astronet

Ljubav, posao, zdravljeDnevni horoskop (16.04.2014.)

Piše: Wladyslaw Josip Miletić

Ovan (21.03 - 20.04)

Ljubav Uzeli ste sudbinu u svoje ruke. Sreća prati hrabre. Važno je da ostanete konstruktivni i pozitivni. Vaša ljubavna situacija se popravlja.
Posao Odlučili ste promijeniti zanimanje i više nema povratka natrag. Nebo pruža potporu vašoj osobnoj transformaciji. Slušajte vlastitu intuiciju.
Zdravlje Odustali ste od prošlosti u trenutku u kojem ste se okrenuli budućnosti. Sposobni ste sami sebe iscjeljivati. Imate spiritualnu snagu!

Bik (21.04 - 20.05)

Ljubav Možda pokušate obnoviti vezu u kojoj ste već jednom bili. Imate s njim ili s njom nedovršenog posla. Nakon kraja, dolazi novi početak!
Posao Vaša radna energija oscilira. Jedan dan previše radite, a drugi dan ništa ne radite. Netko sve to vidi i nadgleda. Uslijedit će upozorenje!
Zdravlje Neskladan utjecaj Saturna i dalje vas razdražuje. Agresivniji ste više nego što mislite da jeste. Iza vaše prividne blagosti skriva se bijes!

Blizanci (21.05 - 20.06)

Ljubav Brzina je vaša vrlina. Njemu ili njoj ne dajete previše slobodnog vremena. Sad ste tu, a sad tamo. On ili ona nikad ne zna kad ćete se pojaviti.  
Posao U vašem radnom okružju zavladala je skladna i harmonična atmosfera. Novac na koji ste već lagano zaboravili, sjest će na vaš račun!
Zdravlje Ništa vas ne boli osim što teško dišete. Možda imate problema s bronhitisom, astmom, plućima u cjelini. Ako pušite, ukinite štetnu naviku!

Rak (21.06 - 20.07)

Ljubav Plaćate visoku cijenu za vlastite fantazije. Vidjeli ste ono što ste htjeli vidjeti i povratak u realnost čini vas razočaranim. Sve vam je to škola.
Posao Za rješavanje poslovnih problema nedostaje vam volja i snaga, a u posljednje vrijeme i sreća. Ako se vrati vaša dobra volja, pojavit će se i sreća.  
Zdravlje Pokušavate pomiriti i uskladiti razne fragmente sebe samih, a to je zadatak koji obično potraje cijeli život. Sve je u svijesti. Osvijestite sebe!
¨

Lav (21.07 - 21.08)

Ljubav Kod vas je sve idealno. Najviše vas privlače Vage i Blizanci. Ovi posljedni vole se poigravati s vama. Bez natjecanja, nema pobjednika?!  
Posao To što imate, trebate znati sačuvati. To je vaš glavni zadatak. Viša sila ima svoje zakone. Jasno vam je da na određene stvari ne možete utjecati.
Zdravlje Nema kozmičkih najava koje bi ukazivale na pogoršanje vašeg zdravlja. Važno je da se 'redovito servisirate' i razvijate zdrave navike.

Djevica (22.08 - 22.09)

Ljubav Izmišljate razna čuda, a sve kako biste se približili njemu ili njoj. Ne razlikujete maštu od stvarnosti. On ili ona ne zna za vas, ali to će se promijeniti!  
Posao Imate krasnu inspiraciju, ali niste konkretni i djelotvorni. Uništava vas vaša pasivnost. Potreban vam je netko da vas potakne na aktivnost.
Zdravlje U energetskom ste u padu. Probleme vam stvaraju nezgodni utjecaji Venere i Neptuna. Najvažnije je da dovedete u red vlastiti mentalni sklop.

Vaga (23.09 - 22.10)

Ljubav Napokon ste otkrili u koga ste zaljubljeni. Slobodno dopustite da se stvari spontano razvijaju. Ništa ne forsirajte, jer ćete sve brzo pokvariti.
Posao Stalno ste prezaposleni. Vrijedno radite jer želite popraviti vašu financijsku situaciju. Moguće je da previše radite za premalo novaca.  
Zdravlje Živite stresan život i vaš cjelokupni organizam zbog toga pati. Stalno ste u pokretu. Nedostaje vam vrijeme za odmor. Prijeti vam bolovanje!

Škorpion (23.10 - 22.11)

Ljubav Previše ste introvertni i dovodite u zabludu osobu koja bi vam se rado približila. On ili ona gubi strpljenje s vama. Sami sebe osuđujete na samoću.  
Posao Ne razmišljate o novim poslovnim opcijama, jer ste prekomjerno zauzeti rješavanjem problema iz prošlosti. Želite odraditi stvari do kraja.
Zdravlje Kopate po sebi i svašta toga pronalazite. Razdoblje vaše dubinske introspekcije još će potrajati. Potrebno vam je unutarnje pročišćenje!

Strijelac (23.11 - 21.12)

Ljubav Slobodni ste kao ptica, ali krila su vam olovna i ne letite. Sve ima svoju cijenu, pa i sloboda. Ono što ste imali, možda i nije bilo tako loše?
Posao Sadašnji posao ne želite izgubiti i u skladu s tim se fino i pristojno ponašate. Vaši poslodavci nisu svjesni koliko možete biti divlji i neukrotivi.   
Zdravlje Dodatno ste ubrzali vaš ritam življenja. Ne zaustavljate se da biste razmislili kuda točno putujete. Prijeti vam opasnost od pregrijavanja!

Jarac (21.12 - 19.01)

Ljubav Niste laka ljubavna meta. Istovremeno, vi druge motate oko vašeg malog prsta. Za pravu ljubavnu igru potreban vam je netko ravnopravan!  
Posao To što ste sebi zacrtali, to ćete prije ili kasnije i ostvariti. Predaja vam ne pada na pamet. Ako je cijela priča realna, sigurno je i ostvariva.
Zdravlje Vaš organizam je moćan stroj koji besprijekorno funkcionira. Ako još niste osvijestili vaše iscjeliteljske moći, možda se situacija promijeni.

Vodenjak (20.01 - 18.02)

Ljubav Vaš ljubavni bioritam skladno funkcionira. Više ne izazivate veliki otpor kod partnera ili partnerice. Pomirili ste se s određenim činjenicama. 
Posao Posao vam je prvi na listi prioriteta. Imate pozitivnu financijsku situaciju, ali želite se još i dodatno osigurati novim sredstvima na računu. 
Zdravlje Imate potporu od strane Marsa i vaše samopouzdanje ne dolazi u pitanje. Sada možete promijeniti kod sebe sve što ste oduvijek željeli.

Ribe (19.02 - 20.03)

Ljubav Vaša se veza razvija u dobrom smjeru. Verbalni okršaji s njim  ili s njom pomogli su vam da otkrijete tko što želi. Sada je svima sve jasno.   
Posao Nitko nije više predan svom poslu od Ribe. Možda vas jedino vrijedne Djevice u tome preskaču. Više ništa nije isto, sve je bolje nego prije!
Zdravlje Najgore je iza vas. Zdravstveni problemi uvijek nude priliku za promjenu mišljenja i ponašanja. I vi ste nakon bolesti postali druga osoba!

web igrice

  • Monkey GO Happy 4
  • Toetrix
  • Santa in Trouble
  • Snow Angels
  • Free Jelly
  • Deadly Road Trip
  • Assassin's Greed
  • Sport Car Bubble
  • Super Blocks
  • 3 Slices 2

Videocafe

Svaštara

Sexy