (Venera i Mars) na vašoj su strani i sigurno ste već primjetili da se drugi lako lijepe na vas. Netko vam se uvlači pod kožu. 
Posao Ako tražite nemoguće, možda to i dobijete. S obzirom na planetarne kretnje, moguć je sretan i uspješan preokret u vašem poslovanju.  
Zdravlje Razotkrivanje tajni vlastitog identiteta najveći je blagoslov, a vama se upravo događaju neke takve stvari. Niste znali da ste to što jeste.

Lav (21.07 - 21.08)

Ljubav Postali ste jako hvalisavi i puni sebe, a da to niste ni primjetili. Njemu ili njoj smetaju vaše glumačke predstave pred drugim ljudima!
Posao Želite učiniti poslovni preokret, ali trenutno nemate snage i energije za to. Hrabri i vrijedni uvijek pobjeđuju. Potrebno vam je ustrajavanje.    
Zdravlje Vidite sebe puno boljim nego što jeste i to vam kvari društvene veze i kontakte. Krajnje je vrijeme da duboko zaronite u istinu o sebi!

Djevica (22.08 - 22.09)

Ljubav Nakon višednevne depresije, slijedi vam postupno razvedravanje. U vama egzistira neuništivi optimizam i uvijek se dižete iz vlastitog pepela!
Posao Radite male poslovne korake i to vam dobro ide. Za velika djela treba vremena i strpljenja. Možda upoznate budućeg poslovnog saveznika!
Zdravlje Vaša energija je u usponu. Budite na velikom oprezu u prometu i to posebno u jutarnjim satima. Nigdje ne žurite i ne jurite!

Vaga (23.09 - 22.10)

Ljubav I dalje traje vaše plodno ljubavno razdoblje. Ako još nikoga niste ulovili u ljubavnu mrežu, možda danas netko vas ulovi. Sve je moguće.  
Posao Pronašli ste novi financijski interes i ništa vas drugo više ne zanima osim toga. Možda vas manje važni detalji udalje od uvida u cjelinu stvari!   
Zdravlje Strašno vam je stalo da ste lijepi i privlačni drugima. Trošite veliki novac na vlastiti uljepšaj. Netko će vas upozoriti da ste previše narcisoidni.

Škorpion (23.10 - 22.11)

Ljubav Poslovne probleme donosite u domaće okružje i vaš ljubavni život zbog toga trpi štetu. Potrebna vam je novi red i poredak u vlastitom srcu.  
Posao Postali ste žrtva vaših velikih ambicija. Svemu je kriva vaša ogromna glad za profitom. Zaboravljate da u životu postoje i druge stvari.  
Zdravlje Niste u planetarnoj milosti. Skloni ste svakovrsnom pretjerivanju i zbog toga imate zdravstvenih smetnji. Oslobodite se vaših noćnih mora i opsesija!

Strijelac (23.11 - 21.12)

Ljubav Vaši pretjerano slobodoumnni stavovi, vode vas u novu ljubavnu avanturu. Prebrzo se intimno povežete s potpuno nepoznatim osobama! 
Posao Komunicirate s kreativnim ljudima i dobivate korisne ideje i informacije. Posla imate u dostatnim količinama. Birate što ćete prvo raditi! 
Zdravlje Ako isključite sve vaše mobilne uređaje i zaputite se negdje u prirodu, doživjet ćete sveopuštajuće rasterećenje od nagomilanog stresa.

Jarac (21.12 - 19.01)

Ljubav Imate jaku samokontrolu. Vladate sobom na pozitivan i poticajan način. Ako vam je jako stalo do jedne osobe, slobodno otvorite vaše srce. 
Posao U vašem poslovnom okružju postoje frakcije koje se međusobno sukobljavaju. Najbolje vam je da i dalje čuvate vašu nezavisnu poziciju.
Zdravlje Vaša psihofizička forma sve je bolja. Kod pripadnica ženske populacije znaka Jarca, mogle bi se pojaviti neke ginekološke smetnje.

Vodenjak (20.01 - 18.02)

Ljubav Neharmoničan utjecaj tranzitnog Marsa daje žestoki poticaj vašem agresivnom ponašanju. Oni koje ne volite, trebali bi vas lagano izbjegavati.        
Posao Izgubili ste se u poslovnim i financijskim kalkulacijama. Definitivno vam je potreban veliki odmor, kako biste u miru o svemu dobro razmislili.     
Zdravlje Utjecaj Marsa nije povoljan za Vodenjake i zbog toga ste razdražljivi i eksplozivni. Zauzdajte ekstremizam. Učite opraštati sebi, a i drugima.

Ribe (19.02 - 20.03)

Ljubav Pesimizmom pogoršavate već ionako napetu situaciju između vas i njega ili nje. Potreban vam je pozitivan preokret u vašoj pametnoj glavi. 
Posao Zaustavili ste se na mjestu, jer ne vidite put u bolju poslovnu budućnost. Ako očekujete financijsku pomoć od roditelja, dobit ćete je!  
Zdravlje Imate nultu toleranciju na bilo kakav pritisak od strane drugih ljudi, a to se posebno odnosi na vas koji ste u zrelijim ili starijim godinama.

web igrice

  • Monkey GO Happy 4
  • Toetrix
  • Santa in Trouble
  • Snow Angels
  • Free Jelly
  • Deadly Road Trip
  • Assassin's Greed
  • Sport Car Bubble
  • Super Blocks
  • 3 Slices 2

Videocafe

Svaštara

Sexy