astronet

Ljubav, posao, zdravljeDnevni horoskop (22.10.2014.)

Piše: Wladyslaw Josip Miletić

Ovan (21.03 - 20.04)

Ljubav Jako ste radoznali. Gurate nos tamo gdje mu nije mjesto. Sudite drugima, a prema sebi ste jako blagi. Netko će vam reći tko ste i kakvi ste!
Posao Radite sve što od vas traži vaš poslodavac, pa čak i više od toga. Volite samostalno preuzeti inicijativu, a to ne nailazi uvijek na odobravanje.
Zdravlje Liječite se na razne načine. Najviše volite boraviti u prirodi, jer vas kontakt s prirodom smiruje, oslobađa i rasterećuje. Sve ste snažniji!

Bik (21.04 - 20.05)

Ljubav Privlačni ste. Ne skidate osmijeh s lica. Zadovoljstvo vam viri iz očiju. U punom ste ljubavnom pogonu. Ako ste sami, nećete dugo ostati sami.
Posao Čuvate dobrostojeću poziciju. Strogo kontrolirate vaše poslovanje. Dok se drugi utapaju u moru dugova, vi ste u finom financijskom plusu!
Zdravlje Malo kašljete, curi vam nos, ali ne događa se ništa strašno. Niste svi u istom položaju. Rođene početkom svibnja, štiti moćni utjecaj Plutona.

Blizanci (21.05 - 20.06)

Ljubav Planetarni se utjecaji mijenjaju u vašu korist, i to ćete ponajprije osjetiti u ljubavnim dimenzijama života. Netko je ludo zaljubljen u vas.
Posao Krasi vas ogromna pokretačka snaga i energija. Spremni ste za ekspanzivne poduhvate. Skloni su vam šefovi i poslodavci. Koristite prilike!
Zdravlje Dobro se držite, odlučniji ste puno više nego inače, a i sreća vas prati. Možete biti od pomoći drugima. Sve što dajete, to vam se i vraća.

Rak (21.06 - 20.07)

Ljubav Nedostaje vam prava i potpuna ljubav. Stalno nailazite na krive osobe, i to vas rastužuje. Promijenite „frekvenciju svijesti“, i sve će biti bolje.
Posao Ušli ste u kreativno poslovno razdoblje. Ono što je izgledalo nemoguće, upravo postaje moguće. Imate potporu članova vaše obitelji!
Zdravlje Energija vam je u usponu, a i s dobrom voljom sve bolje stojite. Osim nove frizure i skupih cipela, potrebna vam je i nova samosvijest!

Lav (21.07 - 21.08)

Ljubav Volite druge ljude, ali sebe najviše. Prigovaraju vam za narcisoidnost. Ako volite Vodenjaka, učite novu teoriju i praksu ljubavi!
Posao Više posla ne znači nužno i više novaca. Danas će se stvari sretno poklopiti, radit ćete svašta i zaradit ćeteiznad svih vaših očekivanja.
Zdravlje Energija vam je u padu. Osjećate se umorno i iscrpljeno. U vama postoje rezerve snage, i važno je da ste toga svjesni. Više se odmarajte.

Djevica (22.08 - 22.09)

Ljubav Osjećate u sebi novu strastvenost. Zagledali ste se u jednu jako privlačnu osobu, a i on ili ona u vas. Nova ljubavna fantazija je počela!
Posao Kod vas su moguće važne poslovne promjene, koje ćete sami hrabro pokrenuti. Nemate što izgubiti. Slobodno krenite put transformacije!
Zdravlje Kockarski ste raspoloženi. Precjenjujete svoju snagu. Situacija je eksplozivna i bombastična. Pazite da vam se ne dogodi ozljeda na radu!

Vaga (23.09 - 22.10)

Ljubav Vodite zanimljive razgovore o ljubavi. Nedavno ste upoznali osobu koja skladno transformira vašu svijest. Mogli biste se zaljubiti u njega ili nju.
Posao Vaše poslovne ambicije nastavljaju se razvijati po planu. Za vas vrijede samo sretne vijesti. Sve je više onih koji žele surađivati s vama.
Zdravlje Previše radite, i opterećujete vlastiti organizam do krajnjih granica. Mogli biste imati zdravstvenih problema zbog prekovremenog rada!

Škorpion (23.10 - 22.11)

Ljubav Postali ste ljubomorni, a da toga niste ni svjesni. Netko vas je ostavio i prešao na drugu stranu? Ima još puno zgodnih ljudi na svijetu!
Posao Posao vam se dobro razvija, a upravo ste to i predosjećali. Ako se preračunate, pomrsit ćete vlastite poslovne konce. Ne jurite u nepoznato!
Zdravlje Zdravlje vam je dobro. Sve ste sretniji. Ako niste sretni, možda izmišljate čudne dijagnoze koje nitko na svijetu ne može odgonetnuti!

Strijelac (23.11 - 21.12)

Ljubav Još traju ratne igre u vašoj vezi. Nitko ne želi prvi popustiti, jer bi to (navodno) značilo priznanje poraza. Zaboravljate da pametniji popušta...
Posao Igrate igru moći. Mnogi su zainteresirani za vašu poslovnu politiku. Imate brojne sljedbenike. Angažirali ste „obožavatelje“ da rade za vas?!
Zdravlje Imate problema s vratnim žilama, i potrebna vam je neka vrst razgibavanja. Dobra bi vam došla masaža. Vaši kilogrami i dalje rastu.

Jarac (21.12 - 19.01)

Ljubav Opsesivno slijedite vlastite želje. Fatalno ste privlačni za okolni svijet. Tražite najviše i previše, i rijetko ste zadovoljni sobom i drugima.
Posao Ne plašite se različitih mišljenja. Sukobi vas kreativno stimuliraju. Što je situacija u vašem radnom okružju teža, vi ste sve jači i radikalniji!
Zdravlje Mislite da možete sve, i da vam nitko ništa ne može. Zaboravljate da nam se sudbina može u sekundi promijeniti. Ne izazivajte nevolje!

Vodenjak (20.01 - 18.02)

Ljubav Imate mnoštvo raznih ljubavnih kombinacija, i ne znate na koju biste stranu prije krenuli. Slušajte intuiciju. Slijedite vlastiti unutarnji glas.
Posao Vaša poslovna situacija se mijenja na bolje. Pokrenuli ste važne događaje, i sada se puno toga odigrava i bez vašeg direktnog utjecaja.
Zdravlje Osjećate se dobro u vlastitoj koži. Uspješno izbjegavate bilo kakva pretjerivanja. U savršenom ste skladu. Možda eksplodirate od sreće?!

Ribe (19.02 - 20.03)

Ljubav Volja je osnovni pokretač svega. Ako nemate volje za druženje, zajedništvo i suradnju, sami ste sebi izabrali usamljenost kao sudbinu.
Posao Tražite posao, i ne pronalazite ono što bi vas zadovoljilo. Ako stvarno želite raditi i imati prihode, prihvatit ćete(za početak) bilo što.
Zdravlje Nemate kontrolu nad vašim prehrambenim navikama. Samokontrola vam nije jača strana. Od viška kilograma stižu razne bolesti.

web igrice

  • World Basketball Championship
  • Monkey GO Happy 4
  • Toetrix
  • Santa in Trouble
  • Snow Angels
  • Free Jelly
  • Deadly Road Trip
  • Assassin's Greed
  • Sport Car Bubble
  • Super Blocks

Videocafe

Svaštara

Sexy