astronet

Ljubav, posao, zdravljeDnevni horoskop (22.07.2014.)

Piše: Wladyslaw Josip Miletić

Ovan (21.03 - 20.04)

Ljubav Postali ste nježni i romantični i odmah ste privlačniji okolnom svijetu. Agresivnost i grubost ne donose nikakvu korist, već samo štetu.  
Posao S financijama ste neracionalni. Blizu ste crvenom minusu na računu. Imate previše želja. Odustanite od kupovine nepotrebnih stvari. 
Zdravlje Zdravlje vam nije idealno. Imunitet vam je u padu. Virusi i bakterije lako pronalaze put do vas. Ljeto je, a vi ste stalno prehlađeni?!

Bik (21.04 - 20.05)

Ljubav Od previše poslovnih obveza, ne stižete razmišljati o ljubavnim željama i potrebama. Sve je prolazno. I vaša će se prezaposlenost stišati.  
Posao Možda dobijete nemoralnu ponudu. Sistem vrijednosti je narušen i mnogi ljudi sebi svašta dopuštaju. Ispravno djelovanje je najbolja zaštita. 
Zdravlje Postali ste manje osjetljivi, a to može biti i dobro i loše. Vaša empatija prema određenim ljudima više nije mazohistička i to je pozitivno.

Blizanci (21.05 - 20.06)

Ljubav Sigurno se žalite uokolo da vam je horoskop uvijek loš? Postoje bolji i gori dani, sretnija i nesretnija razdoblja. Danas ste sretni i zadovoljni.    
Posao Blizanci vole juriti, ali kakva korist od jurnjave. Svaki posao se specijalizira. Ako niste postali majstor za nešto, teško ćete zaraditi za kruh!  
Zdravlje Sposobni ste sami sebe nadahnuti i odobrovoljiti, i u tome nisu svi tako uspješni kao vi. Čak i ako ste slabije pokretni, vaš duh ne miruje.

Rak (21.06 - 20.07)

Ljubav Očekujete da vas on ili ona vidi u najboljem svjetlu, a ponašanje vam nije baš najbolje. Neke pogrešne stvari radite nesvjesno i nagonski!  
Posao Vaša poslovna politika nije ista kao prije. Odustali ste od pretjerane pasivnosti. Niste uvijek i svima na usluzi. Puno više vrednujete vlastiti rad.   
Zdravlje Pokušavate sami sebe iscjeljivati i ne ide vam loše. Situaciju možete još i dodatno poboljšati ako se priključite grupnoj psihoterapiji.

Lav (21.07 - 21.08)

Ljubav Možda jedna astrološka Riba iznenada upliva u vaš ljubavni život. Nećete ostati ravnodušni na čaroliju njegove ili njezine produhovljenosti. 
Posao Imate više poslovnih opcija i vjerojatno ćete određene stvari staviti na čekanje. Važan je kontinuitet, a vi ste sada u pravom poslovnom ritmu.
Zdravlje Napravili ste važan korak ka spiritualizaciji vlastitog života. Duhovno nije protivno materijalnom. Duh daje pravu mjeru materijalnom!

Djevica (22.08 - 22.09)

Ljubav Utjecaj tranzitnog Saturna pruža veliku potporu vašem osvješćavanju i sazrijevanju u cjelini. Zadaće koje imate obavljate odgovorno i temeljito.
Posao Ako učinite prvi hrabri korak, sve će odmah biti bolje. Novu samosvijest najprije ćete stvoriti i zadržati konkretnim i opipljivim djelima.
Zdravlje Postoje oni konzumiraju previše hranidbenih stvari, ali vi niste ti. Vi malo toga stavljate u usta i gubite kilograme. Ne pretjerujte s postom!

Vaga (23.09 - 22.10)

Ljubav Privlačni su vam Škorpioni, ali ništa manje od njih i Vodenjaci. Škorpioni sve vide, Vodenjaci sve znaju unaprijed, a Vage sve usuglase. 
Posao Vaš svjetonazor sve je manje materijalistički. Novac vam je i dalje važan i potreban, ali više niste opsesivno vezani za šuštave novčanice. 
Zdravlje Zainteresirani ste za psihologiju, ali i za ezoterične stvari. Spoznaj samog sebe - vječna je mantra i upravo vas ona vodi u bolji život.

Škorpion (23.10 - 22.11)

Ljubav Uvijek može biti bolje, ali i gore. Koji put ćete vi izabrati? Ne pokušavajte ništa raditi na silu, jer na taj način nećete osvojiti ničiju ljubav. 
Posao Borite se sami protiv svih. Zaboravljate da kapitalizam i  romantizam ne idu zajedno. Ne učite iz poraza. Nepopravljivi ste optimist.  
Zdravlje Možda vas zaboli srce od silnih napora. Ne precjenjujte vlastite psihofizičke granice. Dostatan je jedan jaki udar da više ništa ne bude isto.

Strijelac (23.11 - 21.12)

Ljubav Prati vas sreća i to posebno one među vama koji traže ljubav. Pred vama su nove ljubavne perspektive. Jako vas vole lavovi i lavice. 
Posao Konačno imate novaca i energije za dovršetak vaših starih poslovnih projekata.  Ono što možete učiniti danas, ne ostavljajte za sutra! 
Zdravlje U vama se iznova probudila samosvijest. Iznenada ste ugledali nove mogućnosti vlastitog razvoja. Bol koju ste osjećali, više nije djelatna.

Jarac (21.12 - 19.01)

Ljubav Palite požare na bojnom polju ljubavi. Tko dođe s vama u bliski kontakt, brzo gubi energiju. Živite na atomski pogon. Nuklearna ste centrala. 
Posao Što poželite, to i ostvarite. Vaš osjećaj svemoći dodatno stimuliraju svi oni koji stalno titraju oko vas. Postali ste izuzetno jak poslovni protivnik.   
Zdravlje Vaša zdravstvena situacija je nikad bolja. Definitivno se oporavljate od vaših starih tegoba, a nove probleme rješavate u hodu.

Vodenjak (20.01 - 18.02)

Ljubav Sve odzvanja od vaših gromovitih mentalnih eksplozija. Zagriženi ste za istinu i ne možete se zadovoljiti njegovim ili njezinim poluistinama.  
Posao To što sada stvarate dobro će vam poslužiti i u budućnosti. Vaši vrijedni napori bit će ispravno vrednovani. Budite strpljivi i čuvajte živce. 
Zdravlje Vaša hirovita raspoloženja mogu se predvidjeti, ali ne i zaustaviti. Današnji dan zapamtit ćete po agresivnim ljudima i stresnim situacijama.

Ribe (19.02 - 20.03)

Ljubav Nemate jasan pojam o tome tko ste, a još ste manje svjesni s kim ste. Odnekud vam počinju pristizati važni odgovori na vaša velika pitanja!
Posao Ako vam se nedavno dogodio 'pad sistema', sigurno se još zbrajate i oduzimate. Bez obzira na sve, slobodni ste stvarati nove vrijednosti. 
Zdravlje Previše ste napeti, a to loše djeluje na vaš cjelokupni organizam. Potrebno vam je cjelovito rasterećenje. Ne budite preozbiljni, život je i igra.

web igrice

  • Monkey GO Happy 4
  • Toetrix
  • Santa in Trouble
  • Snow Angels
  • Free Jelly
  • Deadly Road Trip
  • Assassin's Greed
  • Sport Car Bubble
  • Super Blocks
  • 3 Slices 2

Videocafe

Svaštara

Sexy