astronet

Ljubav, posao, zdravljeDnevni horoskop (29.07.2014.)

Piše: Wladyslaw Josip Miletić

Ovan (21.03 - 20.04)

Ljubav Osjećate se blokirano iz čudnih i neobičnih razloga. Ljubavni život vam je u zastoju. Vašeg emocionalnog razvedravanja još nema na vidiku!
Posao Zbrajate i oduzimate na apstraktan način. Ako želite ostati u ravnoteži, izbjegavajte obmane i manipulacije. Takvo što vam ne treba!  
Zdravlje Danas izgledate bolje nego jučer, a sutra će biti zdraviji nego danas. Vaša energija sporo i polako raste. Vježbajte mir i strpljenje!

Bik (21.04 - 20.05)

Ljubav Vaša ljubavna bajka nije se ostvarila, ali dogodila vam se ozbiljna i  realistična intimna priča. On ili ona ima više kvaliteta nego što mislite.    
Posao Koncentrirali ste pažnju na poslovne promjene i preobražaje. Trenutno ne postoji brzi put do uspjeha, ali to ne znači da nećete pojuriti...  
Zdravlje Rođeni u travnju imaju planetarnu zaštitu. Vi koji ste na svijet došli u svibnju, vama se život iz temelja preobražava. Surađujte s promjenama.

Blizanci (21.05 - 20.06)

Ljubav Imate mnoštvo prijatelja i prijateljica, ali nemate ljubav. Vaš radoznali mozak svašta izmišlja. Možda ste povjerovali da ste nedostižni.  
Posao Originalne ideje stvaraju novac. Niste praktični i to vam stvara velike probleme. Ako mislite stvari riješiti posudbom novaca, u zabludi ste!  
Zdravlje Premalo ste strogi prema sebi. Nedostaje vam osjećaj za samodisciplinu. Možda vas danas žestoko zaboli jedan vaš kvarni zub.

Rak (21.06 - 20.07)

Ljubav Napad je za vas najbolja obrana i to sebi i drugima uporno dokazujete. Ako vas netko krene osvajati, postat ćete sretniji i zadovoljniji.  
Posao Otkrivate nova tržišta. Povećava se obim vašeg poslovanja, a i zarada vam se uvećava. Žrtva koju morate podnositi je prekovremeni rad.  
Zdravlje Introvertno ste agresivni. Vaše bolno kopanje po sebi se nastavlja. Morate pročistiti sebe u sebi. Što češće se to dogodi, to bolje.

Lav (21.07 - 21.08)

Ljubav Motate se uokolo jedne osobe, ali malo toga postižete. Često se zainteresirate za nedohvatnu osobu i onda patite. To se zove mazohizam! 
Posao Imate puno previše posla. Napravite raspored poslovnih prioriteta i krenite po redu ispunjavati zadatke. Od lijenosti se još nitko nije obogatio.  
Zdravlje Vaše zdravstveno stanje je uredno i pod kontrolom, iako dugo niste bili na kontroli kod liječnika. Neki od vas mogli bi zatrebati kardiologa!

Djevica (22.08 - 22.09)

Ljubav Teško vam je otkriti osobu s kojom biste imali nešto intimno. Svi imaju neki veliki nedostatak. Ako se opustite, ljubav će pronaći put do vas.  
Posao Uspješno se snalazite na tržištu rada i kapitala. Vaši prihodi mogli se s mudrim financijskim potezima i povećati. Važno je da niste pohlepni.   
Zdravlje Proganjaju vas osjećaji usamljenosti. Malo toga činite da biste se razvedrili i razveselili. Pod hitno vam je potrebna nova doza optimizma!

Vaga (23.09 - 22.10)

Ljubav Vi ste jedni od rijetkih koji nemaju ljubavnih problema. Možda ih imate, ali im ne posvećujete pažnju. On ili ona zna puno više o tome!  
Posao Stižu dobre vijesti koje će popraviti vaše pokislo raspoloženje. Poslodavac vas daruje obvezama koje vam daju veću kreativnu slobodu. 
Zdravlje Osim ego problema, ništa drugo ne stoji na putu vaše sreće i dobrog zdravlja. Za početak je najvažnije da zauzdate vašu megalomaniju!

Škorpion (23.10 - 22.11)

Ljubav Divljaju vaši pobunjenički impulsi, koje ste (pre)dugo potiskivali. Sve radnje radite bez konzultacija s njim ili s njom? Niste sami na svijetu!  
Posao Ne možete se pomiriti s određenim stvarima i događajima u vašem radnom okružju. Vjerojatno ćete krenuti u napad kako biste obranili sebe!
Zdravlje Nestrpljivi ste i nasilni. Idete glavom kroz zid. Mislite da ste jači od svih opasnosti. Suzdržite se od vježbanja volje i snage na drugima!

Strijelac (23.11 - 21.12)

Ljubav Malo ste se previše zaigrali. Djelujete na infantilan način. On ili ona traži od vas odgovornost i prihvaćanje obveza. Dobro glumite, ali...   
Posao Sve stižete i svugdje vas ima. Zadovoljni ste, jer mislite da držite sve konce u svojim rukama. Možda se nešto raspadne kao kula od karata!
Zdravlje Neki vaši zdravstveni problemi imaju direktne veze s vašom hiperaktivnošću. Pokušajte se zaustaviti i uživati u miru i nedjelovanju.

Jarac (21.12 - 19.01)

Ljubav Vaša tvrdokornost ne miruje. Opet ste postali zadrti oko nekih stvari i ne popuštate ni za milimetar. Čekate da se on ili ona potpuno preda?! 
Posao To što ste zamislili u glavi, to ćete i ostvariti, bez obzira na cijenu. Samopouzdanje je pozitivna stvar, ali pretjerana nametljivost sigurno nije! 
Zdravlje Neki među vama skloni su prekomjernom fizičkom iscrpljivanju. Možda se iznenada pojave bolni žuljevi na vašim rukama ili nogama.

Vodenjak (20.01 - 18.02)

Ljubav Nestrpljenje i nepromišljenost prate svaki vaš korak. Prebrzo donosite sud o osobi koju ste površno upoznali. Intuicija vas opet laže.    
Posao U vašem radnom okružju situacija je zapaljiva i dramatična. Više se ne zna tko je vlasnik a tko suvlasnik, a bezvlašće nije nikakvo rješenje.    
Zdravlje Utjecaj Saturna pomaže vam da disciplinirate i ukrotite vašu usijanu narav. Dobro bi vam došao novi red i raspored u vlastitom životu.

Ribe (19.02 - 20.03)

Ljubav Od vas se traži da donosite odluke umjesto drugih, a to vam nije po volji. Potrebna vam je ravnopravnost u odnosu, a nikako parazitizam!
Posao Poslovnu suradnju s jednom nepouzdanom osobom sve teže održavate. On ili ona želi se potpuno osamostaliti i vi tu ne možete ništa! 
Zdravlje Savršeno ste smireni i sve vam je jasno. Vježbanje meditativnih tehnika stvorilo je u vašem mentalnom sklopu naviku mira i opuštenosti.

web igrice

  • Monkey GO Happy 4
  • Toetrix
  • Santa in Trouble
  • Snow Angels
  • Free Jelly
  • Deadly Road Trip
  • Assassin's Greed
  • Sport Car Bubble
  • Super Blocks
  • 3 Slices 2

Videocafe

Svaštara

Sexy