astronet

Ljubav, posao, zdravljeDnevni horoskop (25.04.2014.)

Piše: Wladyslaw Josip Miletić

Ovan (21.03 - 20.04)

Ljubav Vaša ljubavna veza komplicira se na mnogo raznih načina. Udaljeni ste jedno od drugoga, i to je najveća prepreka vašem zajedništvu.  
Posao Obavljate stvari u velikoj brzini, i greške su neizbježne. Izbjegavajte pretjerane fizičke napore, da vam se ne bi dogodila neka ozljeda na radu. 
Zdravlje Tranzitni Mjesec dodatno pojačava vašu već postojeću nervozu i razdražljivost. Možda vas zadese probavni problemi. Pazite ško konzumirate

Bik (21.04 - 20.05)

Ljubav Povodljivi ste i lako se upustite u vezu koju zapravo i ne želite. Potrebna vam je potvrda da ste poželjni. Sami ćete sebe uloviti u lažima.
Posao Posao vam postaje sve važniji. Ne možete mirno spavati dok ne riješite neke važne stvari. Prekovremeni rad vas umara i to ne možete ignorirati.  
Zdravlje Rasuti ste i rasijani. Izmišljate nepostojeće probleme. Strah vas blokira na mnogo raznih načina. Pazite da se sve ne pretvori u paranoju!

Blizanci (21.05 - 20.06)

Ljubav Sigurni ste da vam više ništa nije jasno. Slično privlači slično, i ako ste vi sami sebi nejasni (a jeste), privlačite slično (ne)usklađene osobe!
Posao Čekate da vam novac padne odnekud s neba. Sve ste vaše bonuse potrošili, i ne preostaje vam ništa drugo nego da se primite posla.
Zdravlje Rođeni u lipnju imaju najviše volje, snage i inspiracije. Vi koji ste na svijet došli u mjesecu svibnju, još niste isplivali iz kriznih stanja svijesti.

Rak (21.06 - 20.07)

Ljubav Pravite se da ste neuhvatljivi. Izmotavate se na sve moguće i nemoguće načine, jer vam je jako teško njemu ili njoj jednostavno reći ne. 
Posao Današnji dan ćete upamtiti po prezaposlenosti. Morate se žrtvovati, a ne želite se žrtvovati. Lako previdite i zaboravite da niste sami na svijetu.  
Zdravlje Nešto ste loše usnuli, i uvjereni ste da će se vaši snovi ostvariti. Vaše su osjetilne antene vrlo prijemčive za „negativu“ iz obližnjeg svemira.

Lav (21.07 - 21.08)

Ljubav Prebirete po vlastitoj ljubavnoj prošlosti, dok čekate novu lovinu. Uz stalnu vezu, volite imati i nešto nestalno i povremeno? Sami ste sebi nevjerni.  
Posao Izgubili ste interes za posao. Zabava je na prvom mjestu vaših prioriteta. Ne želite biti bogatiji nego što jeste. Zadovoljni ste s onim što imate. 
Zdravlje Opsjednuti ste vlastitim fizičkim izgledom, i po tome ste postali gori od narcisoidnih Vaga. Ne ljutite se, ali potrebno je imati i nešto u glavi!

Djevica (22.08 - 22.09)

Ljubav Događaju vam se samo lijepe stvari. Osjećate se blaženo i blagoslovljeno. Možda ste izmaštali ono što u stvarnosti uopće ne postoji. 
Posao Stvarate nove vrijednosti i imate se čemu nadati u budućnosti. Od praznih priča nema nikakve koristi. Sve ovisi samo o vašm trudu i naporu. 
Zdravlje Imate brojnu planetarnu potporu, i vaša energija je u velikom usponu. Ako vas zadesi vrtoglavica, bit će riječ o tegobama s visokim tlakom.

Vaga (23.09 - 22.10)

Ljubav Dobrostojeći ste u svakom pogledu, i poželjna ste ljubavna meta. Pouzdanost i stabilnost vaši su jaki aduti, jer upravo to mnogima nedostaje. 
Posao Plivate kao riba u vodi na slobodnom tržištu rada i kapitala. Jedino što vas može skupo koštati je vaša rastrošnost. Dobro bi vam došla štedlnja. 
Zdravlje Utjecaj Marsa doprinosi vašem dobrom zdravlju. Rođeni početkom listopada i dalje trpe i podnose neskladne planetarne tranzite.

Škorpion (23.10 - 22.11)

Ljubav Ono što poželite, to i ostvarite. Izmislili ste neki vaš čarobni štapić. Zavodite pogledom. Govorite tijelom. Vaša magija vrlo brzo opsjedne...  
Posao O vašem financijskom stanju i statusu nitko ništa ne zna. Tajanstveni kakvi jeste, operirate bez svjedoka. Možda se vrtite u krug?!
Zdravlje Jedina opasnost dolazi vam od Neptuna, a taj je dostatan da vas učini samoobmanjivim i iluzornim. Uspješno „prodajete maglu“ drugima.

Strijelac (23.11 - 21.12)

Ljubav Komunicirate s lakoćom, sve dok vam se ne dogodi eksces. Definitivno ste se zaljubili u istinu. Više nikoga ne štedite, sebe najmanje.
Posao Imate previše želja i premalo mogućnosti. Vaši problemi ponajprije su oni financijske prirode, iako postoje i neki drugi koji nisu manje važni.  
Zdravlje Zapaljivi ste. Brzo i lako planete. Živci su vam jako tanki i napeti. Nije vrijeme za verbalne sukobe. Sigurno imate nekog pametnijeg posla.

Jarac (21.12 - 19.01)

Ljubav Imate novi ljubavni interes. Stvari se malo prebrzo odvijaju za vaš ukus. Ne možete kontrolirati vlastitu strastvenost. To je nemoguća misija.
Posao Zadovoljni ste vašom poslovnom zbiljom. Dobili ste nove ponude za budućnost. Možete fino birati koje ćete poslove prihvatiti, a koje odbiti. 
Zdravlje Zdravlje vas dobro služi. Puni ste pozitivne energije i širite je na druge ljude. Ako ste imali problema s grlom, situacija će se ubrzo smiriti.

Vodenjak (20.01 - 18.02)

Ljubav Više ste emocionalni nego racionalni. Novi način razmišljanja i komuniciranja vodi vas do nove ljubavi. Prati vas vaša sretna zvijezda.   
Posao Vodite važne pregovore, i ako se uspijete dogovoriti, vaše financije će se popraviti. Od brata ili sestre primit ćete konkretnu i opipljivu pomoć.      
Zdravlje Prošlost je prošla, i više ne želite živjeti u prošlosti. Ako žestoko pojurite u budućnost, izgubit ćete iz vida vaš sadašnji trenutak postojanja.

Ribe (19.02 - 20.03)

Ljubav Svemu dođe kraj, pa i vašoj potrazi za idealnom osobom. On ili ona savršeno vam pristaje, ali postoji veliki problem, jer već ima nekoga! 
Posao Sve ste odradili što ste trebali napraviti, ali vaši poslodavci traže od vas dodatni angažman. Alergični ste na nepravdu. Razmišljate o otkazu.   
Zdravlje Kardiološki bolesnici među vama zdravstveno su najugroženiji. Morate se više kretati, ali ne pokušavajte obarati nove osobne rekorde!

web igrice

  • Monkey GO Happy 4
  • Toetrix
  • Santa in Trouble
  • Snow Angels
  • Free Jelly
  • Deadly Road Trip
  • Assassin's Greed
  • Sport Car Bubble
  • Super Blocks
  • 3 Slices 2

Videocafe

Svaštara

Sexy