astronet

Ljubav, posao, zdravlje, snovi i vizijeDnevni horoskop (20.09.2014.)

Piše: Wladyslaw Josip Miletić

Ovan (21.03 - 20.04)

Ljubav Vaš planetarni vladar Mars napeto je aspektiran i velika je vjerojatnost da ćete učiniti nešto netaktično. Budite oprezni u kontaktima s bližnjima. 
Posao Poslovno ne stojite loše, ali vama nikad dosta uspjeha, pa ste i dalje nezadovoljni postignutim rezultatima. Uvijek može biti bolje, ali i gore.               
Zdravlje Hirovitim ponašanjem dovodite sebe u nezgodne situacije. Ako niste stručnjak, ne popravljajte električne aparate, da ne bi bilo strujnog udara...
Snovi i vizije Uložite svaki mogući napor da bi bili s dobrim ljudima i uz dobre ljude. Ostanite radije sami nego u lošem društvu. Svejedno kako vam teško bilo na početku. No, na kraju se zajedništvo s dobrim uvijek isplati.

Bik (21.04 - 20.05)

Ljubav Ne volite promjene, ali promjene su nužne. Ako sanjate ljubav, vrijeme je za buđenje. Pokrenite se i doživjet ćete sretan emocionalni preobražaj! 
Posao Radite više stvari istovremeno, a potom sve ostavljate nedovršenim i započinjete nešto novo. Koncentracija vam je u silaznoj putanji.  
Zdravlje Problemi sa sinusima nisu takvi da trebate tražiti za sebe poštedu od radnih napora. Vaše radno okružje podsjeća vas na bolnicu.
Snovi i vizije Nemojte zastati u svome razvoju zbog izbjegavanja ispita, koji bi vam trebao pomoći da napredujete. Nemojte tražiti izlaz u bijegu, već razmislite što možete na sebi promijeniti.

Blizanci (21.05 - 20.06)

Ljubav Mnogo toga je izvan vaše kontrole, ali to ne znači da niste svjesni što radite. Ako ste sami i volite eksperimentirati, očekujte strastvena čudesa! 
Posao U kreativnoj ste fazi razvoja. Probleme vam stvara vaše nestrpljenje. Vaš poslovni uspjeh ovisi o dobrim odnosima sa suradnicima.
Zdravlje Stresan utjecaj Marsa najviše pogađa one među vama koji su rođeni krajem svibnja. Ako se negdje uspinjete, pazite da ne padnete.
Snovi i vizije Ljubav stvara život. Ljubav uvjetuje rast. Ljubav omogućava procvat. Ljubav hrani. Ljubav održava. Ljubav sve čini uspješnim.

Rak (21.06 - 20.07)

Ljubav Strogi ste prema sebi. Borite se s ograničavajućIm okolnostima. Veza s njim ili s njom ne čini vas jako sretnim. Zaboravili ste biti kreativni.    
Posao Niste zadovoljni vašim poslovnim statusom. Nemate dostatne količine hrabrosti za radikalne promjene. Šutite, radite i čekate bolje sutra.   
Zdravlje Pred drugima glumite da ste dobro, ali odaju vas vaše tužne oči. Osjećate se nesigurno i nevoljeno. Uskoro vam stižu bolji i sretniji dani.   
Snovi i vizije Ne postoje neuspjesi u životu, već samo alternativa, da li iz svojih doživljaja možete izvući korisne zaključke ili ne. Vaš je razum vaša sudbina. Razum procjenjuje. Razum razlikuje između dobra i zla, korisna i štetna.

Lav (21.07 - 21.08)

Ljubav Do izražaja dolaze vaše egzibicionističke sklonosti. Drugima ste zanimljivi, sve dok ne pretjerate s hvalisanjem sebe. Imajte mjeru u svemu.  
Posao Imate raznog posla, ali nemate volje i slabo se trudite. Krajnje je vrijeme da se pošteno suočite sami sa sobom. Dužni ste na sve strane...  
Zdravlje Konzumirate slatke stvari u velikim količinama i to postaje vaš veliki zdravstveni problem. Samokontrola je osnova snažnog karaktera!
Snovi i vizije Mnogo sreće u vanjskome svijetu čini tromim, egoističnim i tupim. Suprotno tome, patnja otvara srce i uči vas poniznosti i poštovanju.

Djevica (22.08 - 22.09)

Ljubav Osjećate nedostatak strasti u vašoj vezi. Ništa vas više ne uzbuđuje. Uskoro će se dogoditi stvari koje će vas u potpunosti razbuditi.  
Posao Imate velikog dara za organizaciju posla. Sposobni ste materijalizirati vlastite snove. Vaši najbolji poslovni dani tek su pred vama.   
Zdravlje Zdravi ste, ali samo naizgled. Alergični ste na jednu osobu i čim njega ili nju vidite zaboli vas glava. Sudite drugima, a niste sudac po profesiji?!   
Snovi i vizije Ne podcjenjujte sebe. Jedno od najnegativnijih djelovanja ega sastoji se u tome da vodi do krivog samoprosuđivanja, koje se uvijek temelji na kompleksu manje vrijednosti.

Vaga (23.09 - 22.10)

Ljubav Posvećujete veliku pažnju vlastitom izgledu. Trenutno vam je najvažnija ljubav prema sebi samima, a od toga sve drugo lijepo  započinje. 
Posao Posao kojim se bavite, razvili ste do savršenstva. Poznata vam je čarobna formula za poslovni uspjeh. Možda postanete financijski savjetnik. 
Zdravlje Morate popraviti komunikaciju s najbližima, jer o tome ovisi i vaše i njihovo zdravlje. Iskreno opraštanje je moćna i preobražavajuća energija.    
Snovi i vizije Jedna od iluzija života je nastaviti živjeti bespomoćno. Čim kažete 'uzaludno je', to tako i postaje. Obmana je misliti da se ne možete voljno mijenjati.

Škorpion (23.10 - 22.11)

Ljubav Lako vas zadesi emocionalna euforija. Ne slušate glas razuma. Vaša bujna maštovitost izmislila je novu i (još) nepostojeću ljubavnu priču!  
Posao Vjerovali ili ne, poslovni problemi koji vam trenutno ne daju mira, razmrsit će se i bez vašeg velikog truda i napora. Sreća je na vašoj strani.   
Zdravlje Napeti ste i nervozni. Imate malo mira u sebi. Društvo veselih i dobronamjernih ljudi pomoći će vam da se potpuno duhovno regenerirate. 
Snovi i vizije Pobjeći od problema može izgledati najlakšom solucijom. Ali snagu dobivate samo onda kada se uhvatite u koštac s jakim protivnikom. Onaj tko nema problema je onaj tko ne napreduje.

Strijelac (23.11 - 21.12)

Ljubav U potrazi ste za ljubavnim užitkom. Nemiran duh vodi vas u nove pustolovine. Ne prihvaćate nikakva ograničenja, a to može biti jako opasno.
Posao Vaša poslovna i financijska ekspanzija upravo započinje. Vi ste od onih koji se ne plaše rizika, a poznata je stvar da sreća prati hrabre ljude!
Zdravlje Mars vas čini zapaljivim i eksplozivnim. Dodatni utjecaj Urana upozorava na mogući krš i lom u vašem životu. Pazite što i kome radite.
Snovi i vizije Ljudsko je srce najvrjedniji dijamant na Zemlji, koji je tako čist i snažan, da sve druge dragulje može ispuniti svjetlošću. Volite svoje srce. Volite sva bića na Zemlji.

Jarac (21.12 - 19.01)

Ljubav S kim ste, takvi ste. To što vam se trenutno događa u ljubavi, sami ste inicirali u nedavnoj prošlosti. Prošlost za vas još nije prošla i završila.
Posao U financijskim ste problemima. Da biste ih riješili, potrebni su vam kontinuirani napori i dobar vjetar u leđa. Situacija je složena i zapetljana.
Zdravlje Posljedice ljubavnih razočaranja ogledaju se u vašoj bezvoljnosti. Izbjegavajte destruktivne radnje. Samosažaljenje vas neće izvući iz krize!
Snovi i vizije Dajte sebi vremena za donošenje odluka. Ako vas netko požuruje, postanite sumnjičavi. Tko zna, nije li mu više do njegova nego do vašeg uspjeha?

Vodenjak (20.01 - 18.02)

Ljubav Uz više smisla za ravnotežu i balansiranje između krajnosti, uspjet ćete skladno usuglasiti sve različitosti između vas i partnera ili partnerice. 
Posao Pretrpani ste sa raznim poslom i nedostaje vam slobodno vrijeme koje biste posvetili sebi. Strašno ste ambiciozni, iako se to ne vidi na prvi pogled.  
Zdravlje Pričinjava vam se da imate mnoštvo nepoznatih dijagnoza. Kukate bez velikog razloga. Potrebna vam je kontinuirana psihoterapija!
Snovi i vizije Ljubav je uvijek spojena sa sigurnošću, s obvezom, sa spremnošću na žrtvu. Sve ostalo samo se maskira ogrtačem ljubavi.

Ribe (19.02 - 20.03)

Ljubav Nakon razdoblja renesanse, vaš emocionalni bioritam opet 'krivo otkucava' i nazaduje. Samosvijest je nešto što morate stalno i redovito vježbati.  
Posao Teško se oporavljate od poslovne i financijske krize. Uništava vas pesimizam. Potreban vam je kreativan pogled na situaciju u kojoj se nalazite. 
Zdravlje Vašim mentalnim sklopom ovladale su tmurne misli. Razboljevaju vas vaši negativni stavovi. Cilj je unutarnji mir, a za to se vrijedi boriti!
Snovi i vizije Vrijeme borbe, mržnje, zavisti i svih ostalih izroda jednog divlje bujajućeg egoizma približava se svome kraju i ustupit će mjesto miru, ljubavi i požrtvovnosti, koji će se proširiti cijelim svijetom.

web igrice

  • World Basketball Championship
  • Monkey GO Happy 4
  • Toetrix
  • Santa in Trouble
  • Snow Angels
  • Free Jelly
  • Deadly Road Trip
  • Assassin's Greed
  • Sport Car Bubble
  • Super Blocks

Videocafe

Svaštara

Sexy