astronet

Ljubav, posao, zdravljeDnevni horoskop (27.04.2015.)

Piše: Wladyslaw Josip Miletić

Ovan (21.03 - 20.04)

Ljubav Kod vas dosada i monotonija ne mogu pustiti svoje korijenje. Imate strastvene želje i provodite ih u djelo. Zaglavili ste negdje u susjedstvu?!  
Posao Počeli ste se penjati u visine poslovnog i financijskog uspjeha. Tko riskira, taj i profitira. Pazite da ne prijeđete granicu i prekoračite rubikon!   
Zdravlje Više niste razdražljivi i agresivni kao što ste to bili proteklih dana. Ako jasnije vidite sebe i vlastiti život, uvidjeti ćete da su svi problemi rješivi.

Bik (21.04 - 20.05)

Ljubav U ljubavnom smislu nešto ste “kuhali”, i danas ćete saznati da li je to što ste skuhali i jestivo. Rođeni u travnju eksplodirat će od zadovoljstva!  
Posao Ovisni ste o vašim poslodavcima, i niste sretni zbog te činjenice. Za samostalan proboj na tražite potrebne su vam veće količine hrabrosti.
Zdravlje Kupujete razne preparate kako biste poboljšali narušeno zdravlje. Razboljevaju vas misli o nekoj (navodno neizbježnoj) operaciji.

Blizanci (21.05 - 20.06)

Ljubav Današnji dan ćete upamtiti kao jako važan u osobnoj ljubavnoj povijesti. Neočekivani susret promijenit će vam život. Na bolje, naravno.     
Posao Uredno obavljate sve vaše poslovne obveze, ali i dalje ste u financijskom minusu. Negdje griješite, a ne znate gdje. Niste ekonomični.  
Zdravlje Blizanci rođeni u lipnju putuju kroz galaksiju ljubavi, a vi drugi (svibanjski) suzama navodnjavate vlastitu dušu. Vaš ekstremizam ne posustaje.

Rak (21.06 - 20.07)

Ljubav Kod vas je sve kao u bajci, ali samo naizgled. Zavaravate se da nitko ne zna s čim se bavi vaše nevjerno srce. Sve se vraća, sve se plaća!
Posao U poslovnom smislu, na vrhuncu ste slave, ali istovremeno se i uništavate od posla. Plaćate vrlo visoku cijenu. Potreban vam je odmor! 
Zdravlje Svečeno ćete obećati sebi samima da se odričete ovoga ili onoga. Ako djelić nabrojanog realizirate, bit će to veliki dobitak za svijet!

Lav (21.07 - 21.08)

Ljubav Zaljubljeni u sebe i život, lutate uokolo i upoznajete razne likove. Počinje velika ljubavna predstava. Ovo proljeće ćete zauvijek upamtiti.     
Posao Niste na visokom položaju, ali djelujete autoritativno. Ako ste nezadovoljni, situacija će se promijeniti. Uskoro ćete skočiti stepenicu više!  
Zdravlje Nakon nekoliko promjenjivih i nestabilnih dana, danas ćete uspjeti uskladiti sebe u sebi. Više svijesti i optimizma, manje boli i patnje.

Djevica (22.08 - 22.09)

Ljubav Napeti ste i neraspoloženi. Razapeti ste između prošlosti i budućnosti, i sadašnjost vam bježi iz vidokruga. Potrebno vam je osobno prosvjetljenje.   
Posao Boli vas ljubav, zdravlje, posao..., i pitate se kada će svemu tome doći kraj. Krajnje je vrijeme da zaigrate glavnu ulogu u vlastitom životu.    
Zdravlje Ne osjećate se najbolje. Niste sigurni gdje vas i što točno boli. Emocionalno ste izranjavani. Danas ćete usvojiti novu filozofiju optimizma.

Vaga (23.09 - 22.10)

Ljubav S obzirom da ste u velikom financijskom minusu, novac je postao vaša najveća ljubav. Krenuli ste tražiti bogatu osobu za ženidbu ili udaju?!  
Posao Nalazite se u škripcu, i to zbog vlastite rastrošnosti. Ono što dugujete, morate vratiti. Ono što još niste posudili, nemojte ni posuđivati.      
Zdravlje Neki među vama iskusit će napad nesvjestice. Riječ je o uznemirujućem i šokantnom iskustvu. Morate se osloboditi nagomilanog stresa!

Škorpion (23.10 - 22.11)

Ljubav Ako mislite da su vaši problemi dostigli granicu podnošljivosti, i da ne može biti gore, prerano se veselite. Promijenite sebe, a ne njega ili nju.   
Posao Korak naprijed, pa dva natrag, i stižete nigdje. Vaša prestrašena neambicioznost postupno se pretvara u otvoreni rat sa sobom samima. 
Zdravlje Prate vas ograničavajuće okolnosti, a sami sebi svojim pesimizmom dodatno otežavate život. Slobodno tražite sretniji put kroz život!

Strijelac (23.11 - 21.12)

Ljubav Stabilni ste i pouzdani. Dobro funkcionirate samostalno, a u dvoje još bolje. Ništa vam nije preteško učiniti za njega ili nju. To je pravi put.  
Posao Oprezno pojačavate gas na putu ka ispunjenju poslovnih ambicija. Malo po malo, i popeti ćete se na vrh. Ne zaboravite nagraditi suradnike.
Zdravlje Vaše zdravlje je u odličnom stanju. Ako idete na put ili ste na godišnjem odmoru, dodatno ćete se opskrbiti vitaminima i mineralima.

Jarac (21.12 - 19.01)

Ljubav Ako budete spontani i senzualni, postati ćete sretni u ljubavi. On ili ona projekcija je vaših skrivenih snova i ideala. Izabrali ste to što imate.    
Posao Jako dobro vam stoje financijski (planetarni) aspekti. Jedni ste od rijetkih koji iznadprosječno zarađuju. Sve je izraženija i vaša štedljivost.     
Zdravlje Strogo se držite vašeg hranidbenog reda i rasporeda. Uporno uvježbavate svoju vitku liniju. Čak ste se odrekli i nekih slatkih stvari!

Vodenjak (20.01 - 18.02)

Ljubav Vaša intuicija radi savršeno. Imate jasan predosjećaj kako će se stvari dalje razvijati između vas i njega ili nje. On ili ona stalno misli na vas.      
Posao  Postali ste nečujni i nevidljivi. Izvršavate vaše poslovne obveze na daljinu. U skladu ste i suglasju s novim tehnologijama. Tu ste, a nema vas.  
Zdravlje U pobjedničkoj ste formi. Zvijezde vam pružaju veliku energetsku potporu. Zdravlje vam je savršeno istrenirano. Spremni ste za let u svemir!

Ribe (19.02 - 20.03)

Ljubav Postali ste izrazito velikodušni. Ne očekujte odmah nagrade i hvalospjeve. Univerzum o svemu tome vodi računa, i na kraju i odlučuje!        
Posao Najprije ćete biti jako oprezni, da biste potom na naglo zaokrenuli u kreativni nered. Kod vas se nikad ne zna koji ćete poslovni smjer odabrati.   
Zdravlje Vaša snaga se pojačava. Hrabri ste kao nekad prije. Kronični bolesnici osjećaju se puno bolje. Izbjegavajte bezglavi juriš u nepoznato.

web igrice

  • World Basketball Championship
  • Monkey GO Happy 4
  • Toetrix
  • Santa in Trouble
  • Snow Angels
  • Free Jelly
  • Deadly Road Trip
  • Assassin's Greed
  • Sport Car Bubble
  • Super Blocks

Videocafe

Svaštara

Sexy