astronet

Ljubav, posao, zdravljeDnevni horoskop (02.10.2014.)

Piše: Wladyslaw Josip Miletić

Ovan (21.03 - 20.04)

Ljubav Sve dok ne dovedete sami sebe u ravnotežu, nećete imati kvalitetnu suradnju s drugima. Možda vas prosvijetle iznenadne spoznaje.
Posao Novac nije garancija za sreću. Ako vas zanima financijska moć kao smisao života, to je nešto drugo. U tom slučaju, nepopravljivi ste materijalist!   
Zdravlje Krenuti ćete u obračun s kritičarima vašeg lika i djela. Izbjegavajte čudake, ljude bez karaktera, one koji ne znaju što bi sa sobom!

Bik (21.04 - 20.05)

Ljubav Postali ste radosni i optimistični. Smješak vam se ne skida s lica Ako je sve ovo istina, ne čudite se što ste postali zanimljiva ljubavna meta!
Posao Bit ćete vrijedni i skloni svakovrsnom poslu, ali istovremeno ćete osjećati i stalni nervozni presing od strane nekih tvrdokornih i zadrtih ljudi.
Zdravlje Danas ćete zračiti dobrotom i nekom vašom jako susretljivom emocionalnošću, i to će privlačiti tužne i usamljene duše u vašu blizinu!

Blizanci (21.05 - 20.06)

Ljubav Idealan vam je dan za izlazak, za provod, za ljubav. Ako niste zainteresirani za zabavu, iskreno to recite onima koji su zainteresirani.   
Posao Postali ste kreativno apstraktni i kaotični. Neki među vama vješto će izbjegavati svaki trud i napor. Utonuli ste u lijenost i nedjelotvornost.      
Zdravlje Stalno kontaktirate razne doktore specijaliste. Tretmani, redovite kure, kontraefekti, izljevi strasti i očaja, sve u svemu nije vam dosadno!

Rak (21.06 - 20.07)

Ljubav Rakovi su konzervativna stvorenja. Ne pokazujete svoje osjećaje, strasti držite strogo pod kontrolom, i pitate se zašto ste sami na svijetu.    
Posao Malo ćete napadati, pa se povlačiti, i svijet neće znati s kim ima posla. Na kraju ćete pokazati sve vaše karte. Drugima nije lako s vama. 
Zdravlje Osjećati ćete se jako dobro, ako budete okruženi ljudima koje volite i koji vas vole, s onima koji poštuju sve vaše vrline i vrijednosti.

Lav (21.07 - 21.08)

Ljubav Možda postanete toliko samouvjereni, da vas on ili ona više neće imati volje i strpljenja slušati. Stišajte malo vaše preglasno samoljublje!
Posao S novcima nećete imati problema, uz jedan važan uvjet, a taj je da niste od onih kojima materijalnog bogatstva i blagostanja nikada dosta.
Zdravlje Čuvajte se neumjerenosti, i to posebno u svezi hrane i pića. Maskirate vaše preranjive emocije s navodnom poslovnom uspješnošću.

Djevica (22.08 - 22.09)

Ljubav Sanjate nepostojeću ljubav, i to vam se često događa. On ili ona pojma nema da ste u njega ili nju zaljubljeni. Niste se još ni upoznali. 
Posao Pretjerivati ćete s raznim umišljajima i izmišljajima. Zbunjenosti, kaosa i nesuvislih snova, imati ćete u svojoj glavi u ogromnim količinama.
Zdravlje Najvažnije je da se prikopčate na „frekvenciju mudrosti“, jer ako toga nećete imati, nitko vas neće moći spasiti od svakovrsnih opasnosti!

Vaga (23.09 - 22.10)

Ljubav Što se tiče vašeg vanjskog izgleda, nema nikakvog prigovora. Sve dok vam se osmijeh ne skida s lica,  definitivno ne možete izgledati loše.
Posao Stvarati ćete u radnom okružju opuštenu atmosferu, i na taj način ćete proživljavati sretne trenutke zajedništva. Sve ste draži i omiljeniji.
Zdravlje Postoje mnoge sfere i dimenzije života u kojima ste u posljednje vrijeme doživjeli vidljiv i konkretan pomak na bolje. Samo hrabro naprijed!

Škorpion (23.10 - 22.11)

Ljubav Nakon nekoliko razočaravajućih dana, postupno ćete dolaziti k sebi. Nećete moći vjerovati kako ste mogli tako duboko pasti u depresiju. 
Posao U poslu vam cvjetaju ruže, no pitanje je koliko poštujete to što vam drugi ljudi stalno stoje na usluzi i čine dobro. Ne budite nezahvalni! 
Zdravlje Sustizati će vas razne pohvale i nagrade, i to će vam pomoći da se brzo oporavite od nedavnih sukoba i razočaranja. Svima sve oprostite.

Strijelac (23.11 - 21.12)

Ljubav Od cijelog niza novih likova i pojava, posebno će vam zadovoljstvo činiti prisustvo jedne lijepe i privlačne astrološke Vage u vašoj blizini.
Posao Krenuti ćete u nova poslovna udruživanja. Nuditi će vam svoje usluge oni skloni nepromišljenim rizicima, idealisti, vizionari utopisti...
Zdravlje Bit ćete raspoloženi za suradnju s ostakom svijeta, a to posebno vrijedi za vas koji ćete pokušavati ukinuti (više nepodnošljivu) usamljenost.

Jarac (21.12 - 19.01)

Ljubav Imate problema sami sa sobom, i više niste sigurni tko vas voli i zašto. Vaš glavni problem je to što ste prestali voljeti sebe. Promijenite priču.  
Posao Nije vam svejedno što svijet misli o vama. Negdje duboko u sebi svjesni ste da na vlastite poslovne teškoće morate sami otkriti odgovore.
Zdravlje Vaši bezbrojni kratkotrajni interesi čine vas površnom osobom. Vaša dekoncentracija sve više nalikuje slomu živaca. Zaustavite unutarnji rat!

Vodenjak (20.01 - 18.02)

Ljubav Ako imate nekoga u ljubavi, danas ćete biti nerazdvojni i funkcionirati ćete kao saveznici. Ako ste sami, potražite dobro društvo.
Posao Sredinom dana mogli biste doživjeti neke neočekivane poslovne i financijske satisfakcije, i to od nekoga iz vaše bliže obitelji. Sve se vraća...
Zdravlje Osjećati ćete se umorno i iscrpljeno, i bez nekog jasno vidljivog razloga. Gazi vas težina života, i to posebno vas koji ste nesretni u ljubavi.

Ribe (19.02 - 20.03)

Ljubav Možda uspijete preokrenuti jednu prijateljsku vezu u ljubavni odnos. Lijepo izgledate, i svi bi htjelo imati nešto s vama. Vi birate s kim i kako.  
Posao Ako ste od onih koji su poslovno i financijski nezasitni, u tom slučaju nitko i ništa ne može napuniti vaše vječno prazne rezervoare!
Zdravlje Jako ste romantičani, ali i neodlučni. Čekate nešto da vam padne ravno s neba. Sami sebi stvarajte bolji život. O tome ovisi i vaše zdravlje.

web igrice

  • World Basketball Championship
  • Monkey GO Happy 4
  • Toetrix
  • Santa in Trouble
  • Snow Angels
  • Free Jelly
  • Deadly Road Trip
  • Assassin's Greed
  • Sport Car Bubble
  • Super Blocks

Videocafe

Svaštara

Sexy