astronet

Ljubav, posao, zdravljeDnevni horoskop (28.04.2015.)

Piše: Wladyslaw Josip Miletić

Ovan (21.03 - 20.04)

Ljubav Jupiter potencira važne promjene u vašem ljubavnom životu. Uživate u komunikaciji s drugima, flertujete, strastveno se igrate i zabavljate!
Posao Oscilirate između osjećaja inferiornosti i superiornosti i vaše vrijedne sposobnosti ne dolaze do punog izražaja. Dogovorite se sami sa sobom.  
Zdravlje Ako ste u mogućnosti, zauzdajte svoju agresivnost i izbjegavajte direktna sukobljavanja. Nikad se ne zna što sve može bijes proizvesti!

Bik (21.04 - 20.05)

Ljubav Razdoblje vladavine vašeg znaka uvijek vam donosi priličnu dobit, pa i onu ljubavnu. Sposobni ste za ozbiljan ljubavni meč licem u lice.   
Posao Nije sve crno kako vam se čini. Slobodno se ohrabrite i pokažite što sve znate i možete. Upravo započinje vaše najbolje kreativno vrijeme.
Zdravlje Teško vam je riješiti se preosjetljivosti, no s druge strane, sve se može kad se hoće. Potrebno vam je novo i jasnije viđenje sebe samih.

Blizanci (21.05 - 20.06)

Ljubav Ako vam za oko zapne astrološki Strijelac, to će biti to, jer Strijelac je vaša idealna ljubavna kombinacija. Ribe nisu za vas. Iskliznut će vam iz ruku.       
Posao Kroz život vas vodi strast, a to se odnosi i na vaše poslovne interesne sfere. Sve što radite radite iz ljubavi, a to je put ka savršenstvu.
Zdravlje Probleme vam stvaraju vaši prekobrojni poroci. Počnite vježbati samokontrolu, i to će vam donijeti darove o kojima nikada niste ni sanjali.

Rak (21.06 - 20.07)

Ljubav Boli vas distanca i nedostatak ljubavi s njegove ili njezine strane. Dobrim i konstruktivnim ponašanjem mogli biste zaslužiti oprost i milost.   
Posao Vi cijenite i poštujete rad i samo rad, i zbog toga ste uspješniji od mnogih drugih. Imate toliko posla da ni pod razno ne stižete sve napraviti.
Zdravlje Energija vam je u padu, ali to ne znači da ste loše. Vaš energetski minimum za mnoge je maksimum. Izdržljivost je vaša vrlina.

Lav (21.07 - 21.08)

Ljubav Najviše ćete uživati kada se u javnosti pokažete s vašom novom ljubavi. I muški i ženski primjerci vaše astrološke vrste izgledaju fantastično!    
Posao Krenuti ćete odbacivati sve one koji lažu, ne plaćaju svoje račune i glumataju razne likove. Velikodušni ste, ali niste socijalna ustanova!   
Zdravlje Vaše srce dobro radi, a kada je sa srcem sve u redu, i sve drugo u vašem životu je pod kontrolom. Djelujete osvježavajuće na druge ljude.

Djevica (22.08 - 22.09)

Ljubav Razdoblje Bika djeluje smirujuće na vas. Intuicija vam radi prekovremeno. Svi vas traže, a vi imate vremena samo za one odabrane.  
Posao Dobro se snalazite u recesiji. Do izražaja dolazi vaša spretnost i snalažljivost. Novac vam stiže i od nelegalnih i neprijavljenih poslova? 
Zdravlje Pokušavate pobjeći od sunčeve svjetlosti i topline. Više volite kišno i prohladno vrijeme. Najaktivniji ste u večernjim i noćnim satima.

Vaga (23.09 - 22.10)

Ljubav Laki na avanturama i nevjeri, bit ćete idealna “trač partija” za sve koji bi htjeli slobodno i neobuzdano živjeti kao i vi, a nemaju hrabrosti.   
Posao Kolo sreće se okreće, i red je na vama da zavrtite rulet, ali ne onaj ruski. Prati vas vaša sretna zvijezda. Novac lako pronalazi put do vas.   
Zdravlje Ako je netko u vašoj obitelji lošeg zdravlja, trebali biste imati za njega ili nju više razumijevanja. Život se sastoji od malih (a velikih) stvari.

Škorpion (23.10 - 22.11)

Ljubav Kod vas je sve u najboljem redu. Možda je tajna u vašoj iskrenosti i odanosti. Sretni ste, a mogli biste postati još sretniji. Uživate u životu. 
Posao Vaši uživalački nagoni su u procvatu. Prestali ste biti štedljivi. Više trošite nego što zarađujete, i to bi uskoro mogao postati vaš veliki problem.
Zdravlje Kretanje, šetnja, plivanje, planinarenje, čarobna je formula vašeg dobrog zdravlja. Boravak u prirodi rasterećuje vas i tjelesno i spiritualno.

Strijelac (23.11 - 21.12)

Ljubav Osim vas, on ili ona ima još nekoga u rezervi. Možda ćete se morati izboriti za prvo mjesto u njegovom ili njezinom srcu. Sve je moguće.  
Posao Ne razmišljate o poslu. Najradije biste odmah danas odmaglili na godišnji odmor. Ako ste na odmoru, poslodavci vas zovu i nemate mira?! 
Zdravlje Mentalno i emocionalno uljuljali ste se u vaše snove i ideale, a to je uvijek opasno i prijeti razočaranjem. Ne vidite stvari onakvim kakve jesu!

Jarac (21.12 - 19.01)

Ljubav Opet ste u emocionalnoj blokadi.Živite u strahu da ste malo vrijedni i nevažni drugima. Za sve je kriv vaš pogrešan stav o sebi samima. 
Posao U poslovnom smislu funkcionirate točno i na vrijeme, ali nedostaje vam zanos i radost. Vaša tmurna raspoloženja privlače razne probleme.   
Zdravlje Pesimizam je postao vaš svjetonazor i to vas razboljeva. Morate pronaći nešto što vas veseli i čini sretnim. Niste pretplaćeni na bol i patnju!

Vodenjak (20.01 - 18.02)

Ljubav Opet vam u ljubavni život uletava Škorpion(ka). Intrigira vas njegova ili njezina tajanstvenost. Ako vam nije dosta kaosa, zaigrajte igru.
Posao Uživate u nekoj vašoj kućnoj radinosti. Ako to što kreativno proizvodite plasirate na tržište i naplatite, sve će krasno profunkcionirati!
Zdravlje Više ne znate što vas i gdje boli. Napada vas nezgodni utjecaj tranzitnog Jupitera. Na kozmičke izazove morate pronaći slične odgovore!

Ribe (19.02 - 20.03)

Ljubav Ako se pokrenete polako, korak po korak, uz upotrebu srca i obje strane mozga, vaš će ljubavni život procvasti. Snovi će vam se ostvariti.   
Posao Za vas krize nema. Previše ste vrijedni i okretni da ne biste znali zaraditi novac. Važno je da imate čiste račune i ne ostavljate repove za sobom.
Zdravlje Malo vas gnjavi magloviti utjecaj Neptuna. Rođeni u ožujku osjećaju moćan utjecaj Plutona, i ti isti upravo otkrivaju put iz vlastitog mraka!

web igrice

  • World Basketball Championship
  • Monkey GO Happy 4
  • Toetrix
  • Santa in Trouble
  • Snow Angels
  • Free Jelly
  • Deadly Road Trip
  • Assassin's Greed
  • Sport Car Bubble
  • Super Blocks

Videocafe

Svaštara

Sexy