astronet

Ljubav, posao, zdravljeDnevni horoskop (21.08.2014.)

Piše: Wladyslaw Josip Miletić

Ovan (21.03 - 20.04)

Ljubav Ako njemu ili njoj uskratite pažnju, nećete se dobro osjećati. Ako se rastopite od ljubavi, lažno ćete se predstavljati. Nalazite se u škripcu!
Posao Prijeti vam opasnost od verbalnih sukoba. Suradnik na poslu, šef ili poslodavac, netko od njih natjerati će vas na agresivne reakcije i pobunu! 
Zdravlje Izbjegavajte incidentne ljude i situacije. Ne precjenjujte vlastite snage. Krajnje je vrijeme da prestanete uznemiravati ljude uokolo sebe.

Bik (21.04 - 20.05)

Ljubav U vašem vidokrugu pojaviti će se netko tko će vas svojim pozitivnim vibracijama inspirirati da se osjećate zadovoljno u vlastitoj koži!
Posao Vaše autoritativne moći i sposobnosti sve više dolaze do izražaja.  Možda vam padne na pamet želja i potreba za dodatnim usavršavanjem.  
Zdravlje Posljednjih dana bili ste jako loše volje. Preživjeli ste, život ide dalje. Nakon što ste dotaknuli dno sebe, počinjete se vraćati u normalu.

Blizanci (21.05 - 20.06)

Ljubav Očekujte širenje, ekspanziju, znakovito poboljšanje stanja stvari u vašoj ljubavnoj vezi. Nikada nije prekasno učiniti sebe i druge sretnijim! 
Posao Vaše individualne sposobnosti dolaze do punog izražaja. Stari poredak stvari više vas ne zanima. Utjecajan položaj vaša je glavna ambicija!   
Zdravlje Ide vam sve bolje u životu. Vaši problemi sa samopouzdanjem postali su prošlost. Razdražljivost vas i dalje može voditi u sukobe i probleme!

Rak (21.06 - 20.07)

Ljubav Odgovara vam zatišje i dan bez publike. Neko takvo raspoloženje neće vas dugo držati. S prvim sumrakom zamirisati će vam eter ljubavi!  
Posao Po pitanju karijere, u teškom ste sprintu. Možda upoznate osobu koja će uskoro imati presudan utjecaj na vaše projekte. Širom otvorite oči  
Zdravlje Postoje razne aktivnosti koje služe za punjenje energetskih baterija, a vi sve ignorirate. Preokrenite nešto u vašem mentalnom sklopu.

Lav (21.07 - 21.08)

Ljubav Vaši najbliži pružaju vam veliku potporu. Ako vam često padaju na pamet misli o braku i stvaranju vlastite obitelji, na ispravnom ste putu!
Posao Očekuju vas sretne poslovne vijesti. U stanju ste primiti i prihvatiti veliku sreću u svoj život. Vjerujete u sebe, i zbog toga ste sretni i uspješni!
Zdravlje Ako ste navikli sebe na skromne uvjete življenja, spoznaja da ste počeli stvarati preduvjete za sretniju budućnost u potpunosti će vas razvedriti.

Djevica (22.08 - 22.09)

Ljubav Približava se vaša emocionalna kriza, i trebali biste je dočekati spremni. Vaši ljubavni problemi kulminirati će u najnezgodnijem trenutku.
Posao Zaustavite vaše opsesivne želje i ambicije. Prije nego uništite nešto do temelja, najprije u dubokom miru razmislite o mogućim posljedicama!
Zdravlje Ne držite se uputa liječnika, i pitate se zašto niste dobro.  Uozbiljite se. Radi se o vašem zdravlju. Zdravlje je najveće blago i bogatstvo.

Vaga (23.09 - 22.10)

Ljubav Očekujte rast volje i snage. No, sve to ne znači da od partnera ili partnerice nećete ćuti bolnu istinu o sebi. Važno je da su kritike konstruktivne.   
Posao U glavi vrtite zanimljiv poslovni film, i čekate idealan trenutak za konačnu realizaciju. Planetarni utjecaji kažu da pričekate i da ne žurite.
Zdravlje Tijelo ste istrenirali do savršenstva, no osim tijela i duh treba biti zdrav. Odustanite od ljutnje i ljubomore. Potrebni su vam opraštajući procesi.

Škorpion (23.10 - 22.11)

Ljubav Intimno ćete se povezati s jednom dosta starijom ili puno mlađom osobom od vas. Bit ćete oprezni sve dok ne otkrijete da vas spaja jaka strast.
Posao Mislite da malo vrijedite. Vidite ponižavajuće okolnosti tamo gdje ih nitko osim vas ne vidi. Neugodno vam je kad vam netko uputi kompliment.
Zdravlje Nezadovoljni ste postojećim stanjem stvari u vašem životu, i to se loše odražava na vaše zdravlje u cjelini. Sposobni ste mijenjati sebe!

Strijelac (23.11 - 21.12)

Ljubav Vodite važne razgovore. Postali ste prvi i glavni u ogovaranju. Potrebno vam je veselo društvo i dobra zabava. Izlasci su vam jedini izlaz!
Posao Poslovno ste u uzlaznoj putanji. Trošite vrijeme i energiju na nove poslovne projekte. Uz racionalne ideje, poslušajte i glas vlastite intuicije! 
Zdravlje Mislite da ste postali imuni na sve bolesti. Radi se o samoobmani. Važnije od najvažnijeg je da izbrišete iz glave pesimizam!

Jarac (21.12 - 19.01)

Ljubav Skloni ste usamljivanju, i s vama se nitko ne želi igrati i zabavljati. Nedostaje vam prava inspiracija. Gledate svoja posla, i to malo previše!
Posao Možda vam smanje mirovinu, ukinu povlastice, raskinu radni ugovor. Kako stvari stoje, mogli biste se smrznuti, i to u svezi novčanika!
Zdravlje Svaki put se razbolite kad netko dirne vašu imovinu. Neskladan utjecaj tranzitnog Urana čini vas ćudljivim, razdražljivim i nepredvidljivim.

Vodenjak (20.01 - 18.02)

Ljubav Puno toga vam neće ići po planu i programu. Bit ćete bijesni na cijeli svijet. Opet ćete napasti one koji vas vole i koji vam sve dopuštaju.  
Posao Ako vam padne na pamet raskid radnog odnosa, računajte s tim da će vam trošak za hranu i računi za stanarinu uskoro postati noćna mora.
Zdravlje Uran donosi raskide i kida živce, ali vas istovremeno i budi i prosvjetljuje. Nije sve tako crno i negativno kako vi to sebi zamišljate!

Ribe (19.02 - 20.03)

Ljubav Zaboravili ste se igrati i smijati. Ako ćemo biti iskreni do kraja i nije vrijeme za igru, i to posebno u svezi vaših najnovijih ljubavnih problema.  
Posao Odvajate vaš poslovni svijet od privatnog života, i to je mudro od vas. Nije dobro ako ste strog sudac drugim ljudima, ali ne i sebi samima!
Zdravlje Niste u idealnom razdoblju, i to možete primjetiti po bolnim reakcijama vašeg organizma. Ne mislite o sebi u negativnom kontekstu!

web igrice

  • Monkey GO Happy 4
  • Toetrix
  • Santa in Trouble
  • Snow Angels
  • Free Jelly
  • Deadly Road Trip
  • Assassin's Greed
  • Sport Car Bubble
  • Super Blocks
  • 3 Slices 2

Videocafe

Svaštara

Sexy