astronet

Ljubav, posao, zdravljeDnevni horoskop (02.03.2015.)

Piše: Wladyslaw Josip Miletić

Ovan (21.03 - 20.04)

Ljubav Najvažnije vam je samodokazivanje. Želite biti prvi i najbolji. Spajate se s drugima na hirovit i neukrotiv način. Vaše veze kratko traju. 
Posao Probudio se vaš poduzetnički duh. Zainteresirani ste za eksperimentalne djelatnosti. Brzo mijenjate plan proizvodnje. Niste ustrajni.    
Zdravlje Vaše zdravstveno stanje se poboljšava. Oni među vama koji imaju kronične zdravstvene smetnje, osjećaju se bolje nego proteklih dana.

Bik (21.04 - 20.05)

Ljubav Vaša nova ljubav vrti se uokolo vas, ali vi toga još niste u potpunosti svjesni. Uskoro će započeti razotkrivanje. Vježbajte strpljivost.   
Posao Poslovno ste se udružili s članom obitelji i u cijeloj priči ne možete isključiti emocije. Više ćete davati nego dobivati, ali to vas neće smetati.
Zdravlje Osjetljivi ste na želje i potrebe vaših najbližih. Spremni ste podnijeti određene žrtve kako bi pomogli onima kojima je potrebna pomoć.

Blizanci (21.05 - 20.06)

Ljubav Olako ulazite u verbalne okršaje s partner(ic)om. Trošite energiju na destrukciju, umjesto na suradnju i zajedništvo. Mijenjajte film u glavi.   
Posao Ako se poslovno udružite s osobom rođenom u znaku Vage, nećete požaliti. Zajednički kreativni rad popravit će vam raspoloženje.    
Zdravlje Niste otporni na provokacije, a i sami ste provokativni. Planete u sekundi. Živci vam rade prekovremeno. Potreban vam je odmor od sukoba.

Rak (21.06 - 20.07)

Ljubav Izolirali ste se od drugih ljudi. Netko potkopava vaše samopouzdanje. Nove okolnosti vas tjeraju da izađete na brisani prostor.    
Posao Plašite se novih financijskih gubitaka. U strahu su velike oči. Mislite da su svi neprijateljski raspoloženi prema vama, a to definitivno nije istina.
Zdravlje Proganjaju vas osjećaji inferiornosti. Volja vam je slaba. Teško se koncentrirate na prioritetne stvari. Sami sebe osuđujete na nepotrebnu samoću.

Lav (21.07 - 21.08)

Ljubav Previše ste samouvjereni, a to vas ne čini privlačnima. Imate problema u komunikaciji s drugima. Rješenje problema nalazi se u vama.          
Posao Hoćete sve odmah, još danas. Užitak je u postupnom razvoju događaja, ali vi to ne priznajete, jer ste nestrpljivi. Mnogo toga ne ide na silu! 
Zdravlje Puni ste bijesa i gorčine. Izazivate vlastitu sudbinu na dvoboj. Destruktivno ponašanje ne služi vam na čast. Zaustavite se na vrijeme.

Djevica (22.08 - 22.09)

Ljubav Slobodni primjerci vaše astrološke vrste ugledat će zgodnu ljubavnu priliku. Zauzete Djevice zatrebat će veće količine osobne slobode.
Posao Postali ste strpljivi i uporni, a upravo su vam te kvalitete nedostajale proteklih dana i tjedana. Sanjate financijski stabilnu budućnost.    
Zdravlje Vaša zdravstvena situacija se popravlja. Mijenjate loše navike i u tome ste uspješni. Stiže proljeće. Uskoro ćete procvasti u svakom smislu.

Vaga (23.09 - 22.10)

Ljubav Raskid ljubavne veze došao vam je u najgorem mogućem trenutku. Patnja je prilika za emocionalno sazrijevanje. Ne očajavajte!   
Posao Nervozni ste i svadljivi i to se loše odražava na vaše poslovne veze i odnose. Vlastite ljubavne probleme trebali biste ostaviti kod kuće. 
Zdravlje Vaše neartikulirano ponašanje izaziva nervozne reakcije kod drugih ljudi. Jedno mislite, a drugo govorite. Izgubili ste unutarnji mir.

Škorpion (23.10 - 22.11)

Ljubav S ucjenama i manipulacijama nećete ostvariti ono što želite. Neuspjeh će vam ukazati da radite krive stvari. Budite dobri i miroljubivi.   
Posao Netko će raskrinkati vaše neistine. Doživjet ćete neugodnosti od suradnika. Skupo ćete platiti vlastite iluzije. U procesu ste sazrijevanja.  
Zdravlje Imate problema s visokom tjelesnom temperaturom. Trese vas groznica. U vama kuha i vrije. Možda se danas ne pojavite na radnom mjestu.

Strijelac (23.11 - 21.12)

Ljubav Sretni ste u ljubavi. Sve vam ide točno po planu i programu. Nemate razloga za žalbe i pritužbe. On(a) vas drži kao kap vode na dlanu.   
Posao Uživate u poslu, ali to ne znači da ste se definitivno pomirili s određenim ljudima. Strpljivo čekate pravi trenutak za konačni obračun!
Zdravlje Veseli ste i optimistični. Razmišljate o lijepim stvarima. S vašim je zdravljem je sve u redu. Punite energetske baterije sportskim aktivnostima.

Jarac (21.12 - 19.01)

Ljubav U dobrim ste odnosima s astrološkim Bikovima i Djevicama, a i s Ribama se volite družiti. Netko od njih danas će vam se intimno približiti.  
Posao Doći ćete do novog posla uz pomoć vaših spretnih i sposobnih prijatelja. Sreća će vam se osmijehnuti. Nećete se imati na što žaliti.
Zdravlje Vaše su reakcije prebrze, a to može biti opasno, i to posebno u prometu.  Izbjegavajte jurnjavu. Sve stignete obaviti. Radite sve u miru.

Vodenjak (20.01 - 18.02)

Ljubav U suglasju ste sa sobom samima, a to je važan preduvjet za ljubavnu sreću u dvoje. Izbjegavajte Ribe, jer vam kvare raspoloženje! 
Posao Želite promijeniti nešto u poslu s kojim se bavite, ali vam je teško učiniti prvi korak. Ako napravite prvi korak, drugi će doći sam od sebe!
Zdravlje Okruženi ste pažnjom i razumijevanjem, a to je jako bitno za mentalno i emocionalno zdravlje. Osjećate se sretno, sigurno i zadovoljno.

Ribe (19.02 - 20.03)

Ljubav Niste jasni sami sebi, a još manje vas drugi razumiju. Vaši ljubavni problemi izviru iz vaše nestabilne i preosjetljive emocionalne konstitucije! 
Posao Spretni ste i snalažljivi s tuđom imovinom. Možda se iznenada zainteresirate za nekretnine partnera ili partnerice ili nekog bliskog rođaka!
Zdravlje Vježbate i trenirate do iznemoglosti. Strašno vam je važno da tjelesno savršeno izgledate. Potrebna vam je i duhovna snaga i ravnoteža.

web igrice

  • World Basketball Championship
  • Monkey GO Happy 4
  • Toetrix
  • Santa in Trouble
  • Snow Angels
  • Free Jelly
  • Deadly Road Trip
  • Assassin's Greed
  • Sport Car Bubble
  • Super Blocks

Videocafe

Svaštara

Sexy