astronet

Ljubav, posao, zdravljeDnevni horoskop (07.05.2015.)

Piše: Wladyslaw Josip Miletić

Ovan (21.03 - 20.04)

Ljubav Vaš ljubavni život se stabilizira. Sada možete u miru sagledati što vam se događalo prošlih dana. Određene osobe više ne želite vidjeti!  
Posao Upali ste u inertno razdoblje. Proganjaju vas misli da bez obzira koliko se trudili, uvijek dobivate istu količinu novaca. Uvijek može biti i gore!            
Zdravlje Loše stojite s nogama, i to posebno sa stopalima. Pokušajte nositi drugu vrstu obuće. Kadgod možete hodajte bosi, to djeluje iscjeljujuće.

Bik (21.04 - 20.05)

Ljubav Pretrpani ste s raznim obvezama. Pokušajte mudro raspodijeliti i razdvojiti poslovno i ljubavno vrijeme. U svemu potražite zlatnu sredinu.        
Posao Spremni ste za velika djela. Razgranati ćete vaše poslovanje na više mjesta. Vaš bankovni saldo i danas će biti u visokoj uzlaznoj putanji!    
Zdravlje Izlazite iz emocionalne krize, i uskoro vas više ništa neće boljeti. Ako ste rođeni u travnju, krajnje je vrijeme za transformaciju vaše volje!

Blizanci (21.05 - 20.06)

Ljubav Osjećate se skladno i sigurno. Slobodni Blizanci padaju na astrološke Vage. Možda vam se dogodi ljubav na prvi (ili drugi) pogled.    
Posao Smiješi vam se poslovno i financijski uspješan dan, i samo bi vas vaša lijena inercija mogla ukopati na mjestu. Krenite ravno prema naprijed!  
Zdravlje Vaši osjećaji su vaše zdravlje, i kad ste emocionalno skladni ništa vas ne boli. Uz malo više samopouzdanja, osjećati ćete se odlično!

Rak (21.06 - 20.07)

Ljubav Sve manje ste otporni jednu osobu rođenu u znaku Bika. U dugotrajnim i stabilnim vezama, iznova će se pojaviti strastveni impulsi!
Posao Učite na vlastitim pogreškama. Živcirate se zbog određenih ljudi iz radnog okružja. Netko će brzo razotkriti vaše skrivene manipulacije!
Zdravlje Niste u optimalnom razdoblju po pitanju zdravlja. Moglo bi vam se više puta zavrtiti u glavi. Kako stojite s tlakom? Provjerite i krvnu sliku!

Lav (21.07 - 21.08)

Ljubav U ljubavnom smislu, tražite od sebe i drugih vrhunsku kvalitetu.  Da biste savršeno izgledali, mučiti ćete tijelo na specijalnim spravama!
Posao Primiti ćete se posla sa zadovoljstvom, i entuzijazam vas neće napuštati cijeli dan. Ako tražite posao, danas će vam se sreća nasmiješiti.  
Zdravlje Zabrinjavaju vas neki čudni i nejasni simptomi koje vam odašilje vaš  organizam. Ako ste „pod tretmanom“, držite se propisane terapije!

Djevica (22.08 - 22.09)

Ljubav Slobodni primjerci vaše vrste, emocionalno će se uskladiti s više osoba. Niste imali ništa, a sada imate previše. Slobodni ste izabrati najbolje.    
Posao Vrijeme je pohvala, nagrada, opipljivih pomaka i postignuća. Sposobniji ste više nego što mislite. Vaši poslodavci znaju koliko vrijedite. 
Zdravlje Pucate od ljepote i zdravlja. Svima uokolo pokazujete vaš novi tip - top izgled. Definitivno ste zaljubljeni u sindrom vaše vječne mladolikosti!

Vaga (23.09 - 22.10)

Ljubav Niste u plusu, ali ni u minusu. Neutralni ste, negdje između svega i ničega. Slušati ćete tuđe tužne priče, pa će vam vlastita biti manje bolna. 
Posao Najvažnija stvar je da će napokon utihnuti sukobi u vašem radnom okružju, u koje ste i vi sami na irektan ili indirektan način bili uključeni. 
Zdravlje Četvrtak vam ne donosi mir. Prigovarati ćete sami sebi zbog pretjeranog broja kilograma, blijedog lica, nikakve kose, i sve tako redom.

Škorpion (23.10 - 22.11)

Ljubav Današnji dan upamtit ćete po ludom zaljubljivanju.on ili ona izgleda vam nestvarno.  Ako ste zauzeti, vaša će ljubav iznova procvasti!    
Posao Pokrenuti ćete mnogo toga poslovno i financijski  važnog. Puni ste kreativne snage. Možda vam se dogodi „slijepa ljubav“ u radnom okružju.         
Zdravlje U svom ste elementu. Slabi ste na užitke, posebno na one slatke. Ako vam je do zdravlja i fine linije, ne pretjerujte s hranidbenim užicima.

Strijelac (23.11 - 21.12)

Ljubav Važan ljubavni početak, silovit emocionalni start, strastvena jurnjava za zadovoljstvom. Tko zna gdje će vam danas biti kraj. Divlji ste u srcu!       
Posao Zaljubljeni ste u novac. Zarađujete iznad prosjeka, ali isto tako i trošite iznadprosječno. Lako izgubite pravu mjeru. Čuvajte se pretjerivanja.    
Zdravlje Trpite određena ograničenja, a kako „stvari stoje“ na nebu morati ćete vježbati strpljenje. Čuvajte sebe i druge, i to posebno u saobraćaju!

Jarac (21.12 - 19.01)

Ljubav Zaljubljeni u posao, gubiti ćete bitke u ljubavnoj areni. Možda se na poslovnom putovanju intimno spojite s Djevicom ili s Vodenjakom.  
Posao Posao, posao, posao. Imate prekovremenu radnu satnicu koju sami sebi strogo namećete. Slava i bogatstvo imaju svoju visoku cijenu!     
Zdravlje Nikako da trajno usvojite nove zdrave navike. Jaki ste u svemu osim u ustrajavanju promjene sebe, i upravo vas to kontinuirano uništava!

Vodenjak (20.01 - 18.02)

Ljubav Iz nekih kozmičkih i planetarnih razloga, sve vas jače privlače astrološki Lavovi. Vjernost i odanost najvažnije su vam stvari na svijetu. 
Posao Odustali ste od započetog. Napuštate projekte prije nego što ste ih priveli kraju. Vaši pohlepni poslodavci konstantno vrše pritisak na vas!  
Zdravlje Danas bi vam se u više navrata mogli dogoditi živčani ispadi. Svemu je kriva izrazito napeta i stresna situacija u vašem radnom okružju!

Ribe (19.02 - 20.03)

Ljubav Lepršate od jedne do druge osobe. Svačiji ste, ali istovremeno i ničiji. Koristite šarm i slatkorječivu diplomaciju na velemajstorski način!
Posao Na vas se lijepi tuđi novac, a to posebno vrijedi za vas koji se profesionalno bavite ljepotom. Skladno spajate ugodne stvari s onim  korisnim.       
Zdravlje Ženskoj populaciji Riba prijete ginekološke smetnje. Prijemčivi ste na viruse i upale. Ne iscrpljujte vlastito tijelo do krajnjih granica izdržljivosti!

web igrice

  • World Basketball Championship
  • Monkey GO Happy 4
  • Toetrix
  • Santa in Trouble
  • Snow Angels
  • Free Jelly
  • Deadly Road Trip
  • Assassin's Greed
  • Sport Car Bubble
  • Super Blocks

Videocafe

Svaštara