astronet

Ljubav, posao, zdravljeDnevni horoskop (01.08.2014.)

Piše: Wladyslaw Josip Miletić

Ovan (21.03 - 20.04)

Ljubav Ništa vas ne može zaustaviti u ljubavnom napredovanju i osvajanju, ništa osim njegovog ili njezinog hladnog i definitivnog odbijanja! 
Posao Zapostavili ste vaše urođene darovitosti i to one umjetničke. Došlo je vrijeme da se napokon vratite k sebi i vlastitim kreativnim korijenima!
Zdravlje Zapaljivi ste i eksplozivni. Na druge ljude djelujete poput olujnog nevremena. Stišajte osjećaje i situacija u vama i oko vas će se smiriti.

Bik (21.04 - 20.05)

Ljubav U vašoj je vezi zavladala posvemašnja neinventivnost. Nešto biste promijenili, ali ne znate što. Možda je najbolje da krenete mijenjati sebe. 
Posao Komunikacija s drugima igra važnu ulogu u vašem poslovanju. Da biste uvjerili druge ljude u vlastitu ispravnost, poslužit ćete se diplomacijom.  
Zdravlje Putujući kroz život s teretom raznih problema, zaboravili ste na smijeh i radost. Pokušajte se vratiti k sebi. Riješite vaša unutarnja pitanja.

Blizanci (21.05 - 20.06)

Ljubav Vaša ljubavna situacija postala je jako romantična. Doživjet ćete potpuni ljubavni preobražaj i vaš će duh biti katapultiran u nebeske visine! 
Posao U glavi vam se množe poslovni snovi i ideali. Učinit ćete dobru stvar ako se koncentrirate na ono što je moguće u sadašnjem trenutku! 
Zdravlje Previše sanjate i fantazirate i zbog toga lako izgubite čvrsto tlo pod nogama. Samoobmana uvijek vodi u razočaranje. Ne lažite sebe!

Rak (21.06 - 20.07)

Ljubav Emocionalno ste smireni i ispunjeni, a takvo što vam se već dugo nije dogodilo. Našli ste osobu koja zadovoljava sve vaše intimne potrebe.
Posao Idete korak naprijed, pa dva natrag i ne možete poslovno napredovati. Ako loše stojite s modernom tehnologijom, modernizirajte se.   
Zdravlje Ako je sve u redu s vašim zdravljem, možda vaši roditelji ili djeca imaju zdravstvenih problema. Netko u vašem domu očekuje vašu pomoć.

Lav (21.07 - 21.08)

Ljubav Mislite da zaslužujete puno više ljubavi nego što je dobivate. Otkrit ćete rješenje problema, ako dubinski razmislite o tome što i koliko vi dajete.
Posao Imate poslovne ideje koje pod hitno želite realizirati. No, kako stvari stoje, nebo ima malo drugačije namjere od vaših. Prilagodite se svemiru.  
Zdravlje Borite se sami sa sobom i krajnji rezultat je neizvjestan. Često je (pošteni) samoobračun nužno potreban da bi se krenulo prema naprijed.

Djevica (22.08 - 22.09)

Ljubav Zaletavate se u nepoznato, a to inače nije vaš običaj. Možda ste zbog dugotrajnog ljubavnog posta napokon odlučili učiniti neku promjenu. 
Posao Dan će vam proteći u igri i zabavi, i posao vam neće biti najvažnija stvar na svijetu. Ako čuvate najmlađi naraštaj i to je vrlo ozbiljan posao! 
Zdravlje Kada je riječ o stanju vašeg zdravlja, možete biti sretni i mirni, jer je sve pod kontrolom. To kažu zvijezde, a one nikad ne lažu, jer sve znaju!

Vaga (23.09 - 22.10)

Ljubav Imate ljubavničkog dara, ali se skrivate i potcjenjujete i zato ste usamljeni. Zatvarate se u sebe zbog loših i destruktivnih iskustava iz prošlosti.   
Posao Vaše radne kvalitete i sposobnosti bit će pohvaljene pred širim auditorijem, i vama bi zbog svega toga moglo biti čak i malo neugodno. 
Zdravlje Previše ste skromni. Vaš je ego neznatan i nevidljiv. Žrtvujući se za druge ljude zaboravljate na vlastite želje i potrebe, i to radite pogrešno.

Škorpion (23.10 - 22.11)

Ljubav U prijateljskim ste odnosima s astrološkim Bikovima. Ako ne očekujete ništa ljubavnog, mogli biste ostati ugodno iznenađeni novim izazovima! 
Posao Postoje planetarni nagovještaji koji ukazuju da će se vaša zarada povećati. Važnu ulogu u cijeloj priči odigrat će netko iz vaše bliže obitelji!    
Zdravlje Uživate u obilju svega. Sve što trebate imate. Trenutak savršenstva neće trajati zauvijek, no opet će doći ako ostanete ispravni!

Strijelac (23.11 - 21.12)

Ljubav Jaki ste na riječima, ali to vam malo vrijedi, jer se računaju samo konkretna i opipljiva djela. Danas ćete se bolno sudariti s istinom o sebi! 
Posao Vaša poslovna i financijska kombinatorika ne daje očekivane rezultate i danas biste s tim u vezi mogli učiniti revolucionarni preokret! 
Zdravlje Niste najboljeg raspoloženja i to svima uokolo bez ikakvog kompleksa pokazujete. Dobro bi vam došao predah od stalnog nezadovoljstva.

Jarac (21.12 - 19.01)

Ljubav Odgovorni ste i pouzdani i to vas čini prikladnom osobom za ljubavni suživot. Ono što vam nedostaje je zabava. Smijeh je radost življenja. 
Posao Vaš autoritet ne dolazi u pitanje, čak i ako niste na rukovodećem položaju. Vrijedni ste, odgovorni i ambiciozni i to je veliki poslovni plus!
Zdravlje Mogući su problemi s cirkulacijom krvi, pa i neke srčane tegobe. Ako konzumirate previše slatkih i masnih stvari, prestanite to raditi za vaše dobro!

Vodenjak (20.01 - 18.02)

Ljubav Ne vidite dobro vašu ljubavnu situaciju, jer ste previše nemirni i nesigurni. Jedna osoba vas voli i poštuje puno više nego što vi to mislite.  
Posao Imate planetarnu potporu i zaštitu u svezi posla i financija. Mogli biste krenuti rješavati imovinsko pravna pitanja. Dogovor kuću gradi!
Zdravlje Situacija u kojoj se nalazite tjera vas na ubrzanu aktivnost, no vi i dalje tvrdoglavo stojite na mjestu i ne želite poslušati vaš unutarnji glas!

Ribe (19.02 - 20.03)

Ljubav Neki među vama imaju velikih problema zbog vlastite nevjere. Jedna laž veže se na drugu laž, sve dok se zajedno ne sudare s istinom! 
Posao Vaši poslovni problemi su rješivi, iako vam se ponekad čini da ne postoji izlaz. Još uvijek vam ostaje mogućnost dugoročne otplate kredita.  
Zdravlje Plašite se lošeg zdravlja i po tom pitanju svi smo isti. Ono što sigurno možete napraviti je krenuti tražiti unutarnji mir. Mir nema cijenu.

web igrice

  • Monkey GO Happy 4
  • Toetrix
  • Santa in Trouble
  • Snow Angels
  • Free Jelly
  • Deadly Road Trip
  • Assassin's Greed
  • Sport Car Bubble
  • Super Blocks
  • 3 Slices 2

Videocafe

Svaštara

Sexy