astronet

Ljubav, posao, zdravljeDnevni horoskop (28.07.2014.)

Piše: Wladyslaw Josip Miletić

Ovan (21.03 - 20.04)

Ljubav Izašli ste iz nezgodnog razdoblja. Žrtve koje ste nedavno podnijeli, nisu bile uzaludne. Ljubav je i dalje glavni cilj i smisao vašeg života. 
Posao U vašem mentalnom sklopu dominiraju optimistične vizije. Vaše poslovne perspektive izgledaju vam svijetle. Sve ovisi o vašem angažmanu.  
Zdravlje Kod vas se aktualiziraju iscjeljujući i revitalizirajući procesi. Ono što vam je još jučer stvaralo probleme, iznenada je netragom nestalo?!

Bik (21.04 - 20.05)

Ljubav Vjerni ste i odani, ali istovremeno ste i tvrdoglavi i prezahtjevni. Ako se potrudite biti bezbolni, svijet će postati ugodnije mjesto za život.   
Posao Razočarani ste ljudima i događajima, ali nastavljate se kotrljati naprijed uz pomoć pozitivnog pristupa. Više ne padate lako na koljena!  
Zdravlje Strogi ste prema sebi. Samokontrola je postala vaše jako oružje. Imate istrenirano tijelo, ali i duhovna dimenzija vašeg postojanja treba razvoj.

Blizanci (21.05 - 20.06)

Ljubav Imate preduvjete za sretan ljubavni život, samo još trebate uskladiti  sebe u sebi. Možda se zaljubite u privlačnu osobu iz susjedstva! 
Posao Ne trošite vaše vrijeme uzalud. Ono što možete obaviti danas, ne ostavljajte za sutra. Smeta vas što vaši suradnici površno rade svoj posao.   
Zdravlje Energični i pokretljivi Blizanci djeluju zdravo i vitalno. Sada ste hrabriji i jači nego ikada prije. Vaš organizam funkcionira besprijekorno.

Rak (21.06 - 20.07)

Ljubav Zvijezde govore da ste zadovoljni s vašim ljubavnim životom. I oni usamljeni među vama, s velikim optimizmom gledaju u vlastitu budućnost! 
Posao Vaši poslovni problemi izgledaju vam lakorješivi. Mnogo toga ovisi o tome kako razmišljate. Ušli ste u razdoblje neuništivog entuzijazma!
Zdravlje Oporavljate se od zdravstvenih problema i to traje već nekoliko dana unatrag. Postupno, jedna za drugom, nestaju sve vaše frustracije!

Lav (21.07 - 21.08)

Ljubav Sami ste sebi najljepši i najvažniji. Ako on ili ona nema karizmu, vaša vruća strastvenost ne funkcionira. Od drugih tražite nemoguće stvari.  
Posao Dobro vam je krenulo u životu, a to se odnosi i na posao i financije. Vaša sklonost za suradnju sve je vidljivija. Spremni ste za kompromise.  
Zdravlje Ne diraju vas vaši nedostaci, jer i ne razmišljate o njima. Uvjereni ste da ste savršeni. Alergični ste na kritike na vlastiti račun. Istina boli.

Djevica (22.08 - 22.09)

Ljubav Stalno ste u pokretu. Kod kuće ste samo povremeno. Ako ste u vezi s posesivnom osobom, njemu ili njoj smetaju vaša česta putovanja.   
Posao Imate jako puno želja i malo mogućnosti, a to vas čini nervoznim i nezadovoljnim. Pokušajte se koncentrirati se na ono prioritetno i dostižno.  
Zdravlje Prati vas osjećaj da ste se lagano izgubili u prostoru i vremenu. Nedostaje vam unutarnji mir. Potreban vam je veliki odmor od jurnjave.

Vaga (23.09 - 22.10)

Ljubav Vage su romantična i zaljubljiva stvorenja, ali to u posljednje vrijeme ne dolazi do izražaja. Lako skliznete u pesimizam, a to nije dobro. 
Posao Vaše ambicije su velike, ali slabo stojite sa samopouzdanjem. Ako napravite jedan korak naprijed, vratit će vam se vjera u vlastitu snagu.
Zdravlje Ne možete zaboraviti neke ružne događaje iz nedavne prošlosti i to vam stvara velike probleme u sadašnjosti. S vremenom će sve proći.

Škorpion (23.10 - 22.11)

Ljubav Imate jaku intuiciju i često vidite ono što drugi ne vide. Ako sanjate ljubav iz bajke, možda se netko bajkovit pojavi u vašem životu.  
Posao Siti ste velikih obećanja koja se nikada ne pretvore u djela. I vi sami dajete razna obećanja koja ne realizirate. Isto vam se istim vraća.     
Zdravlje Vaša raspoloženja osciliraju od ushita do tuge. Ako se hrabro suočite s vašim strahovima, postat ćete jači i otporniji na vanjske utjecaje.

Strijelac (23.11 - 21.12)

Ljubav Brzi ste i nepromišljeni, a to nije dobra kombinacija energija.  Duboko u sebi tražite slobodu od prošlosti i miran život u sadašnjosti.     
Posao Vaša financijska situacija poprima kaotične razmjere. Očito vam je takvo što potrebno da biste diplomirali osobnu ekonomiju i kućni proračun! 
Zdravlje Prečesto upadate u konfliktne situacije. Ono što mjesecima unatrag niste rješavali, sada dolazi u žarište vaših zdravstvenih interesa.

Jarac (21.12 - 19.01)

Ljubav Do izražaja dolazi vaša verbalna agresija i teško je s vama uspostaviti skladan odnos. Niste uvijek takvi, ponekad ste i milozvučni. 
Posao Imate originalne ideje, ali ste nepraktični, pa sve pada u vodu. Nedostaje vam strpljenje i ustrajnost i to bi trebali prvo popraviti kod sebe.
Zdravlje Rođeni u prosincu imaju problema s vlastitim samopouzdanjem. Izbjegavajte ratne igre s roditeljima, jer i od toga biste se mogli opasno razbolijeti!

Vodenjak (20.01 - 18.02)

Ljubav Odustajete od ljubavnih eksperimenata. Možda ste od nekoga dobili po prstima, pa ste zbog toga postali jako fini. Sve ima svoje zašto.     
Posao Imate imovinsko pravnih problema. Ovisite o dobroj volji drugih ljudi. Vježbajte strpljenje. Karte vam se ne otvaraju skladno i harmonično  
Zdravlje Neki među vama moraju donijeti odluku o (ne)odlasku na operaciju. Važno je da imate vjeru u pozitivan ishod. Izbjegavajte negativu.

Ribe (19.02 - 20.03)

Ljubav Harmoničan utjecaj Marsa potencira razne pretvorbe i preobražaje u vašoj vezi. Na površinu izlazi sve i svašta, ali još je puno toga u magli.   
Posao Možda vam se pruži poslovna prilika iz snova. Izbjegavajte hvalisavo ponašanje, jer to nanosi štetu vašem poslovnom statusu i ugledu.
Zdravlje Nakon nekoliko depresivnih dana, dolazite k sebi. Možda se iznova aktualiziraju vaši problemi s kralježnicom. Izbjegavajte veliki fizički napor!

web igrice

  • Monkey GO Happy 4
  • Toetrix
  • Santa in Trouble
  • Snow Angels
  • Free Jelly
  • Deadly Road Trip
  • Assassin's Greed
  • Sport Car Bubble
  • Super Blocks
  • 3 Slices 2

Videocafe

Svaštara

Sexy