astronet

Ljubav, posao, zdravljeDnevni horoskop (29.01.2015.)

Piše: Wladyslaw Josip Miletić

Ovan (21.03 - 20.04)

Ljubav Imate otvoren put pred sobom. Karte su na stolu, ali vi još trebate potvrdu da vas on ili ona želi. Ne čekajte dimne signale s neba. Djelujte!   
Posao Vi ste specijalan slučaj. Propuštate poslovnu priliku za koju bi se drugi potrgali da bi je dobili. Indolencija, raspršenost, nezainteresiranost...  
Zdravlje Nervozni ste i nesigurni. Ne rješavate vaše nagomilane probleme. Ako se hrabro pokrenete, s vašeg lica će nestati zabrinutost!

Bik (21.04 - 20.05)

Ljubav Planeti vas potiču na aktivnost. Utjecaj tranzitnog Plutona nudi nagovještaj  sudbonosnih preobražaja. Svjesno sudjelujte u transformaciji.   
Posao Vidite cijeli niz novih razvojnih mogućnosti. Ne znate na koju biste stranu prije krenuli. Držite se odabranog puta. Učite se dovršavati stvari! 
Zdravlje Počelo je razdoblje vašeg velikog optimizma. Situacija u vašem mentalnom sklopu mijenja se na bolje. Pokreću vas strastveni impulsi.

Blizanci (21.05 - 20.06)

Ljubav Vaša nova ljubavna veza završila je prije nego što je i počela. Jedna kriva rečenica bila vam je sasvim dostatna da od svega odustanete! 
Posao Financijski ste u lošem stanju. Situacija nije bezizlazna, ali vi sami sebi programirate blokade i zastoje. Niste postali ekonomični. Što čekate?   
Zdravlje Preplavili su vas osjećaji bespomoćnosti. Prestali ste se boriti protiv problema. Čekate da sve prođe samo od sebe, a stvari ne prolaze...

Rak (21.06 - 20.07)

Ljubav Ne dopustite da vas vode sebični interesi. Sebičnosti nema mjesta u ljubavi. Ako i on ili ona krene gledati samo sebe, nestat će vaše zajedništvo.    
Posao Zatrebat ćete savjet pravnog stručnjaka kako biste riješili jedan problem. Ako namjeravate nešto prodati, ne očekujte fantastičan profit!
Zdravlje Osjetljivi ste na temperaturne uspone i padove više nego što mislite. Malo vam je toplo pa hladno, a to su obično prvi simptomi prehlade.

Lav (21.07 - 21.08)

Ljubav Ništa važno se ne događa u ljubavnim sferama i dimenzijama vašeg života. Utonuli ste u monotoniju. Odgovara vam status quo stanje.  
Posao Niste imali hrabrosti učiniti odlučan potez u pravo vrijeme i na kraju ste ostali tu gdje jeste. Ne glasate za promjene, a to ima svoju cijenu! 
Zdravlje Lijeni ste i slabo pokretni i to se negativno odražava na vaše zdravlje u cjelini. Ne činite ništa kako biste smanjili prekomjernu težinu!

Djevica (22.08 - 22.09)

Ljubav Vaša ljubavna situacija se radikalizira. U cijeloj priči vaše svojeglavo buntovništvo igra presudno važnu ulogu. Vježbajte toleranciju.  
Posao Vaš individualizam snažno je naglašen i niste previše raspoloženi za poslovnu suradnju. Možda iznenada raskinete jedan poslovni ugovor! 
Zdravlje Kod vas se sve ubrzava i to na jedan eksplozivan način. Spasit ćete vlastite živce ako svjesno odlučite vježbati unutarnji mir i strpljenje!

Vaga (23.09 - 22.10)

Ljubav Vjerovali ili ne, danas bi vam se mogao dogoditi preljub. Ako već imate nekih sličnih iskustava, onda vam je jasno što trebate (ne)učiniti?! 
Posao Snalažljivi ste. Imate neka vaša vlastita pravila igre. Vaša nova poslovna veza upravo postaje i ljubavna. Sami sebi komplicirate život! 
Zdravlje Nemate kontrolu nad vašim strastima i u opasnosti ste da s tim u vezi 'pregorite' do kraja. Ne dopustite da vas vode divlji nagonski impulsi!

Škorpion (23.10 - 22.11)

Ljubav Svjesni ste vlastite privlačnosti. Stvarate 'magične efekte' svuda uokolo sebe. Bilo bi lijepo od vas da se ne poigravate s tuđim osjećajima!  
Posao Skloni ste ucjenama i manipulacijama. Ne birate sredstva da biste ostvarili ciljeve. Gdje vi vašu polugu podmetnete, nema prolaza za nikoga! 
Zdravlje Osjetljive su vam noge, a posebno stopala. Moguće su dermatološke smetnje koje će zahtijevati hitnu medicinsku intervenciju!

Strijelac (23.11 - 21.12)

Ljubav Nalazite se između dvije vatre. Ne razumije vas partner ili partnerica, a i vaši roditelji žele da poslušate ono što vam oni savjetuju!   
Posao Niste dobar organizator vlastitih poslovnih aktivnosti. Vode vas nezasitne želje. Izgubili ste osjećaj za pravu mjeru, pa i za točno vrijeme!   
Zdravlje Osjećate se nevoljeno i nezaštićeno. Vaši bližnji vam posvećuju malo pažnje. Ako ne pokrenete sebe u sebi, utonut ćete u vode depresije!

Jarac (21.12 - 19.01)

Ljubav Mislite da ste u svemu savršeni i da nemate nikakvu grešku ili manu. Netko će uzdrmati vaš jarčevski ponos. Netko koga jako jako volite. 
Posao Spavate na lovorikama vaših prošlih uspjeha. Očekujete da vam se svi i dalje klanjaju. Taština vam ne dopušta poslovni i financijski prosperitet!
Zdravlje Ne razmišljate o zdravlju sve dok se stanje vašeg organizma ne pogorša. Ne djelujete preventivno. Izbjegavajte previše začinjenu hranu.

Vodenjak (20.01 - 18.02)

Ljubav Vaš društveni život u potpunosti je procvao. Najintenzivnije se spajate s Vagama. Ne žurite. Dopustite da se vaša ljubav razvija spontano. 
Posao Previše pričate i premalo radite i na taj način se udaljavate od poslovnog uspjeha. Možda vas netko ili nešto natjera na prekovremeni rad!      
Zdravlje Nezavidna poslovna i financijska situacija sve jače vas iritira i frustrira. Iznova će se aktualizirati vaša stara probavna problematika!

Ribe (19.02 - 20.03)

Ljubav Utjecaji Venere i Neptuna čine vas romantičnim i idealističnim. Danas će vaša strast eksplodirati u svim mogućim i nemogućim pravcima.   
Posao Borite se za vaše snove i ideale, pa i za one poslovne. Na vašem putu u poslovni prosperitet pomažu vam osobe od kojih to niste očekivali.   
Zdravlje Skloni ste raznim fantazijama. Sanjate snove o prošlosti i budućnosti, ali ne i o sadašnjosti. Sadašnjost vam bježi iz fokusa pažnje.

web igrice

  • World Basketball Championship
  • Monkey GO Happy 4
  • Toetrix
  • Santa in Trouble
  • Snow Angels
  • Free Jelly
  • Deadly Road Trip
  • Assassin's Greed
  • Sport Car Bubble
  • Super Blocks

Videocafe

Svaštara

Sexy