astronet

Ljubav, posao, zdravljeDnevni horoskop (30.09.2014.)

Piše: Wladyslaw Josip Miletić

Ovan (21.03 - 20.04)

Ljubav Venera vas čini privlačnim. Zadovoljni ste vlastitim izgledom. Nisu vam potrebne nikakve manipulacije. Ljubav možete dobiti lako i bezbolno. 
Posao Dobro se snalazite u zamršenim poslovnim situacijama. Možda ste vi ti koji mutite vodu? Nikad se ne zna kada i otkuda dolazi vaš protuudar.
Zdravlje Otporni ste na razne ljude, stvari i situacije, ali ste sami sebi najveći neprijatelj, i to je priča koja se uvijek iznova u ciklusima obnavlja.

Bik (21.04 - 20.05)

Ljubav Markantni ste i pohotni, a to je idealna kombinacija za probleme. Ako probijete granice postojeće veze, kasnije ćete žaliti. Ne igrajte se s vatrom! 
Posao Imate svega dovoljno, ali opet vam nije dosta i tražite puno više. To se zove pohlepa. Jedino vas „viša svijest“ može izbaviti od vas samih.
Zdravlje Opet mislite da ste svemogući. Čim vas planeti malo poguraju, vaš ego skoči do neba. Potrebna vam je samokontrola, ali i jača empatija.

Blizanci (21.05 - 20.06)

Ljubav Previše ste ratoborni. I sebi i drugima bespotrebno komplicirate život. Vaša krutost nije privlačna. Morate postati zgodni i zanimljivi iznutra.
Posao Uspješni ste u poslu i s financijama, ali ipak niste do kraja sretni i zadovoljni. Trebali biste dovesti u red i ostale dimenzije vlastitog života.  
Zdravlje Probleme vam stvaraju vaša tugaljiva raspoloženja. Opet ste u ratu sami sa sobom, i to iz nepoznatih razloga. Vodite ljubav, a ne rat!

Rak (21.06 - 20.07)

Ljubav Ako je vaš odnos s njim ili s njom problematičan, danas će vam cijela priča postati savršeno jasna. I sudbina u cijeloj priči ima svoje prste.  
Posao Strašno vam je važno da započete projekte uspješno finalizirate do kraja. Možda vam netko stane na put. Budite spremni na razne scenarije! 
Zdravlje Planetarni utjecaji nude nagovještaj mogućih opasnosti. Budite jako oprezni u komunikciji s drugim ljudima. Ako vozite, ne vozite prebrzo!

Lav (21.07 - 21.08)

Ljubav Sve je manje vatre u vašem srcu. Nestalo je strasti i romantike, ali to ne znači da se više ne volite s njim ili s njom. Sve veze prolaze kroz krizu. 
Posao Imate poslovnog uspjeha, ali i dalje ste nezadovoljni. Dobro bi vam došlo malo više skromnosti. Koliko je onih kojima je puno teže nego vama. 
Zdravlje Planetarni utjecaji direktno vas ne diraju, i niste ni dobro ni loše. I neutralnost je ponekad dobrodošla stvar. Više vitamina, manje poroka...

Djevica (22.08 - 22.09)

Ljubav U teškom ste razdoblju. Sa svima ste u sukobu, a najviše sa sobom samima. Nedostaje vam ljubav prema sebi. Učinite nešto po tom pitanju.
Posao Na energetskom ste minimumu. O realizaciji ambicija možete samo sanjati. Niste svi isto. Rođene u mjesecu kolovozu prate sretne zvijezde!
Zdravlje Vaša energija je u velikom padu, i na vas se lijepi doslovno svašta. Otrovniji od sveg ostalog su vaši destruktivni odnosi s bližnjima.

Vaga (23.09 - 22.10)

Ljubav Živite neopterećeno. Uspjeli ste zaboraviti bolnu prošlost, i to se pokazuje spasonosnim. Danas će vam postati jasno tko vam je privlačan.
Posao Imate više raznih poslovnih opcija, i to vas čini radosnim i opuštenim. Privlačite sreću u koju snažno vjerujete. Otkrili ste čarobnu formulu!
Zdravlje Vaše regenerativne moći su čudesne. U stanju ste ostati puni optimizma i kad situacija nije povoljna za vas. Pozitivno djelujete na druge.

Škorpion (23.10 - 22.11)

Ljubav Spoznaja da ste voljeni duboko vas je dojmila. Ljubav je beskrajno važna energija, posebno u teškim vremenima. Nježno čuvajte to što imate. 
Posao Previše ste radikalni u poslovnom smislu. Mogli biste odigrati krivi potez i gorko pogriješiti. Spustite loptu na zemlju. Igrajte samo na sigurno.
Zdravlje Napeti planetarni utjecaji čine vas eksplozivnim. Spas potražite u ljubaznosti i opraštanju. Kada to stvarno želite, sposobni ste ukrotiti sebe.

Strijelac (23.11 - 21.12)

Ljubav Vješti ste u komunikaciji, i to posebno vi kojima se smiješi nova ljubavna veza. Ono što je izgledalo nemoguće, upravo postaje moguće. 
Posao Jako ste vrijedni, i po tome ste prvi i najbolji u cijelom zodijaku. Suradnici se mogu ugledati na vas, ali to ne rade zbog svojih viših interesa.
Zdravlje Planeti vam pružaju veliku potporu. Jedino bi rođeni u studenom mogli doživjeti neugodna iznenađenja zbog nezgodnog utjecaja Neptuna.

Jarac (21.12 - 19.01)

Ljubav Niste u idealnom ljubavnom razdoblju, i toga ste svjesni. Previše ste zakočeni raznim obzirima. Sami sebe morate osloboditi čeličnih okova. 
Posao Vidite samo ono negativno, i zbog toga se poslovno ne razvijate. Potreban vam je novi pogled na svijet. Izbjegavajte samopotcjenjivanje.
Zdravlje Živite stresan život, i vaš organizam zbog toga trpi i ispašta. Dobro bi vam došla meditacija. Unutarnji mir bi trebao biti vaš najvažniji cilj.

Vodenjak (20.01 - 18.02)

Ljubav Hiroviti ste puno više od vašeg uobičajenog prosjeka. Od malih problema radite velike. Brzo i lako gubite pravi kontakt sa sobom samima. 
Posao Sve kartice su vam oduzete, i više ne znate kako da pokrpate vaše financijske minuse. Postoji čarobno rješenje, ali vi ga još ne vidite. Štednja!
Zdravlje Osim prehlade, ne događa vam se ništa strašno. U hladne jesenje dane gubite volju za vježbanjem i treninzima. Uvijek ista priča.

Ribe (19.02 - 20.03)

Ljubav Izvrsno se osjećate, iako se to po vašem izgledu i držanju ne bi moglo reći. Opet nešto glumite. Još nije vrijeme karnevala. Skinite masku!
Posao U poslovnom smislu, čvrsto stojite na zemlji. Ne želite se više dovesti u apokaliptičnu financijsku situaciju. Završit ćete rujan u plusu!  
Zdravlje Imate obilnu planetarnu potporu, i vjerojatno vas ništa ne boli. Ako ste tjeskobni, to vam se događa zbog toga jer se plašite budućnosti.

web igrice

  • World Basketball Championship
  • Monkey GO Happy 4
  • Toetrix
  • Santa in Trouble
  • Snow Angels
  • Free Jelly
  • Deadly Road Trip
  • Assassin's Greed
  • Sport Car Bubble
  • Super Blocks

Videocafe

Svaštara