astronet

Ljubav, posao, zdravljeDnevni horoskop (24.04.2014.)

Piše: Wladyslaw Josip Miletić

Ovan (21.03 - 20.04)

Ljubav Ispuhali ste se poput mjehurića od sapunice. Radi se o privremenom predahu, i varaju se oni koji misle da ste potpisali kapitulaciju.
Posao Imate vrijedne, korisne i praktične suradnike, i to vas spašava na mnogo raznih načina. Vraćajte dugove, i budite dobar primjer drugima. 
Zdravlje Više ne pokušavate proći glavom kroz zid. Opametili ste se, jer ste se ozlijedili. Tko jednom nešto ne nauči, uvijek iznova ponavlja istu priču.

Bik (21.04 - 20.05)

Ljubav Sve ste unaprijed isplanirali. Ništa ne prepuštate slučaju. Vaše ljubavno savezništvo s njim ili s njom nikad nije bilo potpunije i cjelovitije. 
Posao U poslu nižete uspjeh za uspjehom. Vaše radne sposobnosti dolaze do punog izražaja. Oni koji vas nisu voljeli, sada vas vole i poštuju.
Zdravlje Kad je riječ o zdravlju, niste u savršenom razdoblju, ali uskoro će se stvari promijeniti na bolje. Gledajte gdje hodate, da ne biste nezgodno pali.

Blizanci (21.05 - 20.06)

Ljubav Ne događa vam se ništa revolucionarno novo na ljubavnom planu postojanja. Nedavno razočaranje ste zaboravili. Prave stvari tek će uslijediti.
Posao Niste zadovoljni s malo novaca, hoćete imati puno više nego što imate. Cijepljeni ste od skromnosti. Izbjegavajte nelegalno poslovanje!
Zdravlje Teško podnosite mir, i to bi vas trebalo zabrinuti. Više ne možete funkcionirati bez stresa i pritiska, i to vam je još jedna pogrešna navika.

Rak (21.06 - 20.07)

Ljubav U idealnom ste razdoblju u svezi ljubavi. Venera vas je silno proljepšala, i pitanje je trenutka kada će vam se dogoditi strastvena ljubav. 
Posao Ako netko voli raditi, onda su to vrijedni i ambiciozni Rakovi. Vaša  radoholičarska narav upravo će danas doći do punog kreativnog izražaja. 
Zdravlje Sjajno izgledate, a vanjsko je odraz unutarnjeg. Zdravi ste i vitalni u cjelini. Planetarni redoslijed neće kvariti vaše jako dobro raspoloženje.

Lav (21.07 - 21.08)

Ljubav Vaše astrološko „polje ljubavi“ nakrcano je ljubavnim planetima, i više se ne žalite da vas nitko ne voli. Ako ne volite sebe, to je veliki problem. 
Posao Spajate ljubav i posao na vrlo praktičan i koristan način. Možda vaše strasti izmaknu kontroli. Teško je bilo što prognozirati i predvidjeti. 
Zdravlje Kukate i kad vam je dobro? Previše ste se uživjeli u vašu pesimističnu ulogu, i sada vam je teško preorijentirati se na optimizam.

Djevica (22.08 - 22.09)

Ljubav Borite se za druge, a ne za sebe. Ako ste okruženi parazitima koji vam kradu vrijeme i energiju, vaše energetske baterije brzo će se isprazniti.
Posao Premalo vrednujete sebe, i to je glavni razlog vašeg poslovnog zastoja i nenapredovanja. Uskoro će svanuti dan kao stvoren za preokret.
Zdravlje Patnja vas produhovljuje. Sve ima svoje zašto, i da niste dotakli dno, nikada ne biste poželji rasti u visine. Stvarate novog sebe, iznutra.

Vaga (23.09 - 22.10)

Ljubav Zahtjevni ste, i ne radite ništa polovično. Igrate igru na sve ili ništa. Njega ili nju doveli ste pred zid, i mora donijeti konačnu odluku što želi.  
Posao U punom ste radnom pogonu. Prekovremeno ste zaposleni. Sada možete u relativno kratkom razdoblju popraviti vaše financijsko stanje.
Zdravlje Malo je previše nestabilno vrijeme za vaš profinjeni ukus, ali ne želite se žaliti da ne bi ispalo da ste slabi. Kukate bez velikog razloga.

Škorpion (23.10 - 22.11)

Ljubav Jedan dan se jako volite s njim ili s njom, a drugi dan vodite rat do konačnog uništenja. Na taj način, vaša velika ljubav će vrlo brzo sagorjeti. 
Posao Ne volite da vam bilo tko naređuje, jer ste u osnovi slobodoljubivi i neukrotivi. Oni koji ne razumiju vašu ćud, s njima nećete daleko dogurati. 
Zdravlje Manje ste agresivni nego proteklih dana. No i dalje ste razdražljivi i širite okolo nervoznu energiju. Želite se preseliti na pusti otok.

Strijelac (23.11 - 21.12)

Ljubav Popravili ste mišljenje o sebi. Vaši odnosi s najbližima bolji su nego proteklih dana i tjedana. Nitko nije savršen, ta vas spoznaja umiruje.    
Posao Usavršavate vaše postojeće znanje. Bez učenja novih vještina ne možete se razvijati. Stvari se jako brzo odigravaju, a i vi ste sve brži i brži. 
Zdravlje Riješili ste se nesanice, i dogodila vam se velika promjena na bolje. O nekim stvarima bolje da ne razmišljate, jer vas samo deprimiraju.

Jarac (21.12 - 19.01)

Ljubav Veliki val strasti je iza vas, i sada opet možete živjeti u miru. Ako ste (ostali) sami i slobodni, angažirajte se oko Djevice koja se vrti oko vas.  
Posao Ako želite poboljšati vašu poslovnu situaciju, morate se truditi puno više nego do sada. Red, rad i organizacija, provjerena su formula uspjeha. 
Zdravlje Nezgodno položen Mars na nebu, daje poticaj vašoj impulsivnosti, nepromišljenosti i agresivnosti. Potrebna vam je samokontrola.

Vodenjak (20.01 - 18.02)

Ljubav Vladate sobom, ali i drugima. Iz vas zrači autoritet. Prirodno preuzimate ulogu vođe. Teško vam je razdvojiti prijateljstvo od ljubavi.
Posao Poslovno i financijski osigurali ste se na vrijeme, i globalna financijska kriza nije vas okrznula. Tko gleda unaprijed, vidi bolje od drugih.
Zdravlje Mnogima pružate savjetodavne usluge. Oštrina i britkost vašeg duha, drugima ulijeva snagu i ohrabrenje. Ne zloupotrebljavajte vlastitu moć!

Ribe (19.02 - 20.03)

Ljubav Ribe žare i pale na bojnom polju ljubavi. Dugo sebe niste vidjeli u boljem ljubavnom izdanju. Slobodno iskoristite povoljne planetarne utjecaje!
Posao Prvi ste na top-listi najbogatijih. Vi se ne hvalite vašim materijalnim bogatstvom, i malo tko sluti koliko ste u stvarnosti financijski dobrostojeći.  
Zdravlje Zdravlje vas dobro služi. Probleme vam može stvarati nagomilani višak energije. Konstruktivno se praznite, najbolje na sportskom igralištu.

web igrice

  • Monkey GO Happy 4
  • Toetrix
  • Santa in Trouble
  • Snow Angels
  • Free Jelly
  • Deadly Road Trip
  • Assassin's Greed
  • Sport Car Bubble
  • Super Blocks
  • 3 Slices 2

Videocafe

Svaštara

Sexy