astronet

Ljubav, posao, zdravljeDnevni horoskop (20.04.2015.)

Piše: Wladyslaw Josip Miletić

Ovan (21.03 - 20.04)

Ljubav Mirišete ljubav u zraku. Vaši emocionalni senzori hvataju signale na daljinu. Slušate intuiciju. Imate vizije. Predosjećate buduće događaje. 
Posao Ako udružite snage s vašim vrijednim suradnicima, ostvariti ćete izuzetan poslovni rezultat. Vaša kreativna snaga nikada nije bila jača. 
Zdravlje Moguće su probavne smetnje, i to posebno kod starije populacije vašeg astrološkog znaka. Pazite što konzumirate. Izbjegavajte alkohol!

Bik (21.04 - 20.05)

Ljubav Mnogo toga vam nije po volji, ali trenutno nemate puno izbora. Ako se ne prilagodite postojećoj situaciji, početi ćete raskidati veze i odnose. 
Posao Vaša poslovna situacija daleko je od idealne, ali nije ni kritična. Imate puno previše želja. Vaše stvarne financijske potrebe nisu velike!
Zdravlje Kada ste nesigurni u sebe, postajete pretjerano narcisoidni. Nisu vam potrebne nikakve maske. Slobodno svijetu pokažite vaše pravo lice.

Blizanci (21.05 - 20.06)

Ljubav Sa svakim novim danom sve ste sretniji. Doživjeti ćete nešto što će vas razveseliti. Jedna Vaga će vam jasno reći što osjeća prema vama.    
Posao Primila vas je rastrošna potrošačka groznica. Ne žalite potrošiti novac da biste sebi priuštili razne užitke. Sve bolje zarađujete. Uzdravlje! 
Zdravlje Sve što radite, radite u laganom i usporenom ritmu. Ako vas netko krene požurivati, mogao bi upoznati agresivnu stranu vaše prirode.

Rak (21.06 - 20.07)

Ljubav Izašli ste iz izolacije. Izlazite van među ljude. Zabavljate se i zaljubljujete. Ovo posljednje vas opsjeda. Stvari su tek na početku. Uživajte.    
Posao Nakon propasti vaših velikih poslovnih ambicija, postupno se vraćate u normalu. Cijela priča je bila nerealna, i nemate za čim žaliti!
Zdravlje Vaša snaga nije velika, i ne biste se trebali prenaprezati. Izbjegavajte teške fizičke napore, i suzdržavajte se od bijesnih reakcija!

Lav (21.07 - 21.08)

Ljubav Strastveni ste i velikodušni, i to je dobitna kombinacija koja vas čini  popularnim. Vaš filozofski mentalni sklop specijalno oduševljava Strijelce.    
Posao Radni napori vam ne padaju preteško, a to posebno vrijedi za vas koji volite to što radite. Ako iščekujete veliku dobit, vježbajte strpljenje.   
Zdravlje Stalo vam je do dobrog zdravlja. Usvajate nove zdrave navike. Ozbiljno ste primili na znanje upute liječnika. Dobar ste primjer drugima.

Djevica (22.08 - 22.09)

Ljubav Vrtite se u krug. U začaranom ste ljubavnom labirintu, i ne vidite izlaz iz situacije. Ispitajte vaše motive, u njima se skriva rješenje problema. 
Posao Vaši poslovni problemi rastu, i ništa ne poduzimate da ih uklonite. Možda čekate da netko drugi uredno obavi to što vi sami morate odraditi.
Zdravlje Svakodnevno ste tjeskobni, i to je postala zabrinjavajuća pojava. Otkrijte što vas veseli i s tim se igrajte i zabavljajte. Tražite put ka sebi!

Vaga (23.09 - 22.10)

Ljubav Jako vam je važan vaš vanjski izgled. Uljepšavate se od jutra do sutra. Da bi sve bilo u skladu, i vaše bi ponašanje trebalo postati pristojno!
Posao Vaši vrijedni napori donose vam krasne poslovne rezultate. Više niste naporni drugima. Ljudi vas lakše razumiju, prihvaćaju i više poštuju.  
Zdravlje Ispravljate sami sebe na kreativan način. Stvorili ste sklad i harmoniju u vlastitom srcu. Vaši najbliži još ne vjeruju da ste se promijenili.

Škorpion (23.10 - 22.11)

Ljubav Vaša ljubavna veza poprima novu dimenziju. Povukli ste se  u sebe. S partner(ic)om komunicirate na daljinu. Međusobno se izbjegavate.  
Posao Zatrpani ste s raznim poslom. Pada vam na pamet da vas poslodavci iskorištavaju. Tražite da vam obračunaju prekovremene sate!
Zdravlje Osjećate unutarnji pritisak, i ne uspijevate ga definirati i ukloniti. Potrebno vam je oslobađanje od tjeskobe i depresije. Vratite se prirodi.

Strijelac (23.11 - 21.12)

Ljubav U stabilnom ste razdoblju, i više vam se ne događaju veliki emocionalni usponi i padovi. Osoba s kojom ste u vezi pruža vam potporu.  
Posao Nakon razdoblja stagnacije iznova ste postali ambiciozni i željni uspjeha. Ako imate u planu nove poslovne projekte, krenite ih realizirati!
Zdravlje Oporavljate se od svih problema. Vjerujete u vlastite snage. Obrambene moći vašeg organizma sve su izraženije. Izašli ste iz tame.

Jarac (21.12 - 19.01)

Ljubav Niste u idealnoj ljubavnoj formi, ali vaše najbolje vrijeme tek dolazi. Usamljenost vam može pomoći da jasnije vidite sebe i svijet uokolo sebe. 
Posao Vrijedni ste i kreativni. Imate sve pod kontrolom. Razdoblje neugodnih financijskih iznenađenja je iza vas. Možete ići ravno naprijed. 
Zdravlje Vaš emocionalni bioritam se vraća u normalu. Ono što vas je smetalo kod vas samih, više vas ne zabrinjava. Snažni ste i samosvjesni.

Vodenjak (20.01 - 18.02)

Ljubav Ljubav je za vas najvažnija stvar na svijetu. Osoba u koju ste već dugo nesretno zaljubljeni, iznenada će se strastveno zainteresirati za vas.  
Posao Jedni ste od rijetkih koji nemaju poslovnih problema. Ako postoji nešto u čemu pretjerujete, onda je to vaš stalni i uporni prekovremeni rad!
Zdravlje Planetarni utjecaji ne najavljuju zdravstvene probleme. Vaša prekomjerna zabrinutost za vlastito zdravlje, nestala je bez vidljivog traga!

Ribe (19.02 - 20.03)

Ljubav Stalno ste na usluzi voljenoj osobi, ali malo toga dobivate natrag. Vaša pobuna je programirana, i pitanje je trenutka kada ćete eksplodirati.   
Posao Vaša financijska situacija se popravlja na vrlo pozitivan način. Jako vam je dobro aspektiran posao s nekretninama. Možda sve rasprodate. 
Zdravlje Nedostaje vam unutarnji mir. Morate se smiriti i rasteretiti od briga, ali ne znate kako. Sportska aktivnost  je dobro (privremeno) rješenje.

web igrice

  • World Basketball Championship
  • Monkey GO Happy 4
  • Toetrix
  • Santa in Trouble
  • Snow Angels
  • Free Jelly
  • Deadly Road Trip
  • Assassin's Greed
  • Sport Car Bubble
  • Super Blocks

Videocafe

Svaštara

Sexy