astronet

Ljubav, posao, zdravlje, snovi i vizijeVikend horoskop (01.11.2014.)

Piše: Wladyslaw Josip Miletić

Ovan (21.03 - 20.04)

Ljubav Događa se ono čega ste se plašili, vi i on ili ona više ne sanjate iste snove. Ako usuglasite stavove, iznova ćete oživjeti vašu intimnu priču.
Posao Niste poduzetni, a ni spretni. Lako vam promakne očigledno. Vaša koncentracija je slaba. Radni vam je vikend, a vi ste lijeni i neučinkoviti.
Zdravlje Obuzela vas je sveobuhvatna pasiva. Riječ je o neslavnom trenutku u vašoj osobnoj povijesti. Ležite , hranite se, i gledate sapunice...
Snovi i vizije Zadatak je patnje da vas nauči što je ispravno a što neispravno, što je za vas dobro a što štetno. Patnja je temelj vaše sutrašnje sreće.

Bik (21.04 - 20.05)

Ljubav Žudite za trajnom i stabilnom ljubavnom vezom. Dosta vam je površnih odnosa i prolaznih avantura. Definitivno ste se promijenili u glavi.
Posao Novac vam više ne bježi iz ruku. Postali ste ekonomični. Imate vlastiti stil štednje. Nitko vas ne može nagovoriti da kupite ono nepotrebno.
Zdravlje Izbjegavanje lošeg društva najbolji je lijek za vaše narušeno zdravlje. Udružite se s pozitivnim osobama. Sami sebi stvarate svoju sudbinu.
Snovi i vizije Trebali bi steći naviku da zapisujete svaki, svejedno koliko malen, uspjeh i to stalno čitati jer i to služi izgradnji samosvijesti. Ne umanjujte ono što ste postigli!

Blizanci (21.05 - 20.06)

Ljubav Do izražaja dolaze razlike u karakteru i temperamentu između vas i partnera ili partnerice. Izazivate nevolje jer ste nezadovoljni sami sa sobom.
Posao Iz dana u dan sanjate vaš financijski prosperitet. Brzo se obeshrabrite, ne dovršavate stvari do kraja, i vaša uspješnost je polovična.
Zdravlje Pesimizam je vaš najveći unutarnji neprijatelj. U mentalnoj ste blokadi. Čekate da vas netko ili nešto pokrene. Potrebna vam je hrabrost!
Snovi i vizije Suosjećanje je izvor radosti. Da danas ima više samilosti, cijeli bi svijet mogao biti sretniji. Suosjećanje je najvažnije ljekovito sredstvo za čitav svijet.

Rak (21.06 - 20.07)

Ljubav Hiroviti ste i nepredvidljivi. Partner ili partnerica ne može se pouzdati u vas, i to stvara probleme u vašoj vezi. Vježbajte odgovornost!
Posao Pokušavate biti pravedni i pošteni, a to nije lak zadatak u nemoralnom okružju. Vaše ambicije rastu, i to je prirodan tijek događaja.
Zdravlje Vaše zdravstveno stanje se popravlja, iako toga još niste u potpunosti svjesni. Prestali ste se cjelodnevno izležavati. Imate nove ideale.
Snovi i vizije Ništa ne držite do sebe. To može postati pravo mučeništvo. Što negativnije razmišljate o ljudima i stvarima, tim negativnije mišljenje imate o sebi.

Lav (21.07 - 21.08)

Ljubav Na vas se partner ili partnerica može sa sigurnošću osloniti, i to vam je najveća moguća nagrada. Malo za promjenu, uzburkat ćete stvari!
Posao Nestrpljivo čekate otplatu zadnje rate kredita. Prezaduženost vas je skupo koštala, možda i u zdravstvenom smislu. Prošlost je velika učiteljica.
Zdravlje Stalno ste prehlađeni. Hladno vam je za noge. Vrijeme je za kupovinu nove obuće. Ne budite škrti prema sebi. Ne štedite na zdravlju.
Snovi i vizije Vjerujete da tražite sreću, pritom je uopće ne možete tražiti a još manje naći, jer sreću zamjenjujete sa strašću. Niste svjesni što u stvari tražite i čemu uistinu stremite.

Djevica (22.08 - 22.09)

Ljubav Ako ste u vezi s osobom rođenom u znaku Strijelca, možda vas šokira njegovo ili njezino priznanje vlastite nevjere. Sve ćete oprostiti?
Posao Planeti nisu na vašoj strani, i bez velikog truda ništa važno nećete postići. Ako nadvladate probleme, ojačat ćevaša vjera u vlastite snage.
Zdravlje Čuvajte se bijesa, jer bijes razbolijeva. Praznite se na ispravan način. Vratite se sportu. Promijenite kod sebe ono što možete promijeniti.
Snovi i vizije Na patnju ne nailazite „slučajno“, nego je tražite i stvarate svojim ponašanjem. Što je u tome dobro, ljekovito? To, da vas patnja jača.

Vaga (23.09 - 22.10)

Ljubav Zaljubljeni ste, i to ponajprije u sebe. Glumite filmske likove. Zainteresirani ste za ljubavne pustolovine. Vaš je ego opet izvan kontrole.
Posao Spremni ste za novi poslovni početak. Imate dostatne količine volje i snage za pokretanje privatnog biznisa. Čuvajte se vlastite megalomanije.
Zdravlje Gazite sve pred sobom, i niste toga previše svjesni. Sebe vidite u ružičastim tonovima, i to vas vodi u opasnosti. Nedostaje vam empatija.
Snovi i vizije Smijeh razrješava prenapetosti i time ozdravljuje. Ljudi koji se mnogo smiju, vidljivo su zdraviji od onih koji se malo ili uopće ne smiju. Osim toga, oni žive duže. Zbog toga je smijeh izvor mladosti.

Škorpion (23.10 - 22.11)

Ljubav Vratili ste se u staru ljubavnu formu. Nemoguće stvari postaju moguće. Ako niste sretni u postojećoj vezi, možda odlučite raskinuti odnos.
Posao Vaš entuzijazam je za svaku pohvalu. Prvi ste i najhrabriji u poduzetništvu. Pazite da vas ne ulove u ilegalnoj financijskoj transakciji!
Zdravlje Probada vas nešto uokolo srca, a ne znate što i zašto. Ako nikad niste bili kod kardiologa, trebali biste se prijaviti na specijalistički pregled!
Snovi i vizije Zbog lošeg osjećaja samovrijednosti, stalno se uspoređujete s drugima – i u skladu s time patite. Sve što se na vas odnosi, smatrate manje vrijednim.

Strijelac (23.11 - 21.12)

Ljubav Igrate se ljubavi, a on ili ona na vas ozbiljno računa. Ako niste spremni za udaju ili ženidbu, izrecite to. Ne zavaravajte svijet oko sebe.
Posao Ako ste nezaposleni, pazite da ne izgubite volju za traženjem posla. Tko je ozbiljno zainteresiran za rad, pronaći će put ka zaposlenju.
Zdravlje Strijelci rođeni krajem studenog imaju problema s Neptunom. Možda odustanete od loših starih navika, i započnete živjeti zdraviji život.
Snovi i vizije Smatrate da dobre stvari bježe od vas – kao što i vi najradije bježite od sebe. Ne vidite što ste postigli, što posjedujete, što dobivate i koliko dajete.

Jarac (21.12 - 19.01)

Ljubav Borite se za vlastita prava, i ne dopuštate da vam netko izdaje naredbe. Tko vas iskreno voli, poštuje vaš slobodoljubivi individualizam.
Posao Odvažni ste u svakom smislu, pa i poslovnom. Pokrenuli ste stvari koje u prošlosti niste imali hrabrosti započeti. Otvaraju vam se sva vrata.
Zdravlje Energični ste i lakozapaljivi, i to na štetu vlastitih živaca. Možda vas zadesi visoka tjelesna temperatura. Izbjegavajte stresne situacije.
Snovi i vizije Držite se sredine. Ne dopustite da vas zavedu ekstremi. Ekstremni osjećaji donose probleme. Naučite čekati, imajte strpljenja. Ne prenaglite.

Vodenjak (20.01 - 18.02)

Ljubav Vaše ljubavne veze brzo pucaju. Ne želite se nikome prilagođavati. Probudio se vaš skitalački duh. Stalno tražite nove avanture.
Posao Nemate radnog elana. Volja vam je slabašna. Nije pravo vrijeme za donošenje važnih odluka. Izbjegavajte riskantne financijske transakcije.
Zdravlje Iako ste poznati po spretnosti i snalažljivosti, ne znači da ste cijepljeni protiv nezgoda. Pazite kuda hodate, da ne biste nezgodno pali.
Snovi i vizije Ne brinite o prošlosti, jer ona je prošla. Ne brinite ni o budućnosti, jer ona još nije došla. Brinite samo o sadašnjem trenutku, jer on jedini jest.

Ribe (19.02 - 20.03)

Ljubav Izgubili ste mir, jer niste zadovoljni sa sobom. Da bi se osjećali bolje, potreban vam je preobražaj u glavi. Programirajte sebe pozitivno.
Posao Poslodavac vam uskraćuje kreativnu slobodu, a vama je improvizacija jako važna stvar. Spasit će vas vaša sposobnost prilagodbe.
Zdravlje Oscilirate između osjećaja inferiornosti i superiornosti, i ne možete se pohvaliti da ste uravnoteženi. Zlatna sredina je prava mjera.
Snovi i vizije Ako nemate čvrste ideale i jasan cilj, nećete imati trajan uspjeh, nego ćete postići jedino nejasnost, nezadovoljstvo, strah i depresiju.

web igrice

  • World Basketball Championship
  • Monkey GO Happy 4
  • Toetrix
  • Santa in Trouble
  • Snow Angels
  • Free Jelly
  • Deadly Road Trip
  • Assassin's Greed
  • Sport Car Bubble
  • Super Blocks

Videocafe

Svaštara