astronet

Ljubav, posao, zdravljeDnevni horoskop (03.03.2015.)

Piše: Wladyslaw Josip Miletić

Ovan (21.03 - 20.04)

Ljubav Osjećaj sveobuhvatne slobode čini vas sretnim i zadovoljnim. Spontano ćete krenuti u novi osvajački pohod. Možda pogodite od prve!   
Posao Opet vam je na pameti rizik i to poslovni rizik. Nikoga ne pitate za savjet i sami trpite posljedice vlastite nepromišljenosti. Teško vas je ukrotiti.  
Zdravlje Agresivno se prezentirate u javnosti. Ponašate se na grub i neosjetljiv način. Niste potpuno svjesni vlastite nabujale narcisoidnosti.

Bik (21.04 - 20.05)

Ljubav Nije vam jasno što želite. Problem je u vama, a ne u njemu ili u njoj. Napad je za vas najbolja obrana. Pazite da ne uništite nešto vrijedno.  
Posao Vaša volja je raspršena u bezbroj različitih pravaca. Dok ne saznate što želite, budite od pomoći drugima. Tko ne daje, taj i ne dobiva! 
Zdravlje Preplavili su vas osjećaji inferiornosti i usamljenosti. Nalazite se na početku nove depresije. Pomoći će vam umjetnički ili religiozni impulsi.

Blizanci (21.05 - 20.06)

Ljubav U vama se sudaraju različiti osjećaji. On ili ona sve vam je na svijetu, ili potpuno gubite interes? Morate se dogovoriti sami sa sobom. 
Posao Ako je vaš svakodnevni posao sjedeći, dobro bi vam došla pojačana fizička aktivnost. Možda opet krenete s jutarnjom tjelovježbom.  
Zdravlje Opsjedaju vas razne frustracije. Bijes je vaš veliki zdravstveni problem. Praznite se na pozitivan način, najbolje na sportskom igralištu.

Rak (21.06 - 20.07)

Ljubav U napetom ste i nemirnom razdoblju. Borite se sami sa sobom, ali i s drugima. Ako u ljubavi niste uspješni, preorijentirat ćete se na posao.  
Posao Radite korak naprijed, pa dva natrag, a to nije formula za poslovni uspjeh. Na potencijalno opasnu situaciju morat ćete vrlo brzo odreagirati.  
Zdravlje Postali ste svadljivi i ratoborni. Najprije napadate, a onda se branite. Previše ste osjetljivi na vaše vlastito ja. Bolujete od egomanije.

Lav (21.07 - 21.08)

Ljubav Osvajate na prvu loptu. Uvjereni ste u vlastiti šarm. Sada ste u punom  ljubavnom cvatu i sve vam je prekrasno. Pazite da se ne umislite.   
Posao Ušli ste naglo i nepromišljeno u novi poslovni projekt i situacija se sve više komplicira. Rastrošni ste. Recesija vas ne inspirira na štedljivost.
Zdravlje Skloni ste hedonizmu i to posebno onom hranidbenom. Vaši prekobrojni kilogrami se umnožavaju. Izgubili ste osjećaj za samokontrolu.

Djevica (22.08 - 22.09)

Ljubav Vaše emocije ekstremno osciliraju. U vašoj ljubavnoj vezi ne postoji srednji put, ili se mazite i pazite ili se opasno verbalno prepucavate.   
Posao Netko će vam ponuditi suradnju. Zasmetat će vam njegov ili njezin jako nestrpljiv i sebičan pristup stvarima. Pazite da ne padnete u klopku.
Zdravlje Nervozni ste i razdražljivi. Razmišljate o bijegu od gužve, buke i stresnog stila življenja. Izbjegavajte društvo sebičnih i nametljivih ljudi!

Vaga (23.09 - 22.10)

Ljubav Započelo je novo doba u vašoj vezi. Potrebno vam je poštovanje i priznanje. Ne želite biti žrtva i to ćete njemu ili njoj jasno i glasno izreći. 
Posao Vaše strpljenje je pri kraju. Nešto morate poduzeti kako biste popravili vašu poslovnu i financijsku situaciju. Pasivnost više ne prolazi.    
Zdravlje Događa se preokret u vašem razmišljanju. Iznenada je utihnula vaša razdražljivost. Znate što vam je potrebno da biste bili sretni i zdravi.

Škorpion (23.10 - 22.11)

Ljubav Verbalno ste žestoki, a to se može i pozitivno i negativno odraziti na vaš život. Pazite kome i što govorite. Nisu svi spremni čuti istinu o sebi! 
Posao Razmišljate o reklami i marketingu, a sve u cilju poboljšanja vašeg poslovanja. U kreativnom ste razdoblju. Vaša originalnost je sve izraženija. 
Zdravlje Imate problema s glavoboljom i to s onom dugotrajnom. Vaša migrena postaje kronična? Ne pretjerujte s konzumacijom raznih tableta!

Strijelac (23.11 - 21.12)

Ljubav Skladne i harmonične planetarne utjecaje osjećate kroz novu samosvijest, a upravo vam je 'svijest o sebi' nedostajala posljednjih dana.   
Posao Upotrijebit ćete vlastitu kreativnost na novi i još ne isprobani način. S nestrpljenjem iščekujete financijsku potporu od strane vaših roditelja.   
Zdravlje U vas se vraća volja, snaga i bezgranični entuzijazam. Potrebne su vam nove radne pobjede da biste uvjerili sebe da ste sretni i zadovoljni.

Jarac (21.12 - 19.01)

Ljubav Sami ste sebi prvi i najvažniji i to se lijepo vidi po vašem sebičnom ponašanju. Osjećate se svemoćno i nepobjedivo. Imate sve osim ljubavi. 
Posao Hrabro i bez previše razmišljanja ulazite u novi poslovni projekt. Vaša samostalnost ne trpi suradnike, ali ovaj put ništa nećete moći sami. 
Zdravlje Prijeti vam opasnost od precjenjivanja vlastitih snaga. Ego je vaš glavni 'unutarnji' neprijatelj. Potpuno ste zaboravili da je skromnost vrlina.

Vodenjak (20.01 - 18.02)

Ljubav Netko iz vašeg prijateljskog kruga ljudi postaje vam jako zanimljiv i u ljubavnom smislu. Možda danas učinite jedan presudno važan korak. 
Posao Do izražaja dolazi vaša nova pokretačka snaga. Nestrpljivi ste. Želite brzo doći do uspješnih rezultata. Vaše najbolje vrijeme tek dolazi.   
Zdravlje Vaše zdravlje se poboljšava. Ako imate zdravstvenih briga i problema, sve bi moglo prestati preko noći. Imate vjeru u vlastitu snagu.

Ribe (19.02 - 20.03)

Ljubav Tražite partnera ili partnericu po duši i u tome nemate uspjeha. Za vas je najbolji ljubavni izbor astrološki Bik. Djevice nisu idealne za vas.  
Posao Sve više vas nagriza zavist, jer drugi imaju ono što vi nemate. Radite na sebi i kreativno se razvijajte. Sve što treba doći, doći će na vrijeme.    
Zdravlje Saturnovo kretanje pomaže vam da se suočite s vlastitim strahovima. Neki među vama mogli bi danas završiti na operacijskom stolu!

web igrice

  • World Basketball Championship
  • Monkey GO Happy 4
  • Toetrix
  • Santa in Trouble
  • Snow Angels
  • Free Jelly
  • Deadly Road Trip
  • Assassin's Greed
  • Sport Car Bubble
  • Super Blocks

Videocafe

Svaštara

Sexy