astronet

Ljubav, posao, zdravljeDnevni horoskop (29.05.2015.)

Piše: Wladyslaw Josip Miletić

Ovan (21.03 - 20.04)

Ljubav Stalno vam je na pameti novi ljubavni lov i ribolov, ali to ne znači da ste se odrekli starog, još neulovljenog. U miru čekate pravi trenutak!
Posao Vaši će se poslovi plodonosno razgranati, i nećete moći vjerovati da je tome tako. S ostatkom svijeta komunicirate oprezno i distancirano.
Zdravlje Čovjeku nisu dostatna samo materijalna blaga, no većina nas to uvidi tek nakon jurnjave za novcima, tj. onda kada nas “dohvati” samoća!

Bik (21.04 - 20.05)

Ljubav Prijeti vam erupcija emocija, i samo je pitanje trenutka kada ćete eksplodirati. Vaša ljubomora i posesivnost, nemaju nikakve veze s ljubavi.
Posao Imate  poslovne veze koje vam osiguravaju sigurnu plovidbu kroz bespuća teške ekonomske situacije. Snalažljivost je vaša velika vrlina.
Zdravlje Niste gospodari vlastitih emocija, i sva vaša moć zbog toga pada u vodu. Nužno vam je potrebno opuštanje, potpuno unutarnje mirovanje.

Blizanci (21.05 - 20.06)

Ljubav Partner ili partnerica zamjerava vam nemar i ravnodušnost. Radi se o kroničnom problemu, posebno aktivnom u svibnju kada ste usporeni.
Posao Vaša česta lutanja uokolo mogla bi neslavno završiti. Poslodavac će vas zaposliti dodatnim zadacima, i nećete imati vremena ni za pauzu.  
Zdravlje Neptun vas diže u nebesa, a „tamo gore“ može biti opasno i nesigurno. Pazite što želite, da vam se krive želje ne bi počele ispunjavati!

Rak (21.06 - 20.07)

Ljubav Duboko ste zagazili u nelegalne ljubavne vode, i sada vas proganja nečista savjest. Problemi tek počinju. Odustanite od preljuba. 
Posao Posao vam nije prva briga, što posebno vrijedi za vas koji ste na odmoru. Ako radite, činite sve što možete da što manje radite. Čudna politika.
Zdravlje Zdravlje vam je u ravnoteži. Imate dostatne količine snage. Do izražaja dolazi vaša moć otpornosti. Probleme vam stvaraju slijepe strasti!

Lav (21.07 - 21.08)

Ljubav Vaše ekstravagantne želje, pri pomisli na vašu platežnu moć, rasplinuti će se u sekundi. Možete biti kralj ili kraljica u srcu, a ne u novcu.
Posao Nemate dovoljno sredstava za započinjanje velikog projekta. Pravi lijek za nervozu je strpljenje. Vaše najbolje poslovno razdoblje tek će doći. 
Zdravlje Ima nade za Lavove. Stvari se popravljaju u vašu korist. Obrišite prašinu s vaših neupaljenih reflektora i pripremite se za vatru svjetlosti!

Djevica (22.08 - 22.09)

Ljubav Ćudljivim ponašanjem stvarate nevolje u vašoj vezi. Kod njega ili nje imate status nedokazive osobe. Potrebna vam je harmonija u glavi.
Posao Nemate samokontrolu, i upravo vam to najviše nedostaje da biste napravili jedan važan korak naprijed u poslovnom i financijskom smislu. 
Zdravlje Osiguranje sretnije budućnosti samo je na vama. Financijski problemi sjesti će vam na psihu, naizgled čvrstu, a u stvarnosti - vrlo ranjivu.

Vaga (23.09 - 22.10)

Ljubav Danas će vas netko ili nešto izbaciti iz takta. Ako je to postala česta pojava u vašem životu, to je signal za uzbunu. Vodite ljubav, a ne rat! 
Posao Radite vrijedno i marljivo. Svaki bi poslodavac poželio vrijednu i odgovornu Vagu za djelatnika. Definitivno ste zaslužili bolje radne uvjete. 
Zdravlje Plašite se raznih bolesti, i to kod vas prerasta u opsesiju. Pokušavate živjeti savršeno u nesavršenom svijetu. Opustite se. Ne paničarite!

Škorpion (23.10 - 22.11)

Ljubav Okolnosti vam idu u prilog. Vaša škorpionska intuicija sve bolje funkcionira. Usamljeni primjerci vaše astrološke vrste gladni su ljubavi.     
Posao Nemate pritužbi na vlastito poslovanje. Ono što ovisi samo o vama, odrađujete bez greške. Ne miješate se u tuđe stvari, i to je mudro od vas.
Zdravlje Loše navike mogu prerasti u zdravstvene probleme. Intimno emocionalni preobražaj pomoći će vam da se i tjelesno regenerirate.

Strijelac (23.11 - 21.12)

Ljubav Prati vas vaša sretna zvijezda, i sve što poželite dobivate brzo i lako. Pazite što želite. Prijeti vam opasnost od arogancije i prepotencije.   
Posao Vašoj megalomaniji nema kraja. Želite postati najbogatiji na svijetu, da možete sebi priuštiti sve moguće užitke. Nepopravljivi ste materijalist.  
Zdravlje I moćni Strijelac ponekad zna pretrnuti od straha. Pazite da ne iskliznete van kolosijeka. Ne jurite nigdje. Sve radite postupno i u miru.

Jarac (21.12 - 19.01)

Ljubav Pokušavate zavodničkim aktivnostima doći do odgovora na važna pitanja. Njega ili nju zbunjuju vaše vruće strasti. Potrebno vam je hlađenje. 
Posao Nije vrijeme za radikalne rezove. Poznati ste po tome da ne slušate upozorenja. Kada se financijski urušite, bit će prekasno za savjetovanje. 
Zdravlje Sami ste sebi najgori psiholog. Nemate dara za psihoterapiju. Djelujete previše impulsivno. Samokontrola je za vas imaginarni pojam.

Vodenjak (20.01 - 18.02)

Ljubav Sve ovisi od svijesti, i to se odnosi i na vaš ljubavni život. Ne razmišljate s kim ulazite u vezu, i zato vam se i događaju scene i izgredi. 
Posao Imate problema s koncentracijom. Vaš radoznali mozak stalno izmišlja nova čudesa. Definitivno ne volite dosadni, rutinski, uredski posao. 
Zdravlje Bole vas vaše krhke kosti. Mladolikog ste izgleda, ali to ne znači i da ste savršeno zdravi. Odustanite od mukotrpnih i iscrpljujućih treninga.

Ribe (19.02 - 20.03)

Ljubav Neptun zamagljuje i rasipa vaše emocije. Krajnje je vrijeme da se odlučite za jasan i konkretan ljubavni pravac. Pojasnite sebi što točno želite.
Posao Prešli ste s apstraktnog na konkretno djelovanje. Riječ je o ogromnoj i dalekosežnoj promjeni koja će transformirati vaše poslovanje! 
Zdravlje Imate dostatne količine snage i energije za svakodnevne životne bitke. Ne vidite što imate. Nedostaje vam osjećaj zadovoljstva postignutim.

web igrice

  • World Basketball Championship
  • Monkey GO Happy 4
  • Toetrix
  • Santa in Trouble
  • Snow Angels
  • Free Jelly
  • Deadly Road Trip
  • Assassin's Greed
  • Sport Car Bubble
  • Super Blocks

Videocafe

Svaštara