astronet

Ljubav, posao, zdravljeDnevni horoskop (24.07.2014.)

Piše: Wladyslaw Josip Miletić

Ovan (21.03 - 20.04)

Ljubav Sada ste jako važni i potrebni partneru ili partnerici, jer se on ili ona nalazi u psihološkoj krizi. Vaša velika ljubav može puno toga popraviti.
Posao Ako potpisujete poslovni ugovor, pripazite na svaki detalj, jer postoje određeni nagovještaji koji ukazuju na moguće prevare i obmane! 
Zdravlje Niste direktni i izravni, a upravo vam je ekstrovertnost potrebna da biste iznova povjerovali u vlastitu snagu. Izbjegavajte destruktivne osobe.

Bik (21.04 - 20.05)

Ljubav U posljednje vrijeme sve teže otkrivate svoje emocije drugim ljudima. On ili ona vašu distanciranost ispravno tumači kao zahlađenje odnosa!  
Posao Obeshrabruju vas neuspješni pokušaji da promijeniti vaš poslovni status. Ako ostanete vrijedni i pošteni, rješenje će se pojaviti na vidiku!
Zdravlje Oprezno i pažljivo trošite energiju, jer ste na teškom minimumu.  Razmišljajte pozitivno i kreativno, i privući ćete ljude sličnog usmjerenja!

Blizanci (21.05 - 20.06)

Ljubav Imate važnog ljubavnog posla s jednom osobom rođenom u znaku Vage. Međusobna privlačnost mogla bi prerasti u neraskidivu simbiozu.
Posao Novi poslovni angažman pomaže vam da izađete iz financijske krize.. Ne oslanjate se previše na pomoć drugih ljudi i to je mudro od vas.
Zdravlje Vaše zdravlje nije u najboljem stanju. Stalno vas nešto i negdje boli. Ni današnji dan neće proći bez problema. Na red će doći glavobolja.

Rak (21.06 - 20.07)

Ljubav Niste u dosluhu sami sa sobom i to vam stvara velike probleme u komunikaciji s drugima. Izolacija nije rješenje, jer vas vodi u depresiju. 
Posao Poznate su vam neke stvari o vašim poslodavcima, koje ne zna nitko osim vas i još nekog. Možda krenete manipulirati s tajnim podacima.
Zdravlje Osjećate nedostatak volje i snage i to postajke vaš sve veći problem. Mogli biste imati zdravstvenih briga zbog neke čudne infekcije!

Lav (21.07 - 21.08)

Ljubav Imate ekstremne želje i prohtjeve i to ruši stabilnost vaše ljubavne veze. Igrate igru na sve ili ništa. Niste svjesni što radite sebi, a ni drugima.
Posao Radikalnim potezima mogli biste dovesti u pitanje vaš poslovni položaj. Mogući su nesporazumi s roditeljima ili s djecom i to zbog novca!
Zdravlje Ono što ste dugo potiskivali u sebe, sada izlazi iz vas poput užarene lave iz vulkana. Ucjenama nećete ništa konstruktivno napraviti!

Djevica (22.08 - 22.09)

Ljubav Radite sve što on ili ona želi, ali i dalje ste u njegovoj ili njezinoj nemilosti. Pretjerano ugađate. Za sklad je potrebna ravnoteža snaga. 
Posao Razmišljate o pokretanju vašeg privatnog posla. Posvetite pažnju znakovima pored puta. Neočekivani događaji tjeraju vas na promjenu plana. 
Zdravlje Iako izvana izgledate skladno i smireno, u vama se odigravaju tjeskobni i depresivni procesi. Sposobni ste zauzdati vaše negativne misli.

Vaga (23.09 - 22.10)

Ljubav Moguća je ljubomorna i osvetoljubiva scena, koja će pokazati tko je tko u vašem ljubavnom odnosu. Ako zatražite sve, možda dobijete ništa! 
Posao Izgubili ste osjećaj za pravu mjeru. Posao vam je opet postao sve na svijetu  i mnoge druge stvari u vašem životu zbog toga trpe i ispaštaju!
Zdravlje Samokontrola nije vaša jača strana. Ljutnja i bijes opasne su energije i vode u bolest. Negativne emocije uklonite opraštanjem!

Škorpion (23.10 - 22.11)

Ljubav Nepredvidljivo ste eksplozivni i vaši kontakti s drugima su opasni. Suzdržite se od ispada. U suprotnom, mogli biste uništiti važne odnose!    
Posao Vaše poslovno napredovanje je zaustavljeno, ali to ne znači da se odmah morate predati i dići ruke od svega. Zastoji su normalna pojava.      
Zdravlje Slabo stojite sa samopouzdanjem i tu činjenicu maskirate preagresivnim ponašanjem. Ne dirajte stare rane. Gledajte u budućnost.

Strijelac (23.11 - 21.12)

Ljubav Iznova sebi postavljate neka stara i teška pitanja, koja vas uvijek odvedu u nova sukobljavanja. Zaboravite prošlost. Svima sve oprostite.  
Posao Pokušavate raditi stvari na silu, ali bezuspješno. Ponekad je stvarno potreban oštar i nemilosrdan rez, ali sada to kod vas nije slučaj! 
Zdravlje Zbog vaših krutih i nepromjenjivih stavova, izolirate se od ostatka svijeta. Današnji dan bit će vam stresan i naporan. Više se odmarajte.

Jarac (21.12 - 19.01)

Ljubav Hladno reagirate na emocionalne izljeve jedne osobe rođene u znaku Lava. Smeta vas njegova ili njezina dramatičnost i teatralnost!   
Posao U dobrim ste odnosima s osobama koje vam mogu biti od poslovne pomoći. Možda vam danas padne na pamet promjena posla i zanimanja!
Zdravlje Nakon nekoliko teških dana, vaša zdravstvena situacija se polako popravlja. Optimizam u glavi najprije će vas iscijeliti i regenerirati!

Vodenjak (20.01 - 18.02)

Ljubav Nemir u vama kulminira i mogli biste učiniti neke čudne i nepredvidljive stvari. Pokušajte iskreno razgovarati s voljenom osobom.    
Posao Današnji dan pun je preokreta, pa i onih financijskih. Više puta dobro razmislite prije nego što odigrate važan poslovni potez. Ne srljajte!
Zdravlje Teško kontrolirate sami sebe. Stalno tražite izazove i ulazite u riskantne situacije. Ako se ne zaustavite, moglo bi vam se svašta dogoditi.

Ribe (19.02 - 20.03)

Ljubav Do izražaja dolazi vaša emocionalna nestabilnost. Nemate povjerenja u sebe. Vašu ljubavnu problematiku ne vidite u jasnom svjetlu.  
Posao Neke vaše važne poslovne veze uspjeli ste neslavno raskinuti  i sada se zbog toga gorko kajete. Potrudite se izvesti hrabru solo akciju! 
Zdravlje Niste u idealnoj formi i trebali biste paziti na što trošite vrijeme i energiju. Najvažnija stvar u vašem životu je izgradnja samopouzdanja.

web igrice

  • Monkey GO Happy 4
  • Toetrix
  • Santa in Trouble
  • Snow Angels
  • Free Jelly
  • Deadly Road Trip
  • Assassin's Greed
  • Sport Car Bubble
  • Super Blocks
  • 3 Slices 2

Videocafe

Svaštara

Sexy