astronet

Ljubav, posao, zdravljeDnevni horoskop (24.09.2014.)

Piše: Wladyslaw Josip Miletić

Ovan (21.03 - 20.04)

Ljubav Zabavljate sve oko sebe. Dobro primate i amortizirate kritike na vlastiti račun. Nitko i ništa ne može zaustaviti vaše sjajno raspoloženje.    
Posao Stiže idealno vrijeme za realizaciju vaših poslovnih ambicija. Nemate što više čekati. Jučer je prošlost. Budućnost kuca na vaša vrata!
Zdravlje Uspjevate sebe držati na sigurnoj distanci od problema i nevolja. Idealizirani scenarij vlastite stvarnosti činit će vas duševno smirenim.

Bik (21.04 - 20.05)

Ljubav Ne očekujte revoluciju u vašem ljubavnom životu, a to posebno vrijedi za vas koji ste se već navikli na samoću. Mislite da malo vrijedite. 
Posao Posložili ste sve stvari kako treba. Ako netko slučajno pomrsi vaše precizno izračunate proračune, iznova ćete propasti u veliko razočaranje.
Zdravlje Napunite vaše energetske baterije sportskim aktivnostima. Odite prošetati negdje u prirodu. Ne razmišljajte o zdravstvenim problemima!

Blizanci (21.05 - 20.06)

Ljubav Ljubav je glavna opsesija vašeg srca. Njega ili nju promatrate kroz romantičnu prizmu. Vidite ono što želite vidjeti. Nosite ružičaste naočale. 
Posao Razmišljate o vašim nerealiziranim ambicijama, ali i o ljudima s kojima dijelite poslovnu sudbinu. Možda vam zaiskri u glavi originalna ideja.
Zdravlje Unutarnji mir otkrit ćete uz pomoć molitve ili sličnih spiritualnih aktivnosti. Pozitivnim stavovima o svijetu i životu, liječit ćete sebe i druge.

Rak (21.06 - 20.07)

Ljubav U ljubav vam se miješa netko treći i to više ne želite podnositi. Partner ili partnerica uporno vam ukazuje na vaše mane i to vas jako boli.  
Posao Ne podnosite poraz, a posebno ne kada vas iznevjere oni u koje ste imali povjerenje. Sukobit ćete se s članom obitelji i to zbog novaca!
Zdravlje U strahu ste od raznih pojava, a poznata je stvar da strah boli i razboljeva. Više darivajte druge i vidjet ćete da ćete se osjećati zdravije!

Lav (21.07 - 21.08)

Ljubav Ispunit će vam se određene želje, ali to će biti tek djelić vaših velikih očekivanja. Sanjate snove koji nemaju puno veze sa stvarnošću. 
Posao Posao je vaš najveći problem. Radili biste, ali ne znate što. Možda ni puno više novaca u vašem novčaniku ne bi promijenilo vaš svjetonazor. 
Zdravlje Ako se ne razbistrite u svijesti i ne dovedete vlastito srce u red i dalje ćete ostati vjerni nemiru, tjeskobi i nezadovoljstvu vlastitim životom!

Djevica (22.08 - 22.09)

Ljubav Niste odlučni. Previše važete vašu ljubavnu situaciju i ako tako nastavite na kraju ćete ostati sami. Slobodno izgovorite da, može, želim...    
Posao Vaša poslovna i financijska situacija počet će se popravljati. Netko iz vašeg najbližeg susjedstva ponudit će vam posao koji će vas oduševiti!
Zdravlje U vašem mentalnom sklopu zatitrat će sretnije i veselije misli i to će biti vaš prvi važan korak prema konačnom izlasku iz kriznih stanja svijesti!

Vaga (23.09 - 22.10)

Ljubav Čim ste pomislili da ste nezamjenjivi u njegovom ili njezinom srcu, odmah je uslijedio pad. U ovom prolaznom svijetu ništa ne traje vječno.      
Posao Poslovno i financijski ne stojite loše, ali vi ste od onih koji nikad nisu zadovoljni. Niste potpuno svjesni vaših megalomanskih prohtjeva. 
Zdravlje Vjerujete samo u sebe, i tek tu i tamo u još ponekog. Prebrzo skliznete u narcistički poremećaj. Osim vas, na svijetu postoje i drugi ljudi.

Škorpion (23.10 - 22.11)

Ljubav Potrebno vam je samoopraštanje, a to nije lak i bezbolan proces. Poštujte međusobne različitosti i vaša ljubavna situacija postat će bolja!   
Posao Potreban vam je novac, ali ne želite vježbati strpljenje da biste novac i zaradili. Koliko vam je novaca potrebno da biste postali sretni?
Zdravlje Možda svane novo doba u vašem životu, a sve zbog nekog šoka, iznenadnog poremećaja stanja stvari ili naprosto sudbinskog preobražaja!

Strijelac (23.11 - 21.12)

Ljubav Teško prihvaćate komplimente. Netko može pomisliti da ste sramežljivi. Možda vam se on ili ona strašno sviđa, pa ste zbog toga u blokadi?!    
Posao Vaše materijalističke želje i potrebe dolaze do punog izražaja. Možda priuštite sebi skupu i nezaboravnu kupovinu. Oprezno s novcem!  
Zdravlje Vaša zdravstvena situacija stabilno je dobra. Imate moćnu potporu od tranzitnog Marsa i vaša energija je znatno veća nego inače.

Jarac (21.12 - 19.01)

Ljubav Vaš ljubavni odnos postao je arena u kojoj upoznajete vlastite slabosti. Na verbalne sukobe gledajte konstruktivno. Niste uvijek u pravu!
Posao U poslovnom smislu imat ćete uspjeha ako nastavite usavršavati to što već znate i u čemu ste najbolji. Saznat ćete sretne vijesti iz inozemstva!
Zdravlje Nedostaje vam vedrina. Zaboravili ste da postoji nešto što se zove optimizam. Uz jasnu samosvijest iznova ćete uspravno prohodati.

Vodenjak (20.01 - 18.02)

Ljubav Ultimatumi, manipulacije, ljubomora, sve vam to nije potrebno, no vi odbijate ugledati u sebi pogrešku i krivnju. U tome je vaš glavni problem! 
Posao Uživjeli ste se u verbalna prepucavanja s poslovnim suradnicima s
kojima ne dijelite sličan svjetonazor. Vaš oštar jezik stalno je prezaposlen!   
Zdravlje Po glavi vam se motaju pesimistične misli. Govorite drugima istinu u lice, na hladan i neosjetljiv način. Istinu o sebi još niste osvijestili.

Ribe (19.02 - 20.03)

Ljubav Osjećate se usamljeno, napušteno, malo važno. Sami ste krivi što vam je tako kako vam je. Prestanite razmišljati o sebi na negativan način!  
Posao Mogli biste zaplivati slobodnim poslovnim stilom. Krasi vas originalnost. Potrudite se pretvarati vaše lucidne ideje u konkretna djela. 
Zdravlje Djelujete zbunjeno i rastreseno. Ako želite sačuvati dobro zdravlje, radite na sposobnosti razlučivanja ispravnog od neispravnog!

web igrice

  • World Basketball Championship
  • Monkey GO Happy 4
  • Toetrix
  • Santa in Trouble
  • Snow Angels
  • Free Jelly
  • Deadly Road Trip
  • Assassin's Greed
  • Sport Car Bubble
  • Super Blocks

Videocafe

Svaštara