astronet

Ljubav, posao, zdravlje, snovi i vizijeDnevni horoskop (19.04.2014.)

Piše: Wladyslaw Josip Miletić

Ovan (21.03 - 20.04)

Ljubav U vrijeme rođendana često se javlja nešto što najavljuje buduće događaje. Ljubav se obično ne da isplanirati, ali možda vi u tome uspijete!
Posao Više ništa ne prepuštate slučaju. Sve što možete obavljate odmah danas. Jako ste angažirani. Možda ste uvidjeli da vam gori pod petama?!
Zdravlje Vaši kronični zdravstveni problemi poprimili su mirniji tijek. Prošlost vas ne zanima. Potpuno ste koncentrirani na sadašnji trenutak.
Snovi i vizije Taktičnost je osobina koju nikada ne možete razviti u prevelikoj mjeri. Osjećaj za takt pokazatelj je duševne zrelosti čovjeka.

Bik (21.04 - 20.05)

Ljubav Spoznaja da ste voljeni dobro bi vam došla. Ako više ne vjerujete u ljubav, tko će vas razuvjeriti? On ili ona neće vječno čekati da se odobrovoljite.    
Posao Imate nove ambicije, ali još ih nikome niste objelodanili. Šutite i radite, i rezultati će doći. Nemate razloga za veliku žurbu. Požurite polako.
Zdravlje Vodite rat sa sobom. Grizete sami sebe. Često je potrebno dotaknuti dno sebe da bi se krenulo ka svjetlu. To vrijedi i za vaš slučaj.  
Snovi i vizije Djelovati kada treba, suzdržati se od akcije kada treba čekati, to je znak milosti. Započnite svoj dan s ljubavlju. Ispunite ga s ljubavlju. Završite ga s ljubavlju.

Blizanci (21.05 - 20.06)

Ljubav Malo pažnje posvećujete drugima, jer ste opsjednuti sa sobom samima. Imate jednu odabranu osobu, i njemu ili njoj dopuštate bliskost. 
Posao Poslovno ste učinkoviti, ali niste zadovoljni s vašom financijskom situacijom. Vježbajte strpljenje. Novac će za koji dan sjesti na vaš račun.  
Zdravlje Skladan utjecaj Marsa pozitivno utječe na vaše zdravstveno stanje. Elastični ste i brzo se oporavljate. Doveli ste u red i vašu prehranu.    
Snovi i vizije Tko nije strpljiv i ne može mirno sačekati da dođe pravi trenutak, ne može (gledajući na duge pruge) ništa postići – jer duge pruge u njega ne postoje.

Rak (21.06 - 20.07)

Ljubav Svaki dan imate sastanak s novom osobom. Nagomilali ste mnoštvo prijatelja i prijateljica, i svi oni hrane vašu nezasitnu radoznalost. 
Posao Ponuđen vam je premještaj u drugi odjel. Dobro razmislite što se iza svega toga skriva, i kakve su vam buduće razvojne mogućnosti. 
Zdravlje Nemate mira u sebi. Živci su vam pretanki. Vrlo brzo eksplodirate, a posebno na nepravdu i laži. Promatrajte i pamtite. Ne sudite!
Snovi i vizije Razmišljate li negativno, razboljeti ćete se. Negativne misli prije ili poslije uzrokuju bolesti – duševne, tjelesne ili oboje.

Lav (21.07 - 21.08)

Ljubav Nema ništa novog, sve je po starom. Vi i ne volite promjene, osim ako ste sami i sanjate ljubav. Vaše najbolje ljubavno vrijeme tek će doći. 
Posao Vi ste od onih koji vjeruju u svemoć krupnog kapitala. Ono što je danas krupno, sutra bi moglo postati sitno. Previše obilja vas razboljeva.   
Zdravlje U dobroj ste psihofizičkoj kondiciji. Obrambene moći vašeg organizma na vrhuncu su snaga. Redovito vježbajte, da se ne udebljate! 
Snovi i vizije Morate biti itekako stabilni da bi veliku moć mogli ne samo koristiti nego i izdržati. U moći se krije zamka. Moć nas čini osamljenima.

Djevica (22.08 - 22.09)

Ljubav Od vaše svijesti i savjesti ovisi kvaliteta vaše ljubavi. Ako ste s njim ili s njom na sličnoj frekvenciji, to je za početak jako dobar pokazatelj.
Posao Dubokoumno razmišljate, a konkretno djelovanje ostavljate za sutra. Čekate da se u vama rodi originalna ideja koja bi vam osvježila dan. 
Zdravlje Isrpljuje vas toplina sunčevog sjaja. Umjesto odlaska na more, možda otputujete negdje u planine. Čuvajte se krpelja i sličnih nametnika. 
Snovi i vizije Tko ne može biti vjeran, ne može biti ni iskren, a tko nije iskren, samovrijednost mu sve više opada. Ukoliko ne možete biti iskreni, ne vjeruju vam drugi niti vi vjerujete sebi.

Vaga (23.09 - 22.10)

Ljubav Od vaše svijesti i savjesti ovisi kvaliteta vaše ljubavi. Ako ste s njim ili s njom na sličnoj frekvenciji, to je za početak jako dobar pokazatelj.
Posao Dubokoumno razmišljate, a konkretno djelovanje ostavljate za sutra. Čekate da se u vama rodi originalna ideja koja bi vam osvježila dan. 
Zdravlje Isrpljuje vas toplina sunčevog sjaja. Umjesto odlaska na more, možda otputujete negdje u planine. Čuvajte se krpelja i sličnih nametnika. 
Snovi i vizije Tko ne može biti vjeran, ne može biti ni iskren, a tko nije iskren, samovrijednost mu sve više opada. Ukoliko ne možete biti iskreni, ne vjeruju vam drugi niti vi vjerujete sebi.

Škorpion (23.10 - 22.11)

Ljubav Venera boravi u vama prijateljskom znaku Riba, i to vas čini privlačnim i društvenim. Netko se pali na vaše velikodušje. Vi ste na potezu! 
Posao Želite se igrati i zabavljati, i posao vas sve manje zanima. No, preuzete obveze morate odraditi, i oko tih stvari se ne biste trebali kockati. 
Zdravlje Svjesni ste da morate mijenjati loše navike, ali još nemate snage za preobražaj. Čekate da se nešto dogodi samo od sebe. Djelujte pozitivno. 
Snovi i vizije Imate li teškoća? Krasno! Tada imate dobru prigodu da se vježbate u stjecanju važnih osobina kao što su izdržljivost, strpljenje i povjerenje. Kakav blagoslov!

Strijelac (23.11 - 21.12)

Ljubav Previše ste razdražljivi i ratoborni. Svi problemi izviru iz vašeg zatvorenog srca. Negdje ste nešto zgriješili, ali to ne želite sebi priznati.  
Posao Želite zaraditi puno novaca, da ne morate više ništa raditi. Snovi su snovi, a stvarnost je okrutna. Blagoslovljeni ste što uopće možete raditi.
Zdravlje Odgovara vam  toplina i svjetlost sunca, ali ipak budite oprezni, i to posebno ako ste od onih koji se vole pržiti. Ljepota je u umjerenosti.  
Snovi i vizije Jedna od najvažnijih funkcija obrazovanja je, da se školuje unutrašnje i vanjsko oko za sagledavanje vlastitih pogrešaka. Znalac prepoznaje svoje pogreške. Neznalica vidi samo tuđe pogreške!

Jarac (21.12 - 19.01)

Ljubav Grubi ste i netaktični. Mnogi vas izbjegavaju u širokom luku. Oni koji imitiraju vaše ponašanje, imaju problema s vlastitim samopouzdanjem.   
Posao Pretrpani ste radnim zadacima, i osim posla ništa drugo i ne radite. Više nemate vremena za ljubav, sport i zabavu. Morate nešto promijeniti. 
Zdravlje Utjecaj tranzitnog Urana čini vas nestrpljivim, razdražljivim, eksplozivnim. Tvrdokorni egocentrizam vaš je najgori unutarnji neprijatelj!  
Snovi i vizije Nikada se ne uspoređujte s onima koji imaju više od vas. Umjesto toga, pogledajte one koji imaju mnogo manje od vas, i vidite, koliko ih je!

Vodenjak (20.01 - 18.02)

Ljubav Utjecaj tranzitnog Marsa najava je vašeg novog emocionalnog početka. Srce vam je vruće i strastveno. Podijelite svoju sreću s drugima.  
Posao Krasi vas poduzetnički duh, i jedni ste od rijetkih koji nisu propali u poslovnu depresiju. Volite izazov, kocku, klađenje..., i tu nema promjena.
Zdravlje Aspekti Urana upozoravaju na opasnost od precjenjivanja vlastite snage, a to se posebno odnosi na vas koji ste rođeni početkom veljače. 
Snovi i vizije Djela koja ste počinili u prijašnjim životima, određuju vašu sudbinu. Posljedice vaših djela pratiti će vas i pratiti. Zato je toliko važno činiti dobro.

Ribe (19.02 - 20.03)

Ljubav Dobro se osjećate u vlastitoj koži. Privlačni ste okolnom svijetu.  Jedna vrijedna astrološka Djevica, polako postaje vašem srcu jako draga. 
Posao Posao nije u prvom planu vaših interesa. Ne želite biti rob vlastitih ambicija. Netko iz vašeg radnog okružja postaje vam sve bliži i privlačniji.
Zdravlje Sanjate živopisne snove. Isplivali ste iz kriznih stanja svijesti. Opet ste sretni i bezbrižni, i vaš organizam to osjeća, pa se ne razboljeva.  
Snovi i vizije Pridržavajte se ljubavi. Pridržavajte se vrlina. To je jedina istinska zaštita koju posjedujete, jer vam ništa ne pruža bolju zaštitu nego ako činite, govorite i mislite dobro!

web igrice

  • Monkey GO Happy 4
  • Toetrix
  • Santa in Trouble
  • Snow Angels
  • Free Jelly
  • Deadly Road Trip
  • Assassin's Greed
  • Sport Car Bubble
  • Super Blocks
  • 3 Slices 2

Videocafe

Svaštara

Sexy