astronet

Ljubav, posao, zdravlje, snovi i vizijeDnevni horoskop (26.07.2014.)

Piše: Wladyslaw Josip Miletić

Ovan (21.03 - 20.04)

Ljubav Želite živjeti slobodno i nesputano, a svjesni ste vaše ovisnosti o partneru ili partnerici. Pomirite različitosti u sebi. Nešto morate žrtvovati!
Posao Niste angažirani. Sami ste sebe osudili na poslovnu status quo situaciju. Rastjerajte maglu. Nemate se na koga osloniti osim na sebe!
Zdravlje Energija vam je u padu, ali to je samo jedan od razloga zašto malo toga stižete i ostvarujete. Previše se izležavate. Morate se pokrenuti.
Snovi i vizije Morate pročistiti svoje osjećaje. Ako u sebi nemate tuge, nemate boli, mržnje ni bijesa, tada se oni ne mogu ni aktivirati.

Bik (21.04 - 20.05)

Ljubav Rušite mostove za sobom i mislite da se ništa važno ne događa. Bježite od intimnih susreta, a istovremeno ste gladni i žedni prave ljubavi. 
Posao Otvaraju vam se nove mogućnosti za poslovni razvoj. Ako do sada niste bili jako vrijedni, krajnje je vrijeme da promijenite vaše ponašanje!
Zdravlje Teško prihvaćate kritike na vlastiti račun, čak i kad su one dobronamjerne i poticajne za vaš samorazvoj. Ne plašite se istine o sebi!
Snovi i vizije Mnogo sreće u vanjskome svijetu čini tromim, egoističnim i tupim. Suprotno tome, patnja otvara srce i uči vas poniznosti i poštovanju.

Blizanci (21.05 - 20.06)

Ljubav Sretno ste zaljubljeni. Dogodila vam se iskra ljubavi na putovanju. Od presudnog je značaja da s njim ili s njom dijelite istovrsna mišljenja!  
Posao Ozbiljno razmišljate o poslovnom usavršavanju ili specijalizaciji. Možda vam jedan spretni astrološki Strijelac pomogne da ubrzate stvari.     
Zdravlje Vaše dobro zdravlje na prvom vam je mjestu po redu važnosti. Nastavite se razvijati u pozitivnom smjeru i uskoro ćete potpuno ozdraviti!
Snovi i vizije Ljubav stvara život. Ljubav uvjetuje rast. Ljubav omogućava procvat. Ljubav hrani. Ljubav održava. Ljubav sve čini uspješnim.

Rak (21.06 - 20.07)

Ljubav Vaša je ljubav nježna i zaštitnička, ali malo toga dobivate natrag. On ili ona opet je u eksperimentalnoj fazi razvoja i to je uzrok problema.   
Posao U razdoblju ste u kojem otkrivate nove poslovne vizije i perspektive. Određena ograničenja koja su vas blokirala, više ne postoje!
Zdravlje Nema na vidiku neskladnih utjecaja koji bi potencirali vaše zdravstvene smetnje. Živite život punim plućima. Plivate, ronite, veslate… 
Snovi i vizije Neznanje i katastrofe idu uvijek zajedno kao voda i vlaga, vatra i toplina. To je nemoguće izbjeći. Čuvajte se vlastitog neznanja.

Lav (21.07 - 21.08)

Ljubav Događaju vam se zanimljive pojave. Teško vam je poloviti sve zamršene konce. Osoba koja vas nije primjećivala, sada vam se otvoreno nudi. 
Posao Šef ili šefica prati vas u stopu i to na jedan nevidljiv (detektivski) način. Potrudite se razdvojiti vaš ljubavni život od onog strogo poslovnog.   
Zdravlje Svakodnevno funkcionirate pod velikim stresom i to postaje najveći neprijatelj vašeg zdravlja. Pravo je vrijeme za radikalni preobražaj!
Snovi i vizije Volite životinje, tada ćete naći i ljubav prema sebi samome. Ljubav je jamstvo za sreću i dubok osjećaj sigurnosti. Ljubav je najbolja zaštita protiv svih zamislivih strahova.

Djevica (22.08 - 22.09)

Ljubav Otkrili ste vaše velike pogreške i sada pljušte samooptužbe. Ne pretjerujte s negativom. Svi idemo u školu ljubavi koja traje cijeli život.  
Posao Potpuno vas je zasjenio kolektiv i vaše individualne kvalitete i sposobnosti ne dolaze do izražaja. Drugi su vas prestigli. Opet ste zadnji.
Zdravlje Proradili su vaši razdražljivi živci. Jedna dobronamjerna kritika od osobe koju poštujete, djelovat će iscjeljujuće na vašu krhku samosvijest.  
Snovi i vizije Vaš je razum vaša sudbina. Razum procjenjuje i ispravno razlučuje. Razum razlikuje između dobra i zla, korisna i štetna.

Vaga (23.09 - 22.10)

Ljubav Stalno se inatite, a s tim ništa ne postižete. Uporno izbjegavate otvorenu raspravu s partner(ic)om  o stvarima koje vas silno uznemiravaju. 
Posao Previše ste pasivni i vaše poslovne kvalitete ne dolaze do izražaja. Jedna osoba ima jako preveliki utjecaj na vaš cjelokupni vrijednosni sustav! 
Zdravlje Ne osjećate se skladno i harmonično u sebi samima. Potreban vam je kontakt s duhovnom stvarnošću. Svi odgovori nalaze se u vama.    
Snovi i vizije Uživajte u svakom danu. Gledajte na njega kao i na sve ostalo na što nailazite, kao na čudo. Sve što se događa, smatrajte da je stvoreno posebno za vas.

Škorpion (23.10 - 22.11)

Ljubav Pretjerano ste osjetljivi. Za vas je napad najbolja obrana. Skrivate se od drugih. Jedna vrijedna Djevica mogla bi otkriti put do vašeg srca. 
Posao Izgubljeni ste u moru emocija i teško se koncentrirate na vašu poslovnu stvarnost. Otkrit ćete u sebi novu inspiraciju krajem vikenda.    
Zdravlje Vodite mentalni i emocionalni rat s drugima, a ponajprije s vašim roditeljima. Nitko vam ne brani da živite vlastiti život onako kako to želite.    
Snovi i vizije Srž svega je to da sve ima svoj smisao. Ne postoji ništa besmisleno na Zemlji, a da ne govorimo da bi vam se moglo dogoditi nešto besmisleno.

Strijelac (23.11 - 21.12)

Ljubav Sve ste intimniji s jednom osobom rođenom u znaku Vodenjaka. Vaš prijateljski odnos mogao bi brzo prerasti u strastvenu ljubavnu vezu. 
Posao Imate problema s dobrim idejama, jer ih trenutno nemate. Ne pokušavajte raditi ništa na silu. Slobodno zatražite mudri prijateljski savjet.  
Zdravlje Nalazite se u neharmoničnom razdoblju u svezi zdravlja. Problemi koji su vam izgledali minorni, mogli bi postati veliki i opterećujući!
Snovi i vizije Strah je signal za uzbunu, koji bi trebali ozbiljno shvatiti. Ako imate strahove, trebali bi se pitati što činite krivo. Smanjite svoje želje i vaš će se strah također smanjiti.

Jarac (21.12 - 19.01)

Ljubav Putujete u mislima u prošlost i budućnost, a sve kako biste jasnije sagledali vlastitu ljubavnu sadašnjost i izbjegli nove pogrešne korake!  
Posao Zabrinuti ste za vašu poslovnu budućnost, iako nemate razloga za strah. Vrijedni ste i odgovorni. Djelujte preventivno da biste izbjegli nezgode.
Zdravlje Probleme vam stvara vaša tjeskoba i toga ste svjesni. Preozbiljno vidite sebe i svijet oko sebe. Potreban vam je ispušni ventil!
Snovi i vizije Uložite svaki mogući napor da bi bili s dobrim ljudima i uz dobre ljude. Ostanite radije sami nego u lošem društvu. Svejedno kako vam teško bilo u početku.

Vodenjak (20.01 - 18.02)

Ljubav Brze promjene raspoloženja čine vas nestabilnim i nepouzdanim, a to najviše dolazi do izražaja u ljubavnim sferama i dimenzijama vašeg života!   
Posao Razmišljanje o vlastitom poslovnom i financijskom statusu budi u vama osjećaje nezadovoljstva. Izbjegavajte nepotrebne verbalne sukobe.  
Zdravlje Jedno vrijeme ste vedri, a onda propadate u depresiju. Teško vam je zadržati osjećaj sreće i zadovoljstva. Meditirajte u miru, o optimizmu!
Snovi i vizije Patnja uvijek nastaje tamo, gdje ne teče ljubav. Tko pati, ima nešto za naučiti. Cijeli je smisao života u tome da se nauči voljeti.

Ribe (19.02 - 20.03)

Ljubav Osjećate se usamljeno i nevoljeno. Otvorite se svijetu. Jedno vaše površno poznanstvo, moglo bi iznenada prerasti u nešto duboko i trajno.    
Posao Potrebni su vam novi poslovni kontakti. Komunikacija s drugima  pokrenuti će u vama novi val inspiracije. Opet ćete pomisliti da sve možete! 
Zdravlje U vašem mentalnom sklopu događa se preokret. Imate strpljenja saslušati druge ljude. Kada to istinski želite, možete postati bolji i kvalitetniji.  
Snovi i vizije Nered čini depresivnim. Prljavština čini bolesnim. Zato pazite na red i čistoću. Održavajte se čistim u vlastitoj nutrini.

web igrice

  • Monkey GO Happy 4
  • Toetrix
  • Santa in Trouble
  • Snow Angels
  • Free Jelly
  • Deadly Road Trip
  • Assassin's Greed
  • Sport Car Bubble
  • Super Blocks
  • 3 Slices 2

Videocafe

Svaštara

Sexy