astronet

Ljubav, posao, zdravljeDnevni horoskop (27.03.2015.)

Piše: Wladyslaw Josip Miletić

Ovan (21.03 - 20.04)

Ljubav Između vas i jedne astrološke Vage razvija se fatalna privlačnost. Imate veliku moć. Inicijativa je vaša. Možda dobijete više nego što tražite.
Posao Izbjegavate se suočiti s poslovnim problemima, a trebali biste stajati čvrsto na zemlji. Nagomilane probleme riješit ćete vrijednim radom!
Zdravlje Uho, grlo ili nos? Nešto od toga vas boli, a velika je vjerojatnost da je riječ o grlu. Ako ne slušate što vam drugi govore, možda vas boli uho?

Bik (21.04 - 20.05)

Ljubav Vaša ljubavna situacija je ekspanzivna. Ako ne budete imali kontrolu nad vlastitim strastima, mogli biste skrenuti u pogrešan smjer!
Posao Ako vaše poslovne obveze obavljate u stalnoj napetosti, ne činite sebi dobro. Smirenim i staloženim ponašanjem postat ćete učinkovitiji!
Zdravlje Patite uslijed neusklađenosti ideala i stvarnosti. Unutarnji sukob oduzima vam energiju. Dubinski sagledajte situaciju i otkrijte zlatnu sredinu.

Blizanci (21.05 - 20.06)

Ljubav Ne znate se braniti. Olako se predajete. Možda se "nevino i bezazleno" upustite u flert s jednom osobom iz vašeg poslovnog okružja.
Posao Dobro razmislite prije nego što donesete odluku o vašem sljedećem poslovnom potezu. Pažljivo procijenite osobe koje na vas utječu.
Zdravlje Vaši zdravstveni problemi postupno se stišavaju. Ako se ne budete pridržavali propisane terapije nešto bi vas moglo iznova zaboljeti.

Rak (21.06 - 20.07)

Ljubav Osjećate potrebu za usklađenjem različitih dimenzija vlastitog života. Ljubav vam je „najslabija karika“ i tu morate nešto promijeniti.
Posao Skloni ste na agresivan način krčiti sebi put prema naprijed, bez obzira na to što stalno nailazite na prepreke koje se na silu ne mogu ukloniti!
Zdravlje Jurite za ispunjenjem vlastitih želja. Grozničavim nastojanjima rasipate energiju. Ne čudite se ako se budete osjećali umorno i potrošeno.

Lav (21.07 - 21.08)

Ljubav Dani emocionalne krize su iza vas, no ostaje pitanje koliko će vam još trebati vremena da se vratite u normalu. Sudbina ima svoje zakonitosti.
Posao Uvjereni ste da su vaše ambicije realne i dostižne. Ako pokušavate učiniti nemoguće stvari, bez obzira koliko to željeli, nećete ih realizirati!
Zdravlje Jako je važno da se ne petljate u stvari i događaje koje nemaju nikakve izravne veze s vašim životom. Pustite druge ljude da žive u miru.

Djevica (22.08 - 22.09)

Ljubav Važno je da ste otvoreni i prijemčivi za sve što sada ulazi u vaš život. Moguća je iznenadna ljubavna situacija s Lavom ili sa Škorpionom.
Posao Navikli ste na lošu poslovnu situaciju i prestali ste se boriti. Takvo što može biti posljedica vašeg duboko potisnutog kompleksa inferiornosti!
Zdravlje Određeni događaj iznova će probuditi uspavani duh obiteljske skrbi i solidarnosti. Preplavit će vas radostan osjećaj jedinstva i sigurnosti.

Vaga (23.09 - 22.10)

Ljubav Nepromišljeno ste ušli u vezu s neodgovornom osobom. Povlačenje u pravo vrijeme najbolji je oblik djelovanja. Odaberite pažljivo taj trenutak!
Posao Nedisciplinirano kretanje moglo bi vas odvesti u slijepu ulicu. Važnije od najvažnijeg je da nastavite raditi u pravcu dugoročnih ciljeva!
Zdravlje Slušajte što vam govori vaš unutarnji glas. Tragajte za trajnim vrijednostima. Slobodno krenite koristiti vaše ogromne iscjeliteljske moći!

Škorpion (23.10 - 22.11)

Ljubav Iako se često sukobljavate, još uvijek vam je stalo do njega ili nje. Najgore je to što se verbalno prepucavate zbog totalno nevažnih stvari!
Posao Ne pokušavajte odjednom usvojiti novi sistem vrijednosti. Stvari se dugo razvijaju i kultiviraju. Profitabilni poslovni rezultati tek su pred vama.
Zdravlje Vaše reakcije na vanjske okolnosti se nepredvidive. Oscilirate po pitanju volje i raspoloženja. Zaustavite vaš emocionalni ekstremizam!

Strijelac (23.11 - 21.12)

Ljubav Određene stvari ne želite oprostiti partneru ili partnerici i to dodatno hrani vaše međusobno nepovjerenje. Dobro razmislite o svemu.
Posao Pokušajte razumjeti vaš poslovni položaj i prilagoditi se postojećoj situaciji. Učinite to prije nego što sebi stvorite „nerješive“ brige i probleme!
Zdravlje Opsesivna osvetoljubivost pomutila je vašu sposobnost ispravnog razlučivanja. Negativne emocije vode vas ravno u razbolijevanje.

Jarac (21.12 - 19.01)

Ljubav Do izražaja dolaze razlike u karakteru i temperamentu između vas i partnera ili partnerice. Pokušajte o svemu otvoreno i smireno razgovarati!
Posao Budite pažljivi u poslovanju. Podržite samo ona pravila koja su dokazano vrijedna i korisna. Nije vrijeme za nagle promjene metoda rada!
Zdravlje Netko vam uporno nanosi bol? Prekinite svaku komunikaciju, postanite samodostatni, povucite se u sebe i mentalno i emocionalno!

Vodenjak (20.01 - 18.02)

Ljubav Nešto je divlje u zraku. Možda je riječ o početku ljubavne veze ili o nekoj sličnoj zgodnoj ideji koja će se upravo danas do kraja razbistriti!
Posao Svoje poslovne ambicije možete slijediti oslanjanjem na osobnu ustrajnost i postojanost. Nemate razloga za strah, a još manje za paniku!
Zdravlje Postoji nešto u vama što se samo obnavlja. Radi se o vašoj volji ili o nekom jakom motivu koji vas uvijek iznova inspirira na novi početak!

Ribe (19.02 - 20.03)

Ljubav Ako dopustite njemu ili njoj da kreativno utječe na vas, otkriti ćete kod sebe samih potencijale i sposobnosti za koje niste znali da ih imate.
Posao Ako donosite važnu poslovnu odluku, ne trgujte svojim načelima i ne pokušavajte ih izigrati, jer bi to obesmislilo sve što ste do sada postigli!
Zdravlje Nešto vas smeta, a ne znate što točno. Ako zaronite dublje u sebe, otkriti ćete razne frustracije koje ste uspješno skrivali sve do sada.

web igrice

  • World Basketball Championship
  • Monkey GO Happy 4
  • Toetrix
  • Santa in Trouble
  • Snow Angels
  • Free Jelly
  • Deadly Road Trip
  • Assassin's Greed
  • Sport Car Bubble
  • Super Blocks

Videocafe

Svaštara

Sexy